Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δυσκολα γινεται με πακηδες και ελληνιδες μεμονομενες περιπτωσεις υπαρχουν 

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Γιατί είναι ακραίο ρε φίλε; Όταν ακούνε μια 20ετία στα εξάρχεια οτι οι πακιζ είναι αδέρφια μας αυτό κάποια στιγμή γίνεται κανόνας στην κοινωνία.

Προ δεκαετίας γνωστή μου που μόλις είχε ενηλικιωθεί πηδιόταν με μαύρο 2 μέτρα ράσταμαν 35άρη όλη μέρα την πότιζε χασίσι (κάπνιζε και η ίδια απο πριν). Τον είχα συναντήσει ήταν συμπαθής τύπος αλλα μέσα μου σκεφτόμουν έ τον πούστη ήρθε απο το πουθενά και ζεί εδώ ζωάρα. Φυσικά η εν λόγω κοπέλα ούτε να σκεφτεί να πάει με συνομήλικούς της. Ο συνομήλικος στην  μαλακία τότε.
Είχα κι εγώ μια συμμαθήτρια, την Κατερίνα Τ., που πηδιόταν μ' έναν αράπη 1.95 μέτρα από τα 16 της κι εμάς ουτε να μας φτύσει! Μετά φυσικά τη σιχάθηκα!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Σε τι χωρα ζουμε ρε γμτ....

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ρε μάγκες, ας συνοψίσουμε: Το κλειδί για να θεραπευτεί η απαίσια συμπεριφορά των Ελληνίδων είναι ΟΛΟΙ να σταματήσουμε να δίνουμε αξία στις Ελληνίδες! Τέρμα τα εμετικά σχόλια λατρείας τους στα κοινωνικά δίκτυα και παντού!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Ρε μάγκες, ας συνοψίσουμε: Το κλειδί για να θεραπευτεί η απαίσια συμπεριφορά των Ελληνίδων είναι ΟΛΟΙ να σταματήσουμε να δίνουμε αξία στις Ελληνίδες! Τέρμα τα εμετικά σχόλια λατρείας τους στα κοινωνικά δίκτυα και παντού!

Συμφωνω απολυτα.
Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν εχεις εναλλακτικες επιλογες απο ξενες της προκοπης.
Κι ουτε ολοι φυσανε το χρημα για ταξιδια εξωτερικο(δεν φτανουν μονο τα αεροπορικα που βρισκεις φτηνα, το πακετο ανεβαινει με πολλα εξοδα).
Αρα τι επιλογες εχει ο Ελληνας;
Απαξιωση στις ελλεεινιδες ναι. Δεν αξιζουν για τιποτε αλλο.
Αλλα μετα τι;

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Συμφωνω απολυτα.
Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν εχεις εναλλακτικες επιλογες απο ξενες της προκοπης.
Κι ουτε ολοι φυσανε το χρημα για ταξιδια εξωτερικο(δεν φτανουν μονο τα αεροπορικα που βρισκεις φτηνα, το πακετο ανεβαινει με πολλα εξοδα).
Αλλα μετα τι;
Ρε φίλε, άμα υιοθετήσουμε ΟΛΟΙ αυτή τη συμπεριφορά απαξιώσης τους και αδιαφορίας, μετά αναγκαστικά οι Ελληνίδες θα ρίξουν τη μύτη τους και θα γίνουν πιο προσιτές! Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης! Ας μειώσουμε πολύ τη ζήτησή τους και θα δεις!

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Εμεις οι σκληροπυρηνικοι μπουρδελιαρηδες εχουμε λιγο-πολυ απαξιωσει τις ελλεεινιδες,
αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο των αντρων δυστυχως ειναι πιρφοροι-αγαπουληδες που θα συνεχισουν να τις παρακαλανε  :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056
Ρε φίλε, άμα υιοθετήσουμε ΟΛΟΙ αυτή τη συμπεριφορά απαξιώσης τους και αδιαφορίας, μετά αναγκαστικά οι Ελληνίδες θα ρίξουν τη μύτη τους και θα γίνουν πιο προσιτές! Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης! Ας μειώσουμε πολύ τη ζήτησή τους και θα δεις!
τυπε μου οι χαφτομουνιδες σαλιαριδες ειναι μαστιγα
δεν ψοφανε ευκολα

μην σου πω οτι θα παιζουν χωρις ανταγωνισμο
οσο οι υπολοιποι τις "βαζουμε μυαλο"
:2funny:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Συμφωνω απολυτα.
Αλλα μετα τι;

Η επιλογη ειναι να παψει να τα βλεπει ολα μαυρα οπως εσυ
Και ετσι να ναι η Ελλαδα ειναι το 1% της γης σε εκταση και πληθυσμο.
Εχεις το υπολοιπο 99% μπροστα σου.
Αν αυτο δεν ειναι θετικος τροπος σκεψης τι ειναι.
Εγω μεσα απο το OKC που ειναι γαμω τα dating apps εχω κανονισει ηδη ταξιδι με Πολωνεζα μαζι σε Ελληνικο νησι και απο Ασιατισες εχω τουλαχιστον 50 τηλεφωνα whatspp και αλλες τοσες fb.Απλα εγω επιλεγω να γαμαω και να μην σοβαρευτω απ τωρα....

Στο fb εχω Ρουμανο συναδελφο που δουλευαμε μαζι Αγγλια.Τον βλεπω με μια ΦΙλιπινεζα πολυ δυνατο μουνετο σε φωτο παρεα και λεω ρε πουστη μου αυτη κατι μου θυμιζει..σκεφτομουν που την εχω ξαναδει και θυμαμαι οτι την ειχα δει στο OKC!!
Του στελνω μηνυμα του λεω αδερφε τι λεει?Και ενω μιλαμε μου λεει πανε για γαμο(θα εβαζα φωτο να δεις για τι διαστημικο μουνι μιλαμε αλλα δεν θελω να φαινονται φατσες) και του λεω ρε φιλε πως την γνωρισες εχω τρελα με ασιαστιες
Μου λεει μεσω okc και πηγαμε μαζι διακοπες μαζι Νορβηγια και κατσαμε και για δουλεια
Ο τυπος δουλευε μαζι μου εργατης το παλικαρι και βρηκε γαμω τα μουνια
Ουτε λεφτα ουτε φοβερη δουλεια ουτε καμια φατσα μοντελου.

Απλα ψαχτηκε χωρις κλαψες και τα καταφερε

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1

Το πρόβλημα είναι οτι για κάθε έναν που τις απαξιώνει έχουν μέσω της λαθρομετανάστευσης 2 οι οποίοι σίγουρα δε θα την απαξιώνουν αλλα θα την βλέπουν ως χωράφι που θα σπείρουν.

Και η ίδια θέλοντας να εκδικηθεί τον Έλληνα γκόμενο που την απαξίωσε ή την κεράτωσε, τον Έλληνα πατέρα που την έδερνε ή δε της έπαιρνε iphone κλπ θα γίνει πολύ πιο εύκολη για τον εξωτικό μελαμψό καβαλάρη

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Aν αρεσει στις ελλεινιδες να παθουν αυτο..
Τοτε..

Συνημμένα

• images (1).jpg
    images (1).jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 14
  • images (7).jpg
    images (7).jpg
    2 KB · Εμφανίσεις: 15

scooter

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Δεν ξέρω για πακηδες κτλ.Παντως πριν καμιά 8ετια πίσω που πήγαινα σε κάποια λάτιν στέκια οι ελληνιδες και οχι μόνο κάνανε κρα για Βραζιλιάνους Κουβανους και οτιδήποτε σχετικό.Απίστευτα σκηνικά εχω δει και ξέρω που θέλει πολύ γράψιμο για να το εξιστορήσω.Επειδή μοιάζω και μου το έχουν πει όχι σαν Ελληνας άλλα σαν Λατινοαμερικανος (θα ρωτήσω την μάνα μου μπας και... χαχα) το εχω εκμεταλλευτεί μερικές φορές λέγοντας ψέματα.Η τελευταία φορά ήταν πριν φύγω εξωτερικό και πριν την μόνιμη σχέση μου.Μια μεταπτυχιακή φοιτήτρια η οποία με πλησίασε μονή της και με ρώτησε απο που εμαθα να χορεύω έτσι απο που είμαι κτλ.Ομορφο κοριτσάκι της εριχνα 10 χρόνια, έφαγε παραμύθι και πούτσο άλλα το γούσταρε.Να περνάτε καλά μάγκες και να χώνεστε σε όλες ελληνιδες και μη.Εγω πλέον ειμαι σε απόσυρση πλέον  :grin: λογω οικογενείας !

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Λοιπόν; Αξίζει τελικά να κυνηγήσεις μια τόσο καθυστερημένη γυναίκα σαν αυτή που περιγράφει ο Σκούτερ; Που νομίζω και ο ίδιος πιστεύει οτι αν της έλεγε οτι είναι ο Νικος απτη Μυτιλινη θα έτρωγε πιθανότατα άκυρο γιατι δεν μοιάζει τόσο σπέσιαλ το στορι; Η για τις άλλες με τους κουβανούς που σίγουρα θα είχαν  τάγματα ντόπιων ζώων απο πίσω τους όμως οι ίδιες προτιμούσαν κάτι άλλο; Ποιός Έλληνας θα τις είχε όλες στα πόδια του αλλα θα τις έφτυνε για μια κουβανή;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
panoskliros μεσω okc, βγαζεις γκομενες ξενες που μενουν Ελλαδα;

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
panoskliros μεσω okc, βγαζεις γκομενες ξενες που μενουν Ελλαδα;

Δυσκολο..ποια μενει Ελλαδα πια?ποιος ο λογος?τα 500 Ευρω και αμα βρει?
Πιο ευκολα θα πανε Τουρκια πια παρα Ελλαδα
ξεχαστε την Ελλαδα για ξενες
Μονο σε κανα erasmus party η couchsurfing που και εκει πλεον πλακωσε ψωλη 100 μηνυματα εχει η καθε γκομενα πριν κατι πατησει το ποδι της Ελλαδα

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Tinder παιζει να γαμας τουριστριες ξενες που ερχονται ελλαδα?εχει κανεις εμπειρια?

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Τι εννοεις?οι ελληνιδες μπαινουν για καυλαντα κ επιβεβαιωση..γιατι μονο τα 18χρονα πανε με τοθριστριες?

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Tinder παιζει να γαμας τουριστριες ξενες που ερχονται ελλαδα?εχει κανεις εμπειρια?

Γαμας αλλα το κακο ειναι οτι tinder στην Ελλαδα εχει 80% αντρες και 20% Ελληνιδες
Αμα ηταν 50%-50% θα παιζες με πολλες τουριστριες
Τωρα ερχεται εδω τουριστρια κανω match και με παιρνει ο κολητος μετα απο 2 ωρες μου λεει κανονισα με καποια απο τιντερ και με τα πολλα ηταν η ιδια
Σκεψου

Η αναλογια ειναι τελειως μονοπλευρη,εγω παντως κανονιζω και γαμαω ξενες αλλα μια το μηνα μεσο ορο

Εξωτερικο ειχα match μερα-μερα η το πολυ ανα τριημερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom