Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 39
- Πόντοι
- 16
και γιατι το εκφράζεις σαν κατι σπανιο και περιεργο και τρομερο???
"Ο HPV των γεννητικών οργάνων είναι αρκετά συνηθισμένος με τις στατιστικές να δείχνουν ότι πάνω από το 50% των γυναικών θα μολυνθούν από κάποιας μορφής σεξουαλικά μεταδιδόμενο τύπο του HPV."
HPV - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
οπως ΟΛΟΙ καλλαμε καποιας μορφης γριπη στην διαρκεια της ζωης μας επειδη μεταδιδεται ευκολα ετσι οι μισοι κολλανε hpv.
αλλιως παμε 100 χρονια πισω που παντρευομασταν παρθενες και καναμε σεξ με 1 γυναικα σε ολη μας την ζωη οποτε τα ποσοστα ηταν 10 φορες κατω, αν το προτιμας εχει και τωρα κατα παρθενες της εκκλησιας διαθεσιμες για κουλουρα και μονογαμια.
εχεις μπερδεψει τα ποσοστα.Με τη διαφορα οτι η γριπη εχει λιγοτερες πιθανοτητες να αφησει τη γυναικα που τελικα θα θελεις οταν ξεπερασεις τα μολισμενα σκουπιδια που πηδας (που μολυνθηκαν ακριβως επειδη ειναι σκουπιδια χωρις παιδεια) στειρα η να της προκαλεσει κανεναν καρκινο
Το 90% των γυναικων που θα μολυνθουν θα μολυνθουν επειδη θα πανε με καποιον ακαποτα (επειδη τις επεισε οτι τις αγαπαει η οτι ειναι υγειης η οτιδηποτε) η με καποιον που εχει καποια πληγη και επειδη δεν ειναι αρκετα δυνατες γυναικες να πουν οχι δε γουσταρω τελικα να πηδηχτουμε (η δε τις νοιαζει) θα του κατσουν...
Βασει πιθανοτητηων τον HPV θα τον αρπαξουν απο καποιο "γαμια" που θα θελουν να παρουν κ αυτες.
εχεις μπερδεψει τα ποσοστα.
ΑΛΛΟ το 50% των γυναικων που εχει κονδυλώματα.
ΚΑΙ ΑΛΛΟ το 1% ισως και λιγοτερο που εχει σοβαρα κονδυλώματα=καρκινος.
και οι κρεατολιες που εβγαλε η γιαγια σου και η θεια σου στα γεραματα από τετοιο ιο προκαλείται, δεν είναι βρωμιάρες ουτε είναι κανενας σοβαρος τυπος καρκινου.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ.Ο ιδιος ιος δε προκαλει τους καρκινους και τις στειρωσεις στο 1% των μολυσμενων γυναικων? Το οτι στις 49.5 γυναικες δε θα το γυρισει σε καρκινο τι σημαινει οτι ειναι οκ να εχουμε HPV?
Επισης ναι μου εχει τυχει κ εμενα μερικες φορες να υποννοησει ελλεινιδα (ισως ειναι γενικο το φαινομενο με τις ελεινες ανεξαρτητως καταγωγης) οτι μπορω να την πηδηξω χωρις καποτα.... Σε κατι τετοιες τους δινω μονο τσιμπουκι κ αντε γεια... Μετα τις ξαναπερνω τηλ στις χοντρες καβλες μηνες μετα αλλα εχουν βρει καποιον αλλο δυστυχο να κολησουν συνηθως
Πολλές γκόμενες ζητάνε οι ίδιες να μην βάλει ο άλλος καπότα.
Ποιες; Οσες θελουν να γκαστρωθουν;
επειδή είμαι βιολόγος
η γενετικη αποσταση μεσα στο ιδιο ειδος είναι συνηθως μικροτερη του 1%Να μαστε.... Για πες μου λιγο, η ανθρωπινη γενετικη διαφοροποιηση απο φυλη σε φυλη (λευκη, μαυρη, κιτρινη κτλ.) ειναι μικροτερη ή μεγαλυτερη απο την διαφοροποιηση δυο αιλουροειδων οπως ειναι ο ιαγουαρος και η λεοπαρδαλη; Με αλλα λογια οι ρατσες αιλουροειδων ή κυνοειδων, δικαιολογουν και την φυλετικη καταταξη των ανθρωπων;
ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ.
εισαι λαθος.
επειδή είμαι βιολόγος θα στο εξηγησω οσο πιο απλα μπορω.
υπαρχουν περιπου 100 διαφορετικοι ιοι κονδυλωμάτων.
επικινδυνοι ειναι οι 40 ιοι που φορεις τους ειναι ουτε το 1% των γυναικων.
το να κολλησεις πχ τον ιο που απλα εβγαλε κρεατοελιες η θεια σου στα 58 της ΔΕΝ ειναι επικινδυνο για καρκινο.
μην ξαναπεις λοιπον 50% ειναι φορεις και το συνδιασεις με επικινδυνους ιους που προκαλουν καρκινο και στειρωση γιατι απλα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Απο την σημερινη Athens Voice.
Γραφει αναγνωστρια τα παραπονα της:
Λοιπόν το στόρι έχει ως εξής, είμαι δυο χρόνια single με κατά καιρούς φάσεις «οκ είμαι καλά, περνάω όμορφα» και άλλες που πέφτω στα πατώματα και σκέφτομαι τι σκατά έχω πάνω μου και δεν πλησιάζει άνθρωπος!
Όπως κι οι υπόλοιπες αναγνώστριές σου είμαι μια κανονική κοπέλα με κανονικά μυαλά και standards!
Δεν θα μπω στο τριπάκι να σου περιγράψω εμφάνιση κτλ! Το ερώτημά μου είναι το εξής: είμαστε 6 κοπέλες, διαφορετικοί τύποι η καθεμία 27-33 ετών αλλά όλες ελεύθερες!
Τι πιστεύεις κάνουμε λάθος ή σωστό;
Βγαίνουμε έξω, έχουμε δραστηριότητες, λίγους μηδαμινούς άντρες φίλους, αλλά οι άντρες έξω δεν μας φλερτάρουν... για την ακρίβεια ούτε καν μας δίνουν σημασία!
Πιστεύεις είναι λάθος που κυκλοφορούμε μόνο γυναίκες; Στείλε μου τα φώτα σου, ρε Μυρτώ, μπας και δούμε φως τώρα το 2018!
Θα θέλαμε κάποιες πρακτικές και ρεαλιστικές συμβουλές!
Υ.Γ. Για όσους άντρες γράψουν από κάτω ότι ενδιαφέρονται να μας γνωρίσουν κτλ. να ανοίξουν τα μάτια τους στον πραγματικό κόσμο και να σταματήσουν να κοιμούνται όρθιοι!!
Σε ευχαριστώ και σε φιλώ! - Κ.
Απο την σημερινη Athens Voice.
Γραφει αναγνωστρια τα παραπονα της:
Λοιπόν το στόρι έχει ως εξής, είμαι δυο χρόνια single με κατά καιρούς φάσεις «οκ είμαι καλά, περνάω όμορφα» και άλλες που πέφτω στα πατώματα και σκέφτομαι τι σκατά έχω πάνω μου και δεν πλησιάζει άνθρωπος!
Όπως κι οι υπόλοιπες αναγνώστριές σου είμαι μια κανονική κοπέλα με κανονικά μυαλά και standards!
Δεν θα μπω στο τριπάκι να σου περιγράψω εμφάνιση κτλ! Το ερώτημά μου είναι το εξής: είμαστε 6 κοπέλες, διαφορετικοί τύποι η καθεμία 27-33 ετών αλλά όλες ελεύθερες!
Τι πιστεύεις κάνουμε λάθος ή σωστό;
Βγαίνουμε έξω, έχουμε δραστηριότητες, λίγους μηδαμινούς άντρες φίλους, αλλά οι άντρες έξω δεν μας φλερτάρουν... για την ακρίβεια ούτε καν μας δίνουν σημασία!
Πιστεύεις είναι λάθος που κυκλοφορούμε μόνο γυναίκες; Στείλε μου τα φώτα σου, ρε Μυρτώ, μπας και δούμε φως τώρα το 2018!
Θα θέλαμε κάποιες πρακτικές και ρεαλιστικές συμβουλές!
Υ.Γ. Για όσους άντρες γράψουν από κάτω ότι ενδιαφέρονται να μας γνωρίσουν κτλ. να ανοίξουν τα μάτια τους στον πραγματικό κόσμο και να σταματήσουν να κοιμούνται όρθιοι!!
Σε ευχαριστώ και σε φιλώ! - Κ.