Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

scooter

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2017
Like
18
Πόντοι
0
Λοιπόν; Αξίζει τελικά να κυνηγήσεις μια τόσο καθυστερημένη γυναίκα σαν αυτή που περιγράφει ο Σκούτερ; Που νομίζω και ο ίδιος πιστεύει οτι αν της έλεγε οτι είναι ο Νικος απτη Μυτιλινη θα έτρωγε πιθανότατα άκυρο γιατι δεν μοιάζει τόσο σπέσιαλ το στορι; Η για τις άλλες με τους κουβανούς που σίγουρα θα είχαν  τάγματα ντόπιων ζώων απο πίσω τους όμως οι ίδιες προτιμούσαν κάτι άλλο; Ποιός Έλληνας θα τις είχε όλες στα πόδια του αλλα θα τις έφτυνε για μια κουβανή;
Φιλε εχει μου εχει τυχει με Ελληνιδα να μου πει στην ψυχρα γουστάρω μόνο μαύρους και όντως εκείνη την περίοδο την έβλεπα μόνο με μαύρους κουβανους.Χωρίς να θέλω να τα μειώσω τα παιδιά κουβανους είχα τύχει και είχα γνωρίσει κανα δυο ηταν καλα παιδια κ ευγενικοί.Γουστα ειναι αυτα οποτε το αποδεχεσαι και δεν κάνεις παρέα με τέτοιες γυναικες.Θυμαμαι ετσι μια φαση σκαει ενας μαύρος σε ένα πλυ γνωστό μαγαζί της Αθηνας με θεα την Ακροπολη σε λατιν event ,κάθετε στον καναπε και στο καπάκι απο δίπλα αμεσως δυο γκόμενες ελληνιδες η μια να εχει το χερι της στον πούτσο του και η άλλη να του χαιδευει τα μπούτια .

fanis81

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Panosskliros μια φορα το μηνα το κανεις μεσω tinder?δεν καταλαβα..καλο ποσοστο μου ακουγεται..

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Φιλε εχει μου εχει τυχει με Ελληνιδα να μου πει στην ψυχρα γουστάρω μόνο μαύρους και όντως εκείνη την περίοδο την έβλεπα μόνο με μαύρους κουβανους.Χωρίς να θέλω να τα μειώσω τα παιδιά κουβανους είχα τύχει και είχα γνωρίσει κανα δυο ηταν καλα παιδια κ ευγενικοί.Γουστα ειναι αυτα οποτε το αποδεχεσαι και δεν κάνεις παρέα με τέτοιες γυναικες.Θυμαμαι ετσι μια φαση σκαει ενας μαύρος σε ένα πλυ γνωστό μαγαζί της Αθηνας με θεα την Ακροπολη σε λατιν event ,κάθετε στον καναπε και στο καπάκι απο δίπλα αμεσως δυο γκόμενες ελληνιδες η μια να εχει το χερι της στον πούτσο του και η άλλη να του χαιδευει τα μπούτια .

άν ήταν αυτοί οι δύο όλοι κ όλοι οι μαύροι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Το πρόβλημα σε αυτό είναι οτι η άκυρη Ελληνίδα που βλέπει τις δύο γκόμενες να έχουν πέσει πάνω στο μαύρο όπως οι μύγες στο ...μέλι... θέλει κ αυτή. Και δεδομένης της υπερπροσφοράς λόγω της λαθρομετανάστευσης βρίσκει. Και ο Έλληνας μένει στην απέξω. Και επειδή μιλάμε για Ελλάδα δεν είναι οτι τη μια μέρα της εβδομάδας πηδήχτηκε με το μαύρο και τις άλλες 6 με Έλληνες. Τις άλλες 6 δε πηδήχτηκε καν!

Επίσης πόσοι Έλληνες το έριξαν στο ποτό τα ναρκωτικά ή την επικίνδυνη οδήγηση ή το τζόγο ή τις πουτάνες για να ξεπεράσουν αυτό που είδαν εκείνη την ημέρα;

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Και μετά απαιτούν απο τον έλληνα μονόπετρο και μεγάλη ζωή!
Και να μην ξεχάσουμε ότι έχει πάει μόνο με τρείς.  Τί, χιλιάδες;  :cheesy:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Τελικα βλεπω λυση αλα Βουτσα για Ελλαδα!

:)

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Τις άλλες 6 δε πηδήχτηκε καν!
Πως το γνωρίζεις αυτό τύπε; Ηλεκτρονικό μουνόμετρο διαθέτεις;
Όταν μια ελλεινίδα καταλήγει με έγχρωμους, σημαίνει ότι έχει πηδήξει πολλά παλούκια.
Έχει μηδενίσει το κοντέρ, και το πάει από την αρχή..

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Επίσης πόσοι Έλληνες το έριξαν στο ποτό τα ναρκωτικά ή την επικίνδυνη οδήγηση ή το τζόγο
ή τις πουτάνες για να ξεπεράσουν αυτό που είδαν εκείνη την ημέρα;
Υπάρχει και μια άλλη μερίδα Ελλήνων που όταν το είδαν.. δεν ξαναπήραν την γκόμενα
τους στα σοβαρά, γιατί κατάλαβαν ότι είναι σαχλοκούδουνα και δεν έχουν μπέσα.  :S

mapaman

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
16
Πόντοι
1
Υπάρχει και μια άλλη μερίδα Ελλήνων που όταν το είδαν.. δεν ξαναπήραν την γκόμενα
τους στα σοβαρά, γιατί κατάλαβαν ότι είναι σαχλοκούδουνα και δεν έχουν μπέσα.  :S

Κόκκινο μαύρο χαμένοι δηλαδή. Για να κερδίσει ποιός;

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
https://www.instagram.com/melina.katsareli/

Ελληνιδα Μυκονου...βαρεων βαρεων τσιμπησε ο μαυρουκος

Τετοιες Μυκονο εχω βρει πολλες οι αλλες τρεις ητανε παρεα με Τουρκους και μετα φωτο στην Πολη παρεα...

Μυκονο συμβαινουν πολλα...

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6

Τετοιες Μυκονο εχω βρει πολλες οι αλλες τρεις ητανε παρεα με Τουρκους και μετα φωτο στην Πολη παρεα...

Ξεμπροστιάστε τις τις καριόλες! Μπράβο!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Με αυτη και παρομοιες γελαω
απλα σπαζομαι οταν βλεπω ποσο σκατενια ειναι τα μυαλα τους
Εχει ανεβασει μια φωτο με μαυρο και Ελληνικη σημαια και διπλα εχει μια ξεβρακωτη Ελληνιδα με σημαια και γραφει ποιος ειναι πιο Ελληνας?

Αντιστοιχα οι αλλες που βρηκα στην Τουρκια και Μυκονο με ΤΟυρκους δεν με νοιαζει που ειναι ΤΟυρκοι αλλα στο προφιλ που κοιταξα οι Τουρκοι ειχαν Τουρκικες σημαιες και τον Ατατουρκ,την αλωση της Πολης κτλπ

Τι να πεις μετα

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Αυτην την φωτο ανεβασε...
Ακομα γελαω

Σιγα μην κραταω τα προφιλ αυτη κοιταγα στο φβ ενα αρθρο για ραπερ και εβλεπα συνεχεια λικες και την βρηκα

Συνημμένα

• 12115676_898388456923265_8766185734285390220_n.jpg
    12115676_898388456923265_8766185734285390220_n.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 22

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Με αυτη και παρομοιες γελαω
απλα σπαζομαι οταν βλεπω ποσο σκατενια ειναι τα μυαλα τους
Εχει ανεβασει μια φωτο με μαυρο και Ελληνικη σημαια και διπλα εχει μια ξεβρακωτη Ελληνιδα με σημαια και γραφει ποιος ειναι πιο Ελληνας?

Αντιστοιχα οι αλλες που βρηκα στην Τουρκια και Μυκονο με ΤΟυρκους δεν με νοιαζει που ειναι ΤΟυρκοι αλλα στο προφιλ που κοιταξα οι Τουρκοι ειχαν Τουρκικες σημαιες και τον Ατατουρκ,την αλωση της Πολης κτλπ

Τι να πεις μετα
Στείλε σε π. μ τα links των προφίλ να ξέρω ποιες να αποφύγω! Ο κόσμος είναι μικρός!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Στην φωτο διαλεξε μια ΕΛληνιδα οντως αθλια ντυμενη για παρελαση που ειναι 1/100 που πανε ετσι
Στους αλλοδαπους ανεβασε 1/100 που ειναι σωστοι

Αυτο εγω το αποκαλω προπαγανδα χειριστου ειδους και αυτο με ενοχλει

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Στην φωτο διαλεξε μια ΕΛληνιδα οντως αθλια ντυμενη για παρελαση που ειναι 1/100 που πανε ετσι
Στους αλλοδαπους ανεβασε 1/100 που ειναι σωστοι

Αυτο εγω το αποκαλω προπαγανδα χειριστου ειδους και αυτο με ενοχλει

Που μοιάζει με αλβανίδα να συμπληρώσω

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
μην επικεντρωνεστε στις ελληνιδες

ολες οι ευρωπαιες την ιδια νοοτροπια (πηδιουνται μεχρι τα 30 με ολες τις φυλες χωρις να κανουν σχεση και μετα ή και πιο πριν καβατζωνουν εναν σε καλυτερη οικονομικη θεση απο τις ιδιες με σκοπο την διατροφη ωστε μετα να πηδιουνται με μικροτερους ή ειναι αρκετα μπαζολες ωστε μετα μενουν σε αυτον)

χωρις την γεννητικοτητα των αλλοδαπων η γεννητικοτητα των ευρωπαιων θα αγγιζε το 0,7 δλδ μηδενικη σχεδον

υπευθυνος για  αυτο το χαλι ειναι ο νεοφιλελευθερισμος σε συνδυασμο με την γυναικοκρατια

για ποιον λογο η ευρωπαια να παει με τον ευρωπαιο που βγαζει τα ιδια η περισσοτερα απο αυτον και τι εχει να τις προσφερει αυτος?

η μονη λυση ειναι κοινωνισμος με μηδενισμο των οικονομικων προνομιων για  ολους και mgtowισμος

η γυναικεια φυση ειναι αρπακτικη και ακραια εκμεταλλευτικη και κουμπωνει αψογα με την ακραια κανιβαλιστικη φυση του νεοφιλελευθερισμου

οποιοι εχουν γυναικα αφεντικο με καταλαβαινουν

δεν αναφερω οτι στις 9 απο τις 10 οικονομικες καταστροφες βρισκεται γυναικα και οι επιθυμιες ή συμπεριφορες αυτης (π.χ. κοκκινα δανεια,διατροφες)

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
για του λογου το αληθες

«Η ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΔΟΓΑΜΙΑ»

Σόιμπλε υπέρ των ανοιχτών συνόρων: Οι μετανάστες θα μας σώσουν από την αιμομιξία

Πηγή: Σόιμπλε υπέρ των ανοιχτών συνόρων: Οι μετανάστες θα μας σώσουν από την αιμομιξία | iefimerida.gr

Ενα... ιδιαίτερο επιχείρημα για τα ανοιχτά σύνορα στην ΕΕ προέβαλε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σόιμπλε, μιλώντας στη γερμανική Die Zeit υποστήριξε τη θέση ότι το κλείσιμο των συνόρων στους μετανάστες θα οδηγήσει την Ευρώπη στην «ενδογαμία και τον εκφυλισμό», λέγοντας, παράλληλά, ότι στη Γερμανία οι Μουσουλμάνοι έχουν συμβάλει «στο άνοιγμα και τον εμπλουτισμό».

Όπως εξήγησε οι μετανάστες από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική θα κάνουν την Ευρώπη πιο σταθερή αλλιώς ο πληθυσμός της δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να αναπαράγεται ο ένας με τον άλλο.

«Είναι η απομόνωση που θα μας καταστρέψει. Θα μας οδηγήσει στον εκφυλισμό και στην ενδογαμία. Δείτε τι συνέβη με την τρίτη γενιά Τούρκων, ειδικά τις γυναίκες, αποτελούν ένα τεράστιο δυναμικό καινοτομίας» είπε ο κ. Σόιμπλε.

Παράλληλα ζήτησε να υπάρξει μεγαλύτερη οικονομική αλληλεπιδραση με τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

Όπως είπε «η Αφρική θα αποτελέσει πρόβλημα μας και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση».

www.iefimerida.gr/news/271966/soimple-yper-ton-anoihton-synoron-oi-metanastes-tha-mas-sosoyn-apo-tin-aimomixia]http://www.iefimerida.gr/news/271966/soimple-yper-ton-anoihton-synoron-oi-metanastes-tha-mas-sosoyn-apo-tin-aimomixia[/url]

αυτη ειναι η ευρωπη σας (και ο σοιμπλε δεν ειναι καν σοσιαλφιλελε)

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

Ήρωας ο αράπης ποιος άλλος θα την γαμούσε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom