Σε γνωστό σούπερ μάρκετ μόλις μπαίνω κάθε φορά με χαιρετάει εγκάρδια μια ξανθιά Ελλεηνίδα και παρατήρησα ότι δεν το κάνει σε όλους. Το θεωρώ απίθανο να με γουστάρει, αφού δεν με ξέρει και είμαι κοντός και χοντρός. Τι να παίζει άραγε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
7Σε γνωστό σούπερ μάρκετ μόλις μπαίνω κάθε φορά με χαιρετάει εγκάρδια μια ξανθιά Ελλεηνίδα και παρατήρησα ότι δεν το κάνει σε όλους. Το θεωρώ απίθανο να με γουστάρει, αφού δεν με ξέρει και είμαι κοντός και χοντρός. Τι να παίζει άραγε
Σε γουστάρει, δοκίμασε τι έχεις να χάσεις ;
Σε χώρο εργασίας αποφεύγω να κάνω καμάκι γιατί δεν θέλω να εκθέσω το προσωπικό. Επίσης σε χώρο εργασίας πρέπει να γίνει γρήγορα το πέσιμο, το πολύ σε 30 δευτερόλεπτα πρέπει να πάρω και να δώσω τηλέφωνο. Δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία για μια μέτρια Ελλεηνίδα. Ας το παλέψει μόνη της αν καίγεται.7
Σε γουστάρει, δοκίμασε τι έχεις να χάσεις ;
assmaster13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 547
- Πόντοι
- 26
Χαιρέτισε τη τη μια μερα,ρωτα πως τη λένε την άλλη, σιγα σιγα σε μια βδομαδα της λες για καφέ.
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Και τι εγινε αμα εισαι χοντρος και κοντος ρε τυπε Hastsumi αυτη μπορει να σε γουσταρει γιαυτο που το ξερεις;Περιμενε λιγο ακομα και αμα παρατηρησεις να το ξανακανει μονο σε σενα οπως λες τοτε χωσου και σταρχηδια σου δεν εχεις να χασεις τιποτα παρα μονο να κερδισεις και να φας την γκομενα οποτε θα εχεις και την γυναικα στο σπιτι και ερωμενη
Ένα καφέ, μετά πήδημα και τέλος πριν γίνει σχέση διότι είμεθα παντρεμένοιΧαιρέτισε τη τη μια μερα,ρωτα πως τη λένε την άλλη, σιγα σιγα σε μια βδομαδα της λες για καφέ.
Θα χωθώ μύστη μου, γιατί έτσι κι αλλιώς αδιάφορη μου είναι, οπότε αν μου κάτσει κερδισμένος θα είμαι! Θα της δώσω τηλέφωνο απευθείας και θα προτείνω ραντεβού. 10 δευτερόλεπτα υπόθεση είναι ! Κοντά στον 15 Αύγουστο θα χτυπήσω για να έχω και την βοήθεια της ΠαναγίαςΚαι τι εγινε αμα εισαι χοντρος και κοντος ρε τυπε Hastsumi αυτη μπορει να σε γουσταρει γιαυτο που το ξερεις;Περιμενε λιγο ακομα και αμα παρατηρησεις να το ξανακανει μονο σε σενα οπως λες τοτε χωσου και σταρχηδια σου δεν εχεις να χασεις τιποτα παρα μονο να κερδισεις και να φας την γκομενα οποτε θα εχεις και την γυναικα στο σπιτι και ερωμενη
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 79
- Πόντοι
- 6
Κοντά στον 15 Αύγουστο θα χτυπήσω για να έχω και την βοήθεια της Παναγίας
Mounokwlaraki
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 62
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 7.216
Θα παίρνει ποσοστά τυπε επειδή το τρως το φαΐ σου! :SΣε γνωστό σούπερ μάρκετ μόλις μπαίνω κάθε φορά με χαιρετάει εγκάρδια μια ξανθιά Ελλεηνίδα και παρατήρησα ότι δεν το κάνει σε όλους. Το θεωρώ απίθανο να με γουστάρει, αφού δεν με ξέρει και είμαι κοντός και χοντρός. Τι να παίζει άραγε
Χάρις σε εμένα η δουλειά του ντελίβερι έγινε η δουλειά του μέλλοντος στην Ελλάδα! Χαίρομαι που βοηθάω το Ελλάντα να ορθοποδήσει!Θα παίρνει ποσοστά τυπε επειδή το τρως το φαΐ σου! :S
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ενταξει εχουν και οι ελλεηνιδες εκλαμψεις ευγενειας αραια και που.
πχ εγω επειδή κανω χαβαλέ με τις σερβιτόρες τις λεω κανα καλαμπουρι όταν με ξαναβλεπουν είναι χαμογελαστες και κανουν και αυτές το χιουμορ τους, αλλα όχι ότι θα εβγαιναν μαζι μου. πχ μια σερβιτορα τελευταια που πιασαμε περισσοτερο κουβεντα μου ειπε που είναι η δευτερη δουλεια της , πηγα και εκει, ολο χαμογελα και εκει ...και επειδή την περναω κοντα 20 χρονια τις ξεφυγε παλι ο πληθυντικος, ε ενταξει σε βλεπουν φιλικα καποιες δεν είναι κακο.
πχ εγω επειδή κανω χαβαλέ με τις σερβιτόρες τις λεω κανα καλαμπουρι όταν με ξαναβλεπουν είναι χαμογελαστες και κανουν και αυτές το χιουμορ τους, αλλα όχι ότι θα εβγαιναν μαζι μου. πχ μια σερβιτορα τελευταια που πιασαμε περισσοτερο κουβεντα μου ειπε που είναι η δευτερη δουλεια της , πηγα και εκει, ολο χαμογελα και εκει ...και επειδή την περναω κοντα 20 χρονια τις ξεφυγε παλι ο πληθυντικος, ε ενταξει σε βλεπουν φιλικα καποιες δεν είναι κακο.
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ελλεεινίδες; Οι μαλάκες οι Ελλέηνες. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά εδώ μέσα, σε θέματα όπως:
- Μάτι στο δρόμο / παραλία / κτλ, φώτος από γυναίκες μας, όπου ανεβαίνουν φώτος και αποθεώνεται το κάθε μπάζο.
- Mamba, ανεξάρτητες call girl, MILF call girl, κτλ, όπου παρακαλάνε για το κάθε μπάζο το οποίο θα το πληρώσουν κιόλας.
- Τα κατά καιρούς δημοφιλή θέματα των διαφόρων call girl ή στούντιο, όπου αγαπούληδες χαριεντίζονται με τις πουτάνες.
- Μάτι στο δρόμο / παραλία / κτλ, φώτος από γυναίκες μας, όπου ανεβαίνουν φώτος και αποθεώνεται το κάθε μπάζο.
- Mamba, ανεξάρτητες call girl, MILF call girl, κτλ, όπου παρακαλάνε για το κάθε μπάζο το οποίο θα το πληρώσουν κιόλας.
- Τα κατά καιρούς δημοφιλή θέματα των διαφόρων call girl ή στούντιο, όπου αγαπούληδες χαριεντίζονται με τις πουτάνες.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.639
- Πόντοι
- 506
Πας σε μονόδρομο κανονικα.
Βλέπεις ενα αυτοκίνητο να έρχεται καταπανω σου αντικανονικά. Πως καταλαβαίνεις οτι οδηγάει γυναίκα?
-σου κανει νοημα να κανεις στην ακρη.
Βλέπεις ενα αυτοκίνητο να έρχεται καταπανω σου αντικανονικά. Πως καταλαβαίνεις οτι οδηγάει γυναίκα?
-σου κανει νοημα να κανεις στην ακρη.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αυτό γινεται και στο εξωτερικο, εκει ν αδεις τυπους βιτσιόζους που πληρωνουν για χοντρες, για μιλφ, για β κατηγοριες.Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Ελλεεινίδες; Οι μαλάκες οι Ελλέηνες. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά εδώ μέσα, σε θέματα όπως:
η διαφορα είναι ότι στην γαλλια ή την σουηδια αν τους μιλησεις ευγενικα και με χαμογελο δεν ξυνιζουν τα μουτρα τους για να μην τις πεις πουτανες,
και αμα γουσταρουν στο δειχνουν με το τροπο που σε κοιταν επιμονα ακομη και στο τραινο, το λεωφορειο , την σταση, και σου ανοιγουν κουβεντα αυτές πολύ πιο συχνα από ότι οι ελληνιδες.
ελληνιδες πχ μου εχουν μιλησει πρωτες στην πλαζ 3 επειδή με ειδαν να διαβαζω κομιξ (η 1 μου εκατσε κιολας)
εξωτερικο που συνολικα να εχω μεινει 2 μηνες μου εχουν μιλησει 6.
και ξενες τουριστριες στην ελλαδα άλλες τοσες.
το ξαναλεω και η ελληνιδα και η ξενη 1 στις 10 σε γουσταρει και θα σου κατσει.
η διαφορα ειναι οτι η ελληνιδα ειναι ηλιθια και θελει να το κανει δυσκολο.
οποτε τελικα πας πιο ευκολα και με περισσοτερες ξενες.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
μυστη μου ειτε χαιρετα εγκαρδια ολους τους συχνους πελατες, ειτε σε εχει δει να κατεβαινεις απο καμια μερτσεντα η να φορας κανενα ρολεξ στο χερι η τιποτα λακοστιες και σεμπαγκο οποτε μπηκε στο νοημαΣε γνωστό σούπερ μάρκετ μόλις μπαίνω κάθε φορά με χαιρετάει εγκάρδια μια ξανθιά Ελλεηνίδα και παρατήρησα ότι δεν το κάνει σε όλους. Το θεωρώ απίθανο να με γουστάρει, αφού δεν με ξέρει και είμαι κοντός και χοντρός. Τι να παίζει άραγε
στη δευτερη περιπτωση χωσου, στην πρωτη μη χωθεις γιατι θα φας εγκαρδια χυλοπιτα
προχωραμε
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
μεχρι και στο εγκλημα μας φτανουν αυτες οι ελλεεινιδες
Θα χωθώ έτσι κι αλλιώς γιατί μου είναι αδιάφορη και δεν θα το πάρω κατάκαρδα αν δεν βγει τίποτα. Έχω ένα μαύρο Toyota gt86. Πολύ πιθανό να με είδε γιατί παρκάρω ακριβώς απ' έξω όποτε βρω θέση.μυστη μου ειτε χαιρετα εγκαρδια ολους τους συχνους πελατες, ειτε σε εχει δει να κατεβαινεις απο καμια μερτσεντα η να φορας κανενα ρολεξ στο χερι η τιποτα λακοστιες και σεμπαγκο οποτε μπηκε στο νοημα
στη δευτερη περιπτωση χωσου, στην πρωτη μη χωθεις γιατι θα φας εγκαρδια χυλοπιτα
προχωραμε
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τοτε μυστη μου χωσουΘα χωθώ έτσι κι αλλιώς γιατί μου είναι αδιάφορη και δεν θα το πάρω κατάκαρδα αν δεν βγει τίποτα. Έχω ένα μαύρο Toyota gt86. Πολύ πιθανό να με είδε γιατί παρκάρω ακριβώς απ' έξω όποτε βρω θέση.
της γυαλισε η ροδα σου
προχωραμε
2.400 ευρώ έδωσα μόνο για τα ζαντολάστιχα! 18άρα ζάντα work από Ιαπωνία! Ρε τις καριόλες όλες πέφτουν με το χρήμα! Δεν πάει να είσαι σαν τον κουασιμόδο όπως εγώ, αυτές χύνουν μόλις δουν χλιδή!τοτε μυστη μου χωσου
της γυαλισε η ροδα σου
προχωραμε