Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Καλά, εσύ λες ότι έχεις το πάνω χέρι, γιατί τις παίρνεις βόλτα με το αμάξι και τους χώνεσαι εκεί μέσα. Σαν πολύ λίγες δεν είναι 3;
Συνήθως ξαναγαμάω μετά το γαμήσι γνωριμίας. Εδώ αναφέρομαι καθαρά για one night stand φάση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Ναι.

Ολοι γαμαμε τζαμπα αβερτα κουβερτα, και στην αναπαυλα μπαινουμε εδω αναζητωντας πληροφοριες για να γαμησουμε και επι πληρωμη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ναι.

Ολοι γαμαμε τζαμπα αβερτα κουβερτα, και στην αναπαυλα μπαινουμε εδω αναζητωντας πληροφοριες για να γαμησουμε και επι πληρωμη.
Οσο και να το κοροιδεύετε, υπηρξε περιοδος της ζωης μου που εκανα αυτο ακριβως.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ναι.

εγω ξερω πολλα παιδια απο δω που ειναι παντρεμενα με μουναρες, τις οποιες τις εχουν ψιλοβαρεθει ειναι η αληθεια γιατι το πολυ το κυριελεησον το βαριεται κι ο παπας, γι αυτο εχουν 2-3 καυλιαρες γκομενες και 1-2 πουτανακια 18χρονα που τα γνωρισανε στο φεισμπουκ και τα γαμανε κατα βουληση, παρ ολα αυτα μπαινουν συχνα εδω γιατι θελουν να εχουν πολυποικιλη ερωτικη ζωη και ρωτανε στην ενημερωση αν η λιντα η αλβανη στη φυλης δινει και κωλο με το 20αρικο
το περιεργο δε βλεπω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
εγω ξερω πολλα παιδια απο δω που ειναι παντρεμενα με μουναρες, τις οποιες τις εχουν ψιλοβαρεθει ειναι η αληθεια γιατι το πολυ το κυριελεησον το βαριεται κι ο παπας, γι αυτο εχουν 2-3 καυλιαρες γκομενες και 1-2 πουτανακια 18χρονα που τα γνωρισανε στο φεισμπουκ και τα γαμανε κατα βουληση, παρ ολα αυτα μπαινουν συχνα εδω γιατι θελουν να εχουν πολυποικιλη ερωτικη ζωη και ρωτανε στην ενημερωση αν η λιντα η αλβανη στη φυλης δινει και κωλο με το 20αρικο
το περιεργο δε βλεπω

Προσωπικά θεωρώ ότι αν είναι κανείς νυμφευμένος (και μάλιστα με μουνάρα) και που έχει βαρεθεί το ίδιο φαγητό κάθε μέρα (πράγμα φυσικό και αναμενόμενο) , οι 2-3 καυλιάρες γκόμενες και τα 1-2 πουτανάκια, δημιουργούν "βάρη" και "εξαρτήσεις". Καλύτερη η Λίντα η Αλβανή που δίνει κώλο, και που με το εικοσάρικο, εξαφανίζεσαι χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Προσωπικά θεωρώ ότι αν είναι κανείς νυμφευμένος (και μάλιστα με μουνάρα) και που έχει βαρεθεί το ίδιο φαγητό κάθε μέρα (πράγμα φυσικό και αναμενόμενο) , οι 2-3 καυλιάρες γκόμενες και τα 1-2 πουτανάκια, δημιουργούν "βάρη" και "εξαρτήσεις". Καλύτερη η Λίντα η Αλβανή που δίνει κώλο, και που με το εικοσάρικο, εξαφανίζεσαι χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς.
Θεωρω οτι δεν υπαρχει μια απαντηση για το θεμα αυτο. Εξαρταται απο την ψυχοσυνθεση του καθενος και την αντοχη του στα "βαρη".

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Θεωρω οτι δεν υπαρχει μια απαντηση για το θεμα αυτο. Εξαρταται απο την ψυχοσυνθεση του καθενος και την αντοχη του στα "βαρη".

Φυσικά.

Γι αυτό και στην αρχή της ανάρτησής μου, έσπευσα να δηλώσω ότι πρόκειται για προσωπική μου εκτίμηση.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ξαναδιαβασε το μηνυμα μου και φαντασου οτι το γραφω ετσι

URL]]

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
ξαναδιαβασε το μηνυμα μου και φαντασου οτι το γραφω ετσι

https://[URL unfurl="true"]www.getdigital.eu/web/getdigital/gfx/products/__generated__resized/380x380/Aufkleber_Trollface.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Εσείς, σίγουρα. :)

Δείτε από πάνω σας  όμως .:)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
το περιεργο δε βλεπω

Μήπως ρε τύπε μόνο τη Λίντα την Αλβανή γαμάνε τελικά;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.523
Πόντοι
216
οχι, γιατι τι πιο συχνο φαινομενο απο μια που σκυλογαμιεται απο το πρωτο ραντεβου και ΑΦΟΥ την εχεις γαμησει ΜΕΤΑ στο παιζει δυσκολη;
και μαλιστα αυτο συνεβη και τις 6 φορες στον φιλαληθη φιλο μας  :-

Και να φανταστειτε οτι εχω φιλο μου (αρκετα εμπειρο) που υποστηριζει οταν αν την πηδηξεις μια, μετα την εχεις στο πιατο δικη σου γενικως....

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.523
Πόντοι
216
Δυσκολη εννοώ να αποφυγει το γαμήσι στο επομενο αλλά να τον φάει στο μεθεπομενο ραντεβου

Ρε τι ειναι αυτες; 1 2 Χ? Προπο παιζουν;
Δεν θα επρεπε καν να εχουν το δικαιωμα να επιλεγουν.
Απαξ και θελει ο αντρας, δεν θα επρεπε να το σκεφτουν καν.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Φαγωθηκατε ρε συναδελφε, μια μονο ηταν 120+ κιλα, οι υπολοιπες ηταν κανονικες ή "περιπου" κανονικες

επειδη τώρα είμαι σε φάση να κάνω κατι με μία τύπισσα, 110 κιλά, 1,80 ύψος, έχεις καμιά καλή ιδέα με ποια στάση την 'καταφέρνεις'', μιας και είσαι των βαρέων βαρών βλέπω και εσύ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Παπαράκο αυτη η περιοχή ηταν το θησειο..
Ειχα γράψει οτι ημουν ευχαριστημενος με ενα κινητο που ειχα παρει με 150 ευρώ
Δεν ειμαι γιδι να παρω ακριβο κινητο που ειναι ολα ιδια
τσιφουταρος εισαι γιατι δεν το λες?
σκας 200ρα για σιτιτουρ που χρησιμοποιείς 1 ωρα και για κινητο που χρησιμοποιείς ολη μερα καθοσουν με ένα με ραγισμενη οθονη αντι να παρεις εστω ένα με 100-200 ευρω ΓΙΟΥΦΤΟ

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
ρε παίδες, σε ποιο ραντεβού τις είθισται να τις πηδάτε ;

2ο ή 3ο να φανταστώ ;; ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν δεν κατσει στο δευτερο δεν υπαρχει τριτο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αμα δεν ακολουθεις το κανονα να μην ξαναβγείς αν σε 1-2 ραντεβού δεν σκασει εστω ένα υποσχομενο φιλι στο στομα
απλα

ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

υστερα μην παραξενευόμαστε αν ψιλομυτιαζουν και οι χαμηλοκωλες με την κυτταριτιδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom