klasobanieras
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2017
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δυσκοιλιες... Αυτο το υφος που εχουν οι ελληνιδες το εχουν μονο οι δυσκοιλιοι ανθρωποι που σφιγγονται διοτι τα σκατα εχουν φτασει μεχρι τον οισοφαγο...
Kαλα αυτο με τα κανονικά μυαλά και standards το λένε αυτες δεν αποδεικνυεται απο κάπου. Και φαντασου για να μην τις πλησιάζουν τι υφος θα έχουν και πως θα κοιτάνε.
Απο την σημερινη Athens Voice.
Γραφει αναγνωστρια τα παραπονα της:
Λοιπόν το στόρι έχει ως εξής, είμαι δυο χρόνια single με κατά καιρούς φάσεις «οκ είμαι καλά, περνάω όμορφα» και άλλες που πέφτω στα πατώματα και σκέφτομαι τι σκατά έχω πάνω μου και δεν πλησιάζει άνθρωπος!
Όπως κι οι υπόλοιπες αναγνώστριές σου είμαι μια κανονική κοπέλα με κανονικά μυαλά και standards!
Δεν θα μπω στο τριπάκι να σου περιγράψω εμφάνιση κτλ! Το ερώτημά μου είναι το εξής: είμαστε 6 κοπέλες, διαφορετικοί τύποι η καθεμία 27-33 ετών αλλά όλες ελεύθερες!
Τι πιστεύεις κάνουμε λάθος ή σωστό;
Βγαίνουμε έξω, έχουμε δραστηριότητες, λίγους μηδαμινούς άντρες φίλους, αλλά οι άντρες έξω δεν μας φλερτάρουν... για την ακρίβεια ούτε καν μας δίνουν σημασία!
Πιστεύεις είναι λάθος που κυκλοφορούμε μόνο γυναίκες; Στείλε μου τα φώτα σου, ρε Μυρτώ, μπας και δούμε φως τώρα το 2018!
Θα θέλαμε κάποιες πρακτικές και ρεαλιστικές συμβουλές!
Υ.Γ. Για όσους άντρες γράψουν από κάτω ότι ενδιαφέρονται να μας γνωρίσουν κτλ. να ανοίξουν τα μάτια τους στον πραγματικό κόσμο και να σταματήσουν να κοιμούνται όρθιοι!!
Σε ευχαριστώ και σε φιλώ! - Κ.
Σωστο κ αυτο.. Κανονικα μυαλλα κ στανταρτς εννοει οτι ειναι παρομοια με των φιλεναδων της (αλλιως τι οριζει ως κανονικο? Σιγουρα οχι κατι που δε γνωριζει και τι γνωριζει εκτως απο αυτα που της λεει το καθε αθενς βοις? Μονο το χαρακτηρα και τη συμπεριφορα των φιλεναδων της που κ αυτες ομως οριζουν ως κανονικο αυτο που τους λεει το αθενς βοις κ οι φιλεναδες τους.. Φαυλος κυκλος)
τυπε κατα βαθος ειναι και αυτες θυμα του δικου τους παραμυθιου. Καθένας στην Ελλαδα ολα αυτα τα χρονια ζουσε στο δικο του παραμυθι. Ο φοροφυγας οτι δεν θα τον πιάσουν ποτέ και οτι ειναι μάγκας. Ο πολιτικος οτι ειναι ηγέτης και πως τα ψέμματα του θα φτιάξουν ενα σοβαρο κράτος. Έτσι και οι γυναικες ... ονειρευονται τον πριγκηπα που θα περάσει πρωτα πολλες δοκιμασιες για να αποδειξει την αγαπη του και μετα θα του δοθουν.
Άστες να νομιζουν. Έφτασαν 30 χρονων και συνεχιζουν. Μεγάλο κουσουρι η εγωπάθεια.
σωστος.
με ένα 50ρικο στο Στριπ γελας κανεις χαβαλέ μιλας σου χαμογελάνε χουφτώνεις κορμαρες από βορειοανατολικη ευρωπη,'όταν με τα ιδια λεφτα στα κλαμπακια με τις ελληνιδες παιρνεις ένα μπουκαλι κερνας και εισπρατεις ξυνες μουρες. να μας λειπει, μεχρι τα 20 ελπίζαμε τωρα εχουμε βαλει μυαλο, ας μας ψαξουν αλλου να μας βρουνε αυτές. αυτές μας εχουν αναγκη, αυτές θελουν να παντρευτουν και να αναπαραχθουν μεχρι τα 40, εμεις να γαμησουμε θελουμε και βρίσκουμε και αλλου πορτοκαλιες πολύ πιο φτηνα μεχρι τα βαθια μας γεραματα.
σωστος.
με ένα 50ρικο στο Στριπ γελας κανεις χαβαλέ μιλας σου χαμογελάνε χουφτώνεις κορμαρες από βορειοανατολικη ευρωπη,'όταν με τα ιδια λεφτα στα κλαμπακια με τις ελληνιδες παιρνεις ένα μπουκαλι κερνας και εισπρατεις ξυνες μουρες. να μας λειπει, μεχρι τα 20 ελπίζαμε τωρα εχουμε βαλει μυαλο, ας μας ψαξουν αλλου να μας βρουνε αυτές. αυτές μας εχουν αναγκη, αυτές θελουν να παντρευτουν και να αναπαραχθουν μεχρι τα 40, εμεις να γαμησουμε θελουμε και βρίσκουμε και αλλου πορτοκαλιες πολύ πιο φτηνα μεχρι τα βαθια μας γεραματα.
Μια απορία που έχω αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ , είναι πως γίνεται ο άνθρωπος να είναι το μονο είδος που αλλάζει τόσο πολύ τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο σε σχέση με κάποιον άλλον συνάνθρωπο , υπαρχουν βέβαια και οι σωσιες αλλά είναι κάτι σπάνιο, επίσης υπάρχει και ένας μύθος οτι οι κινέζοι είναι όλοι ίδιοι , κάτι που δεν ισχύει ίσως όμως να ισχύει εν μέρη δηλαδή κινέζος με κινέζο να μοιάζει πιο πολύ απο οτι έλληνας με έλληνα η απο Αλβανό με αλβανο .η γενετικη αποσταση μεσα στο ιδιο ειδος είναι συνηθως μικροτερη του 1%
ενώ μεταξυ διαφορετικών ειδων φτανει εως και το 45% σε πολύ απομακρυσμένα ειδη πχ αρχαιοβακτηρια με θηλαστικα.
προσεξε ομοιότητες μπορει να εχουμε σε εμφανιση ή αλλα χαρακτηριστικα με πολύ απομακρυσμένα ειδη.
πχ καρχαρίας και δελφινι απεχουν πολύ 10% αλλα το δελφινι σε σχημα μοιαζει πολύ με τον καρχαρια επειδή κολυμπα και θελει το σχημα τορπιλης ενώ ΔΕΝ μοιαζει εξωτερικα με την αγελαδα που εχει προσαρμοστει να περπατα στην στερια και εχει πραγματικη γενετικη αποσταση από το δελφινι πχ 5%
δευτερο πχ.
υπαρχουν ηρεμα σκυλια που ΔΕΝ δαγκωνουν η φιλησυχη λοιπον ιρλανδεζα μπορει να είναι φιλησυχη σαν τον ηρεμο σκυλο που δεν δαγκωνει και ενας νεγρος από το τιμπουκτου παροτι μοιαζει γενετικα και συγγενευει με την ιρλανδεζα, συμπεριφορά μπορει να εχει σαν αγριος λυκος και να σου επιτηθεται να σε σκοτωσει για να κλεψει ένα κινητο αξιας 100 ευρω.
λαθος εισαι δεν είναι πρωτος σε διαφορετικοτητα φατσας ο ανθρωπος.Μια απορία που έχω αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ , είναι πως γίνεται ο άνθρωπος να είναι το μονο είδος που αλλάζει τόσο πολύ τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο σε σχέση με κάποιον άλλον συνάνθρωπο , υπαρχουν βέβαια και οι σωσιες αλλά είναι κάτι σπάνιο, επίσης υπάρχει και ένας μύθος οτι οι κινέζοι είναι όλοι ίδιοι , κάτι που δεν ισχύει ίσως όμως να ισχύει εν μέρη δηλαδή κινέζος με κινέζο να μοιάζει πιο πολύ απο οτι έλληνας με έλληνα η απο Αλβανό με αλβανο .
η γενετικη αποσταση μεσα στο ιδιο ειδος είναι συνηθως μικροτερη του 1%
ενώ μεταξυ διαφορετικών ειδων φτανει εως και το 45% σε πολύ απομακρυσμένα ειδη πχ αρχαιοβακτηρια με θηλαστικα.
προσεξε ομοιότητες μπορει να εχουμε σε εμφανιση ή αλλα χαρακτηριστικα με πολύ απομακρυσμένα ειδη.
πχ καρχαρίας και δελφινι απεχουν πολύ 10% αλλα το δελφινι σε σχημα μοιαζει πολύ με τον καρχαρια επειδή κολυμπα και θελει το σχημα τορπιλης ενώ ΔΕΝ μοιαζει εξωτερικα με την αγελαδα που εχει προσαρμοστει να περπατα στην στερια και εχει πραγματικη γενετικη αποσταση από το δελφινι πχ 5%
δευτερο πχ.
υπαρχουν ηρεμα σκυλια που ΔΕΝ δαγκωνουν η φιλησυχη λοιπον ιρλανδεζα μπορει να είναι φιλησυχη σαν τον ηρεμο σκυλο που δεν δαγκωνει και ενας νεγρος από το τιμπουκτου παροτι μοιαζει γενετικα και συγγενευει με την ιρλανδεζα, συμπεριφορά μπορει να εχει σαν αγριος λυκος και να σου επιτηθεται να σε σκοτωσει για να κλεψει ένα κινητο αξιας 100 ευρω.
λεοπαρδαλη με ιαγουαρο δεν είναι διαφορετικες φυλες είναι διαφορετικα ειδη.Ναι αλλα εναν ιαγουαρο και μια λεοπαρδαλη δυσκολα τις διακρινεις με το ματι ενω ειναι διαφορετικες φυλες αιλουροειδων. Εναν νεγρο απο εναν Μογγολο δεν τους μπερδευεις. Εχουν περισσοτερες διαφορες και δεν εννοω το χρωμα του δερματος μονο αλλα και τα χαρακτηριστικα του κρανιου. Γιατι δεν δεχομαστε οτι ανθρωπινες φυλες/ρατσες υπαρχουν; Λογω πολιτικης ορθοτητας μονο;
για να πουμε ότι ανηκουν στο ιδιο ειδος , για ειδη που αναπαράγονται με αρσενικο και θηλυκο, ΑΡΚΕΙ να μπορουν να κανουν γονιμους απογονους.
Απο την σημερινη Athens Voice.
Γραφει αναγνωστρια τα παραπονα της:
Λοιπόν το στόρι έχει ως εξής, είμαι δυο χρόνια single με κατά καιρούς φάσεις «οκ είμαι καλά, περνάω όμορφα» και άλλες που πέφτω στα πατώματα και σκέφτομαι τι σκατά έχω πάνω μου και δεν πλησιάζει άνθρωπος!
Όπως κι οι υπόλοιπες αναγνώστριές σου είμαι μια κανονική κοπέλα με κανονικά μυαλά και standards!
Δεν θα μπω στο τριπάκι να σου περιγράψω εμφάνιση κτλ! Το ερώτημά μου είναι το εξής: είμαστε 6 κοπέλες, διαφορετικοί τύποι η καθεμία 27-33 ετών αλλά όλες ελεύθερες!
Τι πιστεύεις κάνουμε λάθος ή σωστό;
Βγαίνουμε έξω, έχουμε δραστηριότητες, λίγους μηδαμινούς άντρες φίλους, αλλά οι άντρες έξω δεν μας φλερτάρουν... για την ακρίβεια ούτε καν μας δίνουν σημασία!
Πιστεύεις είναι λάθος που κυκλοφορούμε μόνο γυναίκες; Στείλε μου τα φώτα σου, ρε Μυρτώ, μπας και δούμε φως τώρα το 2018!
Θα θέλαμε κάποιες πρακτικές και ρεαλιστικές συμβουλές!
Υ.Γ. Για όσους άντρες γράψουν από κάτω ότι ενδιαφέρονται να μας γνωρίσουν κτλ. να ανοίξουν τα μάτια τους στον πραγματικό κόσμο και να σταματήσουν να κοιμούνται όρθιοι!!
Σε ευχαριστώ και σε φιλώ! - Κ.