Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ξερω πως σκέφτονται, συνειδητοποιούσαν πως ειμαι καλή περίπτωση οποτε το επαιζαν μετα κοριτσια για σπιτι
napoleon-bonaparte-in-his-study-at-the-tuileries-1812-jacques-louis-david.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Οι Ελληνίδες γνωρίζουν από πολύ μικρές την αξία του μουνιού τους. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις 13χρονα με κολάν που διαφανίζει και το στριγκάκι από μέσα να βγάζει μάτι. Τα μικρά έχουν μπει στο νόημα από νωρίς. Αντιλαμβάνονται τις πορνικές ματιές γύρω τους και γίνονται ακόμα πιο σέξι για να προσελκύσουν το αρσενικό που θα τους παρέχει μια άνετη ζωή χωρίς έγνοιες. Με τις πρώτες τριχούλες που βγάζουν πέφτουν και οι πρώτοι πύραυλοι. Στα 25 έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία πουτάνας και χειρίζονται τους άντρες με άνεση και σκληρότητα πολλές φορές.
Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν πλεον πατεραδες. Κατι φλουφληδες χιπστερακια υπαρχουν, που χαιρονται να κυκλοφορει η 13χρονη κορη τους σαν την πουτανα.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Οι Ελληνίδες γνωρίζουν από πολύ μικρές την αξία του μουνιού τους. Δεν είναι δυνατόν να βλέπεις 13χρονα με κολάν που διαφανίζει και το στριγκάκι από μέσα να βγάζει μάτι. Τα μικρά έχουν μπει στο νόημα από νωρίς. Αντιλαμβάνονται τις πορνικές ματιές γύρω τους και γίνονται ακόμα πιο σέξι για να προσελκύσουν το αρσενικό που θα τους παρέχει μια άνετη ζωή χωρίς έγνοιες. Με τις πρώτες τριχούλες που βγάζουν πέφτουν και οι πρώτοι πύραυλοι. Στα 25 έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία πουτάνας και χειρίζονται τους άντρες με άνεση και σκληρότητα πολλές φορές.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τύπε πουλί τι δαχτυλα λεει αυτος?
ειναι το νεο σεναριο οτι γαμαει ελληνιδες με την πρωτη και μετα αυτες βλεπουν τι υπεργαματος που ειναι και οι μαναδες τους τους λενε να τον τυλιξουν για γαμπρο και μετα το παιζουν δυσκολες - κοριτσα για σπιτι
πιπες ινδιανικες
προχωραμε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τύπε μην υπεκφευγεις. Ειναι περιεργο αυτο που λες. Εγω ας πουμε ποτέ δεν ετυχε να μην με αναζητησει και για δευτερη φορα καποια που μου εκατσε με την πρωτη. Αν τυχαινε θα ανησυχουσα. Μηπως κανεις κατι λαθος?

οχι μύστη απλά μου λένε οτι δεν κανουν τέτοια και πρώτη φορά έτυχε να κατσουν σε καποιον με την πρώτη και μονο φαγητο στο επομενο ραντεβού γαμησι παλι στο μεθεπομενο που θα εχουμε γνωριστει καλύτερα
Ποτε δεν ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι νορμαλ. Λέω οτι γαμιούνται

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ειναι το νεο σεναριο οτι γαμαει ελληνιδες με την πρωτη και μετα αυτες βλεπουν τι υπεργαματος που ειναι και οι μαναδες τους τους λενε να τον τυλιξουν για γαμπρο και μετα το παιζουν δυσκολες - κοριτσα για σπιτι
πιπες ινδιανικες
προχωραμε

Τι θες εσυ ρε βλάκα σε αυτο το θρεντ τραβα να φας το στραπον ειπαμε

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχουν πλεον πατεραδες. Κατι φλουφληδες χιπστερακια υπαρχουν, που χαιρονται να κυκλοφορει η 13χρονη κορη τους σαν την πουτανα.
Ούτε μάνα υπάρχει βέβαια! Στην γειτονιά μου τα μιξιάρικα κάθονται μέχρι τις 2 το βράδυ έξω και παίζουν. Και όταν λέω μιξιάρικα εννοώ ηλικίες από 5 μέχρι 12. Μια μέρα άκουσα συζήτηση κατά λάθος και λέει το μικρό κοριτσάκι το πολύ 8 χρόνων "για 5 ευρώ δίνω κώλο". Έμεινα μαλάκας μάγκες!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
οχι μύστη απλά μου λένε οτι δεν κανουν τέτοια και πρώτη φορά έτυχε να κατσουν σε καποιον με την πρώτη και μονο φαγητο στο επομενο ραντεβού γαμησι παλι στο μεθεπομενο που θα εχουμε γνωριστει καλύτερα
Ποτε δεν ειπα οτι οι ελληνιδες ειναι νορμαλ. Λέω οτι γαμιούνται
πειτε μου ενας οτι σας φαινεται αυτο φυσιολογικο και το πιστευετε
αλλα θα μου πεις εδω ο ελληνας πιστεψε και ψηφισε 4 φορες τσιπρα, στον μυθομανη του μπου θα κολλησει;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ούτε μάνα υπάρχει βέβαια! Στην γειτονιά μου τα μιξιάρικα κάθονται μέχρι τις 2 το βράδυ έξω και παίζουν. Και όταν λέω μιξιάρικα εννοώ ηλικίες από 5 μέχρι 12. Μια μέρα άκουσα συζήτηση κατά λάθος και λέει το μικρό κοριτσάκι το πολύ 8 χρόνων "για 5 ευρώ δίνω κώλο". Έμεινα μαλάκας μάγκες!
Επιμενω οτι ειναι θεμα πατερα. Βλεπω 4 το πρωι να περπατανε στο δρομο κοριτσια 15-16 ετων μονα τους. Τι ειναι αυτα ρε. Πώς εισαι πατερας και κοιμασαι? Η μανα παει στο διαολο, αλλο ρολο εχει. Ο πατερας γιατι υπαρχει?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
πειτε μου ενας οτι σας φαινεται αυτο φυσιολογικο και το πιστευετε
αλλα θα μου πεις εδω ο ελληνας πιστεψε και ψηφισε 4 φορες τσιπρα, στον μυθομανη του μπου θα κολλησει;

Ειπα εγω οτι ειναι φυσιολογικο ρε βλάκα?

Αλλά πες μας.. Πιστευεις οτι γαμιούνται οι ελληνιδες????

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ειπα εγω οτι ειναι φυσιολογικο ρε βλάκα?

Αλλά πες μας.. Πιστευεις οτι γαμιούνται οι ελληνιδες????
και μαλιστα του ετυχε και 6/6 φορες του μινχαουζεν
ποσοστο επιτυχιας 100%

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Διαλυμένες οικογένειες προφανώς. Στα 21 μου τα είχα με 16χρονη με χωρισμενους γονείς και πολλές φορές κοιμόταν σπίτι μαζί μου και φουλ γαμήσι όλο το βράδυ. Μια μέρα η μάνα της μου ζήτησε να την έχω μαζί μου το βράδυ γιατί θα έφερνε γκόμενο στο σπίτι για σεξάκι.
Ενταξει, απο το να γυρναει στους δρομους μαλλον ηταν καλυτερο να ειναι με εναν ανθρωπο που την νοιαζοταν. Αυτο δεν ακουγεται και τοσο ακραιο

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Επιμενω οτι ειναι θεμα πατερα. Βλεπω 4 το πρωι να περπατανε στο δρομο κοριτσια 15-16 ετων μονα τους. Τι ειναι αυτα ρε. Πώς εισαι πατερας και κοιμασαι? Η μανα παει στο διαολο, αλλο ρολο εχει. Ο πατερας γιατι υπαρχει?
Διαλυμένες οικογένειες προφανώς. Στα 21 μου τα είχα με 16χρονη με χωρισμενους γονείς και πολλές φορές κοιμόταν σπίτι μαζί μου και φουλ γαμήσι όλο το βράδυ. Μια μέρα η μάνα της μου ζήτησε να την έχω μαζί μου το βράδυ γιατί θα έφερνε γκόμενο στο σπίτι για σεξάκι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
και μαλιστα του ετυχε και 6/6 φορες του μινχαουζεν
ποσοστο επιτυχιας 100%

Το στραπον σου χτυπησε εγκεφαλο
Να ζητας πιο μικρά την επομενη φορά
ποτε ειπα ρε παπαρακο οτι ΟΛΕΣ ειχαν την ιδια τακτικη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αν μου πεις οτι 8/8 σου καθησανε με την πρωτη να τις γαμησεις, στη συνεχεια επειδη ειδαν οτι εισαι υπεργαματος το επαιξαν δυσκολες για να σε τυλιξουν και μαλιστα σου ειπαν οτι θα ξαναγαμηθειτε (sic) οταν γνωριστειτε καλυτερα, sorry αλλα θα σε κραξω...
Οχι καθε αλλο. Ολες με ψαχνανε και επεμεναν για αμεση επαναληψη. Το εκανα με ολες εκτος απο μια που ηταν του γιατρου.

Το θεμα "τυλιγματος" το βιωσα μονο με μια, κι αυτη ηταν στα 45 (εγω 42 τοτε). Αλλά δεν το εκανε παιζοντας το δυσκολη. Το εκανε με υστεριες να μην την παρατησω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τωρα αν σου πω οτι εγω εχω ποσοστο σε πρωτη συναντηση 8/8 θα με κραξεις?
αν μου πεις οτι 8/8 σου καθησανε με την πρωτη να τις γαμησεις, στη συνεχεια επειδη ειδαν οτι εισαι υπεργαματος το επαιξαν δυσκολες για να σε τυλιξουν και μαλιστα σου ειπαν οτι θα ξαναγαμηθειτε (sic) οταν γνωριστειτε καλυτερα, sorry αλλα θα σε κραξω...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εσυ εισαι αλλο τυπε...στην κατηγορια 120+ κιλων που παιζεις μπαλα εισαι ο μαστερ οφ ντιζαστερ... :heavymetalbig:
Φαγωθηκατε ρε συναδελφε, μια μονο ηταν 120+ κιλα, οι υπολοιπες ηταν κανονικες ή "περιπου" κανονικες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το Συνδρομο Μινχαουζεν εχει παρει την ονομασια του απο τον βαρωνο Μινχάουζεν, πρωταγωνιστή του πασίγνωστου βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, του 1785. Αφότου επέστρεψε από το Ρωσοτουρκικό Πόλεμο (1768-1774), άρχισε να διηγείται φανταστικά κατορθώματα.

Στην Ψυχοπαθολογία ως σύνδρομο Μινχάουζεν ορίζουμε την «πλασματική» κατάσταση ασθενείας, την προκαλούμενη ή προσποιούμενη από το ίδιο το άτομο προς τον εαυτό του, που σκοπό έχει να επιστήσει την προσοχή, διαβεβαίωση, συμπάθεια κι ενασχόληση των γύρων του με τον ίδιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom