1.60 δεν είναι γυναίκα, είναι κοντοπούτανο δείγμα μισής χρήσης
Τα πιο καυλιαρικα ειναι τα κοντοπουτανα μεψρι 160! Με κωλαρες και μακριες μαλλουρες!!! Για πολυ σκισιμο!!!
Ρατσιστικό.Οι κοντές και οι χοντρές είναι σκεύη ελαττωματικά με αστοχία υλικού και πρέπει να αποσύρονται.
τυπε εχω ενα τυπο φιλο απο επαρχια ο οποιος ειναι μπατιρακι και κοντοςαξιολύπητοι τύποι με μπασμένες κοντόχοντρες τάπες
Ο Sad_man δεν πιστεύω ότι λέει τίποτα τρελό. Οι ελληνίδες όντως γαμιούνται πολύ δύσκολα. Το ότι έχεις πολλές ευκαιρίες από παντού να γνωρίσεις δε μου λέει απολύτως τίποτα, όταν τελικά δε γαμάς καμία. Ούτε φυσικά μου λέει τίποτα ότι βλέπω ζευγαράκια στους δρόμους, γιατί ούτε ξέρω τι προσόντα έχουν αυτοί, ούτε αν έχουν πάει ποτέ με άλλη γυναίκα στη ζωή τους. Ναι παίζουν ρόλο το χιούμορ και το λέγειν, αλλά για να τα εκτιμήσει μια γκόμενα πρέπει ήδη να υπάρχει ενδιαφέρον. Ειδικά άμα ζεις στην επαρχία, ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Το μόνο φάουλ του Sad_man είναι που τον έχει πάρει τόσο από κάτω και εδώ και 2 χρόνια κλαψομουνιάζει. Ας πάει σε καμιά πουτάνα να ανέβει η ψυχολογία του ή ας βρει κανένα χόμπι να μην το σκέφτεται τόσο. Κι εμείς περνάμε κρίση και δε γαμάμε όσο γαμούσαμε πριν μερικά χρόνια, αλλά δεν κάνουμε κι έτσι.
27 είμαι. Από τότε που άρχισα το γυμναστήριο και έχασα πολλά κιλά, θέλω κανονικές ή αδύνατες σαν εμένα. Δεν μπορώ να θυμηθώ την τελευταία φορά που βγήκα με χοντρή. Βασικά ψέματα, είχα βγει πριν 2 μήνες με μία που μου έστειλε στο ίνσταγκραμ μόνη της και τη γάμησα την επόμενη μέρα. Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα ήταν ότι ήταν φουλ ψημένη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το απόλαυσα.
τυπε εχω ενα τυπο φιλο απο επαρχια ο οποιος ειναι μπατιρακι και κοντος
καλο παιδακι ομως
παντα ητανε σχεσακιας και καθε 1-2 χρονια μου παρουσιαζε την καινουργια γκομενα
βεβαια το πηγαινε ολο απο βογιατζακη σε ζαμπετογλου και απο φαραντουρη σε παπαρηγα
η τελευταια του γκομενα με την οποια εχει ηδη χωρισει μετα απο 2 χρονια πραγματικα δε βλεποτανε
χοντρη και ασουλουπωτη, με μπυροκοιλια και χοντρους αστραγαλους, ημικαραφλη και φατσα γαμω τα ματια σου
ειχαμε παει σε καποια φαση για καφε και μου ελεγε οτι η γκομενα του κανει παραπονα οτι ολο στο σπιτι μενουν και δεν την βγαζει πουθενα εξω και δεν πανε ποτε για καφε η φαγητο κλπ κλπ
και του λεω ρε συ ταδε γιατι δεν την πας μια στο τοσο να μη σου πρηζει τα παπαρια;
και μου απανταει ε οχι και να την κυκλοφορησω να ξεφτιλιστω ρε φιλε, εδω στα χωρια ο κοσμος κουτσομπολευει, θα με σχολιαζουν ολοι κοιτα ποια κουβαλαει ο μαλακας
θλιβερες περιπτωσεις αντρων
Τυπε δεν ειναι ετσι ακριβως.αντιθετως για τον αντρα το ιδανικο βαρος ειναι τα δεκαδικα του υψους να ειναι ισα με τα κιλα του
π.χ. τυπος 1,70μ - 70 κιλα, τυπος 1,90μ - 90 κιλα
οριακα αποδεκτοι ειναι οι τυποι με βαρος +10 απο τα δεκαδικα του υψους τους, δηλαδη 1,70μ - 80 κιλα, 1,90μ - 100 κιλα
υπερβαροι αλλα οριακα αποδεκτοι
στο +10 ξεφευγει και ο αντρας
ναι μυστη μου το εγραψα παραπανω οτι δεν ειναι απολυτοΤυπε δεν ειναι ετσι ακριβως.
Ενας αντρας 1.75 75 κιλα στα 40 του ειναι πιο χοντρος απο εναν με τις ιδιες αναλογίες που ειναι 20.
Τύπε, πήγαινε ήδη σε διαιτολόγο. Και δε γούσταρε να ακούει πολλά για το σώμα της, γιατί πρέπει να "τη δεχτείς για αυτό που είναι" και να "εκτιμήσεις τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο". Όλες οι χοντρές τα ίδια ακριβώς λένε. Μην τρέφει δηλαδή κανένας αυταπάτες ότι θα πιάσει μια χοντρή γκόμενα και αυτή θα αδυνατίσει για κείνον. Αν ήθελε, θα είχε αδυνατίσει ήδη μόνη της.τυπε δεν την έβαλες σε προγραμμα ..... μπορει να γινοτανε ωραιο γκομενάκι.
Δεν την λέμε μόνο ρε τυπε, είναι!
Πάντως οσο καιρο ειμαι Αθηνα με ελλεινιδες δεν ασχοληθηκα
τοσα ωραια μαγαζιά έχετε εδω και κάθονται κάποιοι και κλαιγονται για τις γκομενες.
Μαγαζια για ολες τις τσέπες και τα γουστα. Που να εισασταν και επαρχια.
Τύπε, πήγαινε ήδη σε διαιτολόγο. Και δε γούσταρε να ακούει πολλά για το σώμα της, γιατί πρέπει να "τη δεχτείς για αυτό που είναι" και να "εκτιμήσεις τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο". Όλες οι χοντρές τα ίδια ακριβώς λένε. Μην τρέφει δηλαδή κανένας αυταπάτες ότι θα πιάσει μια χοντρή γκόμενα και αυτή θα αδυνατίσει για κείνον. Αν ήθελε, θα είχε αδυνατίσει ήδη μόνη της.
Εντάξει μην ασχολήσε εσύ δεν πειράζει … θα κάθεται ο κόσμος να γαμάει στα σάπια τσαρδιά τις πόρνες της οκάς !!!