το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ξερω πως σκέφτονται, συνειδητοποιούσαν πως ειμαι καλή περίπτωση οποτε το επαιζαν μετα κοριτσια για σπιτι
ξερω πως σκέφτονται, συνειδητοποιούσαν πως ειμαι καλή περίπτωση οποτε το επαιζαν μετα κοριτσια για σπιτι
Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν πλεον πατεραδες. Κατι φλουφληδες χιπστερακια υπαρχουν, που χαιρονται να κυκλοφορει η 13χρονη κορη τους σαν την πουτανα.Οι Ελληνίδες γνωρίζουν από πολύ μικρές την αξία του μουνιού τους. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις 13χρονα με κολάν που διαφανίζει και το στριγκάκι από μέσα να βγάζει μάτι. Τα μικρά έχουν μπει στο νόημα από νωρίς. Αντιλαμβάνονται τις πορνικές ματιές γύρω τους και γίνονται ακόμα πιο σέξι για να προσελκύσουν το αρσενικό που θα τους παρέχει μια άνετη ζωή χωρίς έγνοιες. Με τις πρώτες τριχούλες που βγάζουν πέφτουν και οι πρώτοι πύραυλοι. Στα 25 έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία πουτάνας και χειρίζονται τους άντρες με άνεση και σκληρότητα πολλές φορές.
ειναι το νεο σεναριο οτι γαμαει ελληνιδες με την πρωτη και μετα αυτες βλεπουν τι υπεργαματος που ειναι και οι μαναδες τους τους λενε να τον τυλιξουν για γαμπρο και μετα το παιζουν δυσκολες - κοριτσα για σπιτιΤύπε πουλί τι δαχτυλα λεει αυτος?
Τύπε μην υπεκφευγεις. Ειναι περιεργο αυτο που λες. Εγω ας πουμε ποτέ δεν ετυχε να μην με αναζητησει και για δευτερη φορα καποια που μου εκατσε με την πρωτη. Αν τυχαινε θα ανησυχουσα. Μηπως κανεις κατι λαθος?
ειναι το νεο σεναριο οτι γαμαει ελληνιδες με την πρωτη και μετα αυτες βλεπουν τι υπεργαματος που ειναι και οι μαναδες τους τους λενε να τον τυλιξουν για γαμπρο και μετα το παιζουν δυσκολες - κοριτσα για σπιτι
πιπες ινδιανικες
προχωραμε
Ούτε μάνα υπάρχει βέβαια! Στην γειτονιά μου τα μιξιάρικα κάθονται μέχρι τις 2 το βράδυ έξω και παίζουν. Και όταν λέω μιξιάρικα εννοώ ηλικίες από 5 μέχρι 12. Μια μέρα άκουσα συζήτηση κατά λάθος και λέει το μικρό κοριτσάκι το πολύ 8 χρόνων "για 5 ευρώ δίνω κώλο". Έμεινα μαλάκας μάγκες!Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν πλεον πατεραδες. Κατι φλουφληδες χιπστερακια υπαρχουν, που χαιρονται να κυκλοφορει η 13χρονη κορη τους σαν την πουτανα.
πειτε μου ενας οτι σας φαινεται αυτο φυσιολογικο και το πιστευετεοχι μύστη απλά μου λένε οτι δεν κανουν τέτοια και πρώτη φορά έτυχε να κατσουν σε καποιον με την πρώτη και μονο φαγητο στο επομενο ραντεβού γαμησι παλι στο μεθεπομενο που θα εχουμε γνωριστει καλύτερα
Ποτε δεν ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι νορμαλ. Λέω οτι γαμιούνται
Επιμενω οτι ειναι θεμα πατερα. Βλεπω 4 το πρωι να περπατανε στο δρομο κοριτσια 15-16 ετων μονα τους. Τι ειναι αυτα ρε. Πώς εισαι πατερας και κοιμασαι? Η μανα παει στο διαολο, αλλο ρολο εχει. Ο πατερας γιατι υπαρχει?Ούτε μάνα υπάρχει βέβαια! Στην γειτονιά μου τα μιξιάρικα κάθονται μέχρι τις 2 το βράδυ έξω και παίζουν. Και όταν λέω μιξιάρικα εννοώ ηλικίες από 5 μέχρι 12. Μια μέρα άκουσα συζήτηση κατά λάθος και λέει το μικρό κοριτσάκι το πολύ 8 χρόνων "για 5 ευρώ δίνω κώλο". Έμεινα μαλάκας μάγκες!
Τωρα αν σου πω οτι εγω εχω ποσοστο σε πρωτη συναντηση 8/8 θα με κραξεις?και μαλιστα του ετυχε και 6/6 φορες του μινχαουζεν
ποσοστο επιτυχιας 100%
πειτε μου ενας οτι σας φαινεται αυτο φυσιολογικο και το πιστευετε
αλλα θα μου πεις εδω ο ελληνας πιστεψε και ψηφισε 4 φορες τσιπρα, στον μυθομανη του μπου θα κολλησει;
και μαλιστα του ετυχε και 6/6 φορες του μινχαουζενΕιπα εγω οτι ειναι φυσιολογικο ρε βλάκα?
Αλλά πες μας.. Πιστευεις οτι γαμιούνται οι ελληνιδες????
Ενταξει, απο το να γυρναει στους δρομους μαλλον ηταν καλυτερο να ειναι με εναν ανθρωπο που την νοιαζοταν. Αυτο δεν ακουγεται και τοσο ακραιοΔιαλυμένες οικογένειες προφανώς. Στα 21 μου τα είχα με 16χρονη με χωρισμενους γονείς και πολλές φορές κοιμόταν σπίτι μαζί μου και φουλ γαμήσι όλο το βράδυ. Μια μέρα η μάνα της μου ζήτησε να την έχω μαζί μου το βράδυ γιατί θα έφερνε γκόμενο στο σπίτι για σεξάκι.
Εσυ εισαι αλλο τυπε...στην κατηγορια 120+ κιλων που παιζεις μπαλα εισαι ο μαστερ οφ ντιζαστερ...Τωρα αν σου πω οτι εγω εχω ποσοστο σε πρωτη συναντηση 8/8 θα με κραξεις?
Διαλυμένες οικογένειες προφανώς. Στα 21 μου τα είχα με 16χρονη με χωρισμενους γονείς και πολλές φορές κοιμόταν σπίτι μαζί μου και φουλ γαμήσι όλο το βράδυ. Μια μέρα η μάνα της μου ζήτησε να την έχω μαζί μου το βράδυ γιατί θα έφερνε γκόμενο στο σπίτι για σεξάκι.Επιμενω οτι ειναι θεμα πατερα. Βλεπω 4 το πρωι να περπατανε στο δρομο κοριτσια 15-16 ετων μονα τους. Τι ειναι αυτα ρε. Πώς εισαι πατερας και κοιμασαι? Η μανα παει στο διαολο, αλλο ρολο εχει. Ο πατερας γιατι υπαρχει?
και μαλιστα του ετυχε και 6/6 φορες του μινχαουζεν
ποσοστο επιτυχιας 100%
Οχι καθε αλλο. Ολες με ψαχνανε και επεμεναν για αμεση επαναληψη. Το εκανα με ολες εκτος απο μια που ηταν του γιατρου.αν μου πεις οτι 8/8 σου καθησανε με την πρωτη να τις γαμησεις, στη συνεχεια επειδη ειδαν οτι εισαι υπεργαματος το επαιξαν δυσκολες για να σε τυλιξουν και μαλιστα σου ειπαν οτι θα ξαναγαμηθειτε (sic) οταν γνωριστειτε καλυτερα, sorry αλλα θα σε κραξω...
αν μου πεις οτι 8/8 σου καθησανε με την πρωτη να τις γαμησεις, στη συνεχεια επειδη ειδαν οτι εισαι υπεργαματος το επαιξαν δυσκολες για να σε τυλιξουν και μαλιστα σου ειπαν οτι θα ξαναγαμηθειτε (sic) οταν γνωριστειτε καλυτερα, sorry αλλα θα σε κραξω...Τωρα αν σου πω οτι εγω εχω ποσοστο σε πρωτη συναντηση 8/8 θα με κραξεις?
Φαγωθηκατε ρε συναδελφε, μια μονο ηταν 120+ κιλα, οι υπολοιπες ηταν κανονικες ή "περιπου" κανονικεςΕσυ εισαι αλλο τυπε...στην κατηγορια 120+ κιλων που παιζεις μπαλα εισαι ο μαστερ οφ ντιζαστερ...