Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Κάποια στιγμή διάβασα, νομίζω σε αυτό το νήμα, κάτι απίστευτα αληθινό: Όσο μεγαλώνεις και έχεις περάσει τα 35 χρόνια ζωής, και δεν έχεις "κύκλους" γνωριμιών ή δεν "βοηθάει" η δουλειά σου τόσο πιο πολύ ξεμένεις από γκόμενες...

Πλέον υπάρχουν πολλοί "υποψήφιοι" και όσο και ωραίος και να είσαι αν δεν είσαι και λίγο τυχερός δουλειά δεν γίνεται...

Νέες γνωριμίες έρχονται εξαιρετικά δύσκολα πλέον. Τα facebook και αυτά δεν βοηθάνε, εκεί όλες είναι ψηλομύτες ή πρέπει να σε ξέρουν καλά.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το γεγονος οτι ειναι βλαμμένες δεν σημαινει οτι δεν θα προσπαθησουμε να τις γαμησουμε. Οι περισσότεροι τα παρατανε για αυτο το 20% των ανδρων γαμαει το 90% των γυναικων

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Το γεγονος οτι ειναι βλαμμένες δεν σημαινει οτι δεν θα προσπαθησουμε να τις γαμησουμε. Οι περισσότεροι τα παρατανε για αυτο το 20% των ανδρων γαμαει το 90% των γυναικων

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Ωστόσο, ειδικά αν δεν είσαι κανένα κάθαρμα - αναίσθητος ή κανάς 25χρονος (με πουλί σκεπτόμενος) και έχεις συναισθήματα τότε κουράζεσαι με τις συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες... Με καταλαβαίνεις

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Μηπως όμως οι περισσότεροι τα παρατάνε ΕΠΕΙΔΗ το 90% των γυναικων θέλει να γαμηθει με το τοπ 10-20 % των αντρών ;

Συν φυσικά και το οτι υπάρχουν και τα μπουρδέλα νομίζω βοηθάει αρκετά στο να τα παρατήσει κάποιος. Αν μπορείς να γαμάς μουνάρες έστω μια στο τόσο στα μπουρδέλα σιγά μην γυρίσεις μετά να κοιτάξεις οτιδηποτε κάτω απο 7-8 ενω εσυ μπορει να είσαι του 4 η του 5.

Και επίσης και μουνάρες να μην έχει στα μπουρδέλα είναι και το θέμα της ευκολίας , οτι δεν χρειάζεται να "ιδρώσεις" για να γαμήσεις. (το ιδρώσεις εννοείται είναι για πρίν το γαμήσι , πάνω στην πράξη θα ιδρώσεις λογικά :P)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.553
Πόντοι
2.356
Οι υπεύθυνοι να μη σβήνετε κείμενα παρακαλώ. Δεν απευθύνουμε ύβρη σε κανέναν. Σιγά.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Κάποια στιγμή διάβασα, νομίζω σε αυτό το νήμα, κάτι απίστευτα αληθινό: Όσο μεγαλώνεις και έχεις περάσει τα 35 χρόνια ζωής, και δεν έχεις "κύκλους" γνωριμιών ή δεν "βοηθάει" η δουλειά σου τόσο πιο πολύ ξεμένεις από γκόμενες...

Πλέον υπάρχουν πολλοί "υποψήφιοι" και όσο και ωραίος και να είσαι αν δεν είσαι και λίγο τυχερός δουλειά δεν γίνεται...

Νέες γνωριμίες έρχονται εξαιρετικά δύσκολα πλέον. Τα facebook και αυτά δεν βοηθάνε, εκεί όλες είναι ψηλομύτες ή πρέπει να σε ξέρουν καλά.

Ισχυει

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Ποιο 20% των ανδρών και πράσινα άλογα? Μία γκόμενα που θα σε απορρίψει μπορεί να πάει και να κάνει σχέση με κάποιον χειρότερο από σένα. Πολλές φορές μπορείς να απορριφθείς και από διάφορες ανασφάλειες και κολλήματα της γκόμενας. Κατά κανόνα αν κάνουμε κάποιο πέσιμο θα πρέπει να είναι σε γυναίκα που είναι στα δικά μας κυβικά τόσο εμφανισιακά, όσο και κοινωνικά και από πνευματικό επίπεδο. Αν πας αρκετά πιο πάνω ή αρκετά πιο κάτω θα φας τσάμπα άκυρο.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216

Η παραπάνω φράση είναι κλασσικό παράδειγμα παρεξηγισιμου γραπτού λόγου.

Το γεγονος οτι ειναι βλαμμένες δεν σημαινει οτι δεν θα προσπαθησουμε να τις γαμησουμε.
Εμ είναι βλαμμένη τυπε, δλδ δεν σε πολυ ενδιαφέρει, εμ θα προσπαθήσεις κιολας? Αν είναι καμια έξυπνη δηλαδή τι θα κάνεις? θα κόψεις τις φλέβες σου? ε? Τι τέλεις να κάνω? τέλεις να πετάνω? :2funny:

Οι περισσότεροι τα παρατανε για αυτο το 20% των ανδρων γαμαει το 90% των γυναικων
Ο,τι δηλαδή αυτό το μικρό ποσοστό προνομιούχων ανδρών που γαμάνε με το καλημέρα το προσπαθουνε κιολας. Οχι οτι το έχουν επικτητο. Τους γένησε οι μάνα τους ομορφόπαιδα ας πούμε ή κάτι τέτοιο.
Και όταν λές τα παρατάνε τι εννοείς?
Οτι απλά κρεμάνε τα παπούτσια τους έτσι επειδή βαρέθηκαν ή οτι τρώνε την χιλόπιτα και δεν επιμένουν να την πέφτουν μπάς και τους λυπηθεί η γκόμενα και να τους κάτσει?
Παρακαλώ να απαντήσετε στα καίρια αυτά ερωτήματα γιατί τα μέλη του μπου αδημονούν για απαντήσεις

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Ο καλυτερος ολων (εκτος φυσικα απο το ινδαλμα μου τον ματσατζονομαχο) ειναι εκεινος ο τυπος που ναι ψυχακι με τις ταινιες και εχει γραψει στις αρχιδαρες του τις γκομενες κ ασχολειται μονο με dvd, home cinemas, ταινιες, πιτσες, μπιριτσες κλπ!
Αρχοντας ρε! Ο καλυτερος ολων!!!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Ποια 35,αυτό ξεκινάει πριν τα 30 που σχεδόν όλες οι καλές γκόμενες είναι πλέον πιασμένες.Γι'αυτό και μεταξύ 27-40 έχει τόσους πολλούς αγάμητους.Η μόνη ελπίδα για όποιον είναι ελεύθερος σε τέτοιες ηλικίες,είναι να ζει Αθήνα.Εαν ζει επαρχία,την έκατσε.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Η παραπάνω φράση είναι κλασσικό παράδειγμα παρεξηγισιμου γραπτού λόγου.

Το γεγονος οτι ειναι βλαμμένες δεν σημαινει οτι δεν θα προσπαθησουμε να τις γαμησουμε.
Εμ είναι βλαμμένη τυπε, δλδ δεν σε πολυ ενδιαφέρει, εμ θα προσπαθήσεις κιολας? Αν είναι καμια έξυπνη δηλαδή τι θα κάνεις? θα κόψεις τις φλέβες σου? ε? Τι τέλεις να κάνω? τέλεις να πετάνω? :2funny:

Οι περισσότεροι τα παρατανε για αυτο το 20% των ανδρων γαμαει το 90% των γυναικων
Ο,τι δηλαδή αυτό το μικρό ποσοστό προνομιούχων ανδρών που γαμάνε με το καλημέρα το προσπαθουνε κιολας. Οχι οτι το έχουν επικτητο. Τους γένησε οι μάνα τους ομορφόπαιδα ας πούμε ή κάτι τέτοιο.
Και όταν λές τα παρατάνε τι εννοείς?
Οτι απλά κρεμάνε τα παπούτσια τους έτσι επειδή βαρέθηκαν ή οτι τρώνε την χιλόπιτα και δεν επιμένουν να την πέφτουν μπάς και τους λυπηθεί η γκόμενα και να τους κάτσει?
Παρακαλώ να απαντήσετε στα καίρια αυτά ερωτήματα γιατί τα μέλη του μπου αδημονούν για απαντήσεις

Μυστη μου για εναν ωραίο κωλο μπορω να παραβλεψω πολλα πραγματα
Δεν εχω γνωρισει γυναικα που να μην θεωρω βλαμμενη τουλαχιστον σε ενα αντικειμενο
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν θελω να τις γαμησω. Η εμφανιση μου αρκει
Στο δευτερο ερωτημα, δεν γαμαει ο πιο ωραιος αλλα ο πιο γενναιος. Σε οσες περισσοτερες την πεφτεις τοσο αυξανεται και η πιθανότητα να γαμησεις
Μου εχει τυχει περιπτωση γκομενας που αρνηθηκε να δεχθει τον αριθμο μου και μετα απο μια ωρα μου εδωσε τον δικο της
Η αλλη που της την επεσα, ηταν αδιαφορη και μετα απο μερικα ποτα μου ηρθε ετοιμη και φυγαμε μαζι απο το μαγαζι
Και αλλες παρομοιες περιπτωσεις, αντε βγαλε ακρη. Δεν ειναι μονο η γκομενα αλλα και η στιγμη.
Αυτα για τους κυνηγους, οσοι δεν κατεχουν το αθλημα ας προσκολληθουν στις ξαδερφες τους μπας και τους ερθει καμμια πασα. Ειναι αρκετα βλαμμενες που καμια φορα δεν επιλεγουν τον "καλυτερο" αλλα αυτον που "ξερουν" εστω και μεσω των φιλεναδων τους

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μηπως όμως οι περισσότεροι τα παρατάνε ΕΠΕΙΔΗ το 90% των γυναικων θέλει να γαμηθει με το τοπ 10-20 % των αντρών ;

Συν φυσικά και το οτι υπάρχουν και τα μπουρδέλα νομίζω βοηθάει αρκετά στο να τα παρατήσει κάποιος. Αν μπορείς να γαμάς μουνάρες έστω μια στο τόσο στα μπουρδέλα σιγά μην γυρίσεις μετά να κοιτάξεις οτιδηποτε κάτω απο 7-8 ενω εσυ μπορει να είσαι του 4 η του 5.

Και επίσης και μουνάρες να μην έχει στα μπουρδέλα είναι και το θέμα της ευκολίας , οτι δεν χρειάζεται να "ιδρώσεις" για να γαμήσεις. (το ιδρώσεις εννοείται είναι για πρίν το γαμήσι , πάνω στην πράξη θα ιδρώσεις λογικά :P)

Δεν ειπα οτι το ποσοστο που γαμαει ειναι οι τοπ.. Αλλωστε οι "τοπ" γαμανε κανονικα μοντελα και οχι την Σουλα την κομμωτρια απο το Αιγάλεω που την ειδε celebrity

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εχω γαμησει απο fb γκομενες που δεν με ηξεραν καθολου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Για ανέλυσε αυτό λίγο.
Γιατί σίγουρα μια καλή εμφάνιση μετράει.

Σιγουρα μετραει
Αλλα αν κοιταξεις γυρω σου γαμανε και άσχημοι χωρις να φαινεται να εχουν λεφτα η κατι αλλο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.119
Πόντοι
1.206

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Ποια 35,αυτό ξεκινάει πριν τα 30 που σχεδόν όλες οι καλές γκόμενες είναι πλέον πιασμένες.Γι'αυτό και μεταξύ 27-40 έχει τόσους πολλούς αγάμητους.Η μόνη ελπίδα για όποιον είναι ελεύθερος σε τέτοιες ηλικίες,είναι να ζει Αθήνα.Εαν ζει επαρχία,την έκατσε.

Το 85% των γυναικών που έχω πηδήξει είναι απο τα 27 και μετά (ως τα 38 πλέον) και μένω επαρχία!
Πάλι μέσα έπεσες στις καταθληπτικές  προβλέψεις σου τύπε! :S

gggjjjjj

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
208
Πόντοι
6
Οι ελεεινηδες θελουν γαμησι ασαλιωτο κ ακαποτο, σκαμπιλια στις κωλαρες τους, τραβηγμα η ξεριζωμα της μαλλουρας τους, ξεφτιλικι, μπινελικια, φτυσιμο στα μουτρα και στη μουναρα τους, ταπεινωση και διασυρμο... Πουτσα και ξυλο μεχρι να βογγηξουν!!!

Μονο αυτο τους πρεπει...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Σειρά μου στο στρατό ήταν φίρμα στη νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Γύρω στο 1.82 ύψος, αναβολικάκιας με μουράτο κλαρινογαμπρικό ντύσιμο. Καλό παιδάκι πάντως βγαίναμε κιόλας όλοι μαζί Κύπρο και μας έδειχνε μυνήματα. Άπειρα ξεκωλάκια του δίναν μουνί στο πιάτο.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom