Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Προφανώς δεν συμφωνούμε.Στην Ελλάδα,το να βρεις γυναίκα που να σου αρέσει πραγματικά (και όχι λόγω αγαμίας),να της αρέσεις κι εσύ και να είναι και ελεύθερη,θέλει πρώτα τύχη.
αυτο με την τυχη ισχυει
εκτος του οτι ειναι τυχερο να πεσεις σε καποια που σου αρεσει και να της αρεσεις κι εσυ, ειναι τυχη και σε τι φαση θα την πετυχεις, αν δηλ ψαχνεται η οχι
μπορει να γνωρισεις μια τωρα που ειναι σε σχεση η μετα το καλοκαιρι που θα εχει χωρισει και να εχεις εκ διαμετρου αντιθετες απαντησεις απλως γιατι στη μια φαση δεν ψαχνεται ενω στην αλλη ψαχνεται
και η παρεα παιζει ρολο και οι κοινοι γνωστοι και και
ειναι και η τυχη σημαντικος παραγοντας
γι αυτο ο λαος λεει τυχερα ειναι αυτα οταν προκειται για ζευγαρωματα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εκεί που μένω βλέπω κάτι μπραζιλέρο Ελληνίδες που νομίζεις ότι είσαι Λατινική Αμερική και τις βλέπεις να έχουν γκόμενο κάτι ουρακοτάγκους και λες δεν είναι δυνατόν να την γαμάει αυτός ο ξεδοντιάρης! Παίζει και ο κοινωνικός κύκλος παιδιά, γιατί πλούσιοι δεν είναι αυτοί οι ξεδοντιάριδες! Άλλη εξήγηση δεν έχω.
ουρακοταγκος + hot γκομενα = λεφτα
μην κουραζεις το μυαλο σου να βρεις απαντηση στο παραδοξο
απλως δεν ξερεις τι λεφτα εχει ο ιδιος η ο πατερας του ουρακοταγκου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αυτο με την τυχη ισχυει
εκτος του οτι ειναι τυχερο να πεσεις σε καποια που σου αρεσει και να της αρεσεις κι εσυ, ειναι τυχη και σε τι φαση θα την πετυχεις, αν δηλ ψαχνεται η οχι
μπορει να γνωρισεις μια τωρα που ειναι σε σχεση η μετα το καλοκαιρι που θα εχει χωρισει και να εχεις εκ διαμετρου αντιθετες απαντησεις απλως γιατι στη μια φαση δεν ψαχνεται ενω στην αλλη ψαχνεται
και η παρεα παιζει ρολο και οι κοινοι γνωστοι και και
ειναι και η τυχη σημαντικος παραγοντας
γι αυτο ο λαος λεει τυχερα ειναι αυτα οταν προκειται για ζευγαρωματα
Τέτοια να του λες εσυ και προβλεπω να καθεται μονος του καμια εικοσαρια χρονια και να καταριεται την ατυχια του

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τέτοια να του λες εσυ και προβλεπω να καθεται μονος του καμια εικοσαρια χρονια και να καταριεται την ατυχια του
τυπε και η μοναξια εχει τα θετικα της
μηδεν γκρινια, μηδεν πρηξοπουτσι, μηδεν ελεγχος, μπουρδελα, γηπεδο, μπυρες με φιλους at will
αλλωστε αμα θελει ο μυστης θα το βρει στο τελος το γκομενακι του
μονο οποιος δε θελει δε βρισκει

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
απο που κι ως που το ενα αναιρει το αλλο, επειδη εσενα σε εχει βαρεσει η αγαμια ετσι ειναι και για τους αλλους? προσεχε γιατι πικεριζεις επικινδυνα, και αυτος απογοητευμενος απο το 90% των  γυναικων τις απερριψε ολες αντι να τα ριξει σε 100 για να γαμαει 10. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

ο πιλοτος εχει ενα μοντελο να τον παρακαλαει στην γερμανια, πότε θα βρεθουνε, να την γκαστρωσει, να του φορτωθει, και δουλευει μεση ανατολη οποτε τον περισσοτερο χρονο μαλακιζεται
σκασανε οι μογγολοενισχυσεις
προχωραμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τουλαχιστον αυτος δεν γραφει στο ενα νημα οτι τον παρακαλανε μοντελα να τα γαμησει και στο αλλο νημα οτι τη βγαζει με μαλακια συνηθως
δεν ειναι ολοι μυθομανεις
προχωραμε
απο που κι ως που το ενα αναιρει το αλλο, επειδη εσενα σε εχει βαρεσει η αγαμια ετσι ειναι και για τους αλλους? προσεχε γιατι πικεριζεις επικινδυνα, και αυτος απογοητευμενος απο το 90% των  γυναικων τις απερριψε ολες αντι να τα ριξει σε 100 για να γαμαει 10. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

ο πιλοτος εχει ενα μοντελο να τον παρακαλαει στην γερμανια, πότε θα βρεθουνε, να την γκαστρωσει, να του φορτωθει, και δουλευει μεση ανατολη οποτε τον περισσοτερο χρονο μαλακιζεται

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Και μαύρο χρήμα επίσης από παρανομίες ίσως που δεν περνάει από το μυαλό σου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και στο κατω κατω ρε τύπε, εδω εσυ ο ιδιος απερριψες καποιες, επειδη εχουν χοντρα μπουτια. Αλλά εσυ εχεις το θρασος να ζητας απο την "τυχη" να σε εκτιμησει καποια ενω δεν εισαι εμφανισιμος ή πλουσιος. Ωραια, δεν εισαι. Τι ανεπτυξες στον εαυτο σου ωστε να εχεις κατι που να εκτιμησει μια γυναικα? Ανεπτυξες το χιουμορ σου? Γυμνασες το σωμα σου? Προσπαθησες να μιλησεις και να εχεις κατι να πεις? Εγινες θετικος και αισιοδοξος ωστε να νιωθει μια γυναικα ασφαλεια διπλα σου?

Αλλά οχι, εσυ το εριξες στο κλαψομουνι για την "ατυχια" σου που δεν εισαι κουκλος εκ φυσεως και παμπλουτος απο τους γονεις σου.
Κοιτα να σοβαρευτεις γιατι δεν εισαι κανενα παιδακι και αυτα που διαβαζω ειναι εξοργιστικά.

Δε νομίζω να έγραψα ποτέ ότι δεν είμαι εμφανίσιμος.Πλούσιος δεν είμαι αλλά ούτε και φτωχός.Εμένα το θέμα μου είναι (όπως και πολλών στην Ελλάδα) ότι δεν μπορώ να γνωρίσω εύκολα γυναίκες.Αυτά που λες για χιούμορ κλπ τα δείχνεις εφόσον μπορείς να βγαίνεις ραντεβού.Ε άμα δεν μπορείς να γνωρίσεις,πώς θα βγεις και θα δείξεις στην άλλη τί αξίζεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αυτος απογοητευμενος απο το 90% των  γυναικων τις απερριψε ολες αντι να τα ριξει σε 100 για να γαμαει 10. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ
Απογοητευμενος-ξεαπογοητευμενος, μια χαρα την πεταξε την κακιούλα του για τις χοντρομπούτες. Λες και θα τον ενοχλουσε να εχει ενα γκομενακι με χοντρα μπουτια.Εκεινος εχει κοιλιακους σιξπακ να υποθεσω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΟΧΙ
2 παραδείγματα μου ηρθαν αμεσως,

τυπος παχύσαρκος 2 φορες σαν εμενα, με γενια, βγαινει από φθαρμενο νισσαν σαννυ 25 ετων αμαξι, με ένα ξανθουλικο μπιμπελο και την εκραζε που ηταν ξεκουμπωτο το ρουχο της... με ΝΙΣΣΑΝ 25 ΕΤΩΝ ΛΕΦΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, απλα ηταν αξυριστος και ειχε φυσικα το λεγειν.

αλλη περιπτωση τυπος που τον ξερω 15 χρονια, κοντος, με κοιλια, παντα με ωραιες γκομενες, παντα ανεργος και αφραγκος ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΣΤΥΛ ΑΞΥΡΙΣΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ οποτε βρισκει παντα ομορφες νεες της αριστερας και της προοδου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Δε νομίζω να έγραψα ποτέ ότι δεν είμαι εμφανίσιμος.Πλούσιος δεν είμαι αλλά ούτε και φτωχός.Εμένα το θέμα μου είναι (όπως και πολλών στην Ελλάδα) ότι δεν μπορώ να γνωρίσω εύκολα γυναίκες.Αυτά που λες για χιούμορ κλπ τα δείχνεις εφόσον μπορείς να βγαίνεις ραντεβού.Ε άμα δεν μπορείς να γνωρίσεις,πώς θα βγεις και θα δείξεις στην άλλη τί αξίζεις;
Πάω να παραδοθω.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Απογοητευμενος-ξεαπογοητευμενος, μια χαρα την πεταξε την κακιούλα του για τις χοντρομπούτες. Λες και θα τον ενοχλουσε να εχει ενα γκομενακι με χοντρα μπουτια.Εκεινος εχει κοιλιακους σιξπακ να υποθεσω.
δε λεει για τον χοντρομπουτια
λεει για τον φιλαρακο του τον ακαποειρα, γνωστο μογγολακι του σαη εκ θεσσαλονικης, κολλητο του νικ1410, αεροσυνοδος σε αφρικες και μεσες ανατολες που εχει κανει το χειρογλυκανο επιστημη και μπαινει σε διαφορα θρεντς λεγοντας φιδια οτι σε καθε ευρωπαικη πρωτευουσα υπαρχει κι ενα 25χρονο μονδελο που τον παρακαλαει να παει να τη γαμησει
Υ.Γ. μεγαλης μογγολικης αξιας τα ποστς οπου υπονοει οτι φευγει για λιγο για να παει στο διπλανο δωματιο να τον δωσει σε συναδερφισσα αεροσυνοδο
προχωραμε

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Φίλε,με τέτοια απαισιοδοξία δεν θα καταφέρεις τίποτα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

αμα δεν μπορεις να γνωρίσεις να γραφτεις σε σχολη χορού και ΝΑ ΜΙΛΑΣ στις σερβιτορα, στην θαλασσα μεσα οποια βουτα χωρις να συνοδευεται από γκομενο, σε αυτές που κανουν ηλιοθεραπεια με την φιλεναδα τους, με την μαθητευομενη κομμωτρια που σε κουρευει.

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΘΕΛΕΙ οι γυναικες ερωτεύονται με τα αφτια,

ο μουγγος ΔΕΝ γαμαει.
όχι ο κοντος , ο φαλακρος, ο χοντρος, ο καμπουρης, ο αγύμναστος, ο πασοκσης

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τύπε διακρινω εμμονες με τον πιλότο, ξαναδιαβασε τα τελευταια ποστ και θα αντιληφθεις τι λεω για τις χοντρομπούτες.
με κεντριζει η ανθρωπινη βλακεια
με το μπουγατσοδιδυμο ακσποειρας - νικ1410 εχω βρει το μοτζο μου
προχωραμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
λεει για τον φιλαρακο του τον ακαποειρα, γνωστο μογγολακι του σαη εκ θεσσαλονικης, κολλητο του νικ1410, αεροσυνοδος σε αφρικες και μεσες ανατολες που εχει κανει το χειρογλυκανο επιστημη και μπαινει σε διαφορα θρεντς λεγοντας φιδια οτι σε καθε ευρωπαικη πρωτευουσα υπαρχει κι ενα 25χρονο μονδελο που τον παρακαλαει να παει να τη γαμησει
Υ.Γ. μεγαλης μογγολικης αξιας τα ποστς οπου υπονοει οτι φευγει για λιγο για να παει στο διπλανο δωματιο να τον δωσει σε συναδερφισσα αεροσυνοδο
προχωραμε
Τύπε διακρινω εμμονες με τον πιλότο, ξαναδιαβασε τα τελευταια ποστ και θα αντιληφθεις τι λεω για τις χοντρομπούτες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
προχωραμε
από που κι ως που αεροσυνοδος ο πιλοτος ρε μαντη καλχα? επειδή εχεις εσυ 0 ετσι είναι και οι αλλοι? εγω τον πιλοτο τον τρωω σε αριθμο γκομενων αλλα από ποιοτητα με τρωει λαχανο.
2 γκομενες εχει αυτην την στιγμη ξανθιες ομορφες μια στην γερμανια και μια στην ελλαδα και δυστυχως για αυτόν πιλοταρε περσι στην αφρικη και φετος στην μεση ανατολη αλλα και καποιες ευρωπαικες χωρες

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
από που κι ως που αεροσυνοδος ο πιλοτος ρε μαντη καλχα? επειδή εχεις εσυ 0 ετσι είναι και οι αλλοι? εγω τον πιλοτο τον τρωω σε αριθμο γκομενων αλλα από ποιοτητα με τρωει λαχανο.
2 γκομενες εχει αυτην την στιγμη ξανθιες ομορφες μια στην γερμανια και μια στην ελλαδα
ναι ρε το ξερω
ξεχασες ομως το μοντελο στην ελβετια και τη συναδελφο αεροσυνοδο στο ξενοδοχειο
συνολο 4
προχωραμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
αμα δεν μπορεις να γνωρίσεις να γραφτεις σε σχολη χορού και ΝΑ ΜΙΛΑΣ στις σερβιτορα, στην θαλασσα μεσα οποια βουτα χωρις νασυνοδευεται από γκομενα, σε αυτές που κανουν ηλιοθεραπεια με την φιλεναδα τους, με την μαθητευομενη κομμωτρια που σε κουρευει.

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΘΕΛΕΙ οι γυναικες ερωτεύονται με τα αφτια,

ο μουγγος ΔΕΝ γαμαει.
όχι ο κοντος , ο φαλακρος, ο χοντρος, ο καμπουρης, ο αγύμναστος, ο πασοκσης
Α μπραβο. Εγω καμια φορα το κανω και σαν προσωπικο στοιχημα, χωρις να εχω διαθεση να την πεσω, κανω διαγωνισμο με τον εαυτο μου με ποσες αγνωστες μπορω να μιλησω σε μια μερα. Οι ευκαιριες ειναι απιστευτα πολλές. Απο την κοπελα που φτιαχνει τον καφε στον Γρηγορη, απο αυτην που καθεται διπλα μου στη σταση του λεωφορειου, απο την πωλητρια στο σουπερμαρκετ, την σερβιτορα στην καφετερια, για να μην αναφερθω και στις ευκαιριες στον επαγγελματικο χωρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom