παρόμοιο περιστατικό έχω ζήσει με Τούρκους συμφοιτητές μου στην Αγγλία. Καλά παιδιά.
Με πλησίασαν διακριτικά και με ρώτησαν γιατί μάς αποφεύγουν έτσι οι Ελληνίδες, συμβαίνει κάτι ;;
ΟΙ δικές τους οι Τουρκάλες κάτι παραπάνω από διαχυτικές μαζί μου, μία μού την είχε πέσει στην ψύχρα ένα βράδυ, έκλαιγε μετά, και μού έλεγε ότι οι Τούρκοι άνδρες είναι ζώα στην νοοτροπία. ..
Παρόμοια σκηνικά έχω ζήσει με μία Γεωργιανή στην Ελλάδα και με μία Αλβανίδα ( δεν ήθελαν να ακούσουν για αλβανούς και γεωργιανούς. ).
ΟΙ Ελληνίδες γενικά ΔΕΝ ΠΑΝΕ με ξένους, εδώ με εμάς και μάς βγάζουν το λάδι. Εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.
Αδερφε εχω το χω πει
Οι πιο ευκολες για ΕΛληνα με σειρα ευκολιες ειναι Τουρκαλες,Πολωνεζες,Αμερικανες
Οσες ΤΟυρκαλες γνωρισα τις γαμησα ολες ιδιο βραδυ εκτος απο μια που ηταν θεομουνο αλλα παρθενα και εγω δεν ηθελα
Τωρα σε αυτο που λες Ελληνιδες λιγες πανε με ξενους εκτος αν μιλαμε για Ιταλους.
Ελληνιδες γνωρισα Αγγλια και Ολλανδια και Μαλτα.Οι μονες ανοιχτες Ελληνιδες στο εξωτερικο ειναι αυτες στην Αγγλια.Οι περισσοτερες που πανε Ευρωπη ειτε πανε ηδη με την σχεση τους η κανουν σχεση εκει με ΕΛληνα η ντοπιο.
Μονο στην Αγγλια καποιες πανε με τελευταιους αν και οι πιο πολλες μπλεκουν με Ελληνες η Κυπριους.
Ενα σκηνικο θυμαμαι Αγγλια στο kent σε ενα μαγαζι costa coffee αρχισα να μιλαω σε μια Ασιατισα και ξαφνικα ερχεται η φιλη της διπλα κανει cock-blocking και ρωταει where are u from? Με το που ακουσε Ελλαδα αρχισε να μου μιλαει.Εγω προσπαθουσα να μιλησω στην Ασιατισα που ηταν τουμπανακι και αυτη εμπαινε μπροστα της και απαντουσε για αυτην.Λεω κοιτα να δεις Ελλαδα δεν μιλανε και εδω σταζουν.Με τα πολλα μου λεει τηλεφωνο να ανταλλαξουμε τις λεω αγγλικο δεν εχω(ημουν με ελληνικη sim) και ανταλλαζουμε fb.
ΦΙλε ωραιο μουνι γυριζοντας στο ξενοδοχειο λεω οκ να την κανω add,μιλαμε ειχε δειξει τρελο ενδιαφερον.
Μπαινοντας στο fb τι βλεπω?Παρεα με αραπηδες σε πολλες φωτο και τα ειχε στο παρελθον με εναν Νιγηριανο(αν θυμαμαι καλα) γιατι ειχαν πολλες φωτο μαζι με αγκαλιες και φιλια.
Εννοειται οτι δεν εστειλα καν αιτημα φιλιας και μου εστειλε αυτη μετα απο δυο μερες και δεν απαντησα ποτε.Αμα δεν το εχω κανει reject παιζει ακομα να υπαρχει..
Βεβαια αυτο ειναι το μοναδικο σκηνικο που εζησα εξω για αυτο δεν θα πω ποτε Ελληνιδες γαμουνται με πακιδες και μαυρους απλα δν ισχυει,Αγγλια αμα δειτε οι Αγγλιδες που ειναι ολες με τελειωμενους τι θα λεγατε?
ΤΟ οτι καποιες οχι μονο Αγγλια αλλα ακομα και Αθηνα στο μοναστηρακι πανε με Πακιδες και λαθρο δεν μου λεει κατι
Ειναι μια στις χιλιες το πολυ
Απο την εμπειρια μου στα νησια οι Ελληνιδες αμα το δωσουνε το μουνι στο πιατο θα ειναι ειτε στην Μυκονο σε κλαρινο-γαμπρους Ελληνες ειτε σε καθε αλλο νησι αμα προκειται για Ιταλο η σε σπανιες περιπτωσεις κανα Ισπανο..
Με Ιταλους εχω δει Ζακυνθο φορτωμα σε τρεις Ελληνιδες απο τρεις Ιταλους σε λιγοτερο απο λεπτο φασωνονταν ολες τους με τους Ιταλους
Ειχα μεινει μαλακας ακομα το θυμαμαι το σκηνικο
Αν τους χωνοτανε με τετοιο λιγουρικο τροπο Ελληνας με λιγοτερο απο σφαλιαρα δεν γλυτωνε.