Θα πω μια ιστορία που είναι και για γέλια και για κλάματα αλλά ΚΥΡΙΩΣ δείχνει την ανθρώπινη φύση. Σε παρέα συζήτησα το θέμα που γράφει το άρθρο που ποστάρησες. Πολλοί δεν το πίστεψαν. Την επόμενη φορά, έχω τυπώσει το άρθρο και τους το κολλάω στη μούρη. Οι περισσότεροι το δέχτηκαν, κάποιοι έδειξαν σκεπτικιστές, ένας όμως αντέδρασε άγρια. Μα τι μαλακίες είναι αυτές, εγώ όταν πήγαινα στα νησιά, μπλα μπλα μπλα. Ρε άνθρωπε, του είπα, το άρθρο μιλάει για Ελληνίδες και κυρίως για ΣΗΜΕΡΑ. Τι σχέση έχουν αυτά που λες τώρα, με τα γαμίσια που ρίχναμε στις τουρίστριες όταν ήμασταν 20 χρονών; εξ άλλου τώρα είσαι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια κι έχεις παιδιά. Τι θέλεις να μας πεις; Μα όχι, δεν έχει δίκιο κλπ κλπ κλπ. Ύστερα από λίγο καιρό μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε να γαμίσει τρία χρόνια τη γυναίκα του κι ο μόνος λόγος που έμενε μαζί της ήταν γιατί ουσιαστικά θυσιαζόταν για τα παιδιά του. Με λίγα λόγια. Αυτός που βίωνε αυτή την κατάσταση, ήταν αυτός που αντέδρασε χειρότερα από όλους, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει το άρθρο, το οποίο ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. Τι άλλο να πούμε για την ανθρώπινη φύση;