alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ό,τι θελετε.Καποιοι "καλοθελητες" με βομβαρδισαν με πληροφοριες.
Θα σας αποστειλω π.μ. σχετικα...
Ό,τι θελετε.Καποιοι "καλοθελητες" με βομβαρδισαν με πληροφοριες.
Θα σας αποστειλω π.μ. σχετικα...
ωχΓια την ακριβεια προσπαθω να κοψω τα σχοινια για να φυγω απο το λιμανι
Συνήθως ξαναγαμάω μετά το γαμήσι γνωριμίας. Εδώ αναφέρομαι καθαρά για one night stand φάση.Καλά, εσύ λες ότι έχεις το πάνω χέρι, γιατί τις παίρνεις βόλτα με το αμάξι και τους χώνεσαι εκεί μέσα. Σαν πολύ λίγες δεν είναι 3;
Οσο και να το κοροιδεύετε, υπηρξε περιοδος της ζωης μου που εκανα αυτο ακριβως.Ναι.
Ολοι γαμαμε τζαμπα αβερτα κουβερτα, και στην αναπαυλα μπαινουμε εδω αναζητωντας πληροφοριες για να γαμησουμε και επι πληρωμη.
εγω ξερω πολλα παιδια απο δω που ειναι παντρεμενα με μουναρες, τις οποιες τις εχουν ψιλοβαρεθει ειναι η αληθεια γιατι το πολυ το κυριελεησον το βαριεται κι ο παπας, γι αυτο εχουν 2-3 καυλιαρες γκομενες και 1-2 πουτανακια 18χρονα που τα γνωρισανε στο φεισμπουκ και τα γαμανε κατα βουληση, παρ ολα αυτα μπαινουν συχνα εδω γιατι θελουν να εχουν πολυποικιλη ερωτικη ζωη και ρωτανε στην ενημερωση αν η λιντα η αλβανη στη φυλης δινει και κωλο με το 20αρικοΝαι.
Ολοι γαμαμε τζαμπα αβερτα κουβερτα, και στην αναπαυλα μπαινουμε εδω αναζητωντας πληροφοριες για να γαμησουμε και επι πληρωμη.
εγω ξερω πολλα παιδια απο δω που ειναι παντρεμενα με μουναρες, τις οποιες τις εχουν ψιλοβαρεθει ειναι η αληθεια γιατι το πολυ το κυριελεησον το βαριεται κι ο παπας, γι αυτο εχουν 2-3 καυλιαρες γκομενες και 1-2 πουτανακια 18χρονα που τα γνωρισανε στο φεισμπουκ και τα γαμανε κατα βουληση, παρ ολα αυτα μπαινουν συχνα εδω γιατι θελουν να εχουν πολυποικιλη ερωτικη ζωη και ρωτανε στην ενημερωση αν η λιντα η αλβανη στη φυλης δινει και κωλο με το 20αρικο
το περιεργο δε βλεπω
Θεωρω οτι δεν υπαρχει μια απαντηση για το θεμα αυτο. Εξαρταται απο την ψυχοσυνθεση του καθενος και την αντοχη του στα "βαρη".Προσωπικά θεωρώ ότι αν είναι κανείς νυμφευμένος (και μάλιστα με μουνάρα) και που έχει βαρεθεί το ίδιο φαγητό κάθε μέρα (πράγμα φυσικό και αναμενόμενο) , οι 2-3 καυλιάρες γκόμενες και τα 1-2 πουτανάκια, δημιουργούν "βάρη" και "εξαρτήσεις". Καλύτερη η Λίντα η Αλβανή που δίνει κώλο, και που με το εικοσάρικο, εξαφανίζεσαι χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς.
Θεωρω οτι δεν υπαρχει μια απαντηση για το θεμα αυτο. Εξαρταται απο την ψυχοσυνθεση του καθενος και την αντοχη του στα "βαρη".
ξαναδιαβασε το μηνυμα μου και φαντασου οτι το γραφω ετσιΠροσωπικά θεωρώ ότι αν είναι κανείς νυμφευμένος (και μάλιστα με μουνάρα) και που έχει βαρεθεί το ίδιο φαγητό κάθε μέρα (πράγμα φυσικό και αναμενόμενο) , οι 2-3 καυλιάρες γκόμενες και τα 1-2 πουτανάκια, δημιουργούν "βάρη" και "εξαρτήσεις". Καλύτερη η Λίντα η Αλβανή που δίνει κώλο, και που με το εικοσάρικο, εξαφανίζεσαι χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς.
ξαναδιαβασε το μηνυμα μου και φαντασου οτι το γραφω ετσι
https://[URL unfurl="true"]www.getdigital.eu/web/getdigital/gfx/products/__generated__resized/380x380/Aufkleber_Trollface.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εσείς, σίγουρα. :)
Δείτε από πάνω σας όμως .:)
εγω ξερω πολλα παιδια απο δω που ειναι παντρεμενα με μουναρες, τις οποιες τις εχουν ψιλοβαρεθει ειναι η αληθεια γιατι το πολυ το κυριελεησον το βαριεται κι ο παπας, γι αυτο εχουν 2-3 καυλιαρες γκομενες και 1-2 πουτανακια 18χρονα που τα γνωρισανε στο φεισμπουκ και τα γαμανε κατα βουληση, παρ ολα αυτα μπαινουν συχνα εδω γιατι θελουν να εχουν πολυποικιλη ερωτικη ζωη και ρωτανε στην ενημερωση αν η λιντα η αλβανη στη φυλης δινει και κωλο με το 20αρικο
το περιεργο δε βλεπω
τυπε λες;Μήπως ρε τύπε μόνο τη Λίντα την Αλβανή γαμάνε τελικά;
οχι, γιατι τι πιο συχνο φαινομενο απο μια που σκυλογαμιεται απο το πρωτο ραντεβου και ΑΦΟΥ την εχεις γαμησει ΜΕΤΑ στο παιζει δυσκολη;
και μαλιστα αυτο συνεβη και τις 6 φορες στον φιλαληθη φιλο μας :-
Δυσκολη εννοώ να αποφυγει το γαμήσι στο επομενο αλλά να τον φάει στο μεθεπομενο ραντεβου
Φαγωθηκατε ρε συναδελφε, μια μονο ηταν 120+ κιλα, οι υπολοιπες ηταν κανονικες ή "περιπου" κανονικες
τσιφουταρος εισαι γιατι δεν το λες?Παπαράκο αυτη η περιοχή ηταν το θησειο..
Ειχα γράψει οτι ημουν ευχαριστημενος με ενα κινητο που ειχα παρει με 150 ευρώ
Δεν ειμαι γιδι να παρω ακριβο κινητο που ειναι ολα ιδια