Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Επισκέπτης
αλλοι εχουν βιτσια να καυλωνουν στις χοντρες γυναικες
αλλοι εχουν βιτσια να καυλωνουν ΚΑΙ στις χοντρες γυναικες
αλλοι , ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ, εχετε βιτσια να καυλωνετε και γαμωντας τον κωλο σας με στραπον, δηλαδή ειστε πουστιδες.

ε τωρα να βγαινεις εσυ, ο πουστης που γαμαει τον κωλο του, να κοροιδεψεις τον νορμαλ που γαμαει λεπτες και χοντρες παραπαει.
Δικηγορος του νορμαλ ο αρχιγκευ του σαιτ που ευχοταν να βαλουν ολοι γκευ γυναικεια για να γινουν επιθυμητοι στους στρεητ και εχει ερωτευθει τον Πικερ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
7 στις 10 ελληνιδες ειναι χωρις συντροφο

Όπως έδειξε έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας), του
Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των Ελληνίδων φαίνεται να είναι χωρίς σύντροφο. Παράλληλα, με τη μελέτη της συγκεκριμένης έρευνας οι ειδικοί καταλήγουν ότι το ίδιο ισχύει και σε μεγάλο ή και ανάλογο ποσοστό ανδρών. Ο Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης, Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος και Πρόεδρος της ΕΜΑΣ και η  Ελεάνα Ελευθερίου, ψυχοθεραπεύτρια και κλινική θεραπεύτρια ψυχοσεξουαλικών διαταραχών, υπεύθυνη του ψυχολογικού τμήματος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου όπως και του Ινστιτούτου Γυναικείας Σεξουαλικής Υγείας, μιλούν στο tvxs με την Κρυσταλία Πατούλη για ένα κοινωνικό πρόβλημα που η βάση του μοιάζει να είναι κυρίως η αδυναμία ή και ανωριμότητα των δύο φύλων να επικοινωνήσουν και να σχετιστούν.
Σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα σχεδόν 7 στις 10 ελληνίδες, έχουν περιστασιακή σεξουαλική ζωή, και μάλιστα το 75% είναι σε ηλικία 25-34 χρόνων. Επίσης, το 60% του δείγματος δήλωσε ότι καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο. Το 17,4%, δε, απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Συγχρόνως, μία στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική.

Θα πω μια ιστορία που είναι και για γέλια και για κλάματα αλλά ΚΥΡΙΩΣ δείχνει την ανθρώπινη φύση. Σε παρέα συζήτησα το θέμα που γράφει το άρθρο που ποστάρησες. Πολλοί δεν το πίστεψαν. Την επόμενη φορά, έχω τυπώσει το άρθρο και τους το κολλάω στη μούρη. Οι περισσότεροι το δέχτηκαν, κάποιοι έδειξαν σκεπτικιστές, ένας όμως αντέδρασε άγρια. Μα τι μαλακίες είναι αυτές, εγώ όταν πήγαινα στα νησιά, μπλα μπλα μπλα. Ρε άνθρωπε, του είπα, το άρθρο μιλάει για Ελληνίδες και κυρίως για ΣΗΜΕΡΑ. Τι σχέση έχουν αυτά που λες τώρα, με τα γαμίσια που ρίχναμε στις τουρίστριες όταν ήμασταν 20 χρονών; εξ άλλου τώρα είσαι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια κι έχεις παιδιά. Τι θέλεις να μας πεις; Μα όχι, δεν έχει δίκιο κλπ κλπ κλπ. Ύστερα από λίγο καιρό μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε να γαμίσει τρία χρόνια τη γυναίκα του κι ο μόνος λόγος που έμενε μαζί της ήταν γιατί ουσιαστικά θυσιαζόταν για τα παιδιά του. Με λίγα λόγια. Αυτός που βίωνε αυτή την κατάσταση, ήταν αυτός που αντέδρασε χειρότερα από όλους, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει το άρθρο, το οποίο ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. Τι άλλο να πούμε για την ανθρώπινη φύση;   

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Θα πω μια ιστορία που είναι και για γέλια και για κλάματα αλλά ΚΥΡΙΩΣ δείχνει την ανθρώπινη φύση. Σε παρέα συζήτησα το θέμα που γράφει το άρθρο που ποστάρησες. Πολλοί δεν το πίστεψαν. Την επόμενη φορά, έχω τυπώσει το άρθρο και τους το κολλάω στη μούρη. Οι περισσότεροι το δέχτηκαν, κάποιοι έδειξαν σκεπτικιστές, ένας όμως αντέδρασε άγρια. Μα τι μαλακίες είναι αυτές, εγώ όταν πήγαινα στα νησιά, μπλα μπλα μπλα. Ρε άνθρωπε, του είπα, το άρθρο μιλάει για Ελληνίδες και κυρίως για ΣΗΜΕΡΑ. Τι σχέση έχουν αυτά που λες τώρα, με τα γαμίσια που ρίχναμε στις τουρίστριες όταν ήμασταν 20 χρονών; εξ άλλου τώρα είσαι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια κι έχεις παιδιά. Τι θέλεις να μας πεις; Μα όχι, δεν έχει δίκιο κλπ κλπ κλπ. Ύστερα από λίγο καιρό μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε να γαμίσει τρία χρόνια τη γυναίκα του κι ο μόνος λόγος που έμενε μαζί της ήταν γιατί ουσιαστικά θυσιαζόταν για τα παιδιά του. Με λίγα λόγια. Αυτός που βίωνε αυτή την κατάσταση, ήταν αυτός που αντέδρασε χειρότερα από όλους, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει το άρθρο, το οποίο ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. Τι άλλο να πούμε για την ανθρώπινη φύση;   

Και τι στον πούτσο κάνει 3 χρόνια με πουτάνες τη βγάζει ή μένει αγάμητος?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δικηγορος του νορμαλ ο αρχιγκευ του σαιτ που ευχοταν να βαλουν ολοι γκευ γυναικεια για να γινουν επιθυμητοι στους στρεητ και εχει ερωτευθει τον Πικερ.
όχι εγω καυλωνω μονο με γυναικεια οργανα , βυζια, κωλους κλπ.

αν σου αρεσουν τα ανδρικα σωματα ή να γαμας τον κωλο σου ΕΣΥ εισαι ο πουστης.

μη πας να βγαλεις ολους ιδιοτροπους επειδή εσυ εχεις την μεγαλη ιδιαιτεροτητα,

παραδεξου αυτό που εισαι.

γαμας τον κωλο σου εισαι πουστης.

χαζεύω γυναικεια βυζια παντου είμαι νορμαλ. γαμαω λεπτες και χοντρες είμαι νορμαλ.

αηντε πατε να βγαλετε ολους το ιδιο.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Είχα γνωρίσει πριν χρόνια στο ίντερνετ μια Κρητικιά. Την έψησα να έρθει Αθήνα να γνωριστούμε. Την πήρα από το λιμάνι και την πήγα σπίτι μου. Με το που ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αμέσως με καβάλισε και τριβόταν στον πούτσο μου. Μου κατέβασε το παντελόνι από μόνη της και τον έβαλε μέσα της ακάποτα. Μου είπε ότι είχε να γαμηθεί 2 χρόνια. Τελικά έπεσε κρεμπιές για μερικές μέρες και έφυγε πίσω στην Κρήτη. Μια τέτοια περίπτωση αν βρείτε από επαρχία θα περάσετε καλά για μερικές μέρες και θα αδειάσουν τα ρχιδια σας λίγο, χωρίς να πηγαίνετε συνέχεια μπουρδέλα. Γιατί και τα μπουρδέλα τα βαριέσαι κάθε μέρα. Θες ένα διάρκειας σεξ χωρίς να σου φύγει μια περιουσία  :erection:

Να σε πληροφορήσω ότι αν μια γυναίκα έχει να γαμηθεί 2 χρόνια, το πιθανότερο είναι ο κόλπος της να έχει χλαμύδια ή κάποια άλλη μόλυνση. Ο κόλπος είναι ένα ζωντανό κομμάτι του οργανισμού και πρέπει να χρησιμοποιείται. Συνέβη σε φίλο που πήδηξε χήρα η οποία είχε πολύ καιρό να πάει με άντρα και του το είπε γιατρός, όταν την πάτησε κι έψαχνε το γιατί. Πάντα προφυλακτικό  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

τελικα είμαι στρεητ ή γκεη , επειδή μου αρεσουν τα γυναικεια όπως εσυ εγραψες?

ΠΟΥΣΤΑΡΑ βαν νορντεν για αυτό καταντησατε την λεξη πουστης βρισια,

το ότι γαματε τον κωλο σας κανενα δεν ενοχλεί.

το ότι εισαστε ΥΠΟΥΛΟΙ ενοχλεί . ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

πουστης=πισωγλεντης ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
πουστης=υπουλος ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

εσυ εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ και κυριολεκτικα και μεταφορικα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Και τι στον πούτσο κάνει 3 χρόνια με πουτάνες τη βγάζει ή μένει αγάμητος?

Άμα σου πω ότι την έπαιζε θα με πιστέψεις; (τουλάχιστον έτσι μου δήλωσε). Τον πιστεύω γιατί είχε δικό του καφενείο κι ήταν καθηλωμένος εκεί από τις 7 τω πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, κι όταν είχε ποδόσφαιρο, ίσως και μέχρι τις 12

Επισκέπτης
τελικα είμαι στρεητ ή γκεη , επειδή μου αρεσουν τα γυναικεια όπως εσυ εγραψες?

ΠΟΥΣΤΑΡΑ βαν νορντεν για αυτό καταντησατε την λεξη πουστης βρισια,

το ότι γαματε τον κωλο σας κανενα δεν ενοχλεί.

το ότι εισαστε ΥΠΟΥΛΟΙ ενοχλεί . ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ.

πουστης=πισωγλεντης ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
πουστης=υπουλος ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

εσυ εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ και κυριολεκτικα και μεταφορικα
Α μωρη λουλουκα που μου κωλοτριβεσαι

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Να σε πληροφορήσω ότι αν μια γυναίκα έχει να γαμηθεί 2 χρόνια, το πιθανότερο είναι ο κόλπος της να έχει χλαμύδια ή κάποια άλλη μόλυνση. Ο κόλπος είναι ένα ζωντανό κομμάτι του οργανισμού και πρέπει να χρησιμοποιείται. Συνέβη σε φίλο που πήδηξε χήρα η οποία είχε πολύ καιρό να πάει με άντρα και του το είπε γιατρός, όταν την πάτησε κι έψαχνε το γιατί. Πάντα προφυλακτικό  

Τύπε μπορεί γκόμενα από αγαμησιά και έλλειψη καλής καθαριότητας να πάθει κολπίτιδα? Ρωτάω γιατί κάτι φαίνεται να ξέρεις επί του θέματος.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Α μωρη λουλουκα που μου κωλοτριβεσαι
πουσταρα ποναει ο κωλος σου .

πες μας ποσες φορες τον γαμησες τον κωλο σου?

ο πικερ μετα από αρκετη πιεση ομολογησε καμμια 10ρια φορες.

εσυ για πες μας?

στα χαρακτηριστικα του αντρισμου είναι και ειλικρινεια.

αλλα εσυ εισαι πουστης όχι μονο γιατι γαμιεσαι αλλα και γιατι εισαι υπουλος.

ελα μην ντρεπεσαι.

τους ειλικρινείς πουστιδες που είναι μονο κυριολεκτικα πουστιδες τους εκτιμούμε πολύ περισσοτερο από αυτους που είναι και μεταφορικα.

πες πουστη ποσες φορες εχεις γαμησεις τον κωλο σου.

πουυυυυυυσταααααρααααααααααααα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Τύπε μπορεί γκόμενα από αγαμησιά και έλλειψη καλής καθαριότητας να πάθει κολπίτιδα? Ρωτάω γιατί κάτι φαίνεται να ξέρεις επί του θέματος.

Δεν είμαι ειδικός, αλλά το έχω ψάξει το θέμα. Κολπίτιδες ονομάζονται γενικά οι μικροβιακές λοιμώξεις που διαταράσσουν τη φυιολογική χλωρίδα του κόλπου. Αρκεί ένα λάθος σκούπισμα για να μεταφερθούν μικρόβια από τον κώλο στον κόλπο και να συμβεί κολπίτιδα. Η έλλειψη σχολαστικής καθαριότητας αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε κολπίτιδα. Η απόσταση από τον κώλο στο μουνί, δυο δάχτυλα και κάτι που λέει και η παροιμία. Είναι πολύ εύκολο να μολυνθεί, ειδικά αν της βάζεις το ίδιο δάχτυλο και από μπρος και από πίσω ή την πηδάς με το ίδιο προφυλακτικό.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Δεν είμαι ειδικός, αλλά το έχω ψάξει το θέμα. Κολπίτιδες ονομάζονται γενικά οι μικροβιακές λοιμώξεις που διαταράσσουν τη φυιολογική χλωρίδα του κόλπου. Αρκεί ένα λάθος σκούπισμα για να μεταφερθούν μικρόβια από τον κώλο στον κόλπο και να συμβεί κολπίτιδα. Η έλλειψη σχολαστικής καθαριότητας αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε κολπίτιδα. Η απόσταση από τον κώλο στο μουνί, δυο δάχτυλα και κάτι που λέει και η παροιμία. Είναι πολύ εύκολο να μολυνθεί, ειδικά αν της βάζεις το ίδιο δάχτυλο και από μπρος και από πίσω ή την πηδάς με το ίδιο προφυλακτικό.

Οκ. Ρώτησα από περιέργεια γιατί μία γκόμενα πριν λίγο καιρό σε παρέα μας έλεγε ότι έπαθε κολπίτιδα και λογικά ήταν από το σεξ.. Αυτή εν τω μεταξύ ποτέ δεν παρουσίαζει γαμιά, αλλά έχει το κόμπλεξ και καλά να δείχνει πάντα ότι κάποιον έχει που δεν βλέπουμε ποτέ. Λογικά από απλυσιά θα ήταν ή καμιά μόλυνση..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Οκ. Ρώτησα από περιέργεια γιατί μία γκόμενα πριν λίγο καιρό σε παρέα μας έλεγε ότι έπαθε κολπίτιδα και λογικά ήταν από το σεξ.. Αυτή εν τω μεταξύ ποτέ δεν παρουσίαζει γαμιά, αλλά έχει το κόμπλεξ και καλά να δείχνει πάντα ότι κάποιον έχει που δεν βλέπουμε ποτέ. Λογικά από απλυσιά θα ήταν ή καμιά μόλυνση..

Ναι. Όπως ανάλυσα είναι πανεύκολο κάποια να μολυνθεί μόνη της κατά λάθος 'η επειδή είναι βρωμιάρα. Αν εν τω μεταξύ δεν γαμιέται τακτικά, επίσης δεν θα πλένεται και τακτικά

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.649
Πόντοι
506
ή απο τον κατα φαντασία γαμια.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
θεωρω παντως ότι οι Ελληνίδες γενικά το χουν με την καθαριότητα και της ΕΠΙΜΑΧΗΣ περιοχής... , σε σχέση πάντα με τις ΕυρΩΠΑΊΕς πχ Αγγλίδες, γερμανίδες κλπ ...

Το να μολυνθεί εκεί από βλακεία δική της είναι θαρρώ πολύ σπάνιο ...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
θεωρω παντως ότι οι Ελληνίδες γενικά το χουν με την καθαριότητα και της ΕΠΙΜΑΧΗΣ περιοχής... , σε σχέση πάντα με τις ΕυρΩΠΑΊΕς πχ Αγγλίδες, γερμανίδες κλπ ...

Το να μολυνθεί εκεί από βλακεία δική της είναι θαρρώ πολύ σπάνιο ...

Γιατι, οι ευρωπαιες ειναι πιο βρωμιαρες;

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Εγω διαφωνω με το γουλι μουνι... θελω λιγη τριχα ρε πουστη μου!
Να ξερω οτι γσμαω ΓΥΝΑΙΚΑ οχι...9χρονο... :S

gamawkarga

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Ωραίο είναι  το ξυρισμένο μουνι. Να έχει και μουνοχειλα
.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
ΕΓΩ

οι μισες μου σχεσεις ηταν μπαζα και τελικα για αυτο το λογο συμπεριφερονταν πιο καλα προς εμενα , απο κομπλεξ κατωτεροτητας συμπεριφερονται καλα, οι ομορφες συνηθως νομιζουν οτι τους παιρνει να στα πρηζουν και στα πρηζουν.

Άρα λες ότι σου αρέσουν περισσότερο τα μπάζα,παρά οι όμορφες.
Σωστά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom