Gotham
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2011
- Like
- 10
- Πόντοι
- 6
Μια χαρά ! Και φαντασιώνεσαι ότι τις γδύνεις ;
Αν ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν....
Τις δενω με χειροπεδες, τις μαστιγωνω κτλ. Οχι δυνατα, ισα ισα να τις γαργαλησω.
Μια χαρά ! Και φαντασιώνεσαι ότι τις γδύνεις ;
Αν ηταν μονο αυτο καλα θα ηταν....
Τις δενω με χειροπεδες, τις μαστιγωνω κτλ. Οχι δυνατα, ισα ισα να τις γαργαλησω.
Για πες , ρε φίλε , στη διάρκεια του interview υπήρχε τίποτα που υπέβοσκε , ας πούμε ; Από ποιά πλευρά , αν ναι ;
Το κλίμα υποβοσκει, οχι το υπονοουμενο. Το υπονοουμενο αφηνεται να εννοηθει δια του λογου. Θελεις και πομπωδεις εκφρασεις τρομαρα σου.Υπέβοσκε σεξουαλικό υπονοούμενο ή όχι ;
Το κλίμα υποβοσκει, οχι το υπονοουμενο. Το υπονοουμενο αφηνεται να εννοηθει δια του λογου. Θελεις και πομπωδεις εκφρασεις τρομαρα σου.
Το κλίμα υποβοσκει, οχι το υπονοουμενο. Το υπονοουμενο αφηνεται να εννοηθει δια του λογου. Θελεις και πομπωδεις εκφρασεις τρομαρα σου.
Η μια ηταν συνεσταλμενη και χαμηλοβλεπουσα ενω η αλλη ανετη και χαμογελαστη... Τις θελω και τις δυο ομως.
Υπέβοσκε σεξουαλικό υπονοούμενο ή όχι ;
Η μια εδειξε ενθουσιασμο σαν να με ψιλογουσταρε... Η αλλη δεν ειμαι σιγουρος.
Δεν ξερω ακομα παντως. Δεν αποκλειω να εχουν γκομενους. Αν εχουν, πρεπει να τους χωρισουν.
Τις προαλλες παρατηρούσα τον κόσμο που συχνάζει στα μπουρδέλα του μεταξιού. Είναι άνθρωποι μεσης ηλικίας, προφανώς παντρεμένοι που αναζητουν μια στιγμή ηδονης. Νέοι, στην πλειοψηφία τους μέτριας εμφάνισης και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετα καλής. Επομένως η ελλεινίδα είτε ως ερωμένη είτε ως σύζυγος έχει αποτύχει παταγωδώς.
Απο την σημερινη Athens Voice.
Γραφει αναγνωστρια τα παραπονα της:
Λοιπόν το στόρι έχει ως εξής, είμαι δυο χρόνια single με κατά καιρούς φάσεις «οκ είμαι καλά, περνάω όμορφα» και άλλες που πέφτω στα πατώματα και σκέφτομαι τι σκατά έχω πάνω μου και δεν πλησιάζει άνθρωπος!
Όπως κι οι υπόλοιπες αναγνώστριές σου είμαι μια κανονική κοπέλα με κανονικά μυαλά και standards!
Δεν θα μπω στο τριπάκι να σου περιγράψω εμφάνιση κτλ! Το ερώτημά μου είναι το εξής: είμαστε 6 κοπέλες, διαφορετικοί τύποι η καθεμία 27-33 ετών αλλά όλες ελεύθερες!
Τι πιστεύεις κάνουμε λάθος ή σωστό;
Βγαίνουμε έξω, έχουμε δραστηριότητες, λίγους μηδαμινούς άντρες φίλους, αλλά οι άντρες έξω δεν μας φλερτάρουν... για την ακρίβεια ούτε καν μας δίνουν σημασία!
Πιστεύεις είναι λάθος που κυκλοφορούμε μόνο γυναίκες; Στείλε μου τα φώτα σου, ρε Μυρτώ, μπας και δούμε φως τώρα το 2018!
Θα θέλαμε κάποιες πρακτικές και ρεαλιστικές συμβουλές!
Υ.Γ. Για όσους άντρες γράψουν από κάτω ότι ενδιαφέρονται να μας γνωρίσουν κτλ. να ανοίξουν τα μάτια τους στον πραγματικό κόσμο και να σταματήσουν να κοιμούνται όρθιοι!!
Σε ευχαριστώ και σε φιλώ! - Κ.
οι φιλες μεταξυ τους επηρεαζονται και απο ζηλια δεν αφηνουν να παικτει κατι με καποιον
Λέω για τα υπόλοιπα και για το στυλ που το έγραψες.
Η μια ηταν συνεσταλμενη και χαμηλοβλεπουσα ενω η αλλη ανετη και χαμογελαστη... Τις θελω και τις δυο ομως.
Η κακομοίρα έχει συγγενείς οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν της εξήγησαν σε ποιό βαθμό (100%) οι Έλληνες είναι εξαρτημένοι από το επαγγελματικό sex !
Φταίει ο πατέρας της, ο αδελφός της (αν υπάρχει) , τα ξαδέλφια της !
Και που έχει διαθέσιμους μη ερασιτέχνες άντρες? Στη Σίλικον Βάλει στην Αμερική και έξω από τα πορνοστουντιο της Βουδαπέστης και της Πράγας? Πάτε καλά?Ξέρετε πόσα ταξίδια γίνονται από ξένες για να συναντήσουν άντρες εδώ? Και πολλές μάλιστα πληρώνουν όλα τα έξοδα και δώρα!Αφού έχει διαθέσιμους ΜΟΝΟ ερασιτέχνες , τι περιμένεις να κάνει ; Τι φωνάζω ότι πρέπει να υπάρχουν ΕΠΙΣΗΜΩΣ και μπουρδέλα για γυναίκες ;