Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Επειδή μια 1 στις 20 γαμιέται με πακια, μαύρους και αλβανούς το έχουμε κανει τοσο μεγάλο θέμα και θα νομίζει κάποιος οτι γαμιούνται 1 στις 2!!
Βασικά δεν έχουμε αποδείξεις ούτε για τη 1 στις 20. Το κοντινότερο που έχουμε σε αποδείξεις είναι η βολιώτισσα που πηδιόταν με το γύφτο.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Σωστα αυτα που γραφετε ,εικασιες κανουμε ,αποδειξεις δεν υπαρχουν ,αλλα ουτε και το αντιστροφο,δηλ. δεν αποκλειεται.Ρωτηστε μια γκομενα για τους πρωην της ,αν σας βλεπουν σοβαρα ολες θα πουν για 2-3 γκομενους οτι ειχαν(καλα και σοβαρα να μην σε βλεπουν σπανια να σου πουν την αληθεια).Εχω γνωρισει  περιπτωσεις που θελαν να βγαλουν τα ματια τους <<αθορυβα>>,οχι απαραιτητα με πακια. Πριν λιγα χρονια ειχαν κανει προξενιο σε εναν ξαδελφο μια κοπελα απο επαρχια(την ειχα γνωρισει και εγω) ενω το τοπαιζε δυσκολη ,ετυχε να την δω με εναν πατσαβουρη στο κεντρο της αθηνας ,καταπιε την γλωσσα της ,δεν ειπα τιποτα αλλα τελικα δεν πετυχε  το προξενιο.Θελω να πω οτι πολλα γινονται κρυφα,γιατι οχι και αυτο??εικασιες παντα!! ειπαμε.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ξέρεις κάποιες από τον περίγυρό σου που το κάνουν; Ή πάλι υποθέσεις;
Έχω δει μπροστά στα μάτια μου, στο Θησείο, 18χρονη σαν να τα κρύα νερά να γλωσσοφιλιέται με Πακιστανό μαυριδερό και μετά να προσπαθεί του μαθαίνει ελληνικές κουβέντες. Δεν τη γνώριζα φυσικά. Από τον κύκλο μου, συμφοιτήτριες, συναδέλφους κτλ καμία δεν γνωρίζω που να έχει πηδηχτεί με άλλες φυλές.

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Φυσικά και καμιά δε λέει αλήθεια για τον αριθμό των πρώην, έτσι έμαθε από το περιβάλλον που μεγάλωσε, γι αυτό πολ/ζουμε επι 5 η επι 10,οπως την κόψετε.
Πάντως αν τη βλέπετε σοβαρά να σας απασχολεί ο αριθμός των επόμενων καλύτερα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.696
Πόντοι
9.931
Βασικά δεν έχουμε αποδείξεις ούτε για τη 1 στις 20. Το κοντινότερο που έχουμε σε αποδείξεις είναι η βολιώτισσα που πηδιόταν με το γύφτο.
Με λιγα λογια το οτι η Ελληνίδα πηδιέται με τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς είναι αστικός μύθος.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.696
Πόντοι
9.931
Φυσικά και καμιά δε λέει αλήθεια για τον αριθμό των πρώην, έτσι έμαθε από το περιβάλλον που μεγάλωσε, γι αυτό πολ/ζουμε επι 5 η επι 10,οπως την κόψετε.
Πάντως αν τη βλέπετε σοβαρά να σας απασχολεί ο αριθμός των επόμενων καλύτερα.
ο αριθμος τον πρώην είναι πάντα τρεις :grin: Τον οποιο μου το επιβεβαίωσε μια φίλη μου πριν πολλά χρόνια λέγοντας μου σε ανύποπτο χρόνο οτι "φιλε μου Νασο όλες μας έχουμε κάνει μόνο τρεις σχέσης" Τότε που μου το είπε ήταν γύρω στα 22 και ηδη πρέπει να είχε χτυπήσει διψήφιο νούμερο :grin: :grin:

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
ο αριθμος τον πρώην είναι πάντα τρεις :grin: Τον οποιο μου το επιβεβαίωσε μια φίλη μου πριν πολλά χρόνια λέγοντας μου σε ανύποπτο χρόνο οτι "φιλε μου Νασο όλες μας έχουμε κάνει μόνο τρεις σχέσης" Τότε που μου το είπε ήταν γύρω στα 22 και ηδη πρέπει να είχε χτυπήσει διψήφιο νούμερο :grin: :grin:
Συναγωνιστή σίγουρα εχει περασει τους 20 και παει για 30 αν ειναι 30_35 χρονων,μπορει και παραπανω.
Μερικες δεν υπολογιζουν και τις ξεπετες 2 με 3 φορες οποτε καταλαβαινεις

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.696
Πόντοι
9.931
Συναγωνιστή σίγουρα εχει περασει τους 20 και παει για 30 αν ειναι 30_35 χρονων,μπορει και παραπανω.
Μερικες δεν υπολογιζουν και τις ξεπετες 2 με 3 φορες οποτε καταλαβαινεις

Μπααα πρέπει να κατω απο 20 μιας και απο το 2009 εχει σταθερή σχέση και συγκατοικεί με ενα μαλακο-καραγκιόζη, αν εχει κάνει και καμιά ξεπέτα όσο είναι με αυτόν θα πω οτι ειναι γύρω στους 15 :grin:

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Μπααα πρέπει να κατω απο 20 μιας και απο το 2009 εχει σταθερή σχέση και συγκατοικεί με ενα μαλακο-καραγκιόζη, αν εχει κάνει και καμιά ξεπέτα όσο είναι με αυτόν θα πω οτι ειναι γύρω στους 15 :grin:
στην περιπτωση αυτή μαλλον εχεις δίκιο μη τα ισοπεδώνουμε και όλα.
Απλα οι πιο πολλες τις ξεπετες για 1 βραδυ η κανα μηνα δεν τις λογαριαζουν για σχεδεις αλλα πουτσο φαγανε βεβαιως βεβαιως

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Οι Ελληνες παρακαλανε τις ελλεινιδες και οι ελλεινιδες παρακαλανε τους Ινδους!
φίλε οι Ελληνίδες δεν θέλουν να δούν ζωγραφιστό Ινδό... ξεκολάτε πια... μόνο η μπόχα του κάρι τις απωθεί όπως τα κουνούπια το λεμόνι.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
και πείτε ότι κάποιες Ελληνίδς γαμιούνται με τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς βλ. Πάκι αλβανούς κλπ ,
σε ποσοστό ας πούμε 1/10 ήτοι 10% που είναι σε κάθε περίπτωση εξωφρενικά υψηλό,

εμείς οι Ελληνάρες σε τι ποσοστό άραγε έχουμε πηδήξει αλλοδαπές ή καυχιόμαστε ότι έχουμε πάει με αλλοδαπές ή έστω καυλαντίζουμε αλλοδαπές  πχ αλβανίδες, ρωσίδες, γεωργιανές κλπ ;;;

80% , 90% ή πιο πάνω ....

Ντάξει, το να πηγαίνουμε εμείς με όλες αυτές τις τριτοκοσμικές που τρώνες τα λεφτά των ελλήνων και κάνουν σπίτια στις μολδαβίες και στις ρωσίες και στις γεωργίες, είναι οκ δηλαδή, κοινωνικά αποδεκτό !  !

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Η ελεεινιδα γαμιεται με τον οποιοδηποτε πακι,χωρις κανενα φοβο,ουτε δεσμευσεις,ουτε τιποτα,και βεβαια χωρις κανενα κινδυνο να το πει ο πακης πουθενα. Μην πιστευετε τι σας λενε(οι γκομενες) πολλλες το κανουν
Ετσι τυπε. Βραδυ το 2009 καπου κοντα στο Μεταξουργειο εκανε πιατσα ενα λαθρο-αραβι,σηκωνοντας την μπλουζα. Επι τοπου μπροστα μας σταματησε ενα ασπρο τριπορτο αυτοκινητο τυπου γιαρις (και κωλυσιεργωντας την κινηση) 2 ελλεινιδες ξανθες γκομεναρες ντυμενες στα λευκα με εφαρμοστα παντελονια, τον φορτωσαν μεσα.Κανοντας του χωρο στο πισω καθισμα.
Βλεποντας το σκηνικο μειναμε αφωνοι.

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
και πείτε ότι κάποιες Ελληνίδς γαμιούνται με τριτοκοσμικούς αλλοδαπούς βλ. Πάκι αλβανούς κλπ ,

εμείς οι Ελληνάρες σε τι ποσοστό άραγε έχουμε πηδήξει αλλοδαπές ή καυχιόμαστε ότι έχουμε πάει με αλλοδαπές ή έστω καυλαντίζουμε αλλοδαπές  πχ αλβανίδες, ρωσίδες, γεωργιανές κλπ ;;;

Ντάξει, το να πηγαίνουμε εμείς με όλες αυτές τις τριτοκοσμικές που τρώνες τα λεφτά των ελλήνων και κάνουν σπίτια στις μολδαβίες και στις ρωσίες και στις γεωργίες, είναι οκ δηλαδή, κοινωνικά αποδεκτό !  !
Φίλε πρέπει να γαμήσουμε τουρίστριες αυτό το καλοκαίρι! Τα λέει και ο βασκόρες!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σωστα αυτα που γραφετε ,εικασιες κανουμε ,αποδειξεις δεν υπαρχουν ,αλλα ουτε και το αντιστροφο,δηλ. δεν αποκλειεται.Ρωτηστε μια γκομενα για τους πρωην της ,αν σας βλεπουν σοβαρα ολες θα πουν για 2-3 γκομενους οτι ειχαν(καλα και σοβαρα να μην σε βλεπουν σπανια να σου πουν την αληθεια).Εχω γνωρισει  περιπτωσεις που θελαν να βγαλουν τα ματια τους <<αθορυβα>>,οχι απαραιτητα με πακια. Πριν λιγα χρονια ειχαν κανει προξενιο σε εναν ξαδελφο μια κοπελα απο επαρχια(την ειχα γνωρισει και εγω) ενω το τοπαιζε δυσκολη ,ετυχε να την δω με εναν πατσαβουρη στο κεντρο της αθηνας ,καταπιε την γλωσσα της ,δεν ειπα τιποτα αλλα τελικα δεν πετυχε  το προξενιο.Θελω να πω οτι πολλα γινονται κρυφα,γιατι οχι και αυτο??εικασιες παντα!! ειπαμε.
Ναι, αλλά όλοι εδώ μέσα μιλάνε με απόλυτη βεβαιότητα σαν να το έχουν δει στις γνωστές τους. Εντάξει, κι εγώ μια φορά το χρόνο θα δω ελλεηνίδα με αράπακλα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει τόση έκταση το φαινόμενο.

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Ναι, αλλά όλοι εδώ μέσα μιλάνε με απόλυτη βεβαιότητα σαν να το έχουν δει στις γνωστές τους. Εντάξει, κι εγώ μια φορά το χρόνο θα δω ελλεηνίδα με αράπακλα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχει τόση έκταση το φαινόμενο.
απλα ρωτα οποιοδηποτε ξενο που την εχει πεσει σε ελληνιδα εντος η εκτος ελλαδας αν γαμησε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
απλα ρωτα οποιοδηποτε ξενο που την εχει πεσει σε ελληνιδα εντος η εκτος ελλαδας αν γαμησε
Μιλάμε για οποιονδήποτε ξένο τουρίστα ή για τριτοκοσμικό λαθροέποικο; Έχω ακούσει και ιστορίες για ξένους που ήρθαν εδώ και δεν έβρισκαν να γαμήσουν ή ανέφεραν ότι η χώρα δεν αξίζει για τις γυναίκες και τη νυχτερινή της ζωή πάντως. Το πως φέρεται η ελλεηνίδα στο εξωτερικό είναι μια άλλη ιστορία.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Έχεις δίκιο αυτή την γνώμη έχω και εγώ δεν ξέρω καμία που να έβγαινε πηδιόταν με Πακιστανούς αραβες με χαμηλό επίπεδο.
Με υψηλό κοινωνικό και οικονομικό ναι θα μπορούσαν να κάνουν και σχέση μαζί του όπως σε όλο τον κόσμο ...... .
Τώρα αν κάποια μπάζα που δεν βλέπουν πουτσο πάνε με πάκια ο.κ δεν αμφιβάλω αλλά δεν ξέρω κάποια.
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Έχετε δει ποτέ σε μαγαζιά πάκια άραβες με Ελληνίδες ? εγώ ποτέ .....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Έρχεσαι στα λόγια μου, τύπε.

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Έχω δει μπροστά στα μάτια μου, στο Θησείο, 18χρονη σαν να τα κρύα νερά να γλωσσοφιλιέται με Πακιστανό μαυριδερό και μετά να προσπαθεί του μαθαίνει ελληνικές κουβέντες. Δεν τη γνώριζα φυσικά. Από τον κύκλο μου, συμφοιτήτριες, συναδέλφους κτλ καμία δεν γνωρίζω που να έχει πηδηχτεί με άλλες φυλές.

Ακριβώς! Τις προλαβαίνουν μικρές, ακομα και ανήλικες! Εχω δει και εγω αναλογες περιπτώσεις. Και φυσικά οι νόμοι δεν ισχύουν για αυτούς! Για να μη πώ οτι απο την προπαγάνδα μέσω τηλεόρασης, μουσικής, ναρκωκουλτούρας κλπ τους αβαντάρουν κιόλας.

Ετσι τυπε. Βραδυ το 2009 καπου κοντα στο Μεταξουργειο εκανε πιατσα ενα λαθρο-αραβι,σηκωνοντας την μπλουζα. Επι τοπου μπροστα μας σταματησε ενα ασπρο τριπορτο αυτοκινητο τυπου γιαρις (και κωλυσιεργωντας την κινηση) 2 ελλεινιδες ξανθες γκομεναρες ντυμενες στα λευκα με εφαρμοστα παντελονια, τον φορτωσαν μεσα.Κανοντας του χωρο στο πισω καθισμα.
Βλεποντας το σκηνικο μειναμε αφωνοι.

Εκτώς των άλλων αυτοί είναι αποφασισμένοι. Ο πακιστανός που σήκωσε μπλουζα μπορεί να έκανε αδιάληπτα κοιλιακούς κάθε μέρα για χρόνια. Εσύ πόσους είχες κάνει εκείνη τη μέρα; Φυσικά στα δισεκατομύρια των απελπισμένων του κόσμου υπάρχουν 5.000.000 πιο αποφασισμένοι απο τα 5.000.000 (ο θεός να τα κάνει) Έλληνες άντρες. Αυτό τι σημαίνει οτι πρέπει να κάτσουμε να μας εξαφανίσουν ή να αφήσουμε τις δουλειές μας και να κάνουμε κοιλιακούς ή ό,τι άλλο πουλάει κατα περίπτωση;

Είναι πολύπλευρο το θέμα των Ελληνίδων, έχει να κάνει και αφορά όλη την κοινωνία.

εμείς οι Ελληνάρες σε τι ποσοστό άραγε έχουμε πηδήξει αλλοδαπές ή καυχιόμαστε ότι έχουμε πάει με αλλοδαπές ή έστω καυλαντίζουμε αλλοδαπές  πχ αλβανίδες, ρωσίδες, γεωργιανές κλπ ;;;

Ντάξει, το να πηγαίνουμε εμείς με όλες αυτές τις τριτοκοσμικές που τρώνες τα λεφτά των ελλήνων και κάνουν σπίτια στις μολδαβίες και στις ρωσίες και στις γεωργίες, είναι οκ δηλαδή, κοινωνικά αποδεκτό !  !

Εντελώς λάθος το σκεπτικό σου! Πές οτι σπάει η καπότα και πιάνει η ρουμάνα  παιδί μαζί σου, πώς το κόβεις το παιδακι; Σκέψου τώρα οτι σπάει η καπότα του Αμπτουλ όταν πηδάει τη Μαρία. Για να μήν αναφερθώ οτι αν ο Έλληνας και οποιοσδήποτε έβρισκε αυτό που ήθελε στη γειτονιά του γιατί να τρέχει στη Ρωσία;;;

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Μιλάμε για οποιονδήποτε ξένο τουρίστα ή για τριτοκοσμικό λαθροέποικο; Έχω ακούσει και ιστορίες για ξένους που ήρθαδυσν εδώ και δεν έβρισκαν να γαμήσουν ή ανέφεραν ότι η χώρα δεν αξίζει για τις γυναίκες και τη νυχτερινή της ζωή πάντως. Το πως φέρεται η ελλεηνίδα στο εξωτερικό είναι μια άλλη ιστορία.
μιλαω για τριτοκοσμικους συροαφγανους δυστυχως..η ελληνιδα δυστυχως γουσταρει φουλ βρωμικο χοσε αστα, δυστυχως κανω μαθηματα εδω γερμανια γερμανικα παρεα με αυτους και μου τα εχουν πει 2 συριοι και ηταν με το χαμογελο μεχρι τα αυτια δεν ελεγαν μαλακιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom