Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 362
- Πόντοι
- 316
Συμφωνώ σε όλα αδερφέ.επισης ξέχασα να αναφέρω πως στο τέλος του μνματος έγραψε άλλη φορά δλδ δεν το απέκλεισε εντελώς.καλη χρονιά να έχουμε κ θα επεκταθεί λίγο αργότερα επί του θέματος λόγω δουλειάς αυτή τη στιγμήΚαλησπερα φιλαρακο και χρονια πολλα καλη χρονια να εχεις!! Με υγεια και καλο σεξ!
Επειδη δεν γυριζουμε τσοντα αλλα ειναι πραγματικη ζωη τα σεναρια ειναι τα εξης.
α)Κλασσικη γυναικα που θελει να δει αν την θες πολυ.Σου λεει κατσε να του ριξω ακυρο και αν με ποθει θα ξαναπαρει.Αν της στειλεις και αλλη φορα και αρχισει τις πιπες τοτε γεια σας.Εγω μεχρι τρεις φορες στελνω αν πεσει ακυρο εκει τελος.Βεβαια παιζει ρολο και τι απορριψη ειναι.Αλλο να πει εχω αγορι μην με ενοχλεις και αλλο του στυλ α ξες αυτο το σκ εχω δουλεια.Εκει κρινεις ποσο αφηνει περιθωριο η αλλη. Σε αυτη την περιπτωση δινω λιγες πιθανοτητες.Το πιο πιθανο να ειναι παρακατω το β
β)Απλα να θελει να νιωθει οτι καποιος την κυνηγαει.Εδω φιλε ειναι ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων.Ενω δεν σε θελει μπορει να δινει ελπιδες μονο και μονο για να νιωθει ποθητη χωρις να λογαριαζει ο αλλος πως νιωθει.ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΙΑΡΕΣ. Αυτο θα φανει αν της ξαναστειλεις και κοιταει να σε εχει απλα ζεστο χωρις καν να βγαινετε.
γ) Να μην θελει και οπως σου ειπα στο α θα ριξει ακυρα και εκει θα το καταλαβεις πρως τα που παει.
Γενικα η εμπειρια μου που δεν ειναι και η τεραστια αλλα σεβαστη θεωρω λεει οτι σοβαρη κοπελα μονο 5 στις 100 βρισκεις. Ζωαδια ειδικα ανω των 35.Οι σημερινες 20αρες εχουν μυαλο 10χρονου. Οι 30αρες 20χρονου και οι 40αρες 30χρονου..... Ναι αλλα οταν η αλλη ωριμασει στο μυαλο δεν θα γυρισω εγω να την κοιταξω!!
Οποτε κοιτα να περασεις καλα και μην χαλιεσαι!!! Αμα ειναι να στεναχωριεσαι με την καθεμια στο τελος θα σκεφτεσαι α κατι εχω εγω τι φταιει πανω μου και θα γεμισεις ΕΝΟΧΕΣ!! ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΨΩΛΑ.ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΑΙ.ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.Αν η αλλη δεν το αντιλαμβανεται ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΞΩ?? ΣΩΡΟ!