ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
δυσκολα γινεται με πακηδες και ελληνιδες μεμονομενες περιπτωσεις υπαρχουν
Είχα κι εγώ μια συμμαθήτρια, την Κατερίνα Τ., που πηδιόταν μ' έναν αράπη 1.95 μέτρα από τα 16 της κι εμάς ουτε να μας φτύσει! Μετά φυσικά τη σιχάθηκα!Γιατί είναι ακραίο ρε φίλε; Όταν ακούνε μια 20ετία στα εξάρχεια οτι οι πακιζ είναι αδέρφια μας αυτό κάποια στιγμή γίνεται κανόνας στην κοινωνία.
Προ δεκαετίας γνωστή μου που μόλις είχε ενηλικιωθεί πηδιόταν με μαύρο 2 μέτρα ράσταμαν 35άρη όλη μέρα την πότιζε χασίσι (κάπνιζε και η ίδια απο πριν). Τον είχα συναντήσει ήταν συμπαθής τύπος αλλα μέσα μου σκεφτόμουν έ τον πούστη ήρθε απο το πουθενά και ζεί εδώ ζωάρα. Φυσικά η εν λόγω κοπέλα ούτε να σκεφτεί να πάει με συνομήλικούς της. Ο συνομήλικος στην μαλακία τότε.
Ρε μάγκες, ας συνοψίσουμε: Το κλειδί για να θεραπευτεί η απαίσια συμπεριφορά των Ελληνίδων είναι ΟΛΟΙ να σταματήσουμε να δίνουμε αξία στις Ελληνίδες! Τέρμα τα εμετικά σχόλια λατρείας τους στα κοινωνικά δίκτυα και παντού!
Ρε φίλε, άμα υιοθετήσουμε ΟΛΟΙ αυτή τη συμπεριφορά απαξιώσης τους και αδιαφορίας, μετά αναγκαστικά οι Ελληνίδες θα ρίξουν τη μύτη τους και θα γίνουν πιο προσιτές! Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης! Ας μειώσουμε πολύ τη ζήτησή τους και θα δεις!Συμφωνω απολυτα.
Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν εχεις εναλλακτικες επιλογες απο ξενες της προκοπης.
Κι ουτε ολοι φυσανε το χρημα για ταξιδια εξωτερικο(δεν φτανουν μονο τα αεροπορικα που βρισκεις φτηνα, το πακετο ανεβαινει με πολλα εξοδα).
Αρα τι επιλογες εχει ο Ελληνας;
Απαξιωση στις ελλεεινιδες ναι. Δεν αξιζουν για τιποτε αλλο.
Αλλα μετα τι;
τυπε μου οι χαφτομουνιδες σαλιαριδες ειναι μαστιγαΡε φίλε, άμα υιοθετήσουμε ΟΛΟΙ αυτή τη συμπεριφορά απαξιώσης τους και αδιαφορίας, μετά αναγκαστικά οι Ελληνίδες θα ρίξουν τη μύτη τους και θα γίνουν πιο προσιτές! Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης! Ας μειώσουμε πολύ τη ζήτησή τους και θα δεις!
Συμφωνω απολυτα.
Το θεμα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν εχεις εναλλακτικες επιλογες απο ξενες της προκοπης.
Κι ουτε ολοι φυσανε το χρημα για ταξιδια εξωτερικο(δεν φτανουν μονο τα αεροπορικα που βρισκεις φτηνα, το πακετο ανεβαινει με πολλα εξοδα).
Αρα τι επιλογες εχει ο Ελληνας;
Απαξιωση στις ελλεεινιδες ναι. Δεν αξιζουν για τιποτε αλλο.
Αλλα μετα τι;
Ρε φίλε, άμα υιοθετήσουμε ΟΛΟΙ αυτή τη συμπεριφορά απαξιώσης τους και αδιαφορίας, μετά αναγκαστικά οι Ελληνίδες θα ρίξουν τη μύτη τους και θα γίνουν πιο προσιτές! Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης! Ας μειώσουμε πολύ τη ζήτησή τους και θα δεις!
panoskliros μεσω okc, βγαζεις γκομενες ξενες που μενουν Ελλαδα;
Tι να τις κανεις τις τουριστριες ρε τύπε? 18 χρονων εισαι?Tinder παιζει να γαμας τουριστριες ξενες που ερχονται ελλαδα?εχει κανεις εμπειρια?
Tinder παιζει να γαμας τουριστριες ξενες που ερχονται ελλαδα?εχει κανεις εμπειρια?