kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
η ωρα η καλη τυπε
Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι μέχρι την Παρασκευή θα πάω για πρώτη φορά με ιερόδουλη. Κυριακή ο γάμος.
Tυπε το Σαββατο πως τη βγαλεις ολη μερα Πηδα και μια 2η πουτανιτσα να πας χορτατος εκκλησια. :S :S :S
Tυπε το Σαββατο πως τη βγαλεις ολη μερα Πηδα και μια 2η πουτανιτσα να πας χορτατος εκκλησια. :S :S :S
Ρε 'σεις μου βγήκε ο καφές απ' τη μύτη με τα σχόλια. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Όχι, δεν την γκάστρωσα ευτυχώς. Είναι το αποσταγμα δύο παραγόντων η απόφαση για παντρειά και η συνακόλουθη αποχώρηση από εθιστικά σάιτ όπως το bou και τα τσατ: α) Μια κρίση ηλικίας που βιώνω και β) Τα πολλά πατερικά κείμενα που διαβάζω τελευταία τα οποία με έκαναν να τη δω αλλιώς.
Υπάρχουν 2 θέματα τώρα. Θα πρέπει καταρχήν να απεμπλακώ από δύο τύπισσες που γνώρισα πρόσφατα σε τσατ και μιλάμε σε whatsapp και τηλ. Πρέπει να τελειώσει το επικίνδυνο παιχνίδι.
Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι μέχρι την Παρασκευή θα πάω για πρώτη φορά με ιερόδουλη. Κυριακή ο γάμος. Θα έκλεινα τη Χατζή πριν καιρό αλλά ξενέρωσα με το πυρφοριλίκι που λαμβάνει χώρα στο νήμα της. Σκέφτομαι να κλείσω πιπινάκι με καλές κριτικές για 2 ώρες.
Χαιρετώ μάγκες. Ποιος ξέρει; Μπορεί να εθιστώ στον αγοραίο έρωτα και να επανέλθω ως κλώνος με κριτικές κτλ.
Καλά να περνάτε.
Σου χω νέα , φιλαράκι ! Θα χωρίσεις -όπως δε σε βλέπω και δε με βλέπεις - και θα επιστρέψεις "θριαμβευτικά" στο site ! Έχω πάρα πολύ καιρό να πέσω έξω σε πρόβλεψη που έχω κάνει και η πρόβλεψη για σένα είναι αυτή ! Λεφτά για το δικηγόρο έχεις στην άκρη από τώρα ή θα χρειαστεί ν' αρχίζεις να μαζεύεις ;
Υ.Γ.
'Οταν λες
"πατερικά κείμενα"
ποιά ακριβώς εννοείς ;
θα πρεπει να εχεις απογοητευτει πολυ απο τους αντρες στη ζωη σου
Είναι θέμα πρόβλεψης -όπως ξαναείπα - και όχι βάσει προσωπικών βιωμάτων.
σιγα την προβλεψη ότι θα χωρισει.
οι μισοι σημερα παιρνουν διαζυγιο.
και μεχρι να γερασει σε 50 χρονια μπορει να παιρνουν το 90% όπως πρεπει βασει των στατιστικών για πετυχημένους μακροχρονια γαμους.
αρα η πιθανοτητα να χωρισει κυμαίνεται από 50 ως 90 % .
δεν τον λες και μαντη οποιον τον προβλεπει. να προβλεπε κανενα πρωταθλημα για τπν ΠΑΟΚ μαλιστα αυτό θα το λεγα προβλεψη μετα από 30 χρονια αναβροχιας
Ρε 'σεις μου βγήκε ο καφές απ' τη μύτη με τα σχόλια. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Όχι, δεν την γκάστρωσα ευτυχώς. Είναι το αποσταγμα δύο παραγόντων η απόφαση για παντρειά και η συνακόλουθη αποχώρηση από εθιστικά σάιτ όπως το bou και τα τσατ: α) Μια κρίση ηλικίας που βιώνω και β) Τα πολλά πατερικά κείμενα που διαβάζω τελευταία τα οποία με έκαναν να τη δω αλλιώς.
Υπάρχουν 2 θέματα τώρα. Θα πρέπει καταρχήν να απεμπλακώ από δύο τύπισσες που γνώρισα πρόσφατα σε τσατ και μιλάμε σε whatsapp και τηλ. Πρέπει να τελειώσει το επικίνδυνο παιχνίδι.
Το δεύτερο και σημαντικότερο είναι ότι μέχρι την Παρασκευή θα πάω για πρώτη φορά με ιερόδουλη. Κυριακή ο γάμος. Θα έκλεινα τη Χατζή πριν καιρό αλλά ξενέρωσα με το πυρφοριλίκι που λαμβάνει χώρα στο νήμα της. Σκέφτομαι να κλείσω πιπινάκι με καλές κριτικές για 2 ώρες.
Χαιρετώ μάγκες. Ποιος ξέρει; Μπορεί να εθιστώ στον αγοραίο έρωτα και να επανέλθω ως κλώνος με κριτικές κτλ.
Καλά να περνάτε.
καλα ησουν σε φορουμ για ποτανες και δεν ειχες γαμησει ποτε ιεροδουλη?
Στις λιγες μερες που του απομενουν θα σωσει οτι μπορει τυπε. :S :S :S
να προβλεπε κανενα πρωταθλημα για τπν ΠΑΟΚ μαλιστα αυτό θα το λεγα προβλεψη μετα από 30 χρονια αναβροχιας
Ενα παιδι ειναι οτι χειροτερο κατα τη γνωμη μου απο τη πλευρα των παιδιων που θα αποζητανε παντα εναν αδερφο αδερφη για να μην ειναι μονοι στη ζωη.