BLITZKRIEGER
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 297
- Πόντοι
- 36
Δεν θα ανοιξει κανεις νημα για αυτην που παντρευτηκε τον εαυτο της?????
Τύπε γιατί δεν ανοίγεις εσύ; :S
Δεν θα ανοιξει κανεις νημα για αυτην που παντρευτηκε τον εαυτο της?????
Το κεφαλι το Jimmy Jim σε λιγο καιρο απο τις τηγανιες της γυναικας του. :S :S :S
που ειναι τα φιδια ιακοβε δεν εχεις ριξει κανενα εδω στο νιμα των ελλεινηδων
επειδη τυπε το θρεντ των ελλεϊνιδων ειναι το μονο θρεντ του μπου που λεγονται αληθειες :S :S :S
Πριν λίγο καιρό είχα πάει σε σπιτικό πάρτυ,όπου το ρόστερ είναι κυρίως Γερμανίδες,αλλά και μια Ελληνιδα νεομετανάστρια.
Η Ελληνίδα ήταν όλο το βράδυ στην τσίτα,εστελνε μηνύματα,κ.λ.π.
Όταν αραίωσαν οι επισκέπτες,άρχισε να εξιστορει το δραμα της..
Ειχε έναν καινούργιο Γερμανο γκόμενο,ήταν να τον φέρει,αλλά μαλώσανε.
Ο λόγος;
Εμαθε ,ότι κάποιους μήνες πριν την γνωρίσει είχε πάει σε κάποια FKK.
Kαι άρχισε να λεει:"Τι θα κάνω τώρα;Νιώθω φθηνη" οπότε της λένε οι Γερμανίδες σχεδόν ταυτοχρονα:"Δεν σε καταλαβαίνουμε...Ο άνθρωπος ήταν single,είχε κάποιες σωματικές ανάγκες να καλύψει και το έκανε.Όλα αυτά έγιναν πριν σε γνωρισει,ποιο είναι το προβλημά σου;"
Η φάτσα της όταν καταλαβε ότι δεν την υποστηρίζει κανείς στο τραπέζι,όλα τα λεφτα.
Και περισσότερο όταν έκανα εικαστική παρεμβολή και ειπα:"Στην Ελλαδα οι γυναίκες εμφανιζουν πολύ συχνά συμπτώματα drama queen"
Πριν λίγο καιρό είχα πάει σε σπιτικό πάρτυ,όπου το ρόστερ είναι κυρίως Γερμανίδες,αλλά και μια Ελληνιδα νεομετανάστρια.
Ο λόγος;
Kαι άρχισε να λεει:"Τι θα κάνω τώρα;Νιώθω φθηνη" οπότε της λένε οι Γερμανίδες σχεδόν ταυτοχρονα:"Δεν σε καταλαβαίνουμε...Ο άνθρωπος ήταν single,είχε κάποιες σωματικές ανάγκες να καλύψει και το έκανε.Όλα αυτά έγιναν πριν σε γνωρισει,ποιο είναι το προβλημά σου;"
Η φάτσα της όταν καταλαβε ότι δεν την υποστηρίζει κανείς στο τραπέζι,όλα τα λεφτα.
Και περισσότερο όταν έκανα εικαστική παρεμβολή και ειπα:"Στην Ελλαδα οι γυναίκες εμφανιζουν πολύ συχνά συμπτώματα drama queen"
κλασικες ελλενιδες οπου και αν βρισκονται και εκτος ελλαδας
ακου μια περιπτωση δικια μου εχω ενα φιλαρακι το οποιο διατηρει σοβαρο δεσμο και βγαινουμε ενα βραδι σε κλαμπ και ανεβαζει απο το κινητο του σελφι στο ισταγκραμ που ημασταν μαζι στο κλαμπ.
την βλεπει η κοπελα του την αλλη μερα και εγινε χαμος του ελεγε μαλακιες του παιδιου καλα που ησουν χθες και ειδικα μ' αυτον (εμενα εννοουσε η τυπισα) που παει ολο στις πουτανες και αλλα τετοια κουλα
μεχρι που τον ξεκοψε απο παρεα μαζι μου :S
Υ.Γ. και ο τυπος να πω οτι ηταν κανενας αβγαλτος αντε λες να το δεχτω πρωην επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ηταν μεσα στις βιζιτες και τα μοντελα ηταν
Για να πιασει γκομενο γερμανο,εχει μηδενισει το κοντερ απ τα πολλα χιλιομετρα..Πριν λίγο καιρό είχα πάει σε σπιτικό πάρτυ,όπου το ρόστερ είναι κυρίως Γερμανίδες,αλλά και μια Ελληνιδα νεομετανάστρια.
Ο λόγος;
Και περισσότερο όταν έκανα εικαστική παρεμβαση και ειπα:"Στην Ελλαδα οι γυναίκες εμφανιζουν πολύ συχνά συμπτώματα drama queen"
Τα βρίσκουν και τα κάνουν.
Εξωτερικο συνήθως τρώνε κανά 2 ήττες και συμμορφώνονται,όπως θα πάθει και αυτή που προανέφερα,απλά είναι καινούργια εδώ ακομη.
Οι κεντροβόρειοι άντρες,έχουν άλλα στραβά,αλλά δράματα άνευ λόγου δεν ανέχονται.
Σε αυτά ειδικευόμαστε εμείς,οι Ιταλοί,οι Ισπανοί και οι τούρκοι.
Οι κεντροβόρειοι άμα δουν δράμα την κάνουν με ελαφρά,οι Σλάβοι ρίχνουν καμιά σφαλιάρα.
Για να πιασει γκομενο γερμανο,εχει μηδενισει το κοντερ απ τα πολλα χιλιομετρα..
Αλλα ετσι ειναι οι ελλε/νιδες.. τα δικα μου δικα μου, και τα δικα σου δικα μου..
Επρεπε να του πεις.. -ναι το ξερουμε εσενα <<αγαπαει>> αλλα σε αλλον δινει κωλο..ο τυπος να πω οτι ηταν κανενας αβγαλτος αντε λες να το δεχτω πρωην επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ηταν μεσα στις βιζιτες ηταν
Επρεπε να του πεις.. -ναι το ξερουμε εσενα <<αγαπαει>> αλλα σε αλλον δινει κωλο..
Tυπε πες της να διαβάσει τις κριτικές μου να νιώσει καλυτερα
Για να πιασει γκομενο γερμανο,εχει μηδενισει το κοντερ απ τα πολλα χιλιομετρα..
Αλλα ετσι ειναι οι ελλε/νιδες.. τα δικα μου δικα μου, και τα δικα σου δικα μου..
Δεν θα το καταλαβει.. γιατι χρειαζεται μυαλο, εικονες και εμπειριες..
κανονικα ετσι θελει αλλα δεν ασχολουμε θα το καταλαβει καποια μερα μονος του
Στην αρχη ολες μεσα στα μελια ειναι και φαινονται μια χαρα. Μολις παραγνωριστεις
Αντίθετα μετρημένες είναι οι τουρκάλες και μεγάλη έκπληξη για μένα
ήταν οι Ιρανές.
Μιλάω για μορφωμένο κόσμο που γνωρίζω μέσω δουλειάς,όχι τσιμπερια και αλλάχ άκμπαρ.
Για όσους μάλιστα γουστάρουν μελαχρινες,παίζουν Ιρανες που φυσάνε..
Οι Ελληνίδες που είναι λίγο μάχιμες εμφάνιση/δουλειά,αντίστοιχους Γερμανους ψάχνουν για να ανέβουν κοινωνικα.
Οι υπόλοιπες γαμιούνται με περουβιανούς μέχρι ότι κατσει..
Πάντως να πω την αλήθεια και οι Ιταλίδες και Ισπανιδες που έχω γνωρίσει εδώ,σαν χαρακτήρες τα ίδια σκατά με ελλεηνίδες είναι..
Αντίθετα μετρημένες είναι οι τουρκάλες και μεγάλη έκπληξη για μένα
ήταν οι Ιρανές.
Μιλάω για μορφωμένο κόσμο που γνωρίζω μέσω δουλειάς,όχι τσιμπερια και αλλάχ άκμπαρ.
Για όσους μάλιστα γουστάρουν μελαχρινες,παίζουν Ιρανες που φυσάνε..