Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
επειδη τώρα είμαι σε φάση να κάνω κατι με μία τύπισσα, 110 κιλά, 1,80 ύψος, έχεις καμιά καλή ιδέα με ποια στάση την 'καταφέρνεις'', μιας και είσαι των βαρέων βαρών βλέπω και εσύ....

Τυπε εσυ εισαι  :think: :S :S :S

Συνημμένα

• sdssd.jpeg
    sdssd.jpeg
    5,6 KB · Εμφανίσεις: 18

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• 13435572_10206912691115442_4753145193154280455_n.jpg
    13435572_10206912691115442_4753145193154280455_n.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 13

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496
επειδη τώρα είμαι σε φάση να κάνω κατι με μία τύπισσα, 110 κιλά, 1,80 ύψος, έχεις καμιά καλή ιδέα με ποια στάση την 'καταφέρνεις'', μιας και είσαι των βαρέων βαρών βλέπω και εσύ....

τυπε δοκιμασε με επολε ζετε και σε καθε περιπτωση αποφυγε αρασε :S :S

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.646
Πόντοι
506
Εγω τις γαμαω ολες απο το 1ο ραντεβού. Εννοείται κι απο τον κωλο.

Επισης δεσμευομαι να καταργησω τον ΕΝΦΙΑ. Για τις βασεις των βριλ.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
τύποι με χιλιουποχρεώσατε ......

θα βρώ δικές μου στάσεις, ο πολύτροπος Οδυσσέας κάτι θα σκεφτεί .....

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
σοβαρευτείτε λίγο, όλη ώρα χαβαλεδιάζετε,

έχετε κάνει το φόρουμ καφενείο του Σύριζα .!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.654
Πόντοι
41.129
Ούτε μάνα υπάρχει βέβαια! Στην γειτονιά μου τα μιξιάρικα κάθονται μέχρι τις 2 το βράδυ έξω και παίζουν. Και όταν λέω μιξιάρικα εννοώ ηλικίες από 5 μέχρι 12. Μια μέρα άκουσα συζήτηση κατά λάθος και λέει το μικρό κοριτσάκι το πολύ 8 χρόνων "για 5 ευρώ δίνω κώλο". Έμεινα μαλάκας μάγκες!

τυπε θα το ειχε ακουσει απο τη μανα της  :grin: :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ούτε μάνα υπάρχει βέβαια! Στην γειτονιά μου τα μιξιάρικα κάθονται μέχρι τις 2 το βράδυ έξω και παίζουν. Και όταν λέω μιξιάρικα εννοώ ηλικίες από 5 μέχρι 12. Μια μέρα άκουσα συζήτηση κατά λάθος και λέει το μικρό κοριτσάκι το πολύ 8 χρόνων "για 5 ευρώ δίνω κώλο". Έμεινα μαλάκας μάγκες!

megala_fidia.jpg

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δεν υπάρχουν αγάμητες γυναίκες ρε τύπε.Μόνο αγάμητοι άντρες.
Πώς δεν υπάρχουν; Όταν σου λέει η άλλη 24 χρονών ότι είχε μόνο 2 σχέσεις από 2 μήνες η καθεμία, εσύ καταλαβαίνεις ότι έχει γαμηθεί αβέρτα; Και σου λέω μόνο σχέσεις. Φάσεις και ONS ούτε λόγος. Και όταν ακούς για κάτι σχέσεις 6 χρόνια; Εσένα πάει στο μυαλό σου ότι επί 6 χρόνια την πήδαγε ο άλλος 3 φορές την εβδομάδα;

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.646
Πόντοι
506
Πώς δεν υπάρχουν; Όταν σου λέει η άλλη 24 χρονών ότι είχε μόνο 2 σχέσεις από 2 μήνες η καθεμία, εσύ καταλαβαίνεις ότι έχει γαμηθεί αβέρτα; Και σου λέω μόνο σχέσεις. Φάσεις και ONS ούτε λόγος. Και όταν ακούς για κάτι σχέσεις 6 χρόνια; Εσένα πάει στο μυαλό σου ότι επί 6 χρόνια την πήδαγε ο άλλος 3 φορές την εβδομάδα;
Kι εσυ πρέπει να τις πιστέψεις?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Kι εσυ πρέπει να τις πιστέψεις?
Κοίτα. Ανάμεσα στο να λέει την αλήθεια και στο να πουλάει παραμύθι, δίνοντας παράσταση αγάμητης και δύσκολης, ενώ δεν έχει να βγάλει και κάτι απ' αυτό, λιγότερο παρατραβηγμένο σενάριο μου φαίνεται το πρώτο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εντάξει,μεμονωμένες περιπτώσεις θα υπάρχουν.Εγώ λέω για την πλειοψηφία.Δεν μπορεί να συγκριθεί το ποσοστό αγάμητων γυναικών με αυτό των αντρών.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ποιος σου ειπε ότι δεν εχει να βγαλει κατι από αυτό?
όταν η μαμα της της πιπιλάει 20 χρονια το κεφαλι να μενει αγαμητη και να στερείται το σεξ?
όταν η άλλη πηδιέται με τον φιλο του γκομενου της περιμενεις να το πει πουθενα?
το εχει διαγραψει και από την δικη της μνημη.
όπως και τα One night stand.

σου λεει ειμαι απειρη και η "παρθενια" μου αξιζει, ζουμε στο 1952.

αν εσυ τωρα πιστευεις οτι αυτη που λεει 2 σχεσεις δεν εκανε και αλλες 3 που θελει να ξεχασει, και αλλα 5 one night stand και και και.

υπαρχουν και παρθενες βεβαιως.
εχω ξεπαρθενιασει 3, μια 21 , μια 21 και μια 34.

και μια αλλη μου το επαιξε παρθενα επειδη λεει το εκανε μονο απο κωλο.

ψαχνεις λογικη κια ειλικρινεια απο γυναικα?

λαθος ψαχνεις.

και αντρες υπαρχουν που καθηστερουν σημαντικα και ξεκιναν στα 20, 25, 30 αλλα τουλαχιστον προσπαθουν , η γυναικα δεν προσπαθει συνηθως γιατι η παρθενια για αυτες δεν ειναι προβλημα και δειγμα τρελας , σου λεει ολοκληρη θρησκεια υμνει τις παρθενες καλα ειμαστε ή ετσι πρεπει να λεμε οτι ειμαστε.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εντάξει,μεμονωμένες περιπτώσεις θα υπάρχουν.Εγώ λέω για την πλειοψηφία.Δεν μπορεί να συγκριθεί το ποσοστό αγάμητων γυναικών με αυτό των αντρών.

Έλεος ρε φίλε με την απαισιοδοξία σου!
Κάνε κάτι για τον εαυτό σου να νιώσεις καλύτερα!Γυμνάσου,περιποιήσου την εμφάνιση σου,φτιάξε το στυλ σου,γίνε πιο αισιόδοξος,φτιάξε λίγο την ψυχολογία σου,κάτι τέλος πάντων!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Σκέψου το λίγο μαθηματικά ρε τύπε. Αν άντρες και γυναίκες έχουμε μια αναλογία 1:1, αγάμητοι άντρες σημαίνουν και αγάμητες γυναίκες. Όχι γιατί δεν έχουν επιλογές, αλλά γιατί περιμένουν τον πρίγκιπα, το γαμπρό κλπ. Αλλά προφανώς οι αγάμητες γυναίκες είναι λιγότερες, γιατί υπάρχουν κάποιοι που τις πηδάνε 3-3.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.646
Πόντοι
506
Κοίτα. Ανάμεσα στο να λέει την αλήθεια και στο να πουλάει παραμύθι, δίνοντας παράσταση αγάμητης και δύσκολης, ενώ δεν έχει να βγάλει και κάτι απ' αυτό, λιγότερο παρατραβηγμένο σενάριο μου φαίνεται το πρώτο.
Πρεπει ομως να στο παιξει και λιγο αβγαλτη. Μην την περασεις για ξεκωλο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οι αγαμητες γυναικες ειναι ΠΟΛΥ περισσοτερες απο τους αγαμητους αντρες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι αλλα αυτές γαμιουνται οποτε θελουν και σχεδόν με οποιον θελουν.

οι αντρες γαμανε επι πληρωμη αν ζουνε στις 10 μεγαλες πολεις τις ελλαδας, ενώ αν ζουνε μακρια από τα μπουρδελα,

αντιο σεξ.

παληκαρι ωραιο στην πτολεμαιδα που δεν το ειχε με μπουρδελα επειδή ηταν γεννημα θρεμα πτολεμαιδα απλα δεν γαμουσε και το ειχε παρει αποφαση ότι το συστημα παει κανεις σχεση για σοβαρα και για γαμο, ουτε One night stand ουτε πουτανες, ενας ανθρωπος στην κολαση μεχρι να παει σε άλλη κολαση χειροτερη τον γαμο που απλα θα εχει εκει και σεξ

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
ποιος σου ειπε ότι δεν εχει να βγαλει κατι από αυτό?
όταν η μαμα της της πιπιλάει 20 χρονια το κεφαλι να μενει αγαμητη και να στερείται το σεξ?
όταν η άλλη πηδιέται με τον φιλο του γκομενου της περιμενεις να το πει πουθενα?
το εχει διαγραψει και από την δικη της μνημη.
όπως και τα One night stand.

σου λεει ειμαι απειρη και η "παρθενια" μου αξιζει, ζουμε στο 1952.

αν εσυ τωρα πιστευεις οτι αυτη που λεει 2 σχεσεις δεν εκανε και αλλες 3 που θελει να ξεχασει, και αλλα 5 one night stand και και και.

υπαρχουν και παρθενες βεβαιως.
εχω ξεπαρθενιασει 3, μια 21 , μια 21 και μια 34.
Εντάξει, με τη δική σου λογική, και αυτές που ξεπαρθένιασες σου πούλησαν παραμύθι, ενώ στην πραγματικότητα είχανε πάει με 20-30 πριν από σένα. Αίμα είδες να τρέχει; Αν δεν είδες, τότε μην είσαι τόσο σίγουρος ότι ξεπαρθένιασες.

Τύπε όταν η όλη συμπεριφορά της άλλης είναι αλλόκοτη και ιδρώνει η παλάμη της, μόνο που της πιάνω το χέρι, δεν ψάχνω για εξωγήινους ότι δήθεν έχει πηδηχτεί με ένα λόχο, αλλά τα έχει απωθήσει από τη μνήμη της ή μου πουλάει φούμαρα ότι είναι σοβαρή, για να με τυλίξει. Αντίθετα επιλέγω την απλούστερη εξήγηση ότι όντως είναι αγάμητη. Η αρχή του Occam's Razor.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εντάξει, με τη δική σου λογική, και αυτές που ξεπαρθένιασες σου πούλησαν παραμύθι, ενώ στην πραγματικότητα είχανε πάει με 20-30 πριν από σένα. Αίμα είδες να τρέχει; Αν δεν είδες, τότε μην είσαι τόσο σίγουρος ότι ξεπαρθένιασες.

Τύπε όταν η όλη συμπεριφορά της άλλης είναι αλλόκοτη και ιδρώνει η παλάμη της, μόνο που της πιάνω το χέρι, δεν ψάχνω για εξωγήινους ότι δήθεν έχει πηδηχτεί με ένα λόχο, αλλά τα έχει απωθήσει από τη μνήμη της ή μου πουλάει φούμαρα ότι είναι σοβαρή, για να με τυλίξει. Αντίθετα επιλέγω την απλούστερη εξήγηση ότι όντως είναι αγάμητη. Η αρχή του Occam's Razor.
τις 3 τις ξαπαρθενιασα και αιματακι υπηρξε
και αχ και αντισταση περισσοτερη για να σπασει ο υμενας.

αλλα ηταν 3 στις 32.

οι άλλες καποιες μπορει ν αλεγανε 13 σχεσεις και να εννοουσαν 13.
και άλλες να λεγανε 5 και να ειχανε 25.

γιατι νομιζουν ότι ετσι γινονται πιο ποθητες για κατι σοβαρο,

ενώ η αξια της γυναικας ξεκιναει και σχεδόν τελειωνει στην σεξουαλικοτητα της.

δεν με νοιαζει η μαγειρικη σου και νοικοκυροσυνη σου αν εχεις χοντρο κωλο και κυτταριτιδα και αυτές νομιζουν ότι παιρνουν αξια αν πουν ότι ειχαν λιγοτερες σχεσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom