Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Δε θα κάτσω να το αναλύσω και πολύ...Το είδα,το ανέβασα.Οι πιθανότητες να συμβαίνει δεν είναι μικρή

Τύπε και να είναι μούφα το συγκεκριμένο αυτό που περιγράφεται συμβαίνει συνέχεια.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Έρευνα: Πρωταθλήτριες οι Ελληνίδες στην «απιστία»: Κερατώνουν δίχως τύψεις!

Έρευνα προκαλεί αίσθηση: Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες απατούν το σύντροφό τους.

Έρωτας και απιστία: Οι γυναίκες κερατώνουν και ο άντρες δεν το καταλαβαίνουν ποτέ! - Δείτε πως τα καταφέρνουν..

:orchestra:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.800
Πόντοι
216
Νόμος Ελλεεινίδων:
Μία το πολύ δύο Ελλεεινίδες συνολικά στη ζωή μας είναι αυτές που αξίζουν.-

Έτσι και τύχει να τις προσπεράσουμε και τις δύο, τότε ναι φταίμε εμείς και είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

προφανώς μιλάς για την μάνα και την αδερφή σου τύπε :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
προφανώς μιλάς για την μάνα και την αδερφή σου τύπε :S

Όχι τύπε, το έγραψα στα σοβαρά. 1-2 γκομενάκια μόνο σε όλη μας τη ζωή αξίζουν να βρίσκονται για πάντα δίπλα μας (και από κάτω μας, βεβαίως βεβαίως).

Τύχη αλλά και λίγο μυαλό θέλει, ώστε να σου έρθει η μία από τις δύο την κατάλληλη στιγμή και να μη τη σουτάρεις σαν όλες τις άλλες.

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Γινονται και μια χαρα γινονται και ξαναγινονται.

Προσωπικα και οποιος θελει  το πιστευει. Δουλευα σε γνωστο κλαμπακι στο χαλανδρι και μπροστα μου η τυπισα με αλλους τρεις και χαλβαδιαζε και με τους τρεις. εβλεπε οτι με κλεφτες ματιες την κοιταγα και καποια στιγμη ερχεται και μου το λεει στα ισια. Την επομενη παντρευοταν και ειχε βγει με τους τρεις πρωην να κανει μπατσελορ. Και το κλου?????? Προτεινε και σε εμενα αν ηθελα να παω. Εννοειται πως ουτε καν πηγα και ελεγα οτι η τυπισα οκ με βρηκε μαλακα και με δουλευει επειδη την κοιταω τουλαχιστον αυτο σκεφτηκα .Την επομενη μερα λοιπον εχω κλεισει γαμο σε κτημα και συγκεκριμενα στο κτημα λατανια παληνη μερια και εχω μιλησει μονο με τον γαμπρο για να κλεισω την συμφωνια.Μαντεψτε λοιπον ποια ηταν η νυφη και πως κολησε και η τυπισα οταν με ειδε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Προσωπικα και οποιος θελει  το πιστευει. Δουλευα σε γνωστο κλαμπακι στο χαλανδρι και μπροστα μου η τυπισα με αλλους τρεις και χαλβαδιαζε και με τους τρεις. εβλεπε οτι με κλεφτες ματιες την κοιταγα και καποια στιγμη ερχεται και μου το λεει στα ισια. Την επομενη παντρευοταν και ειχε βγει με τους τρεις πρωην να κανει μπατσελορ. Και το κλου?????? Προτεινε και σε εμενα αν ηθελα να παω. Εννοειται πως ουτε καν πηγα και ελεγα οτι η τυπισα οκ με βρηκε μαλακα και με δουλευει επειδη την κοιταω τουλαχιστον αυτο σκεφτηκα .Την επομενη μερα λοιπον εχω κλεισει γαμο σε κτημα και συγκεκριμενα στο κτημα λατανια παληνη μερια και εχω μιλησει μονο με τον γαμπρο για να κλεισω την συμφωνια.Μαντεψτε λοιπον ποια ηταν η νυφη και πως κολησε και η τυπισα οταν με ειδε.

Φαντάσου πόσο μαλάκα άντρα βρήκε.

Αυτή μπορεί και να του'λεγε ότι είναι παρθένα κι αυτός να την πίστευε.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

E σιγά τύπε, φρόντισε το κορίτσι τουλάχιστον να τα κάνει πριν το γάμο.

Όχι πως δεν θα τα κάνει και μετά βέβαια. Τουλάχιστον είναι ματσό ο γαμπρός άρα θα αποκτήσει παιδί
(ο γαμπρός).

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
E σιγά τύπε, φρόντισε το κορίτσι τουλάχιστον να τα κάνει πριν το γάμο.

Όχι πως δεν θα τα κάνει και μετά βέβαια. Τουλάχιστον είναι ματσό ο γαμπρός άρα θα αποκτήσει παιδί
(ο γαμπρός).

Αν είναι δικό του...

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6

Προσωπικα και οποιος θελει  το πιστευει. Δουλευα σε γνωστο κλαμπακι

Ωπ, εδώ είσαι. Αν δε δούλευες και ήσουν απλός πελάτης ούτε που θα γυρνούσε να σε κοιτάξει. Για κάποιο λόγο οι Ελληνίδες (και όχι μόνο) γουστάρουν τύπους που δουλεύουν σε club/bar, παρόλο που δεν ανήκουν στον κοινωνικό τους κύκλο.

Παράδοξο, αλλά συμβαίνει.

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
Ωπ, εδώ είσαι. Αν δε δούλευες και ήσουν απλός πελάτης ούτε που θα γυρνούσε να σε κοιτάξει. Για κάποιο λόγο οι Ελληνίδες (και όχι μόνο) γουστάρουν τύπους που δουλεύουν σε club/bar, παρόλο που δεν ανήκουν στον κοινωνικό τους κύκλο.

Παράδοξο, αλλά συμβαίνει.

Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες.Αλλωστε παρεα ειχε. Απλα με ειδε που την κοιταζα γιατι απορησα που επεζε και με τους τρεις φατσα φορα μεσα στο μαγαζι.
Απλα γουσταρουν η πιστευουν η τους αρεσει να λενε οτι να σε εκεινο το κλαμπ με ξερουν η δουλευει ο φιλος μου η θα παμε και θα πιουμε τζαμπα γιατι ο ταδε μαλακας με γουσταρει και εγω τον εχω να τον παιζω και αλλα πολλα.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Πλέον έχουν ξεφύγει τα πράγματα.Απο την μια λένε πως δεν υπάρχει θέληση για φλερτ,οι άντρες δεν έχουν αρχίδια για να κάνουν καμάκι και άλλες μαλακίες και απο την άλλη θέλουν παρακάλια,είναι ξενέρωτες,ανοργασμικές και γαμάνε ψυχές σε νεότερους συναγωνιστές.Να σου πώ ότι το λάθος ήταν πως ετρεξες πίσω της και την παρακάλαγες.Δικέ μου αν δεν γουστάρει γάμα το.Και αντε βγήκατε...Σε έκλασε και μίλαγε στα τηλέφωνα.Αυτό είναι τουλάχιστον αγενές,αν όχι προσβλητικό.Η "παιδεία" του κώλου μας έχει φάει σήμερα.Δυστυχώς η στοιχειώδης ευγένεια είναι σπάνια αγαπητέ μου.Και το χειρότερο είναι ότι απο τα νυμφίδια θεωρείται αδυναμία.Άλλες θεωρούν γυναικωτούς ευγενείς ανθρώπους.Τραγικό είναι το γεγονός ότι αν είσαι βαλκάνιος κάφρος θα σε κοιτάνε σαν τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο.Απαξίωση δικέ μου.Αυτό είναι το μυστικό.Κατάλαβαν ότι ψάχνουμε μουνί σαν τρελοί και το εκμεταλλεύονται.Όχι.Μουνιά υπάρχουν και τα πληρωτέα έρχονται φτηνότερα και χωρίς υποχρεώσεις.
Πολυ σωστα ,η φραση <<γαμανε ψυχες>> ολα τα λεφτα.Απο την μια ολες οι τηλεπαρουσιαστριες βγαζουν συνεχεια το θεμα της σεξουαλικης παρενοχλησης απο την αλλη λενε οτι δεν τους την πεφτει κανεις(γενικα στις γυναικες) δηλ. πρεπει να μπεις στο μυαλο της να βρεις την εξυπνη φραση που θα την αναστατωσεις κ.τ.λ. κ.τ.λ. γι αυτο ΑΠΑΞΙΩΣΗ παντου

Επισκέπτης
Παρ΄το αναποδα και θα με καταλαβεις,το τραβελι που κολαει??

Έχει κάτσει η άλλη και έχει στολιστεί του σκοτωμού , κάθεται μισή μέρα να φτιαχτεί και συ της λες ότι μοιάζει με εγχειρισμένη , τι δεν καταλαβαίνεις ;

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010