Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ενταξει οχι και θαμνος τυπε αλλα λιγο αξυριστο η κανα σχηματακι γραμμουλα τριγωνακι τουφα καρδουλα με τρελαινει....

Οχι αλλα γουλι μουνια!!!!

Θελω να γαμαω γυναικες οχι 9χρονα!!!!!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τεκμηριωση πουλιου:
το τσιμπουκι (ολογραφως μαλακο κλαρινο) ειναι μια σεξουαλικη πρακτικη που γινεται απο αρχαιοτατων χρονων προκειμενου να ερεθιστει καλα το αρσενικο για να γαμησει το θηλυκο
γινεται επειδη η αισθηση της πουτσας στο στομα μοιαζει με αυτη στο μουνι (υγρες κοιλοτητες και οι 2) και ειναι καλο προκαταρκτικο για το σεξ
το αντιστροφο του τσιμπουκιου ειναι το γλειφομουνι
ειναι δηλαδη μια "αντρικη πιπα"
κατα τη διαρκεια της οποιας ο αντρας μιμειται το γυναικειο ρολο του γλειψιματος γεννητικων οργανων για ερεθισμο
συνηθως γινεται απο αδερφες - υποτακτικους που υποτιμανε τον εαυτο του γονατιζοντας και γλειφοντας τη γυναικα η απο κρετινους - φεμινιστες που πιστευουν οτι και η γυναικα πρεπει στο κρεβατι να εχει την ιδια περιποιηση ποθ εχει και ο αντρας
γνωμουλα πουλιου: ο αντρας ΜΟΝΟ δινει πουτσο και ΜΟΝΟ λαμβανει γλειψιμο

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.544
Πόντοι
206
Τύπε είχα κάνει γλειφομούνι σε μια παρθένα που το μουνί της ήταν ΘΑΜΝΟΣ. Δεν έφτανε που δεν της τον είχε ακουμπήσει κανένας, δεν κουρευόταν έστω εκεί κάτω. Η γλώσσα μου είχε μαλλιάσει στην κυριολεξία και ήταν ανυπόφορο. Το έκανα μόνο για να κερδίσω λίγο χρόνο και να μου σηκωθεί. :S

τυπε ξερεις πως το λεμε αυτο στο χωριο μου?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απ το γλυφωμουνι...

Προσωπικα τρελαινομαι!!

Αν εχει και λιγη τριχουλα ειδικα η μουναρα....
Τύπε είχα κάνει γλειφομούνι σε μια παρθένα που το μουνί της ήταν ΘΑΜΝΟΣ. Δεν έφτανε που δεν της τον είχε ακουμπήσει κανένας, δεν κουρευόταν έστω εκεί κάτω. Η γλώσσα μου είχε μαλλιάσει στην κυριολεξία και ήταν ανυπόφορο. Το έκανα μόνο για να κερδίσω λίγο χρόνο και να μου σηκωθεί. :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
τεκμηριωση πουλιου:
το τσιμπουκι (ολογραφως μαλακο κλαρινο) ειναι μια σεξουαλικη πρακτικη που γινεται απο αρχαιοτατων χρονων προκειμενου να ερεθιστει καλα το αρσενικο για να γαμησει το θηλυκο
Πώς είσαι σίγουρος ότι και το γλειφομούνι δε γίνεται και αυτό από αρχαιοτάτων χρόνων για να ερεθιστεί ο κόλπος; Έχω την εντύπωση ότι το έχω δει σε κάτι παραστάσεις με όργια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Πώς είσαι σίγουρος ότι και το γλειφομούνι δε γίνεται και αυτό από αρχαιοτάτων χρόνων για να ερεθιστεί ο κόλπος; Έχω την εντύπωση ότι το έχω δει σε κάτι παραστάσεις με όργια.
μεχρι το 1950 η επιστημη δεν ηταν 100% σιγουρη για τη γυναικεια σεξουαλικοτητα και τον οργασμο γενικως
λες να ειχαν προχωρησει τοσο οι αρχαιοι που να εκαναν γλειφομουνι στις γυναικες τους;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.666
Πόντοι
41.129
Σημερα καθως γυρνουσα σπιτι απο το σουπερ μαρκετ τσουπ πεταχτηκε απο μια γωνια μια ξεβρακωτη ελλεηνιδα με τελειως κοντο τζιν σορτς
και τα κωλομαγουλα να πηγαινουν περα δωθε... ηλικια περιπου 20-22, εμφανιση 8/10.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση μιας ειχαμε για περιπου 100 μετρα τον ιδιο δρομο και βρισκομουν στο απεναντι πεζοδρομιο ηταν οτι η
ξεβρακωτη ελλεηνιδα ντρεποταν που φαινονταν τοσο πολυ τα κωλομαγουλα της και εκοβε το βημα της και σταματουσε πισω απο παρκαρισμενα
οχηματα οταν περνουσε καποιος αντιθετα απο αυτην ή ακομα και μια φορα σταματησε και αφησε να την προσπερασει καποιος που ηταν απο πισω της. [size=50pt]ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ [/size] αφου ντρεπεσαι να κυκλοφορας ετσι στο δρομο τι τα φορας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ενδεικτικη φωτογραφια για το κοντο σορτς που φορουσε κωλος εξω ολος λεμε, πρωτη φορα εβλεπα τοσο ξεκωλο στο δρομο.

Συνημμένα

• 71g49tHLFyL._UX617_.jpg
    71g49tHLFyL._UX617_.jpg
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 19

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Detail_of_%C3%89douard-Henri_Avril_%2823%29.jpg

Achille_Dev%C3%A9ria_erotism.jpg

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Εγώ σήμερα είδα στο μασούτη κλασσική νεοελληνίδα μιλφ 35-40 με παιδί, κορμί καλό σχετικά, φάτσα 8/10 και μετά από λίγο την βλέπω από μικρή απόσταση να σκύβει να δει κάτι από στο τελευταίο ράφι και να ξεχειλίζει η κυτταρίτιδα μέχρι και τα κωλομέρια της πάνω!...Και μετά μας χαλάνε οι πουτάνες και τα cg με λίγη κυτταρίτιδα στα μπουτάκια...

Παρόλα αυτά οφείλω να πω ότι κάβλωσα γιατί σχεδόν μου έδειξε κώλο στο πιάτο.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
σου σηκωθηκε τλκ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.666
Πόντοι
41.129
dmtrsxxx  γύρισε η Αρίνα- Ροντίκα και θα απολαύσουμε ! :rockon:

Ναι τυπε μου την τιμησα και χτες και σημερα  :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Την πειραξε το αιρκοντισιον και ειναι λιγο μπουκωμενη και τρεχει λιγο η μυτη της.
Κατα τα αλλα ολα καλα, το μουνοζουμο ρεει αφθονο !!!
Καλα γαμησια τυπε  :knockinb:  :rockon:

Υ.Γ: H λατρεια μου για το ωραιο γυναικειο φυλο δεν εχει ορια...
    Εχτες καθως την γαμουσα ειδα να τρεχει λιγο η μυτη της επειδη ειναι κρυωμενη.
    Δεν το σκεφτηκα καν και την εγλειψα κατω απο τη μυτη της και ρουφηξα τις μυξες της.
    Τρομερη εμπειρια, για την ιστορια οι μυξες εχουν αλμυρη γευση σα να πινεις αλατονερο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Πάντως οι ελλεηνίδες γουστάρουν τρελά αξυρισιά και απλυσιά στους άντρες,και ειδικά στο πρόσωπο.Αν κυκλοφορείς με καθαρό φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο,δεν σε προσέχει σχεδόν καμία έξω.Ενώ με μούσι σε κοιτάνε αρκετές.Αφού λοιπόν δεν μας θέλουν κι εμας καθαρούς,φαντάζομαι ούτε κι αυτές θα είναι φανατικές της καθαριότητας.

Καλα δεν τα λεει ο δημητρακης;
Υποκουλτουρα, και κιτσαριο.
Στην Ρωσια κατι τετοιους θα τους μαζευε η αστυνομια.
Στην Ελλαδα πουλανε και μουρη.
Οπως ελεγε κι ο Κωστανταρας, 'οταν μιλουν οι ξυρισμενοι, οι αξυριστοι σωπαινουν'!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom