Πολυς λογος εχει γινει κατα καιρους για το αν γυναικες η ανδρες στην Ελλαδα εχουν ευχερεια για ερωτικη επαφη. Δηλαδη. Ενας ανδρας μετριος αν ψαχνει γυναικα θα τα καταφερει η μια γυναικα, εστω και μπαζο. Παραθετω το εξης περιστατικο και ο καθενας ας εξαγει τα συμπερασματα του. Ειμαι καλοκαιρι στο διαμερισμα το εξοχικο. Μεσημερακι, ωρα κοινης ησυχιας, ευτυχως στον ακαλυπτο προσεχει ο καθενας να μη κανει φασαρια για να μην ενοχλει τους αλλους αφου καλοκαιρι, ζεστη, ανοικτες οι μπαλκονοπορτες, και το παραμικρο ακουγεται. Σε μια ηλικιωμενη εχει ερθει να τη φροντιζει Ελληνιδα οικιακη βοηθος. Εμφανιση, χοντρη, (για να λεω εγω χοντρη που μου αρεσουν με πιασιματα), ασχημη, μικρο στηθος. Μπαζο ολκης. Εχει βγει λοιπον αυτη σε μια αναπαυλα της δουλειας και μιλαει στο τηλεφωνο με μια φιλεναδα της. Και ακουω οτι ειναι χωρισμενη και βασανισμενη με παιδι, ο πρωην αντρας της ειναι ρεμαλι και της δημιουργει προβληματα, οταν παει στο σχολειο της κορης της τα αλλα παιδια τη πλησιαζουν και της μιλανε και τη συμπαθουν, για το οτι αργησαν να τη πληρωσουν. Τετοια. Το αλλο μεσημερι παλι τηλεφωνο και ακουγεται παλι δυνατα η συνομιλια. Αυτη τη φορα λεει οτι γνωρισε εναν μαγαζατορα εκει που παει να ψωνισει και να περιγραφει με σεξουαλικες λεπτομερειες τι του εκανε στα γρηγορα μεσα στο μαγαζι γιατι ειχε και δουλεια. Δε ξερω τι απεγινε γιατι την αλλη μερα γυρισα Αθηνα και το αλλο καλοκαιρι δε τη ξαναειδα. Αν θα της την επεφτα; Εννοειται. Σιγουρα πραγματα και χωρις πολλα πολλα. Οπως ειχα πει και παλιοτερα, τα μπαζα εχουν τη δικη τους χαρη, ειναι πιο απλα τα δεδομενα και βατα.