Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
εχω πηδηξει στο 1ο, εχω πηδηξει και στο...6ο!
αναλογα το μουνι!
δεν υπαρχει κανονας σ αυτο....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
αμα δεν ακολουθεις το κανονα να μην ξαναβγείς αν σε 1-2 ραντεβού δεν σκασει εστω ένα υποσχομενο φιλι στο στομα
απλα

ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

υστερα μην παραξενευόμαστε αν ψιλομυτιαζουν και οι χαμηλοκωλες με την κυτταριτιδα
:rockon: :rockon: :rockon:

Εύγε, ό,τι πιο σωστό διάβασα στις τελευταίες σελίδες. Εγώ πάντα κάνω κίνηση για φιλί στο 1ο ραντεβού και ρίχνω πρόταση για κρασί σπίτι μου. Υπολογίζω ότι κάπου 1 στις 3 καταλήγει σε σεξ. Οι υπόλοιπες 2 δε μου απαντάνε ή ξαφνικά δεν έχουν χρόνο να ξαναβγούμε. Είναι νορμάλ αυτό το ποσοστό; Και συμβαίνει ακόμα και με τύπισσες που έδειχναν να περνάνε καλά, μιλάγανε πολύ, δεν έδιναν σημάδια βιασύνης κλπ. Να σημειωθεί ότι μιλάω φυσιολογικά, μπορώ να κρατήσω μια συζήτηση, έχω χιούμορ κλπ. Δε χρειάζεται, φαντάζομαι, να αναφέρω ότι είμαι μια χαρά εμφανισιακά, αλλιώς δε θα βγαίνανε καν ραντεβού μαζί μου, και φροντίζω να πηγαίνω πάντα σχετικά καλά ντυμένος και να μη μυρίζω.

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Μηπως της εκανε και...μακαρονια με κυμα για να φα, τυπε;;;;

:S

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.793
Πόντοι
9.931
αμα δεν ακολουθεις το κανονα να μην ξαναβγείς αν σε 1-2 ραντεβού δεν σκασει εστω ένα υποσχομενο φιλι στο στομα
απλα

ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

υστερα μην παραξενευόμαστε αν ψιλομυτιαζουν και οι χαμηλοκωλες με την κυτταριτιδα

Τυπε ειναι πια αργα, η πιάτσα εχει ήδη χαλάσει, σχεδόν το 90% των γυναικών περιμένουν τον πρίγκηπα του παραμυθιού με το άσπρο άλογο να έρθει να της πάρει.

Πρόσφατα εμαθα οτι μια γνωστή μου η οποια είναι μια μέτρια προς ωραία κοπέλα με κάποια παραπανίσια κιλά, οχι πολλά βρήκε ενα παλικάρι 1-2 χρόνια μικρότερο της που ειναι μια χαρά εμφανισιακά για άνδρας και από ότι μου ειπαν εχει και καλή δουλειά.
Ε λοιπόν αποφάσισαν μετά απο σχέση μικρότερη των εξι μηνών να συγκατοικήσουν :idiot: :uglystupid: :headbang: Και ρωτάω ποσο μαλακας μουνοδουλος πρέπει να εισαι ωστε να αποφασίζεις να συγκατοικησης με μια γκομενα που την ξερεις ελαχιστα και εμφανισιακα ειναι ενα εξαρι :think:

Το ποιο τραγικό απο ολα ηταν της προάλλες που ειδα τον τύπο να κάνει μασάζ στα ποδιά της κοπελας ενω μπροστά ηταν άνθρωποι που τους έβλεπε για πρώτη φορα :vomit: Θες να της κανεις μασαζ ρε γελοίε;  κανε της αλλά οχι δημοσια, μην ξεφτιλίζεις το ανδρικό φίλο έτσι.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.646
Πόντοι
506
Το Συνδρομο Μινχαουζεν εχει παρει την ονομασια του απο τον βαρωνο Μινχάουζεν, πρωταγωνιστή του πασίγνωστου βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, του 1785. Αφότου επέστρεψε από το Ρωσοτουρκικό Πόλεμο (1768-1774), άρχισε να διηγείται φανταστικά κατορθώματα.

Στην Ψυχοπαθολογία ως σύνδρομο Μινχάουζεν ορίζουμε την «πλασματική» κατάσταση ασθενείας, την προκαλούμενη ή προσποιούμενη από το ίδιο το άτομο προς τον εαυτό του, που σκοπό έχει να επιστήσει την προσοχή, διαβεβαίωση, συμπάθεια κι ενασχόληση των γύρων του με τον ίδιο.
Δηλ. Συριζα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Γενικά νομίζω ότι η ελληνική κουλτούρα είναι αντίθετη και ασύμβατη προς το χαλαρό σεξ και τις σεξουαλικές σχέσεις και προωθεί τις σοβαρές (ο θεός να τις κάνει, δυσλειτουργικές τις περισσότερες φορές) σχέσεις, την οικογένεια (30ρηδες μαμάκηδες που ζουν με τους γονείς τους), τις πουτσοπαρέες κλπ. Και θα μου πείτε, μα τι μαλακίες λες ρε βριλ, εδώ τα 13χρονα τα κάνουν πια όλα. Το πως φέρονται τα σημερινά 13χρονα για μένα δε σημαίνει απολύτως τίποτα, γιατί 1) τα κάνουν μόνο με συνομηλίκους τους, 2) το πως ντύνονται και φέρονται δε σημαίνει απαραίτητα και ότι πηδιούνται, 3) έχω γνωρίσει πάρα πολλές που χάσανε την παρθενιά τους στα 18 ή και πιο ύστερα, ώστε αμφιβάλλω κατά πόσο ισχύει και 4) ακόμα και να ισχύει ότι από τα 13 ξεπαρθενιάζονται, μια σημερινή γυναίκα στα 20 της τα έχει ζήσει πια όλα, οπότε κλείνει. Έτσι, το τοπίο για μένα δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 20 χρόνια ή έχει αλλάξει ελάχιστα. Γύρω μας υπάρχουν άπειρες αγάμητες γυναίκες που προτιμούν να μένουν αγάμητες απορρίπτοντας άντρες για γελοίους λόγους. Και αναφέρομαι προφανώς σε νορμάλ κιλών γυναίκες, όχι σε όρκες 80+ που κάνουν κρα να γυρίσει να τις κοιτάξει άντρας.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οι γυναικες επιλεγουν τυον ανδρα που ειναι ευκολα χειριμος και διαχειρισιμος ωστε να γελαει εμ τις φιλες της και να τον εκεμταλευεται με τα τερτιπια της  

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο τυπος εχει λεφτα τυπε αν αξιζει η γκομενα απο εμφανιση ορμα θα σε ξαναγουσταρει για ενα πηδουλο

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
γνωστη μου ειχε σχεση με εναν τυπο μεχρι που μπηκε στο μεσσεντζερ του και ειδε οτι μιλαγε με καμια 7-8 ταυτοχρονα και κανονιζε για ενα δυο γρηγορα και τον χωρισε φυσικα . μετα απο καιρο που ηταν ελευθερη απο εδω και απο εκει .την πηρα δυο φορες απο τον χωρισμο της και μετα . τωρα εκανε σχεση με εναν ειναι σε νησια μυκονο συρο αξιζει να της στειλω ετσι να χωθω αναμεσα της ή οχι ? αυτος αν και φαινεται καλο παιδι (μου τον γνωρισε ) βλεπω να την κερατωνει οπως ο προηγουμενος . αυτη σε σχεση ντυνεται λιγο ξεκωλε οχι πολυ  . αξιζει να της στειλω να βρεθουμε καμια μερα ή θα στραβωσει πολυ?

Επισκέπτης
Οι πιο πολλοί έτσι είναι.Όταν εγώ λέω ότι στην Ελλάδα οι άντρες εκλιπαρούν για σχέση και γάμο,δεν τα λέω τυχαία.Τα είδα και σε φίλους μου.Όταν δεν μπορείς να γνωρίζεις γυναίκες,μια να σου κάτσει σε κάνει ότι θέλει μετά.
Ετσι ειναι φιλε. Ακολουθεις και εσυ το νομο του Πικερ;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πρόσφατα εμαθα οτι μια γνωστή μου η οποια είναι μια μέτρια προς ωραία κοπέλα με κάποια παραπανίσια κιλά, οχι πολλά βρήκε ενα παλικάρι 1-2 χρόνια μικρότερο της που ειναι μια χαρά εμφανισιακά για άνδρας και από ότι μου ειπαν εχει και καλή δουλειά.
Ε λοιπόν αποφάσισαν μετά απο σχέση μικρότερη των εξι μηνών να συγκατοικήσουν :idiot: :uglystupid: :headbang: Και ρωτάω ποσο μαλακας μουνοδουλος πρέπει να εισαι ωστε να αποφασίζεις να συγκατοικησης με μια γκομενα που την ξερεις ελαχιστα και εμφανισιακα ειναι ενα εξαρι :think:

Το ποιο τραγικό απο ολα ηταν της προάλλες που ειδα τον τύπο να κάνει μασάζ στα ποδιά της κοπελας ενω μπροστά ηταν άνθρωποι που τους έβλεπε για πρώτη φορα :vomit: Θες να της κανεις μασαζ ρε γελοίε;  κανε της αλλά οχι δημοσια, μην ξεφτιλίζεις το ανδρικό φίλο έτσι.

Οι πιο πολλοί έτσι είναι.Όταν εγώ λέω ότι στην Ελλάδα οι άντρες εκλιπαρούν για σχέση και γάμο,δεν τα λέω τυχαία.Τα είδα και σε φίλους μου.Όταν δεν μπορείς να γνωρίζεις γυναίκες,μια να σου κάτσει σε κάνει ότι θέλει μετά.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.523
Πόντοι
216
Τα εχει πει κι ο Mgtow hellas, πολυ καλα.
Οτι αντρας στην Ελλαδα, για να κανει σχεση/να πηδηξει/να σχετιστει καπως με το αλλο φύλο,
πρεπει να ξεφτιλιστει!
Αυτη ειναι η ωμη πραγματικοτητα.

Καποιοι λιγοι μπορουν να σταθουν στο υψος των περιστασεων (αλλα ποση αγαμια κιολας πια; οι ορμες που να πανε; και δεν ταιριαζει σε ολους το στυλ των μπουρδελων),
αλλα οι περισσοτεροι πεφτουν μην αντεχοντας αλλο.

Αλλα ετσι ειναι τα πραγματα στην Ελλαδα.
Ξεφτιλισμος του αντρα!

ΣυνΕλληνες, αντισταθειτε στην υποβαθμιση του αντρικου μας φυλου και ρολου!
Πρεπει να το γυρισουμε το παιχνιδι υπερ μας, οσο μπορουμε τελωσπαντων!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε τι ειναι αυτες; 1 2 Χ? Προπο παιζουν;
Δεν θα επρεπε καν να εχουν το δικαιωμα να επιλεγουν.
Απαξ και θελει ο αντρας, δεν θα επρεπε να το σκεφτουν καν.
Σιγα ρε Ισλαμικο Κρατος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
επειδη τώρα είμαι σε φάση να κάνω κατι με μία τύπισσα, 110 κιλά, 1,80 ύψος, έχεις καμιά καλή ιδέα με ποια στάση την 'καταφέρνεις'', μιας και είσαι των βαρέων βαρών βλέπω και εσύ....
Βαλτην να σε καβαλησει, αλλα θα χρειαστεις εναν τροχαλια και ενα 5μετρο καραβοσκοινο...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η γυναικα επιλεγει αυτον που μπορει ευκολα να κοροιδεψει και  να  ξεφτυλισει 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.523
Πόντοι
216
Δεν υπάρχουν αγάμητες γυναίκες ρε τύπε.Μόνο αγάμητοι άντρες.

Υπαρχουν απο αποψη. Αυτες που περιμενουν να φανει ο χορηγος/πριγκηπας/whatever.
Αλλη μαλακυνση κι αυτη στον εγκεφαλο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γύρω μας υπάρχουν άπειρες αγάμητες γυναίκες που προτιμούν να μένουν αγάμητες απορρίπτοντας άντρες για γελοίους λόγους. Και αναφέρομαι προφανώς σε νορμάλ κιλών γυναίκες, όχι σε όρκες 80+ που κάνουν κρα να γυρίσει να τις κοιτάξει άντρας.

Δεν υπάρχουν αγάμητες γυναίκες ρε τύπε.Μόνο αγάμητοι άντρες.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.523
Πόντοι
216
Μιλαγε μια Ελληνιδα σημερα στη σταση του λεωφορειου και επειδη ειχε το χαντς φρι με το καλωδιο και μιλαγε δυνατα ακουγοταν. Ανω των 40 ετων, ωραιο σωμα και προσωπο αλλα λιγο σπασμενο λογω ηλικιας και προστυχο τατουαζ χαμηλα στο ποδι. Και μιλαγε με μια φιλη της προφανως αφου ελεγε <Μια δυναμικη γυναικα μπορει να εχε και αντρα>. 40 χρονων και ακομα δεν εχουν αποφασισει αν θα ειναι με καποιον αντρα η μονες τους με τα λεφτα  τους, τη δουλεια τους,  το αυτοκινητο τους και το σκυλο τους.

Αξιολυπητες!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μιλαγε μια Ελληνιδα σημερα στη σταση του λεωφορειου και επειδη ειχε το χαντς φρι με το καλωδιο και μιλαγε δυνατα ακουγοταν. Ανω των 40 ετων, ωραιο σωμα και προσωπο αλλα λιγο σπασμενο λογω ηλικιας και προστυχο τατουαζ χαμηλα στο ποδι. Και μιλαγε με μια φιλη της προφανως αφου ελεγε <Μια δυναμικη γυναικα μπορει να εχει και αντρα>. 40 χρονων και ακομα δεν εχουν αποφασισει αν θα ειναι με καποιον αντρα η μονες τους με τα λεφτα  τους, τη δουλεια τους,  το αυτοκινητο τους και το σκυλο τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom