Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Καλύτερα με Ελεεινίδα, παρά να μπλέξεις με τις νομοθεσίες της σκληροτράχηλης Κεντρικής/Βόρειας Ευρώπης που σου κόβουν τα αρχίδια στην κυριολεξία.

Σας φταίνε οι Ελληνίδες, αλλά ξεχνάτε ότι όσο ζείτε στην Ελλάδα έχετε ακόμα τ'αρχίδια σας. Άμα πηγαίνατε σε καμιά Γερμανία/Σουηδία θα σας είχαν σκίσει τον πάτο, και αμφιβάλλω αν θα είχατε όρεξη για γκόμενες.

Υπάρχουν και οι κομπλεξικοί μαλάκες στην Ελλάδα δυστυχώς, αλλά στην κωλοκεντροβόρεια Ευρώπη οι μαλάκες είναι πολλαπλάσιοι. Άμα σε δουν να κατουράς σε καμιά γωνία παίζει να σου κάνουν παρατήρηση. Άμα σε δουν να πετάς κανένα σκουπίδι κάτω, μπορεί να σου πουν να το μαζέψεις, και δε μιλάμε για μπάτσους αλλά για απλούς πολίτες. Είναι τρομερά νομοταγείς μαλάκες εκεί πάνω. Ένα άλλο παιδί εδώ μέσα είπε, ότι ο οδηγός στα λεωφορεία ανοίγει μόνο την μπροστινή πόρτα, και αν και δεν έχω φύγει από Ελλάδα τον πιστεύω.

Και άντε μετά να έχετε όρεξη να γκομενίσετε, εφ΄όσον θα φοβάστε ακόμα και τη σκιά σας. Ελλάδα μόνο ρε, έστω και με τις ξινομούρες γκόμενες που αν δεν είσαι από τον κοινωνικό κύκλο τους, τρως Χ.

Να υποθέσω ότι έχεις ζήσει στο εξωτερικό ή στα είπε κανένας μπατζανάκης από το χωριό που δούλευε τη δεκαετία του 80 στη Γερμανία;

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ποτέ. Αλλά είναι ψέματα ότι είναι αυστηροί στους νόμους;

vforvn

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Πες μας και ότι τη γνώρισες από παρέα να βάλεις το τελευταίο λιθαράκι στο σλόγκαν εδώ μέσα ότι αξιόλογη γκόμενα βγάζεις μόνο από κοινωνικό κύκλο. Λες και οι άλλες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα dating sites έχουν φυτρώσει από άλλον πλανήτη.

1) Όχι τη γνώρισα στον εργασιακό χώρο, άλλη υπηρεσία, όπου έτυχε εκείνη την περίοδο να είμαι.

20 λεπτα με ποιον μιλαγε τυπε;
.

2) Δεν ξέρω αλλά μάλλον όχι με μια φίλη της που μιλούσε πριν μπροστά μου.

H εξηγηση συνοψιζεται σε μια μονο λέξη: ελληνιδα!
Οποιαδηποτε αλλη, θα ειχε -με πιθανοτητες μιλωντας- πολυ λιγοτερα μειονεκτηματα....
Πλεον οι ελληνιδες, ειναι ο κουβας με τα σκ@τ@!
3)  Δεν θέλω να είμαι απόλυτος αλλά αυτές που πιθανόν να είναι καλές, μετά τα 30 σε ηλικία, συνήθως είναι πιασμένες. :)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ποτέ. Αλλά είναι ψέματα ότι είναι αυστηροί στους νόμους;

Νόμοι αυστηροί=κράτος λειτουργικό

Και αν κατουρήσεις σε καμιά γωνία,έχει πρόστιμο,όχι παρατήρηση.
Και πολύ σωστά,όταν υπάρχει υποδομή με τουαλέτες σε όλα τα κεντρικά σημεία.

Ψέμματα είναι ότι μας έχουν σκίσει τον πάτο και δεν έχουμε όρεξη για γκόμενες.
Αν διαβάσεις εμένα ή τον kman από όρεξη άλλο τίποτα..

Οι μόνοι Έλληνες που τρώνε πούτσα εδώ,είναι όσοι έρχονται ανειδίκευτοι και μπλέκουν με λάντζες,εταιρείες καθαρισμού και γενικά δουλειές χωρίς κοινωνικό αντίκρυσμα.Αυτούς τους κλέβουν και μεροκάματα,δουλεύουν απλήρωτες υπερωρίες,κ.λ.π.
Ναι,αυτοί όρεξη ούτε μαλακία να βαρέσουν δεν έχουν..

Αλλά δεν νομίζω ότι ο Έλληνας,στην Ελλάδα, που πλέον δουλεύει 8ωρο για τρεις και εξήντα και δεν μπορεί να κεράσει μια γκόμενα ούτε ένα μαντολάτο,να έχει όρεξη για μουνέτα..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Α και το ότι οι αλλοδαπές είναι εύκολες, είναι μύθος. Την έχω πέσει σε αλλοδαπές, και παρόλο που μιλάω άπταιστα Αγγλικά, έφαγα άκυρο.

Κατά τα άλλα τους άρεσαν τα Αγγλικά μου, και νόμιζαν ότι δεν είμαι Έλληνας λόγω του ότι μιλάω Αγγλικά πολύ καλά. Με λίγα λόγια σας την λένε για τα σπαστά Αγγλικά σας. :grin:

Oι βορειες θα σου κατσουν ευκολα ΑΝ σε γουσταρουν
Οι ελληνιδες ακομα και να σε γουσταρουν μπορει να μην σου κατσουν και καθολου

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ωραία ρε να τα κάνουμε πάνω μας τότε.

Όσο για τις δημόσιες τουαλέτες δεν υπάρχουν παντού, αλλά και όπου υπάρχουν, υπάρχουν μερικοί κόπανοι που χέζουν εκεί μέσα και τις αχρηστεύουν τελείως.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Μόνο στην Ελλάδα ρε μπορώ να μπω με το σάντουιτς στο λεωφορείο και να πετάξω το χαρτάκι από το παράθυρο,  γι'αυτό γουστάρω. :rockon:

Επισκέπτης
Με την τελευταία αξιόλογη (όπως έδειχναν αρχικά τα πράγματα) Ελληνίδα που βγήκα μερικά αναγνωριστικά ραντεβού (όχι λίγα), μορφωμένη, ευπαρουσίαστη, με καλή εργασία, με αρκετά θετικά στην εξωτερική της εμφάνιση, απ' ότι κατάλαβα πρέπει να είχε σχέση τουλάχιστον με έναν ξένο (αμερικανάκι άσπρο μαύρο κίτρινο ιδέα δεν έχω) κάποια στιγμή στο παρελθόν.

Φυσικά λίγο το ότι ήτανε αφ'υψηλού (όλος ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται γύρω από αυτήν και θίχτηκε όταν είπα ότι μια κοινή μας γνωστή είναι {αντικειμενικά} όμορφη), λίγο ο εγωισμός (πάντα τα ήξερε όλα και έπρεπε να έχει απόλυτο δίκαιο ακόμα και αν της είχες αποδείξει με επιχειρήματα ότι έκανε λάθος επέμενε στην άποψη της), λίγο η συμπεριφορά της (να δίνεις-επενδύεις {χρόνο, χρήμα, ιδέες, διάθεση, ενδιαφέρον, στήριξη} αλλά να μη σου παραχωρεί τίποτα), λίγο κάποια κόμπλεξ (μην παρκάρεις εδώ θα μας δει η γειτονιά!!!!!!, λίγο πάνω από τα 30-32 την υπολόγιζα αλλά ποτέ δεν είπε!!!!!!!!!! έλα να με πάρεις από εκεί) και λίγο μερικά φαουλ (να σε αφήνει στο καφέ και να μιλάει με αναισθησία για κανένα 20 λεπτο {μόνο για λόγους παιδείας δε σηκώθηκα να φύγω παρατώντας την εκεί με τα πράγματα της στο τραπέζι} πέρα για να μην ακούς) οδήγησαν σε διακριτικό ναυάγιο την όλη υπόθεση πριν καν πάμε στα βασικά.

Σημείωση τα ραντεβού βγήκαν με δικές μου πρωτοβουλίες και προσπάθεια (μην πω κυνηγητό) από εμένα  που όταν ατονούσε (από την πλευρά μου) με "ξαναέπαιζε μπάλα" αλλά και αυτή είχε βολευτεί από την κατάσταση αρκετές φορές (περνούσε καλά και το παραδεχόταν) χωρίς να ξεκαθαρίζει το τι θέλει ή να τα αποφεύγει.

Συγνώμη , vforvr , μήπως μπορείς να μας πεις τι κόμμα σου φαινόταν ότι είναι ; Αν δεν ξέρεις στα σίγουρα, δηλ !
Το στυλάκι της , πού παρέπεμπε ;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Oι βορειες θα σου κατσουν ευκολα ΑΝ σε γουσταρουν
Οι ελληνιδες ακομα και να σε γουσταρουν μπορει να μην σου κατσουν και καθολου

Και οι ελληνίδες σού κάθονται εύκολα εαν σε γουστάρουν.

Άμα δεν σου κάτσουν,σημαίνει ότι δεν σε γουστάρουν.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μου το έστειλα μόλις.Δεν ξέρω αν έχει μπει ξανά.Πόσο καριόλα είναι...

Συνημμένα

• 23755045_1466960326756792_7224252182943349743_n.jpg
    23755045_1466960326756792_7224252182943349743_n.jpg
    42,3 KB · Εμφανίσεις: 21

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
:grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).jpg
    αρχείο λήψης (2).jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 20
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και οι ελληνίδες σού κάθονται εύκολα εαν σε γουστάρουν.

Άμα δεν σου κάτσουν,σημαίνει ότι δεν σε γουστάρουν.
όχι,
η γαλλιδα αν πας και της μιλησεις και σε γουσταρει σου δινει τηλεφωνο και κανονίζετε ραντεβού.
η ελληνιδα αν πας και της μιλησεις σε διωχνει για να μην την πεις ευκολη. πρεπει να μιλησετε 10 φορες πχ αν βρίσκεστε τυχαια σε βιβλιοθηκη ή μπιτς μπαρ ή να γνωριστείτε μεσω κοινου γνωστου. διαφορετικα και 2 κεφαλια να της ριχνεις και καλο παιδι να εισαι και με καλη δουλεια με την 1η κινηση εισαι κακοδεχουμενος ότι και να κανεις.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μόνο στην Ελλάδα ρε μπορώ να μπω με το σάντουιτς στο λεωφορείο και να πετάξω το χαρτάκι από το παράθυρο,  γι'αυτό γουστάρω. :rockon:
Απλως δειχνει οτι δεν εχεις εργαστει ποτε στη ζωη σου. Αν ειχες, θα σκεφτοσουν οτι το χαρτι που πεταξες, καποιος πρεπει να το μαζεψει. Κι αυτος ο καποιος λεγεται εργαζομενος αν εχεις ακουστα.

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36

τυπε το χαρτακι ειναι πιο χρησιμο, εγω θα πετουσα εσενα απο το παραθυρο

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
όχι,
η γαλλιδα αν πας και της μιλησεις και σε γουσταρει σου δινει τηλεφωνο και κανονίζετε ραντεβού.
η ελληνιδα αν πας και της μιλησεις σε διωχνει για να μην την πεις ευκολη. πρεπει να μιλησετε 10 φορες πχ αν βρίσκεστε τυχαια σε βιβλιοθηκη ή μπιτς μπαρ ή να γνωριστείτε μεσω κοινου γνωστου. διαφορετικα και 2 κεφαλια να της ριχνεις και καλο παιδι να εισαι και με καλη δουλεια με την 1η κινηση εισαι κακοδεχουμενος ότι και να κανεις.

Τύπε σοβαρά τώρα;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.172
Πόντοι
7.865
Με την τελευταία αξιόλογη (όπως έδειχναν αρχικά τα πράγματα) Ελληνίδα που βγήκα μερικά αναγνωριστικά ραντεβού (όχι λίγα), μορφωμένη, ευπαρουσίαστη, με καλή εργασία, με αρκετά θετικά στην εξωτερική της εμφάνιση, απ' ότι κατάλαβα πρέπει να είχε σχέση τουλάχιστον με έναν ξένο (αμερικανάκι άσπρο μαύρο κίτρινο ιδέα δεν έχω) κάποια στιγμή στο παρελθόν.

Φυσικά λίγο το ότι ήτανε αφ'υψηλού (όλος ο κόσμος πρέπει να περιστρέφεται γύρω από αυτήν και θίχτηκε όταν είπα ότι μια κοινή μας γνωστή είναι {αντικειμενικά} όμορφη), λίγο ο εγωισμός (πάντα τα ήξερε όλα και έπρεπε να έχει απόλυτο δίκαιο ακόμα και αν της είχες αποδείξει με επιχειρήματα ότι έκανε λάθος επέμενε στην άποψη της), λίγο η συμπεριφορά της (να δίνεις-επενδύεις {χρόνο, χρήμα, ιδέες, διάθεση, ενδιαφέρον, στήριξη} αλλά να μη σου παραχωρεί τίποτα), λίγο κάποια κόμπλεξ (μην παρκάρεις εδώ θα μας δει η γειτονιά!!!!!!, λίγο πάνω από τα 30-32 την υπολόγιζα αλλά ποτέ δεν είπε!!!!!!!!!! έλα να με πάρεις από εκεί) και λίγο μερικά φαουλ (να σε αφήνει στο καφέ και να μιλάει με αναισθησία για κανένα 20 λεπτο {μόνο για λόγους παιδείας δε σηκώθηκα να φύγω παρατώντας την εκεί με τα πράγματα της στο τραπέζι} πέρα για να μην ακούς) οδήγησαν σε διακριτικό ναυάγιο την όλη υπόθεση πριν καν πάμε στα βασικά.

Σημείωση τα ραντεβού βγήκαν με δικές μου πρωτοβουλίες και προσπάθεια (μην πω κυνηγητό) από εμένα  που όταν ατονούσε (από την πλευρά μου) με "ξαναέπαιζε μπάλα" αλλά και αυτή είχε βολευτεί από την κατάσταση αρκετές φορές (περνούσε καλά και το παραδεχόταν) χωρίς να ξεκαθαρίζει το τι θέλει ή να τα αποφεύγει.
Πλέον έχουν ξεφύγει τα πράγματα.Απο την μια λένε πως δεν υπάρχει θέληση για φλερτ,οι άντρες δεν έχουν αρχίδια για να κάνουν καμάκι και άλλες μαλακίες και απο την άλλη θέλουν παρακάλια,είναι ξενέρωτες,ανοργασμικές και γαμάνε ψυχές σε νεότερους συναγωνιστές.Να σου πώ ότι το λάθος ήταν πως ετρεξες πίσω της και την παρακάλαγες.Δικέ μου αν δεν γουστάρει γάμα το.Και αντε βγήκατε...Σε έκλασε και μίλαγε στα τηλέφωνα.Αυτό είναι τουλάχιστον αγενές,αν όχι προσβλητικό.Η "παιδεία" του κώλου μας έχει φάει σήμερα.Δυστυχώς η στοιχειώδης ευγένεια είναι σπάνια αγαπητέ μου.Και το χειρότερο είναι ότι απο τα νυμφίδια θεωρείται αδυναμία.Άλλες θεωρούν γυναικωτούς ευγενείς ανθρώπους.Τραγικό είναι το γεγονός ότι αν είσαι βαλκάνιος κάφρος θα σε κοιτάνε σαν τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο.Απαξίωση δικέ μου.Αυτό είναι το μυστικό.Κατάλαβαν ότι ψάχνουμε μουνί σαν τρελοί και το εκμεταλλεύονται.Όχι.Μουνιά υπάρχουν και τα πληρωτέα έρχονται φτηνότερα και χωρίς υποχρεώσεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
όχι,

Εννοείται ότι δεν πας να μιλήσεις σε άγνωστη.Μιλάω να σε συμπαθήσει κάποια ενώ είστε στην ίδια παρέα ή την ίδια δουλειά.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Μου το έστειλα μόλις.Δεν ξέρω αν έχει μπει ξανά.Πόσο καριόλα είναι...
Βασικά πέζει η κοπελιά να ακολουθούσε τον νόμο του πίκερ ; 3 φορες την εβδομάδα ; εκτός αν τους έπαιρνε απο 2 φορες την εβδομάδα με 1 ρεπό :P

Πάντως πέρα απο την πλάκα άμα ήτανε όλες σαν κι αυτήν θα κλείνανε τα μπουρδέλα μου φαίνεται.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλύτερα με Ελεεινίδα, παρά να μπλέξεις με τις νομοθεσίες της σκληροτράχηλης Κεντρικής/Βόρειας Ευρώπης που σου κόβουν τα αρχίδια στην κυριολεξία.

Σας φταίνε οι Ελληνίδες, αλλά ξεχνάτε ότι όσο ζείτε στην Ελλάδα έχετε ακόμα τ'αρχίδια σας. Άμα πηγαίνατε σε καμιά Γερμανία/Σουηδία θα σας είχαν σκίσει τον πάτο, και αμφιβάλλω αν θα είχατε όρεξη για γκόμενες.

Υπάρχουν και οι κομπλεξικοί μαλάκες στην Ελλάδα δυστυχώς, αλλά στην κωλοκεντροβόρεια Ευρώπη οι μαλάκες είναι πολλαπλάσιοι. Άμα σε δουν να κατουράς σε καμιά γωνία παίζει να σου κάνουν παρατήρηση. Άμα σε δουν να πετάς κανένα σκουπίδι κάτω, μπορεί να σου πουν να το μαζέψεις, και δε μιλάμε για μπάτσους αλλά για απλούς πολίτες. Είναι τρομερά νομοταγείς μαλάκες εκεί πάνω. Ένα άλλο παιδί εδώ μέσα είπε, ότι ο οδηγός στα λεωφορεία ανοίγει μόνο την μπροστινή πόρτα, και αν και δεν έχω φύγει από Ελλάδα τον πιστεύω.

Και άντε μετά να έχετε όρεξη να γκομενίσετε, εφ΄όσον θα φοβάστε ακόμα και τη σκιά σας. Ελλάδα μόνο ρε, έστω και με τις ξινομούρες γκόμενες που αν δεν είσαι από τον κοινωνικό κύκλο τους, τρως Χ.
Η αλήθεια είναι ότι οι γύφτοι και μαλάκες σαν εσένα δεν περνάνε καλά εκτός Ελλάδας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom