Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Βλεπεις, ολα σχετικα ειναι

δεν διαφωνουμε σε κατι και εγω το ιδιο λεω

απλα οταν αναφερθηκα σε μπαζο θα ελεγα καποιο 2αρι-3αρι που εκει εγω δεν εμπαινα με τιποτα  :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Είχα γνωρίσει πριν χρόνια στο ίντερνετ μια Κρητικιά. Την έψησα να έρθει Αθήνα να γνωριστούμε. Την πήρα από το λιμάνι και την πήγα σπίτι μου. Με το που ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αμέσως με καβάλισε και τριβόταν στον πούτσο μου. Μου κατέβασε το παντελόνι από μόνη της και τον έβαλε μέσα της ακάποτα. Μου είπε ότι είχε να γαμηθεί 2 χρόνια. Τελικά έπεσε κρεμπιές για μερικές μέρες και έφυγε πίσω στην Κρήτη. Μια τέτοια περίπτωση αν βρείτε από επαρχία θα περάσετε καλά για μερικές μέρες και θα αδειάσουν τα ρχιδια σας λίγο, χωρίς να πηγαίνετε συνέχεια μπουρδέλα. Γιατί και τα μπουρδέλα τα βαριέσαι κάθε μέρα. Θες ένα διάρκειας σεξ χωρίς να σου φύγει μια περιουσία  :erection:
Δεν μας ειπες ομως, καλή ή μπαζο?

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Είχα γνωρίσει πριν χρόνια στο ίντερνετ μια Κρητικιά. Την έψησα να έρθει Αθήνα να γνωριστούμε. Την πήρα από το λιμάνι και την πήγα σπίτι μου. Με το που ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αμέσως με καβάλισε και τριβόταν στον πούτσο μου. Μου κατέβασε το παντελόνι από μόνη της και τον έβαλε μέσα της ακάποτα. Μου είπε ότι είχε να γαμηθεί 2 χρόνια. Τελικά έπεσε κρεμπιές για μερικές μέρες και έφυγε πίσω στην Κρήτη. Μια τέτοια περίπτωση αν βρείτε από επαρχία θα περάσετε καλά για μερικές μέρες και θα αδειάσουν τα ρχιδια σας λίγο, χωρίς να πηγαίνετε συνέχεια μπουρδέλα. Γιατί και τα μπουρδέλα τα βαριέσαι κάθε μέρα. Θες ένα διάρκειας σεξ χωρίς να σου φύγει μια περιουσία  :erection:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Να ρωτησω κατι τυπε?
Σου εχει τυχει να πας με καποια πολυ ομορφη και να μην περασεις καλα, και αντιθετως να πας με ενα μπαζο και να το διασκεδασεις απιστευτα?

Καλά,μην βγάζεις όμως ως συμπέρασμα ότι τα μπάζα σώνει και καλά,είναι ''φωτιά'' στο κρεβάτι κλπ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Χοντρούλα ψιλή
με ωραίο πρόσωπο, ξανθό φυσικό μαλλί, τεράστιες βυζάρες και πράσινα μάτια. Μέτρια θα έλεγα.
Ψηλη, με ωραιο προσωπο, φυσικη ξανθια, μεγαλα βυζια και πρασινα ματια και το συμπερασμα ηταν "μετρια"??????????????

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Είχα γνωρίσει πριν χρόνια στο ίντερνετ μια Κρητικιά. Την έψησα να έρθει Αθήνα να γνωριστούμε. Την πήρα από το λιμάνι και την πήγα σπίτι μου. Με το που ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αμέσως με καβάλισε και τριβόταν στον πούτσο μου. Μου κατέβασε το παντελόνι από μόνη της και τον έβαλε μέσα της ακάποτα. Μου είπε ότι είχε να γαμηθεί 2 χρόνια. Τελικά έπεσε κρεμπιές για μερικές μέρες και έφυγε πίσω στην Κρήτη. Μια τέτοια περίπτωση αν βρείτε από επαρχία θα περάσετε καλά για μερικές μέρες και θα αδειάσουν τα ρχιδια σας λίγο, χωρίς να πηγαίνετε συνέχεια μπουρδέλα. Γιατί και τα μπουρδέλα τα βαριέσαι κάθε μέρα. Θες ένα διάρκειας σεξ χωρίς να σου φύγει μια περιουσία  :erection:

το κακο ειναι οτι με τον ενα ή με τον αλλο τροπο τα φραγκα μου φευγουν απο τσεπη

ειτε στον αγοραιο ερωτα

ειτε στο να καμμακωνω τουριστριες φαγητα, ποτα, καφεδες κ.α...

ειτε σε ταξιδια στο ανατολικο μπλοκ

:dunno:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Ψηλη, με ωραιο προσωπο, φυσικη ξανθια, μεγαλα βυζια και πρασινα ματια και το συμπερασμα ηταν "μετρια"??????????????
Λόγω αγύμναστου σώματος με κοιλίτσα και μπούτια. Αλλά είχε μια κωλάρα τύπε μου φοβερή! Αφού την ξυπνούσα 6 η ώρα το πρωί για να την πάρω στα τέσσερα να ηρεμήσω!

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
το κακο ειναι οτι με τον ενα ή με τον αλλο τροπο τα φραγκα μου φευγουν απο τσεπη

ειτε στον αγοραιο ερωτα

ειτε στο να καμμακωνω τουριστριες φαγητα, ποτα, καφεδες κ.α...

ειτε σε ταξιδια στο ανατολικο μπλοκ

:dunno:
Ανάλογα τις καύλες του καθενός πιστεύω. Εγώ αν την έβγαζα μόνο με πουτάνες θα ήθελα μια κατοστάρα την ημέρα και μαζί με φαγητά και βενζίνες πάμε στα 150. Μια μέση Ελληνίδα δεν νομίζω να σου τρώει τόσα κάθε μέρα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Λόγω αγύμναστου σώματος με κοιλίτσα και μπούτια. Αλλά είχε μια κωλάρα τύπε μου φοβερή! Αφού την ξυπνούσα 6 η ώρα το πρωί για να την πάρω στα τέσσερα να ηρεμήσω!

οπως τα περιγραφεις για τα ελληνικα δεδομενα η τυπισσα απο γενικη εμφανιση ειναι καλη (για τα ελληνικα δεδομενα για τα ρωσικα δεν ανοικει καν στο μεσο ορο)  :thumbsup:

οι περισσοτερες ελληνιδες εχουν μπουτια και χαλαροτητα στο σωμα τους λογο οτι δεν ειναι φαν της γυμναστικης  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ανάλογα τις καύλες του καθενός πιστεύω. Εγώ αν την έβγαζα μόνο με πουτάνες θα ήθελα μια κατοστάρα την ημέρα και μαζί με φαγητά και βενζίνες πάμε στα 150. Μια μέση Ελληνίδα δεν νομίζω να σου τρώει τόσα κάθε μέρα.

και εγω καθε μερα αν μπορουσα να γαμησω θα γαμουσα καθε μερα αλλά πρακτικα δεν γινετε διοτι δεν εχω σχεση μονιμη και σταθερη

αλλά εχω καποιες καβατζες να πηδηξω με 20 ευρω  (οχι φυλης και μεταξουργειο) σε σπιτι απο τις κοπελες αναφερομαι

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
οπως τα περιγραφεις για τα ελληνικα δεδομενα η τυπισσα απο γενικη εμφανιση ειναι καλη (για τα ελληνικα δεδομενα για τα ρωσικα δεν ανοικει καν στο μεσο ορο)  :thumbsup:

οι περισσοτερες ελληνιδες εχουν μπουτια και χαλαροτητα στο σωμα τους λογο οτι δεν ειναι φαν της γυμναστικης  :hi:
Βλέπω κάτι υπερμουνάρες Ρωσίδες στην Ρωσική τηλεόραση και λες δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο τέλειες! Είναι μια Ρώσικη εκπομπή "давай поженимся" όπου πάνε Ρώσοι και Ρωσίδες για να βρουν ταίρι και το τι μουνάρες Ρωσίδες πάνε εκεί για να βρουν άντρα δεν περιγράφεται!

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
και εγω καθε μερα αν μπορουσα να γαμησω θα γαμουσα καθε μερα αλλά πρακτικα δεν γινετε διοτι δεν εχω σχεση μονιμη και σταθερη

αλλά εχω καποιες καβατζες να πηδηξω με 20 ευρω  (οχι φυλης και μεταξουργειο) σε σπιτι απο τις κοπελες αναφερομαι
Καλή φάση αυτό, γιατί γαμάς με την άνεση σου χωρίς την πίεση του μπουρδέλου! Απέναντι μου έχω ένα εκφυλο προμίλφ με τατουάζ και σκουλαρίκια, αλλά κολώνω να της προτείνω κάτι τέτοιο γιατί είμαστε γειτονιά και θα καρφωθώ  :S

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλή φάση αυτό, γιατί γαμάς με την άνεση σου χωρίς την πίεση του μπουρδέλου! Απέναντι μου έχω ένα εκφυλο προμίλφ με τατουάζ και σκουλαρίκια, αλλά κολώνω να της προτείνω κάτι τέτοιο γιατί είμαστε γειτονιά και θα καρφωθώ  :S

οπως νιωθεις εσυ, αν βλεπεις οτι μπορει να γινει κατι τολμησε το, μην αφηνεις την ευκαιρια να παει χαμενη, εσυ πρεπει να κρινεις αν πρεπει να χωθεις ή οχι βλεποντας και αξιολογοντας συμπεριφορες  :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Βλέπω κάτι υπερμουνάρες Ρωσίδες στην Ρωσική τηλεόραση και λες δεν είναι δυνατόν να είναι τόσο τέλειες! Είναι μια Ρώσικη εκπομπή "давай поженимся" όπου πάνε Ρώσοι και Ρωσίδες για να βρουν ταίρι και το τι μουνάρες Ρωσίδες πάνε εκεί για να βρουν άντρα δεν περιγράφεται!

οπως λεει και ο τιτλος της εκπομπης ''ελατε να γνωριστουμε'' (νταβάητι πασνακόμισγια)

γενικα αλλο dna οι ρωσιδες απο τις δικες μας

ειναι καθαρα γονιδιακο το θεμα  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποιος έχεις πάει με μπάζο και το διασκέδασε;Πλάκα κάνεις;

ΕΓΩ

οι μισες μου σχεσεις ηταν μπαζα και τελικα για αυτο το λογο συμπεριφερονταν πιο καλα προς εμενα , απο κομπλεξ κατωτεροτητας συμπεριφερονται καλα, οι ομορφες συνηθως νομιζουν οτι τους παιρνει να στα πρηζουν και στα πρηζουν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πες την αληθεια. Στο χοντρη καβλωσες.
αλλοι εχουν βιτσια να καυλωνουν στις χοντρες γυναικες
αλλοι εχουν βιτσια να καυλωνουν ΚΑΙ στις χοντρες γυναικες
αλλοι , ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ, εχετε βιτσια να καυλωνετε και γαμωντας τον κωλο σας με στραπον, δηλαδή ειστε πουστιδες.

ε τωρα να βγαινεις εσυ, ο πουστης που γαμαει τον κωλο του, να κοροιδεψεις τον νορμαλ που γαμαει λεπτες και χοντρες παραπαει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom