Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και πείτε ότι κάποιες Ελληνίδς γαμιούνται με τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς βλ. Πάκι αλβανούς κλπ ,
σε ποσοστό ας πούμε 1/10 ήτοι 10% που είναι σε κάθε περίπτωση εξωφρενικά υψηλό,

εμείς οι Ελληνάρες σε τι ποσοστό άραγε έχουμε πηδήξει αλλοδαπές ή καυχιόμαστε ότι έχουμε πάει με αλλοδαπές ή έστω καυλαντίζουμε αλλοδαπές  πχ αλβανίδες, ρωσίδες, γεωργιανές κλπ ;;;

80% , 90% ή πιο πάνω ....

Ντάξει, το να πηγαίνουμε εμείς με όλες αυτές τις τριτοκοσμικές που τρώνες τα λεφτά των ελλήνων και κάνουν σπίτια στις μολδαβίες και στις ρωσίες και στις γεωργίες, είναι οκ δηλαδή, κοινωνικά αποδεκτό !  !
ναι είναι γιατι η γυναικα κανει την δυσκολη ψάχνοντας τον καλυτερο, ο οικονομικος μετανάστης εξ ορισμου αφου είναι φτωχος είναι χειρότερος για πατερας των παιδιων της.

αντίθετα ο αντρας, το αρσενικο στα περισσοτρα ειδη παει με οσο το δυνατον περισσοτερα θηλυκα ανεξάρτητα της αξιας τους.

λογικο λοιπον ενας αντρας να θελει να παει με ολες τις φυλες.
λογικο μια γυναικα να θελει να παει μονο με την καλυτερη φυλη. που εν προκειμενου σιγουρα δεν είναι ο φτωχος μετανάστης.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
μιλαω για τριτοκοσμικους συροαφγανους δυστυχως..η ελληνιδα δυστυχως γουσταρει φουλ βρωμικο χοσε αστα, δυστυχως κανω μαθηματα εδω γερμανια γερμανικα παρεα με αυτους και μου τα εχουν πει 2 συριοι και ηταν με το χαμογελο μεχρι τα αυτια δεν ελεγαν μαλακιες
Όπως είπα, το πως φέρεται μια ελλεηνίδα στο εξωτερικό είναι τελείως άλλη ιστορία.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ναι είναι γιατι η γυναικα κανει την δυσκολη ψάχνοντας τον καλυτερο, ο οικονομικος μετανάστης εξ ορισμου αφου είναι φτωχος είναι χειρότερος για πατερας των παιδιων της.

αντίθετα ο αντρας, το αρσενικο στα περισσοτρα ειδη παει με οσο το δυνατον περισσοτερα θηλυκα ανεξάρτητα της αξιας τους.

λογικο λοιπον ενας αντρας να θελει να παει με ολες τις φυλες.
λογικο μια γυναικα να θελει να παει μονο με την καλυτερη φυλη. που εν προκειμενου σιγουρα δεν είναι ο φτωχος μετανάστης.
Ωραία τα λες, αλλά πολλές φορές οι ελλεηνίδες αψηφούν βασικούς κανόνες εξελικτικής βιολογίας και σε χυλοπιτιάζουν για έναν χλέμπουρα που απλά είναι πιο "relationship material" από σένα. Ειδικά κάτι απελπισμένες ηλίθιες που ψάχνουν για αποκατάσταση.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Όπως είπα, το πως φέρεται μια ελλεηνίδα στο εξωτερικό είναι τελείως άλλη ιστορία.
ρε φιλε δεν καταλαβες ολα τα αφγανοπακοσυροταλιμπαν απο γιουνανισταν περασαν..με ρωτησαν απο που ειμαι και οταν τους ειπα αρχισαν να μου λενε για τις ελληνιδες ..στο δρομο και σε καφετερια τις γνωρισαν

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ωραία τα λες, αλλά πολλές φορές οι ελλεηνίδες αψηφούν βασικούς κανόνες εξελικτικής βιολογίας και σε χυλοπιτιάζουν για έναν χλέμπουρα που απλά είναι πιο "relationship material" από σένα. Ειδικά κάτι απελπισμένες ηλίθιες που ψάχνουν για αποκατάσταση.
στα αρχιδια σου, εχεις ολοκληρο χαρεμι από 10 χωρες στις πιατσες να γαμησεις.
αυτές αν εκαναν λαθος επιλογή ας την χαιρονται.
δεν λυπάμαι καμμια ζωντοχηρα.
αυτές μας ζηλευουν που μετα την χυλοπιτα παμε στις πουτανες και γαμαμε πολύ ομορφότερες.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
ρε φιλε δεν καταλαβες ολα τα αφγανοπακοσυροταλιμπαν απο γιουνανισταν περασαν..με ρωτησαν απο που ειμαι και οταν τους ειπα αρχισαν να μου λενε για τις ελληνιδες ..στο δρομο και σε καφετερια τις γνωρισαν
η ελλαδα τελος παντων ειναι η χαρα της γυναικας ακριβως οπως ειναι ο σλαβοχωρες παραδεισος για αντρες..πολωνια τωρα εχει μπουκωσει απο ουκρανες μουναρες και δεν βλεπεις μαυρο ταλιμπαν ουτε ζωγραφιστο και ελλαδα δινει συνεχεια ψωλες ακομα και με την εκροη απο νεους ελληνες που φευγουν..μονο καλοκαιρι ειναι καλα ελλαδα αλλιως πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω χωρα που να συνδυαζει αγαμια και αφραγκια στα αρσενικα :vomit:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Στην Ελλαδα μετραει να σαι μπαρμαν,ηθοποιος,κουλτουριαρης με νοοτροπια εξαρχειων
Αυτοι γαμανε πιο πολυ απο γιατρους,δικηγουρος μεχρι τα 30-35.

Στις ηλικιες 18-30+, γαμανε το 80% του νεανικου μουνιου...
Εχω δουλεψει στον χωρο του θεατρου.Το τι νιμου μαζευει και ολες ειναι με μπαρμπαν-ηθοποιους ψευτο-συγγραφεις κτλπ που επειδη εχω κουβεντιασει μαζι τους ειναι ολοι με αποψεις επανασταση και τσε Γκεβαρα.

Οι λεφταδες γαμανε ενα 15% και μενει ενα 5% για αυτους που δεν χωνονται στην αριστερη νοοτροπια...Αυτο το 5% ειναι για το 50% των νεων αντρων που δεν ακολουθει την μοδα να το παιζει πουρο και επανασταση..

Αυτο το 5% πολλοι ειναι εδω μεσα και λενε για Πακιδες.Δεν θελω να σας χαλασω το ονειρο αλλα ουτε εγω γαμαω ΕΛληνιδες ευκολα.
Με κουβεντα που κανω συχνα με παρεα Αλβανων μαλιστα ο ενας οδοντιατρος στην Ελλαδα μου λεει ρεεε τι ειναι αυτες οι Ελληνιδες.Δεν γαμας ουτε με αιτηση.Αφου με ρωτουσαν αν οι ρατσιστριες και δεν πανε μαζι τους,τους λεω ρε φιλε τι με ρωτας νομιζεις και εγω γαμαω ΕΛληνιδες?
Και μιλαμε για Αλβανους που μιλανε τελεια Ελληνικα και δεν πηδανε ουτε με αιτηση..
Και εσεις μου λετε για Πακιδες?

Ο ενας απ αυτους μονο γαμαει κατι αποτυχημενες τραγουδιαρες που εχουν φτασει 50φευγα.Υποπτευομαι οτι της πηδαει δινωντας ασπρες σκονες...

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Για πες μ εσυ π βλεπειςς μπροστα τι αντικτυπο θα εχει;

Εγω το μονο που βλεπω ειναι τα ποσοστα της Χρυσης Αυγης να ανεβαινουν με παπαρεςς σαν κ εσενα!

Εσύ ανεβάζεις τα ποσοστά της Χρυσης Αυγης που αφήνεις κάποιους Έλληνες να τραβάνε λούκι αγαμίας επειδή προτιμάς άλλες φυλές! Και φυσικά τότε σκάει το "οι ξένοι μας παίρνουν τις γυναίκες" και οι Έλληνες ευχαρίστως κάνουνε going berserk για τις γυναίκες τους. Θυμήσου τον τρωικό πόλεμο πώς έδρασαν οι Έλληνες με τι βάθος για την τιμή ενός θιγμένου Έλληνα. Σκέψου να αρχίσουν να μαζεύονται περισσότεροι Έλληνες με θιγμένη την τιμή τους... Άν έχει μείνει κάτι απο ελληνική ψυχή στους σύγρχονους Νεοέλληνες θα φανεί κατα τη γνώμη μου απο την αντίδραση της ελληνικής κοινωνίας σε αυτό το θέμα

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Στην Ελλαδα μετραει να σαι μπαρμαν,ηθοποιος,κουλτουριαρης με νοοτροπια εξαρχειων

Εχω δουλεψει στον χωρο του θεατρου.Το τι νιμου μαζευει και ολες ειναι με μπαρμπαν-ηθοποιους ψευτο-συγγραφεις κτλπ που επειδη εχω κουβεντιασει μαζι τους ειναι ολοι με αποψεις επανασταση και τσε Γκεβαρα.

Οι λεφταδες γαμανε ενα 15% και μενει ενα 5% για αυτους που δεν χωνονται στην αριστερη νοοτροπια...Αυτο το 5% ειναι για το 50% των νεων αντρων που δεν ακολουθει την μοδα να το παιζει πουρο και επανασταση..

Αυτο το 5% πολλοι ειναι εδω μεσα και λενε για Πακιδες.Δεν θελω να σας χαλασω το ονειρο αλλα ουτε εγω γαμαω ΕΛληνιδες ευκολα.
Με κουβεντα που κανω συχνα με παρεα Αλβανων μαλιστα ο ενας οδοντιατρος στην Ελλαδα μου λεει ρεεε τι ειναι αυτες οι Ελληνιδες.Δεν γαμας ουτε με αιτηση.Αφου με ρωτουσαν αν οι ρατσιστριες και δεν πανε μαζι τους,τους λεω ρε φιλε τι με ρωτας νομιζεις και εγω γαμαω ΕΛληνιδες?
Και μιλαμε για Αλβανους που μιλανε τελεια Ελληνικα και δεν πηδανε ουτε με αιτηση..

Ο ενας απ αυτους μονο γαμαει κατι αποτυχημενες τραγουδιαρες που εχουν φτασει 50φευγα.Υποπτευομαι οτι της πηδαει δινωντας ασπρες σκονες...

Πολύ ακριβής τοποθέτηση.

Να προσθέσω μόνο οτι όταν επιτέλους οι χώρες τις Ευρώπης απελευθερώθηκαν απο το γερμανό κατακτητή, τις γυναίκες που είχαν πάει με τον εχθρό (ή τους εγχώριους συνεργάτες του) επειδή έτσι ήταν η μόδα τα χρόνια της κατοχής είτε απλά για να εξασφαλίσουν μια πιο άνετη ζωη τις ξύρισαν και τις περιέφεραν στους δρόμους.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6

στην αριστερη νοοτροπια εντασσονται και οι ξενοι..ειναι υπεργαμιολες οι ελληνιδες δεν φτανει μονο το 10% των ελληνων για τη μουναρα τους..οι αλβανοι που λες ειναι ελληνοποιημενοι και πιο σοφτ γιαυτο δεν γαμανε, ρωτα μια γενια πισω

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Δειτε το απλα
Συριζα κυβερνηση
Ψηφισε το 40+% των γυναικων εναντι 30% των ανδρων! και σε ηλικιες 18-24 το 46%!! των γυναικων!!

Δηλαδη μια στις δυο πιτσιρικες ψηφιζει Συριζα και εχει αυτη τη νοοτροπια εως τα 30φευγα οπως γραφω και παραπανω
Αμα βαλετε μεσα και λαικη ενοτητα και Ανταρσυα,κκε  και δειτε ποσοστα και εκει οι γυναικες ψηφοφοροι ειναι παραπανω απ τους αντρες

Το 60%+ δηλαδη του μουνιου σε νεες ηλικιες εχει αποψεις αριστερες-ακροαριστερες
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι το μουνι το τρωεει Πακι αλλα σιγουρα δεν το τρωει και ο κακος λεφτας πχ δικηγορος,γιατρος κτλπ

Οι επιτυχημενοι επαγγελματικα πχ δικηγοροι,γιατροι γαμανε μετα τα 30φευγα οταν το μουνι καταλαβαινει οτι απο λογια αριστερου δεν χορταινεις και παει στον λεφτα λεγοντας του εχω γαμηθει με 2-3 στην ζωη μου

Απ αυτο τον κυκλο βγαζεις συμπερασματα για το ονειρο καθε Ελληνιδας(μεχρι το 2010 επιανε το κολπο!)
1)Θα γαμιεται και θα κανει ζωαρα μικρη θα την περναει ζαχαρη ακουγοντας ωραια λογακια και οταν χορτασει απ αυτα θα παει στον μαλακα να την συντηρει
2)Δεν εχουν ιδεολογια!Προσκωλουνται απλα στον γαμια που ειναι της μοδας και πιπιλιζουν οτι τους λεει.

Τελος να πω οτι απ οσες ξενες γνωρισα μονο οι Ισπανιδες εχουν χειροτερη,σαπια και απαισια νοοτροπια απ της ΕΛληνιδες σαν τροπο ζωης και σκεψης

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
στα αρχιδια σου, εχεις ολοκληρο χαρεμι από 10 χωρες στις πιατσες να γαμησεις.
αυτές αν εκαναν λαθος επιλογή ας την χαιρονται.
δεν λυπάμαι καμμια ζωντοχηρα.
αυτές μας ζηλευουν που μετα την χυλοπιτα παμε στις πουτανες και γαμαμε πολύ ομορφότερες.

RESPECT!!!!!

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6

παρόμοιο περιστατικό έχω ζήσει με Τούρκους συμφοιτητές μου στην Αγγλία. Καλά παιδιά.
Με πλησίασαν διακριτικά και με ρώτησαν γιατί μάς αποφεύγουν έτσι οι Ελληνίδες, συμβαίνει κάτι ;;

ΟΙ δικές τους οι Τουρκάλες κάτι παραπάνω από διαχυτικές μαζί μου, μία μού την είχε πέσει στην ψύχρα ένα βράδυ, έκλαιγε μετά, και μού έλεγε ότι οι Τούρκοι άνδρες είναι ζώα στην νοοτροπία. ..

Παρόμοια σκηνικά έχω ζήσει με μία Γεωργιανή στην Ελλάδα και με μία Αλβανίδα ( δεν ήθελαν να ακούσουν για αλβανούς και γεωργιανούς. ).

ΟΙ Ελληνίδες γενικά ΔΕΝ ΠΑΝΕ με ξένους, εδώ με εμάς και μάς βγάζουν το λάδι. Εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ο ένας λέει ότι συροαφγανοί του είπανε ότι γνωρίζανε ελληνίδες σε δρόμους και καφετέριες. Ο άλλος ότι παρέα ελληνοποιημένων αλβανών δε γαμάνε ούτε με αίτηση. Άντε βγάλε άκρη.  :jerking: Πάντως ούτε στο δρόμο ούτε σε μαγαζιά βλέπεις μικτά ζευγαράκια ελλεηνίδων με λαθρομετανάστες. Ούτε έχει βγει κανένας να πει πχ ότι ψαχούλευσε το κινητό της γκόμενάς του και είδε μηνύματα να καβλαντίζει με πάκι. Η όλη συζήτηση μου θυμίζει την ιστορία με τα UFO. Όλοι μιλάνε με σιγουριά ότι υπάρχουν, αλλά κανένας δεν τα έχει δει.

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Εγω λεω απλα μην ασχολειστε με Ελληνιδες.

Γαμησα μια πιτσιρικα  γυρω στα  20 εγω ειμαι κατω των 30 αλλα κοντα..ΤΟ τι ακουγα δεν λεγεται.Για αναρχικους,μπατσους και τον μητσο τον αναρχα..Εκει που τα πιναμε της λεω δεν πιστευω σε αναρχιες και μαλακιες εγω να γαμαω κοιταω..Μαλιστα της ειπα καποια πραγματα για λαθρο κτλπ ενω της ανεφερα οτι ολες αυτες οι ιδεολογιες υπαρχουν απλα για να μαζευεται κοσμος να γνωριζεται και να γαμιεται. κανοντας κουβεντουλα κλασμενος απο μπαφους..Και της λεω εγω επειδη γαμαω και ετσι σιγα μην τρεχω να γινομαι αναρχικος η φασιστας για να γαμησω.
Και η πλακα ειναι οτι μου λεει ναι ειναι πολλοι ετσι τωρα που το λες,κοιτανε μονο την παρτυ τους
Αυτο απαντησε σε ολα αυτα!!Λεγοντας μου για εναν αναρχικο που ερωτευτηκε που ομως ηταν κτητικος και ηθελε να γαμαει πολλες!!

Δεν πολυασχοληθηκα γαμησα και δεν την ξαναπηρα ποτε τηλεφωνο..Παλια θα ελεγα αα ωραιο μουνι να εχω να γαμαω,πλεον ενω σκεφτομουν το σεξ μερες που ειχα καυλες μετα ΄λεω κατσε ρε φιλε να την βρω να μιλησουμε για τι?Δεν μπορουσα να βρω τιποτα ενδιαφερον και ετσι τραβηξα μια μαλακια και ηρεμησα..

Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι εμεις φταιμε που τους δινουμε αξια.

Εγω τελευταια ειχα 3 στα 3 στο τιντερ.
Γαμησα μια Αφρο-Γερμανιδα,μια Γαλλιδα και την πιτσιρικα την Ελληνιδα ετσι για αλλαγη.

Ειχα καιρο να γαμησω Ελληνιδα και το μετανιωσα....που το ξανακανα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ολες το παιζουν δυσκολα και μετα απο καποια ηλικια γαμιουνται με τον λεφτα  για  ελληνιδες και πακι ειναι ακραιο

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
παρόμοιο περιστατικό έχω ζήσει με Τούρκους συμφοιτητές μου στην Αγγλία. Καλά παιδιά.
Με πλησίασαν διακριτικά και με ρώτησαν γιατί μάς αποφεύγουν έτσι οι Ελληνίδες, συμβαίνει κάτι ;;

ΟΙ δικές τους οι Τουρκάλες κάτι παραπάνω από διαχυτικές μαζί μου, μία μού την είχε πέσει στην ψύχρα ένα βράδυ, έκλαιγε μετά, και μού έλεγε ότι οι Τούρκοι άνδρες είναι ζώα στην νοοτροπία. ..

Παρόμοια σκηνικά έχω ζήσει με μία Γεωργιανή στην Ελλάδα και με μία Αλβανίδα ( δεν ήθελαν να ακούσουν για αλβανούς και γεωργιανούς. ).

ΟΙ Ελληνίδες γενικά ΔΕΝ ΠΑΝΕ με ξένους, εδώ με εμάς και μάς βγάζουν το λάδι. Εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων. ρε φιλε πες μου οτι το ποστ ειναι ειρωνικο

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

ΟΙ Ελληνίδες γενικά ΔΕΝ ΠΑΝΕ με ξένους, εδώ με εμάς και μάς βγάζουν το λάδι. Εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.

Αδερφε εχω το χω πει
Οι πιο ευκολες για ΕΛληνα με σειρα ευκολιες ειναι Τουρκαλες,Πολωνεζες,Αμερικανες
Οσες ΤΟυρκαλες γνωρισα τις γαμησα ολες ιδιο βραδυ εκτος απο μια που ηταν θεομουνο αλλα παρθενα και εγω δεν ηθελα

Τωρα σε αυτο που λες Ελληνιδες λιγες πανε με ξενους εκτος αν μιλαμε για Ιταλους.

Ελληνιδες γνωρισα Αγγλια και Ολλανδια και Μαλτα.Οι μονες ανοιχτες Ελληνιδες στο εξωτερικο ειναι αυτες στην Αγγλια.Οι περισσοτερες που πανε Ευρωπη ειτε πανε ηδη με την σχεση τους η κανουν σχεση εκει με ΕΛληνα η ντοπιο.
Μονο στην Αγγλια καποιες πανε με τελευταιους αν και οι πιο πολλες μπλεκουν με Ελληνες η Κυπριους.
Ενα σκηνικο θυμαμαι Αγγλια στο kent  σε ενα μαγαζι costa coffee αρχισα να μιλαω σε μια Ασιατισα και ξαφνικα ερχεται η φιλη της διπλα κανει cock-blocking και ρωταει where are u from? Με το που ακουσε Ελλαδα αρχισε να μου μιλαει.Εγω προσπαθουσα να μιλησω στην Ασιατισα που ηταν τουμπανακι και αυτη εμπαινε μπροστα της και απαντουσε για αυτην.Λεω κοιτα να δεις Ελλαδα δεν μιλανε και εδω σταζουν.Με τα πολλα μου λεει τηλεφωνο να ανταλλαξουμε τις λεω αγγλικο δεν εχω(ημουν με ελληνικη sim) και ανταλλαζουμε fb.
ΦΙλε ωραιο μουνι γυριζοντας στο ξενοδοχειο λεω οκ να την κανω add,μιλαμε ειχε δειξει τρελο ενδιαφερον.
Μπαινοντας στο fb τι βλεπω?Παρεα με αραπηδες σε πολλες φωτο και τα ειχε στο παρελθον με εναν Νιγηριανο(αν θυμαμαι καλα) γιατι ειχαν πολλες φωτο μαζι με αγκαλιες και φιλια.
Εννοειται οτι δεν εστειλα καν αιτημα φιλιας και μου εστειλε αυτη μετα απο δυο μερες και δεν απαντησα ποτε.Αμα δεν το εχω κανει reject παιζει ακομα να υπαρχει..

Βεβαια αυτο ειναι το μοναδικο σκηνικο που εζησα εξω για αυτο δεν θα πω ποτε Ελληνιδες γαμουνται με πακιδες και μαυρους απλα δν ισχυει,Αγγλια αμα δειτε οι Αγγλιδες που ειναι ολες με τελειωμενους τι θα λεγατε?

ΤΟ οτι καποιες οχι μονο Αγγλια αλλα ακομα και Αθηνα στο μοναστηρακι πανε με Πακιδες και λαθρο δεν μου λεει κατι
Ειναι μια στις χιλιες το πολυ

Απο την εμπειρια μου στα νησια οι Ελληνιδες αμα το δωσουνε το μουνι στο πιατο θα ειναι ειτε στην Μυκονο σε κλαρινο-γαμπρους Ελληνες ειτε σε καθε αλλο νησι αμα προκειται για Ιταλο η σε σπανιες περιπτωσεις κανα Ισπανο..

Με Ιταλους εχω δει Ζακυνθο φορτωμα σε τρεις Ελληνιδες απο τρεις Ιταλους σε λιγοτερο απο λεπτο φασωνονταν ολες τους με τους Ιταλους
Ειχα μεινει μαλακας ακομα το θυμαμαι το σκηνικο
Αν τους χωνοτανε με τετοιο λιγουρικο τροπο Ελληνας με λιγοτερο απο σφαλιαρα δεν γλυτωνε.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
ολες το παιζουν δυσκολα και μετα απο καποια ηλικια γαμιουνται με τον λεφτα  για  ελληνιδες και πακι ειναι ακραιο

Γιατί είναι ακραίο ρε φίλε; Όταν ακούνε μια 20ετία στα εξάρχεια οτι οι πακιζ είναι αδέρφια μας αυτό κάποια στιγμή γίνεται κανόνας στην κοινωνία.

Προ δεκαετίας γνωστή μου που μόλις είχε ενηλικιωθεί πηδιόταν με μαύρο 2 μέτρα ράσταμαν 35άρη όλη μέρα την πότιζε χασίσι (κάπνιζε και η ίδια απο πριν). Τον είχα συναντήσει ήταν συμπαθής τύπος αλλα μέσα μου σκεφτόμουν έ τον πούστη ήρθε απο το πουθενά και ζεί εδώ ζωάρα. Φυσικά η εν λόγω κοπέλα ούτε να σκεφτεί να πάει με συνομήλικούς της. Ο συνομήλικος στην  μαλακία τότε.

γνωστή Πολωνέζα μου έδειχνε φωτογραφίες απο τις εξόδους της στην Αγγλια οπου σπούδαζε για να μου δείξει την Κύπρια (υπερμουναρα) συμφοιτητρια της. Η Κύπρια ήταν συνεχώς με νέγρους/μιγάδες. Όπως μου εξήγησε η Πολωνέζα δέν θέλει να ανεβάζει αυτές τις φωτογραφίες στο ίντερνετ διότι άν τις δούν οι γονείς της θα την αποκληρώσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom