Πάντως, μου κάνει φοβερή εντύπωση που έχεις τσεκάρει πιο αστυνομικό τμήμα είναι υπέυθυνο για τα "σπιτάκια" ! Congrats !
Κοπέλα μου μιλάς με τον Picker. Ο Picker δεν λέει μαλακίες ποτέ. :-*
Πάντως, μου κάνει φοβερή εντύπωση που έχεις τσεκάρει πιο αστυνομικό τμήμα είναι υπέυθυνο για τα "σπιτάκια" ! Congrats !
Κοπέλα μου μιλάς με τον Picker. Ο Picker δεν λέει μαλακίες ποτέ. :-*
Καλημέρα Τάκη.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις.Λοιπόν τύποι, ακούστε θέμα που με απασχολεί.τον τελευταίο καιρό μέσω κοινής παρέας γνωριστηκα με μια πιτσιρίκα 24χρονων.στην αρχή κάναμε χαβαλε κ μόνο μαλκιες λέγαμε και σε μια τέτοια φάση αλλάξαμε κ τηλ.με όλη την παρέα να έχει κανονίσει για έξοδο την παίρνω τηλέφωνο και δέχεται να ρθει.να μην τα πολυλογω κ ενώ εκείνη την μέρα δεν κατάφερα να την ξεμοναχιασω την στέλνω μήνυμα μετά από 3μερες για ποτό κ με γειώνει με 5 λόγους τουλάχιστον ότι δεν μπορεί να έρθει.απο τότε έκοψα κ δεν ξαναασχοληθηκα αλλά την σκέφτομαι συνέχεια .ωστόσο κρατιεμαι και δεν κάνω κίνηση γτι έτσι όπως την κόβω παίζει για τόνωση της αυτοπεποίθησης της κ υποθέτω πως κ να την ξαναπάρω για έξω πάλι όχι θα πει κ θα με κάνει κ χειροτερα.να πω πως όσες φορές ένιωσα έτσι για γκόμενα μου βγήκε πολύ ξινή η φάση κ πολύ καριόλα η άλλη.για μένα το καλύτερο είναι απλά να έχεις μια καλη εικόνα για την άλλη να μη σε χαλάνε πολύ τα αρνητικά της σημεία για να γουστάρεις τον καιρό που θα είστε μαζί.σχεδον σε όλες τις περιπτώσεις είμαι ψυχρός εκτελεστής αλλά σε αυτές τις σπάνιες που μου ξυπνάνε αλλα πράγματα χαλιεμαι πραγματικά.
...επισης ξέχασα να αναφέρω πως στο τέλος του μνματος έγραψε άλλη φορά δλδ δεν το απέκλεισε εντελώς.καλη χρονιά να έχουμε κ θα επεκταθεί λίγο αργότερα επί του θέματος λόγω δουλειάς αυτή τη στιγμή
δε πα να γαμηθούν ρε τυπε πολύ σκάει ο τύπος.
κοιτα τι πουτανάρες είναι
καλα μην προσπαθησεις να μιμηθεις τον τυπο, πιο πιθανο ειναι να βρεθεις στη στενη για αποπειρα βιασμου.
Μα αυτο σημαινει ελειψη αυτοπεποιθησης. Οταν δεν πιστευεις στον εαυτο σου και θελεις ο αλλος να σου επιβαιβεωνει συνεχεια αυτο που αδυνατεις να πιστεψεις εσυ. Οτι σε θελει ! Μην το πας μακρυα, τοσο απλο ειναι
Τύπε αφου γαμας καλές και πολυ καλές Ελληνιδες εμφανισιακα δεν βλέπω τον λόγο να έχεις παράπονο. Εδώ άλλοι δεν έχουν ούτε ματς στο Τιντερ με Ελληνίδα.Update
Υπενθυμιζω οτι εκοψα πουτανες κωλομπαρα και το εχω ριξει στο φλερτ με καθε τροπο ! Επισης δεν θελω ακομα να ξανακανω σχεση με ξενη, θελω κατι με ελληνιδα.
Απο tinder βγηκα συνολικα με 5 γκομενες. Δυστυχως ηλικιες 30-35. Δεν θα χαραμιζα το πουλι μου σε τοσο μεγαλες ηλικιες. Παντως ηταν επιτυχια 100% γτ ολο μου εστελναν μηνυματα κ καμια σεξυ φωτο οποτε ναι μεν οκ αλλα σε τετοιες ηλικιες.. Η μοναδικη 24χρονη π βγηκα ηταν με το ζορι 1.60 κ εγω στο 1.98 δεν κανω τετοια.
Απο μαγαζια εξω. Γνωρισα 2 . 23 κ 25 ετων ! Η μια ηταν 1.80 αν τη δειτε ινστα θα πειτε ουαου. Απο κοντα χανει πολυ. Ειχε φιλες φωτια! Οι φιλες της μπαργουμαν σε μαγαζια κολωνακι κλπ. Αυτη την εφαγα μετα τη 2η συναντηση. Την ενοιαζε μονο μην την περασω για ευκολη κ μου το επαιζε κ ιστορια....
Η αλλη 23 1εβδομηντακατι, ωραιο προσωπο φανταστικο ματι σωμα αδυνατο καλο εκανε κ Pole, γουσταρε φουλ, πιο φουλ δε γινεται. Γκρινιαζε να ειμαστε ολη την ωρα μαζι αλλα δεν ηθελε να ερθει στο σπιτι, μονο στο αμαξι φασωνοταν . Μια μερα απλα δεν της ξανααπαντησα!
Απο ημερα με διαφορα κοριτσια π δουλευουν σε μαγαζια π ειμαι πελατης και τα λεμε, ειδα 2-3 πρασινα φωτα αλλα ειχαν αγορια και θα επρεπε να τις διεκδικησω κ μετα να κανω σχεση , πραγμα π δεν θελω.
Το γενικο συμπερασμα που μου ελεγαν ολες και με εβαλε σε σκεψεις ειναι το εξης.
Με λιγα λογια ολες μ ελεγαν οτι "αποκλειεται εσυ να ασχολεισαι μαζι μου σοβαρα αφου μπορεις να εχεις οποια θελεις", "μου λες ψεμματα", "εχεις και αλλη σχεση" . Ναι οκ δεν θελω να φανω αλαζονας αλλα οντως μετραω αρκετα σαν γκομενος. Σκετο χωρις τα μπακραουντ. Αλλα ρε φιλε τοσο χαμηλη αυτοπεποιθηση ?
Ειχα για δουλεια 2 κοριτσακια (κατι κοντα 1.60) με 50 - 100Κ followers ινστα, τους εδινα 600Ε κ εβλεπα τα ειχαν με κατι πολυ μετριους γκομενους μπατσους, η ακυρους φοιτητες κ φοβοντουσαν μην τους χασουν κ ολας.
Απο τις 15-20 κοπελες που περασαν , καμια δεν εκδηλωσε ερωτικο ενδιαφερον ενω ηξερα οτι ψηνοντουσαν.
Ενας ντελιβερας μου κοντουλης παιδι μεταναστων απ την ασια (καλο παιδι) κυκλοφορει με ενα θεομουνο που κ εγω το λιγουρευτηκα !
Το πιο ακραιο ηταν σε ενα μαγαζι κολωνακι, μας κερνανε 10 σφηνακια, τα λεμε, στο τελος αφου ειχα καταλαβει οτι κατι παιζει της λεω ξεκλειδωσε κινητο και φερτο. Το κανει η αθεοφοβη, το παιρνω μπαινω ινστα της με κανω φολλοου (βλεπω 20Κ που τετοιο μουνι επρεπε να εχει 200Κ..) κανω οτι το πειραζω, αυτη τπτ. της το δινω, μου λεει. ενταξει ? παμε για φαγητο της λεω.. στελνω, δεν απανταει. βλεπει καμποσα στορις (πρωτη πρωτη) κ μετα την ψαχνω λιγο κ βλεπω οτι τα χει με ενα σερβιτορο ξερακιανο, πιο κοντο απ αυτη.. Στο μεταξυ κοβει. κανει κ unfollow κ τελειωσε εκει
Πλεον για μενα ειναι πιο ξεκαθαρο οτι η Ελληνιδα πασχει τρομερα απο αυτοπεποιθηση . Και εξ αιτιας αυτου της βγαινουν ολα τα κομπλεξ και παντα περιμενει οτι θα τη βρει το κακο και το ασχημο ( με τη μουσικη που ταυτιζονται βεβαια δεν περιμενω κ τιποτα καλυτερο)
Αυτο τρεχει φιλοι μου. Πιστευουν οτι δεν αξιζουν . ή αν το θελετε αλλιως, εμαθαν απ το σπιτι πως οτι αξιζει ειναι επικινδυνο και καλυτερα να μενεις μακρυα (ισχυει και για τους αντρες αυτο)
Μια χαρά αυτοπεποίθηση έχουν όταν χυλοπιτιαζουν όσους δεν γουστάρουν από πλευράς εμφάνισης. Όταν όμως δούν κάτι παρόμοιο με την δική τους εμφανιση ή καλύτερο τότε δείχνουν αδυναμίες και υποχωρούν.Μα αυτο σημαινει ελειψη αυτοπεποιθησης. Οταν δεν πιστευεις στον εαυτο σου και θελεις ο αλλος να σου επιβαιβεωνει συνεχεια αυτο που αδυνατεις να πιστεψεις εσυ. Οτι σε θελει ! Μην το πας μακρυα, τοσο απλο ειναι
Γεια σου φίλε, καλή χρονιά με υγεία.ειμαι σ αυτήν την φάση,δεν έχω στείλε μνμ ούτε της έκανα κανένα τηλ,κ περιμένω κοινή συνάντηση στην παρέα για να κόψω αντιδράσεις κ συμπεριφορά.παρολα αυτά η χοντρή καψούρα έχει ήδη φύγει όποτε το έχω πάρει πολύ πιο χαλαρά το θέμα κ ήδη σκέφτομαι πως και να στείλει (δύσκολο)να την γειωσω εγώΚαλημέρα Τάκη.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις.
Η περίπτωσή σου είναι μια καλή ευκαρία να της δώσεις ένα μάθημα...
Για να σε προλάβω , πριν το χαλάσεις ολοκληρωτικά και δεν μαζεύεται , άκου τι θα έκανα στη θέση σου:
Δεν θα έστελνα μήνυμα ή να την έπαιρνα τηλέφωνο εφόσον έριξε άκυρο και θα περίμενα αυτή να κάνει την επόμενη κίνηση.
Όταν και εαν (γιατί υπάρχει και περίπτωση να μην ξαναστείλει) στείλει να κανονίσετε , της απαντάς θετικά , κανονίζετε ώρα και μέρος συνάντησης και στα καπάκια (μετά από 5-10 λεπτά) της ξαναστέλνεις οτι πρέπει να ακυρώσεις γιατί σου έτυχε κάτι έκτακτο και της αφήνεις υπονοούμενα οτι δεν θα χαθείτε.Ρίχνεις τη χυλόπιτά σου και εξαφανίζεσαι για αρκετό διάστημα χωρίς να απαντάς σε μηνύματα ή να σηκώνεις τηλέφωνα.
Δυο πράγματα θα συμβούν με τα παραπάνω.Ή που θα την κάνεις πυρ και μανία και θα λυσάξει να σε ξαναβρεί , ή που θα σε ξεχέσει και θα βρεί κάποιον άλλο αλλά θυμήσου οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει τη χυλόπιτά σου και κάθε φορά που θα έχει χωρισμούς από τα άλλα τα αρσενικά θα σε αναζητά.
Και στις δυο περιπτώσεις όπως θα την κάνεις τούρμπο.Τους γαμάς τον εγωϊσμό και εκεί είναι που πονάει πιο πολύ και γιατριά δεν έχει.
Γεια σου φίλε, καλή χρονιά με υγεία.ειμαι σ αυτήν την φάση,δεν έχω στείλε μνμ ούτε της έκανα κανένα τηλ,κ περιμένω κοινή συνάντηση στην παρέα για να κόψω αντιδράσεις κ συμπεριφορά.παρολα αυτά η χοντρή καψούρα έχει ήδη φύγει όποτε το έχω πάρει πολύ πιο χαλαρά το θέμα κ ήδη σκέφτομαι πως και να στείλει (δύσκολο)να την γειωσω εγώ
Αν είναι πραγματικό το chat, ο τύπος είναι Θέος!!!
Καλημέρα Τάκη.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις.
Για να σε προλάβω , πριν το χαλάσεις ολοκληρωτικά και δεν μαζεύεται , άκου τι θα έκανα στη θέση σου:
Δεν θα έστελνα μήνυμα ή να την έπαιρνα τηλέφωνο εφόσον έριξε άκυρο και θα περίμενα αυτή να κάνει την επόμενη κίνηση.
Όταν και εαν (γιατί υπάρχει και περίπτωση να μην ξαναστείλει) στείλει να κανονίσετε , της απαντάς θετικά , κανονίζετε ώρα και μέρος συνάντησης και στα καπάκια (μετά από 5-10 λεπτά) της ξαναστέλνεις οτι πρέπει να ακυρώσεις γιατί σου έτυχε κάτι έκτακτο και της αφήνεις υπονοούμενα οτι δεν θα χαθείτε.Ρίχνεις τη χυλόπιτά σου και εξαφανίζεσαι για αρκετό διάστημα χωρίς να απαντάς σε μηνύματα ή να σηκώνεις τηλέφωνα.
Δυο πράγματα θα συμβούν με τα παραπάνω.Ή που θα την κάνεις πυρ και μανία και θα λυσάξει να σε ξαναβρεί , ή που θα σε ξεχέσει και θα βρεί κάποιον άλλο αλλά θυμήσου οτι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσει τη χυλόπιτά σου και κάθε φορά που θα έχει χωρισμούς από τα άλλα τα αρσενικά θα σε αναζητά.
Και στις δυο περιπτώσεις όπως θα την κάνεις τούρμπο.Τους γαμάς τον εγωϊσμό και εκεί είναι που πονάει πιο πολύ και γιατριά δεν έχει.
Καλημέρα Τάκη.Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχεις.
καλημερα. Παιδια θελω να βγαλω γκομενα μουναρα... πλουσια... κηφισιωτισα Πειτε μου εναν τροπο?