Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετσι αλεξ και εγω καποτε φοιτητης στην φοιτητικη κατασκηνωση μιλησα και γνωρισα 10 σε 1 μερα γιατι εβαλα στοίχημα στον εαυτο μου, άλλο που τελικα δεν γαμησα καμμια από αυτές λογω απειριας τοτε 20 χρονων, που δεν εκανα τα τελικα βηματα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ετσι αλεξ και εγω καποτε φοιτητης στην φοιτητικη κατασκηνωση μιλησα και γνωρισα 10 σε 1 μερα γιατι εβαλα στοίχημα στον εαυτο μου, άλλο που τελικα δεν γαμησα καμμια από αυτές λογω απειριας τοτε 20 χρονων, που δεν εκανα τα τελικα βηματα
τυπε μου τωρα που μεγαλωσες και εγινες ζαχος δογγανος του ερωτα ποσα πεσιματα κανεις κατα μεσο ορο μεσα σε μια βδομαδα;
και απο οσα πεσιματα κανεις, ποσες τρως, δηλαδη τι ποσοστο επιτυχιας εχεις;
δωσε τα φωτα σου στο λαο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ναι ρε το ξερω
ξεχασες ομως το μοντελο στην ελβετια και τη συναδελφο αεροσυνοδο στο ξενοδοχειο
συνολο 4
προχωραμε
το μοντελο που πηγαν στην ελβετια είναι αυτή που μενει μονιμα στην γερμανια.
η αεροσυνοδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΗ ΣΧΕΣΗ αλλα πριν αρκετους μηνες όταν δουλευε ακομη αφρικη.

αφου δεν τον ξερεις τον ανθρωπο μαλακα τι κανεις υποθεσεις και εκτίθεσαι.

2 γκομενες εχει τωρα ομορφες ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ τον περισσοτερο καιρο γιατι δουλευει σε άλλη χωρα.

κοιτα να βρεις εσυ καμμια που εισαι ΜΟΝΙΜΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

εγω από την άλλη δεν μαλακιζομαι ΠΟΤΕ, είναι η κοπελα μου στην ιδια πολη και αν δεν μπορει εχει πουτανες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αμα δεν μπορεις να γνωρίσεις να γραφτεις σε σχολη χορού και ΝΑ ΜΙΛΑΣ στις σερβιτορα, στην θαλασσα μεσα οποια βουτα χωρις να συνοδευεται από γκομενο, σε αυτές που κανουν ηλιοθεραπεια με την φιλεναδα τους, με την μαθητευομενη κομμωτρια που σε κουρευει.

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΘΕΛΕΙ οι γυναικες ερωτεύονται με τα αφτια,

ο μουγγος ΔΕΝ γαμαει.
όχι ο κοντος , ο φαλακρος, ο χοντρος, ο καμπουρης, ο αγύμναστος, ο πασοκσης

Θα το ξαναπώ και σε σένα,και μπλα μπλα και χιούμορ να έχεις,θα πρέπει να ενδιαφέρεται και η άλλη να σε γνωρίσει.Αλλιώς είναι σαν να μιλάς σε τοίχο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θα το ξαναπώ και σε σένα,και μπλα μπλα και χιούμορ να έχεις,θα πρέπει να ενδιαφέρεται και η άλλη να σε γνωρίσει.Αλλιώς είναι σαν να μιλάς σε τοίχο.
τυπε ο νικ1410 ειναι κοντοχοντρος σα γιουβαρλακι αλλα ειναι πολυ τραβηχτικος στις γκομενες
εχει πιο πολλες κι απο τον αεροσυνοδο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε μου τωρα που μεγαλωσες και εγινες ζαχος δογγανος του ερωτα ποσα πεσιματα κανεις κατα μεσο ορο μεσα σε μια βδομαδα;
και απο οσα πεσιματα κανεις, ποσες τρως, δηλαδη τι ποσοστο επιτυχιας εχεις;
δωσε τα φωτα σου στο λαο
τωρα δεν κανω γιατι εχω γκομενα και καλύπτομαι οσο θελω,

όταν κανω πεσιματα εχει τυχει να φαω 5 γκομενες σε ένα καλοκαιρι όταν δουλευα σε τουριστικα λεωφορεια, ενώ ειχα παρει 44 τηλεφωνα και ειχα μιλησει σε πανω από 100.

επισης σε 1 μηνα στην Αθήνα ειχα βγει 8 ραντεβού μεσω ιντερνετ, αφου ειχα μιλησει σε πανω από 100 και πηδηξα τις 4, τελικα κρατησα την 1 για τους επομενους 7 μηνες.

αυτά ηταν τα 2 μεγαλύτερα φορτε μου

γενικα 1-2 γκομενες τον χρονο βγαζω τα νορμαλ χρονια, δηλαδή γνωρίζοντας 5-10 συναδελφισσες και άλλες 5-10 σε παραλιες, καφετεριες, κλαμπ, διακοπες, γειτονισες...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ο Sad_man δεν πιστεύω ότι λέει τίποτα τρελό. Οι ελληνίδες όντως γαμιούνται πολύ δύσκολα. Το ότι έχεις πολλές ευκαιρίες από παντού να γνωρίσεις δε μου λέει απολύτως τίποτα, όταν τελικά δε γαμάς καμία. Ούτε φυσικά μου λέει τίποτα ότι βλέπω ζευγαράκια στους δρόμους, γιατί ούτε ξέρω τι προσόντα έχουν αυτοί, ούτε αν έχουν πάει ποτέ με άλλη γυναίκα στη ζωή τους. Ναι παίζουν ρόλο το χιούμορ και το λέγειν, αλλά για να τα εκτιμήσει μια γκόμενα πρέπει ήδη να υπάρχει ενδιαφέρον. Ειδικά άμα ζεις στην επαρχία, ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Το μόνο φάουλ του Sad_man είναι που τον έχει πάρει τόσο από κάτω και εδώ και 2 χρόνια κλαψομουνιάζει. Ας πάει σε καμιά πουτάνα να ανέβει η ψυχολογία του ή ας βρει κανένα χόμπι να μην το σκέφτεται τόσο. Κι εμείς περνάμε κρίση και δε γαμάμε όσο γαμούσαμε πριν μερικά χρόνια, αλλά δεν κάνουμε κι έτσι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τύπε δε γαμάμε όλοι χοντρές. Εσύ που έχεις τέτοια γούστα, μίλα για τις χοντρές που γαμάς.
Α καλα ενταξει. Μονο που εσεις ας πουμε και μια κοπελα 1.65 και 70 κιλα την λετε χοντρη. Ε ωραια, συγνωμη. Δεν ειχα αντιληφθει οτι ο καημος καποιων εδω μεσα ειναι οτι δεν εχουν την τυχη να γαμανε την Στικουδη.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Α καλα ενταξει. Μονο που εσεις ας πουμε και μια κοπελα 1.65 και 70 κιλα την λετε χοντρη. Ε ωραια, συγνωμη. Δεν ειχα αντιληφθει οτι ο καημος καποιων εδω μεσα ειναι οτι δεν εχουν την τυχη να γαμανε την Στικουδη.
Τύπε θέλω μία σε κανονικά κιλά. Πάω γυμναστήριο ενάμιση χρόνο και δε δέχομαι να κάνω εκπτώσεις στην εμφάνιση επειδή όλες την έχουνε δει Στικούδη και θεωρούν ότι αξίζουν το Σπαλιάρα. Και σ' το λέω εγώ που έχω μπαζώσει αρκετά στο παρελθόν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εγω γαμαω και χοντρες και γριες και κοντες και ψηλες και λεπτες,

καθηστε οσοι παραπονιεστε που δεν σας καθετε το γκομενακι με το κωλαρακι στην παραλια,

και τέτοιες εχω ριξει καμμια 10ρια αλλα αφου μπαζωσα πρωτα να παρω τον αερα του μπλαμπλα στις πιο ευκολες, όταν τα εριχνα μονο σε ομορφες και μονο σε 2 το χρονο και εγω αγαμιες ειχα, αλλαξτε συμπεριφορά να δειτε θεου προσωπο,

εκτος αν ειστε 1,90
ή
πιλοτοι
ή παιδια εφοπλιστη

τοτε οκ φατε μονο πιπινακια τα εχετε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
συγγνωμη αλλα κωλογριες, σκατομπαζολες, μπετονιερες και καραφλες δε γαμαει το καταστημα
προχωραμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
και εγω γαμαω και χοντρες και γριες και κοντες και ψηλες και λεπτες,

καθηστε οσοι παραπονιεστε που δεν σας καθετε το γκομενακι με το κωλαρακι στην παραλια,

και τέτοιες εχω ριξει καμμια 10ρια αλλα αφου μπαζωσα πρωτα να παρω τον αερα του μπλαμπλα στις πιο ευκολες, όταν τα εριχνα μονο σε ομορφες και μονο σε 2 το χρονο και εγω αγαμιες ειχα, αλλαξτε συμπεριφορά να δειτε θεου προσωπο,

εκτος αν ειστε 1,90
ή
πιλοτοι
ή παιδια εφοπλιστη

τοτε οκ φατε μονο πιπινακια τα εχετε
Σωστος. Σε λιγο θα μας πουν καποιοι οτι ειναι καλυτερα να τον παιζουν αντι να γαμησουν καποια με δεκα περιττα κιλα. Επειδη δεν τους καθεται η γκομεναρα της παραλιας (η οποια παρεμπιπτοντως μπορει απο την αλαζονεια να ειναι τεραστιο κομοδινο στο κρεβατι).

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Μην κάνεις εκπτωσεις τύπε, αλλά να ξερεις οτι τα μαγαζια που κανουν εκπτωσεις ειναι γεματα και οσα δεν κανουν αδεια
Προφανώς δε βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Έχω πάει με πολλές χοντρές στο παρελθόν και από το πηδάω φώκιες προτιμώ χίλιες φορές να τον κόψω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Τύπε θέλω μία σε κανονικά κιλά. Πάω γυμναστήριο ενάμιση χρόνο και δε δέχομαι να κάνω εκπτώσεις στην εμφάνιση επειδή όλες την έχουνε δει Στικούδη και θεωρούν ότι αξίζουν το Σπαλιάρα. Και σ' το λέω εγώ που έχω μπαζώσει αρκετά στο παρελθόν.
Μην κάνεις εκπτωσεις τύπε, αλλά να ξερεις οτι τα μαγαζια που κανουν εκπτωσεις ειναι γεματα και οσα δεν κανουν αδεια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ο τυπος σαντμαν μπορει να γουσταρει μονο καυλιαρικα γκομενακια
μπορει να καυλωνει μονο με πιπινια 8/10 και πανω
αμα δεν εχει τα προσοντα (ολογραφως εμφανιση και φραγκα) να το καταφερει, ειναι καλυτερο να πληρωσει ενα 20αρι η ενα 50αρι να γαμησει μια πουτανιτσα των προδιαγραφων του παρα να ριξει τα στανταρντς του και να την πεφτει σε κωλοχοντρες και σε τριμπαζα δεξια κι αριστερα μπας και τον μπηξει στη σφιγγοφωλια τους
γνωμουλες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Προφανώς δε βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Έχω πάει με πολλές χοντρές στο παρελθόν και από το πηδάω φώκιες προτιμώ χίλιες φορές να τον κόψω.
ποσο χρονων εισαι και χορτασες χοντρες?
γιατι εγω που είμαι 37 προτιμω την ποικιλια και την ανανεωση εστω και με χοντρες παρα την αγαμια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
συγγνωμη αλλα κωλογριες, σκατομπαζολες, μπετονιερες και καραφλες δε γαμαει το καταστημα
προχωραμε
προχωρήστε,
με μαλακια εσυ,
με κωλοδακτυλο ο πικερ,
με την πουτσα του τραβελιου ο βαννορντεν,

σε καλο δρομο ειστε,
χειροτερα περναμε εμεις που μας τα ρουφαει όλα καμμια γεματη ή περναμε ωρες στο κρεβατοι με καμμια μιλφ, τζιλφ… χαχαχαχα

...και 20χρονα στα μπουρδελα γαμαμε ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom