Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
προχωρήστε,
με μαλακια εσυ,
με κωλοδακτυλο ο πικερ,
με την πουτσα του τραβελιου ο βαννορντεν,

σε καλο δρομο ειστε,
χειροτερα περναμε εμεις που μας τα ρουφαει όλα καμμια γεματη ή περναμε ωρες στο κρεβατοι με καμμια μιλφ, τζιλφ… χαχαχαχα

...και 20χρονα στα μπουρδελα γαμαμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
τυπε μου αμα εννοεις οτι οι γκομενες που γαμας ειναι τιποτα ξεδοντιαρες κωλογριες σαν τη βασιλειαδου η τιποτα κωλοχοντρες με γαμπες σα γυρους χοιρινους να μου λειπει το βυσσινο
εσυ δεν εισαι εραστης, εισαι κασκαντερ
προχωραμε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
ποσο χρονων εισαι και χορτασες χοντρες?
γιατι εγω που είμαι 37 προτιμω την ποικιλια και την ανανεωση εστω και με χοντρες παρα την αγαμια
27 είμαι. Από τότε που άρχισα το γυμναστήριο και έχασα πολλά κιλά, θέλω κανονικές ή αδύνατες σαν εμένα. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που βγήκα με χοντρή. Βασικά ψέματα, είχα βγει πριν 2 μήνες με μία που μου έστειλε στο ίνσταγκραμ μόνη της και τη γάμησα την επόμενη μέρα. Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα ήταν ότι ήταν φουλ ψημένη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το απόλαυσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ποσο χρονων εισαι και χορτασες χοντρες?
γιατι εγω που είμαι 37 προτιμω την ποικιλια και την ανανεωση εστω και με χοντρες παρα την αγαμια
Eν τω μεταξυ αυτο το "χοντρες" μην το παιρνεις και πολυ σοβαρα, οποια δεν εχει αναλογιες μοντελου την λενε χοντρη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
27 είμαι. Από τότε που άρχισα το γυμναστήριο και έχασα πολλά κιλά, θέλω κανονικές ή αδύνατες σαν εμένα. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που βγήκα με χοντρή. Βασικά ψέματα, είχα βγει πριν 2 μήνες με μία που μου έστειλε στο ίνσταγκραμ μόνη της και τη γάμησα την επόμενη μέρα. Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα ήταν ότι ήταν φουλ ψημένη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το απόλαυσα.
Κατσε να δουμε τωρα. Τι υψος και ποσα κιλα ειχε η χοντρη?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Κατσε να δουμε τωρα. Τι υψος και ποσα κιλα ειχε η χοντρη?
Με περνάς για κανένα χθεσινό να ρωτάω γκόμενες τα κιλά τους; Τα μπούτια της ήταν σαν το γύρο που βλέπεις στα σουβλατζίδικα και είδαμε και πάθαμε να κρατήσει τα πόδια της ψηλά στην ιεραποστολική στάση. Το παραδεχόταν και η ίδια ότι είναι υπέρβαρη και πήγαινε σε διαιτολόγο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
θελω σαλιαρίσματα, ακαποτα, γλωσσοφιλα, δευτερο γυρο, χαλαρωση στο κρεβατι, δαγκωματακια και να με κοιταει στα ματια με παθος όχι με αηδια
εσυ δεν εχεις πει οτι εισαι κοντοχοντρος σα γιουβαρλακι;
με τι παθος θες να σε κοιταει η γκομενα;
μονο αν ειναι κωλοχοντρη και σε βλεπει σα γιουβαρλακι
αντε κι αμα ειναι κωλογρια κι εχει να γαμηθει απο τη μεταπολιτευση

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε μου αμα εννοεις οτι οι γκομενες που γαμας ειναι τιποτα ξεδοντιαρες κωλογριες σαν τη βασιλειαδου η τιποτα κωλοχοντρες με γαμπες σα γυρους χοιρινους να μου λειπει το βυσσινο
εσυ δεν εισαι εραστης, εισαι κασκαντερ
προχωραμε
εχω γαμησει γκομενα από 43 κιλα εως 117 κιλα,
από 18 χρονων ως 57 χρονων,

ΔΕΝ μου αρκει να γαμαω 3 φορες από 5 λεπτα την εβδομαδα στα μπουρδελα, εχω κάθε μερα καυλες και θελω και σαλιαρίσματα, ακαποτα, γλωσσοφιλα, δευτερο γυρο, χαλαρωση στο κρεβατι, δαγκωματακια και να με κοιταει στα ματια με παθος όχι με αηδια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Με περνάς για κανένα χθεσινό να ρωτάω γκόμενες τα κιλά τους; Τα μπούτια της ήταν σαν το γύρο που βλέπεις στα σουβλατζίδικα και είδαμε και πάθαμε να κρατήσει τα πόδια της ψηλά στην ιεραποστολική στάση.
σκηνη τρομου αληθειας  :-

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο καθενας εχει ότι θελει και ότι του αξιζει,

ασε εμενα λοιπον να γαμαω ΚΑΙ μπαζα ΚΑΙ καλες, ενώ εσυ ΜΟΝΟ μαλακιζεσαι εκτος μπουρδελων

αυτή είναι η διαφορα του γαμια από τον ΜΑΛΑΚΑ
εκνευριστηκε το γιουβαρλακι
προχωραμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ δεν εχεις πει οτι εισαι κοντοχοντρος σα γιουβαρλακι;
με τι παθος θες να σε κοιταει η γκομενα;
μονο αν ειναι κωλοχοντρη και σε βλεπει σα γιουβαρλακι
αντε κι αμα ειναι κωλογρια κι εχει να γαμηθει απο τη μεταπολιτευση
ο καθενας εχει ότι θελει και ότι του αξιζει,

ασε εμενα λοιπον να γαμαω ΚΑΙ μπαζα ΚΑΙ καλες, ενώ εσυ ΜΟΝΟ μαλακιζεσαι εκτος μπουρδελων

αυτή είναι η διαφορα του γαμια από τον ΜΑΛΑΚΑ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν εκνευριστηκα απλα ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι.

οχι για να σε βρισω αλλα για να στο επισημανω.

καποτε επισημανα ποσο πουστης ηταν ο πικερ, επιδη γαμουσε τον κωλο του και ο πουστης ΝΟΜΙΖΕ οτι τον εβριζα ενω εγω το ελεγα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δεν εκνευριστηκα απλα ΕΠΙΣΗΜΑΝΑ ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι.

οχι για να σε βρισω αλλα για να στο επισημανω.

καποτε επισημανα ποσο πουστης ηταν ο πικερ, επιδη γαμουσε τον κωλο του και ο πουστης ΝΟΜΙΖΕ οτι τον εβριζα ενω εγω το ελεγα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ
εγω παντως σε συγχαιρω για τα κασκαντεριλικια σου
γιατι εχεις βαλει το πεακι σου σε ανηλιαγα και ερειπωμενα μερη
ΗΡΩΑΑΑΑΑ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εγω παντως σε συγχαιρω για τα κασκαντεριλικια σου
γιατι εχεις βαλει το πεακι σου σε ανηλιαγα και ερειπωμενα μερη
ΗΡΩΑΑΑΑΑ
Τύπε μην παιρνεις ορκο για το "ανηλιαγα" μερη, οπως εχω ξαναπει ειχα μια πρωην 130 κιλων η οποια κατω απο το κρεβατι της ειχε μια κούτα με φωτογραφιες, αφιερωσεις και γραμματα απο πρωην και απο ατομα που την πολιορκουσαν.Για να μην αναφερω ποσοι της την επεφταν και το εβλεπα μπροστα στα ματια μου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τύπε μην παιρνεις ορκο για το "ανηλιαγα" μερη, οπως εχω ξαναπει ειχα μια πρωην 130 κιλων η οποια κατω απο το κρεβατι της ειχε μια κούτα με φωτογραφιες, αφιερωσεις και γραμματα απο πρωην και απο ατομα που την πολιορκουσαν.Για να μην αναφερω ποσοι της την επεφταν και το εβλεπα μπροστα στα ματια μου
αυτο τυπε μου οσα χρονια κι αν περασουν δεν θα το πιστεψω
ειναι ενας αστικος μυθος του μπου σαν το γκολφ του λακη και την εξαφανιση του απολυτου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετσι είχαμε μια χοντρη στην σχολη μας ηρθε από χωριο με 3 πρωην και μια άλλη σαν την ελενα ναθαναηλ ηρθε και εφυγε παρθενα,

οποιος θελει γλεντάει την ζωη του με σεξ
οποιος θελει μαλακιζεται
οποιος θελει γινεται πουστης

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Μηπως η κουβέντα σας είναι σαν τις Ελεεινίδες?

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.643
Πόντοι
506
2.400 ευρώ έδωσα μόνο για τα ζαντολάστιχα! 18άρα ζάντα work από Ιαπωνία! Ρε τις καριόλες όλες πέφτουν με το χρήμα! Δεν πάει να είσαι σαν τον κουασιμόδο όπως εγώ, αυτές χύνουν μόλις δουν χλιδή!
Ναι χεστηκαν οι γκομενες για τις καγκουροζαντες

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.643
Πόντοι
506
Με περνάς για κανένα χθεσινό να ρωτάω γκόμενες τα κιλά τους; Τα μπούτια της ήταν σαν το γύρο που βλέπεις στα σουβλατζίδικα και είδαμε και πάθαμε να κρατήσει τα πόδια της ψηλά στην ιεραποστολική στάση. Το παραδεχόταν και η ίδια ότι είναι υπέρβαρη και πήγαινε σε διαιτολόγο.
Παλι καλα γιατι στις ελληνιδες χοντρες συνηθως φταινε τα ρουχα και οχι τα 100αδες κιλα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν περιμενεις απο την τυχη, σου εχω νεα, δεν θα την πετυχεις ΠΟΤΕ. Εσυ δηλαδη θελεις να βρεις ενα μοντελο, χωρις χοντρα μπουτια, ελευθερη, η οποια να σε δει και να ερθει να σου την πεσει. Επειδη εισαι και πολυ χαρουμενος και θετικος ανθρωπος, να υποθεσω.
ΣΟ ΒΑ ΡΕ ΨΟΥ.
Να είναι πλούσια ξέχασες!!!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.643
Πόντοι
506
εγω από την άλλη δεν μαλακιζομαι ΠΟΤΕ, ε
Αυτο ειναι το προβλημα τυπε οτι οι άντρες δεν τη παλευουν και ψαχνουν να γαμησουν οτιδήποτε, απο βρωμιαρες του 10αρικου μεχρι 130κιλες. Ενω οι γκομενες εχουν αξιοπρέπεια και προτιμουν να την βρουν μονες τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom