Κυκλοφορεί στο FB από γυναίκα
Έχω δηλώσει πολλές φορές ότι αποδοκιμάζω τις σύγχρονες φεμινίστριες του δυτικού κόσμου. Τις αποκάλεσα στο κείμενο που παρέθεσες "Δόν Κιχώτες" επειδή δίνουν μία κατά φαντασίαν σκληρή μάχη σε έναν πόλεμο που στο δυτικό κόσμο τέλειωσε επιτυχώς. Και δεν ήταν πόλεμος εναντίον των ανδρών, ήταν ένας πόλεμος για την επίτευξη της απόκτησης ίσων αστικών δικαιωμάτων, ένας πόλεμος που ορθώς ξεκίνησε και αισίως ολοκληρώθηκε. Πέραν τούτου, το να βαπτίζεται "παρενόχληση" η ερωτική προσέγγιση όταν προέρχεται από ανθρώπους που δεν μας αρέσουν (από αυτούς που μας αρέσουν, λέγεται "φλερτ"), είναι μία ένδειξη σεξουαλικής ανωριμότητας. Θεωρώ ότι όχι αμελητέο μέρος των σύγχρονων γυναικών, όχι απλώς δεν είναι σεξουαλικώς απελευθερωμένες (ή έστω ώριμες), αλλά πάσχουν από τραγική απουσία γνώσεων όχι μόνο σε ό,τι αφορά στο θέμα του ερωτισμού, αλλά και στοιχειωδών γνώσεων αναφορικά με το σώμα τους. Δεν γνωρίζουν το σώμα τους, δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται το όριό τους (και συνεπώς πότε αυτό παραβιάζεται), δεν γνωρίζουν πώς να εισπράξουν ευχαρίστηση, πώς να δώσουν ευχαρίστηση, πώς να φλερτάρουν, πώς να αποδεχτούν μία φιλοφρόνηση και ούτε πώς να απορρίψουν το φλερτ από ένα μη επιθυμητό πρόσωπο με τρόπο που να εκφράζει στοιχειώδη σεβασμό και ευγένεια. Δεν έχω συναντήσει άνδρα που να τον φλερτάρει μια γυναίκα και εκείνος να γυρίζει το κεφάλι του επιδεικτικά από την άλλη πλευρά - το αντίθετο το έβλεπα όποτε έβγαινα σε clubs σε μικρότερη ηλικία. Θλιβερή συμπεριφορά. Κάποιες γυναίκες δεν διαθέτουν ερωτική παιδεία, δεν έχουν συναίσθηση της ερωτικής κουλτούρας, είναι άτσαλες και συχνά αγενείς, όσο και οι άνδρες. Προς αυτή την κατεύθυνση (της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης) φρονώ πως πρέπει να κινηθούμε. Ο υστερικός, χολερικός λόγος των φεμινιστριών είναι απωθητικός και κυρίως άκαρπος. Δεν μπορούμε να προσυμφωνήσουμε ότι θα με φλερτάρεις, αν το συμφωνήσουμε τότε δεν υφίσταται πια φλερτ αλλά role playing. Ο αυθορμητισμός, ο ρομαντισμός, αυτό που ερεθίζει, ο έρωτας, η αγάπη δεν προσυμφωνούνται γραπτώς ούτε προφορικώς. Το dirty talk δεν μπορεί να διέπεται από κανόνες πολιτικής ορθότητας, γιατί τότε γελοιοποιείται. Η ηδονή γελοιοποιείται, η ανθρώπινη φύση γελοιοποιείται. Δεν αισθάνομαι αδικημένη λόγω του φύλου μου ούτε μέσα στην οικογένειά μου, ούτε στην εργασία μου, ούτε στον κοινωνικό μου περίγυρο, δεν αισθάνομαι πως οι άνδρες με μισούν, δεν τους μισώ, και δεν χρειάζομαι κανενός είδους "προστασία" στην ερωτική μου ζωή. Χρειάζομαι νομική προστασία απέναντι στο βιασμό και τη σεξουαλική παρενόχληση όταν δεν δύναμαι να εναντιωθώ σε αυτή (λ.χ. επειδή εξαρτώμαι οικονομικά ή επαγγελματικά από το θύτη). Χρειαζόμαστε και ευτυχώς έχουμε νομικό πλαίσιο που να προστατεύει τα παιδιά από την παιδεραστία. Αλλά δεν χρειάζομαι ρυθμιστή στην προσωπική μου ζωή, δεν θα αποφασίσει κάποια άλλη το πώς είναι δέον να με προσεγγίζει ένας άνδρας. Δεν ενοχλούμαι εγώ, κακώς ενοχλείται εκείνη.