Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
και μαλιστα του ετυχε και 6/6 φορες του μινχαουζεν
ποσοστο επιτυχιας 100%
Ο τύπος είπε ότι του έχει τύχει 6 φορές. Όχι ότι έχει βγει μόνο 6 φορές με ελληνίδα σε όλη του τη ζωή. Σιγά τα αυγά, τα ONS (one night stands) δεν είναι τόσο συνηθισμένα στην Ελλάδα, αλλά όχι και ανύπαρκτα. Πχ τις προάλλες έψησα μία 26 χρονών από το Τίντερ και πήγα σπίτι της, και καλά να κοιμηθούμε απλά μαζί. Μετά από μπόλικη αντίσταση τελικά τον έφαγε. Πριν από μένα είχε μόνο μία σχέση 6 χρόνων. Την πιστεύω ότι μαζί μου έκανε ONS πρώτη φορά, ακριβώς γιατί δημιούργησα τις συνθήκες. Κι ευτυχώς που την έψησα δηλαδή, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να την αντέξω σε καφέ, τόσο θεοπάλαβη που ήταν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ο τύπος είπε ότι του έχει τύχει 6 φορές. Όχι ότι έχει βγει μόνο 6 φορές με ελληνίδα σε όλη του τη ζωή. Σιγά τα αυγά, τα ONS (one night stands) δεν είναι τόσο συνηθισμένα στην Ελλάδα, αλλά όχι και ανύπαρκτα. Πχ τις προάλλες έψησα μία 26 χρονών από το Τίντερ και πήγα σπίτι της, και καλά να κοιμηθούμε απλά μαζί. Μετά από μπόλικη αντίσταση τελικά τον έφαγε. Πριν από μένα είχε μόνο μία σχέση 6 χρόνων. Την πιστεύω ότι μαζί μου έκανε ONS πρώτη φορά, ακριβώς γιατί δημιούργησα τις συνθήκες. Κι ευτυχώς που την έψησα δηλαδή, γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να την αντέξω σε καφέ, τόσο θεοπάλαβη που ήταν.
Δεν νομιζω οτι μιλαμε για ONS. Μιλαμε για περιπτωσεις που γινεται για πρωτη φορα συναντηση και καταληγει στο κρεβατι την ιδια μερα. Το ONS ειναι κατι αλλο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δεν νομιζω οτι μιλαμε για ONS. Μιλαμε για περιπτωσεις που γινεται για πρωτη φορα συναντηση και καταληγει στο κρεβατι την ιδια μερα. Το ONS ειναι κατι αλλο.
Γενικά σε σεξ από την πρώτη φορά αναφέρομαι. Αν θα παραμείνει ONS ή θα υπάρξει επαναληπτική είναι άλλο θέμα. Κακώς το είπα ONS.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
δεν καταλαβες τυπε
απιθανο δεν ειναι το ονε ναιτ σταντ
απιθανο ειναι να κανεις ονε ναιτ σταντ και μετα να στο παιξει δυσκολη επειδη καταλαβε ποσο καλη περιπτωση εισαι για να σε τυλιξει
ΚΑΙ ΤΙΣ 6 φορες...
Α οκ, απλά επειδή το σχολίασες 6/6, ποσοστό επιτυχίας 100%. Ναι το να σ' το παίζει δύσκολη μετά είναι λίγο περίεργο. Το πολύ πολύ να σου πει ότι δεν το έχει ξανακάνει και δεν είναι τέτοια κοπέλα, αλλά μέχρι εκεί.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δεν καταλαβες τυπε
απιθανο ειναι να κανεις ονε ναιτ σταντ και μετα να στο παιξει δυσκολη επειδη καταλαβε ποσο καλη περιπτωση εισαι για να σε τυλιξει
ΚΑΙ ΤΙΣ 6 φορες...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν καταλαβες τυπε
ΚΑΙ ΤΙΣ 6 φορες...

που τις ειδες και τις 6 φορες ρε τρυπιε?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δυσκολη εννοώ να αποφυγει το γαμήσι στο επομενο αλλά να τον φάει στο μεθεπομενο ραντεβου
Α ναι, σιγά. Μου έχει τύχει κι εμένα. Θέλει να εξασφαλίσει ότι δεν είστε μαζί μόνο για σεξ.  :jerking:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Α οκ, απλά επειδή το σχολίασες 6/6, ποσοστό επιτυχίας 100%. Ναι το να σ' το παίζει δύσκολη μετά είναι λίγο περίεργο. Το πολύ πολύ να σου πει ότι δεν το έχει ξανακάνει και δεν είναι τέτοια κοπέλα, αλλά μέχρι εκεί.

Δυσκολη εννοώ να αποφυγει το γαμήσι στο επομενο αλλά να τον φάει στο μεθεπομενο ραντεβου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
που τις ειδες και τις 6 φορες ρε τρυπιε?

Eλληνιδες στο πρωτο ραντεβού μου εχουν κάτσει 6

Το περίεργο ειναι οτι μου εκαναν τις δύσκολες μετα

ξερω πως σκέφτονται, συνειδητοποιούσαν πως ειμαι καλή περίπτωση οποτε το επαιζαν μετα κοριτσια για σπιτι

Κυλοτα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Γιατί σώνει και καλά να βγάλουμε τον acapoeira μυθομανή; Επειδή δε θα δούμε τσάμπα 10άρι ζωγραφιστό στο κρεβάτι μας, πάει να πει ότι αυτές δε γαμιούνται με κανέναν; :think:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Επιμενω οτι ειναι θεμα πατερα. Βλεπω 4 το πρωι να περπατανε στο δρομο κοριτσια 15-16 ετων μονα τους. Τι ειναι αυτα ρε. Πώς εισαι πατερας και κοιμασαι? Η μανα παει στο διαολο, αλλο ρολο εχει. Ο πατερας γιατι υπαρχει?

καλως ορισες στην νεοφιλελευθερη γυναικοκεντρικη κοινωνια φιλε μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom