Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.276
Πόντοι
216
Την βρωνιάρα παλιοπουτάνα τι του κάνει του παιδιου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απο χλμ φαινεται ψευτικο

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Για Αγγλιδα θα το πιστευα , εχω δει χεροτερα , οπως και για Ελληνιδα σε δυτικη χωρα . Αλλα για Ελληνιδα να κανει αυτα στην Ελλαδα νομιζω φοβαται μην φαει ξυλο...

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Του φαντάρου τη γυναίκα τη γαμάνε 10 - 10.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Πλέον έχουν ξεφύγει τα πράγματα.Απο την μια λένε πως δεν υπάρχει θέληση για φλερτ,οι άντρες δεν έχουν αρχίδια για να κάνουν καμάκι και άλλες μαλακίες και απο την άλλη θέλουν παρακάλια,είναι ξενέρωτες,ανοργασμικές και γαμάνε ψυχές σε νεότερους συναγωνιστές.Να σου πώ ότι το λάθος ήταν πως ετρεξες πίσω της και την παρακάλαγες.Δικέ μου αν δεν γουστάρει γάμα το.Και αντε βγήκατε...Σε έκλασε και μίλαγε στα τηλέφωνα.Αυτό είναι τουλάχιστον αγενές,αν όχι προσβλητικό.Η "παιδεία" του κώλου μας έχει φάει σήμερα.Δυστυχώς η στοιχειώδης ευγένεια είναι σπάνια αγαπητέ μου.Και το χειρότερο είναι ότι απο τα νυμφίδια θεωρείται αδυναμία.Άλλες θεωρούν γυναικωτούς ευγενείς ανθρώπους.Τραγικό είναι το γεγονός ότι αν είσαι βαλκάνιος κάφρος θα σε κοιτάνε σαν τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο.Απαξίωση δικέ μου.Αυτό είναι το μυστικό.Κατάλαβαν ότι ψάχνουμε μουνί σαν τρελοί και το εκμεταλλεύονται.Όχι.Μουνιά υπάρχουν και τα πληρωτέα έρχονται φτηνότερα και χωρίς υποχρεώσεις.

Σωστά τα λες.

Παρακάλια σε γκόμενα σήμερα είναι σίγουρη αποτυχία. Σε θεωρεί λιγούρη, αγαπούλη, ενοχλητικό και το χειρότερο: ΔΕΔΟΜΕΝΟ και σε κοροιδεύει με τις φίλες της όταν μιλάει για σένα...

Απορώ με τύπους που τα ανέχονται αυτά και χαλάνε την πιάτσα. Οκ της την έπεσες και δε σε θέλει γιατί το κουράζεις κι άλλο ρε μαλακα; Καλά το να βγαίνεις μαζί της και αυτή να είναι με το κινητό στο αυτί, ειναι να σηκωθείς να φύγεις λεγοντας της στα μουτρα "Σε βαρέθηκα, πάω να φύγω".

Απορω με μερικούς, λίγη αξιοπρέπεια δεν υπάρχει;

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Νόμος Ελλεεινίδων:
Μία το πολύ δύο Ελλεεινίδες συνολικά στη ζωή μας είναι αυτές που αξίζουν.-

Έτσι και τύχει να τις προσπεράσουμε και τις δύο, τότε ναι φταίμε εμείς και είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Διαφωνώ. Πιστεύω ότι σε κάθε έλληνα αξίζουν τουλάχιστον 10 ελλεηνίδες απλά επειδή είναι γτπ η καθεμια από αυτές...

vforvn

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Σωστά τα λες.
Παρακάλια σε γκόμενα σήμερα είναι σίγουρη αποτυχία. Σε θεωρεί λιγούρη, αγαπούλη, ενοχλητικό και το χειρότερο: ΔΕΔΟΜΕΝΟ και σε κοροιδεύει με τις φίλες της όταν μιλάει για σένα...
Απορώ με τύπους που τα ανέχονται αυτά και χαλάνε την πιάτσα. Οκ της την έπεσες και δε σε θέλει γιατί το κουράζεις κι άλλο ρε μαλακα; Καλά το να βγαίνεις μαζί της και αυτή να είναι με το κινητό στο αυτί, ειναι να σηκωθείς να φύγεις λεγοντας της στα μουτρα "Σε βαρέθηκα, πάω να φύγω".
Απορω με μερικούς, λίγη αξιοπρέπεια δεν υπάρχει;

1) Οι αλήθειες πονάνε καμιά φορά αλλά δεν έχεις άδικο. Η αξιοπρέπεια πάει καμιά φορά περίπατο γιατί έχεις ανάγκη να νιώσεις ή να κυνηγήσεις κάτι άσχετα αν είναι λάθος, οπότε σε "ρίχνεις" για να δεις αν αξίζει αλλά και για να τη "μετρήσεις" πως θα αντιδράσει. Όχι δε θα έφευγα ποτέ, δε θα αλλάξω τρόπους για καμιά.

Συγνώμη , vforvr , μήπως μπορείς να μας πεις τι κόμμα σου φαινόταν ότι είναι ; Αν δεν ξέρεις στα σίγουρα, δηλ !
Το στυλάκι της , πού παρέπεμπε ;

2) από όσα συζητήσαμε ΝΔ δαγκωτό οικογενειακή παράδοση.

Πλέον έχουν ξεφύγει τα πράγματα.Απο την μια λένε πως δεν υπάρχει θέληση για φλερτ,οι άντρες δεν έχουν αρχίδια για να κάνουν καμάκι και άλλες μαλακίες και απο την άλλη θέλουν παρακάλια,είναι ξενέρωτες,ανοργασμικές και γαμάνε ψυχές σε νεότερους συναγωνιστές.Να σου πώ ότι το λάθος ήταν πως ετρεξες πίσω της και την παρακάλαγες.Δικέ μου αν δεν γουστάρει γάμα το.Και αντε βγήκατε...Σε έκλασε και μίλαγε στα τηλέφωνα.Αυτό είναι τουλάχιστον αγενές,αν όχι προσβλητικό.Η "παιδεία" του κώλου μας έχει φάει σήμερα.Δυστυχώς η στοιχειώδης ευγένεια είναι σπάνια αγαπητέ μου.Και το χειρότερο είναι ότι απο τα νυμφίδια θεωρείται αδυναμία.Άλλες θεωρούν γυναικωτούς ευγενείς ανθρώπους.Τραγικό είναι το γεγονός ότι αν είσαι βαλκάνιος κάφρος θα σε κοιτάνε σαν τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο.Απαξίωση δικέ μου.Αυτό είναι το μυστικό.Κατάλαβαν ότι ψάχνουμε μουνί σαν τρελοί και το εκμεταλλεύονται.Όχι.Μουνιά υπάρχουν και τα πληρωτέα έρχονται φτηνότερα και χωρίς υποχρεώσεις.

3) Το ότι φαινόταν κάτι καλό και ότι είχα ανάγκη να βγω εκείνη την περίοδο με ώθησε να το κυνηγήσω λίγο παραπάνω. Υπάρχουν και τελικά όντως είναι πολύ φθηνότερα τελικά.

Θεωρώ ότι το βασικότερο πρόβλημα σήμερα είναι ότι δεν εκτιμούν (όχι μόνο η συγκεκριμένη αλλά και προηγούμενες) ότι μπορεί να τους δίνεται, κι όταν δεν ξέρεις να εκτιμάς χάνεις και τις αξίες και χωρίς αξίες πας και βαδίζεις σε εντελώς λανθασμένες κατευθύνσεις.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μην πιστευεις ότι μαλακία αναρτούν στο FB .Ήμαρτον φιλαράκι,δεν σε θεωρώ χαζό.

Δε θα κάτσω να το αναλύσω και πολύ...Το είδα,το ανέβασα.Οι πιθανότητες να συμβαίνει δεν είναι μικρή

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
1) Οι αλήθειες πονάνε καμιά φορά αλλά δεν έχεις άδικο. Η αξιοπρέπεια πάει καμιά φορά περίπατο γιατί έχεις ανάγκη να νιώσεις ή να κυνηγήσεις κάτι άσχετα αν είναι λάθος, οπότε σε "ρίχνεις" για να δεις αν αξίζει αλλά και για να τη "μετρήσεις" πως θα αντιδράσει. Όχι δε θα έφευγα ποτέ, δε θα αλλάξω τρόπους για καμιά.

Παλιότερα  μου είχε τύχει και εμένα να κυνηγήσω αλλά και πάλι δεν ξέφυγα ιδιαίτερα από τα όρια και δεν έβλεπα απόκριση.

Είμαι της άποψης ότι αν κάποια σε γουστάρει θα σου δώσει σήμα να προχωρήσεις. Να βγεις έξω μαζί της (έστω και φιλικά) και να μιλάει στο κινητό με τις φίλες της μια ώρα δείχνει αγένεια και προσωπικά στη ζωή μου έχω μάθει να την επιστρέφω .

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Μην πιστευεις ότι μαλακία αναρτούν στο FB .Ήμαρτον φιλαράκι,δεν σε θεωρώ χαζό.

Η πλάκα είναι που η συγκεκριμμένη "αναρτηση" παίζει σε γνωστό τρολλοpage του facebook εδώ και καιρό.

Eλεος ρε μαλάκες μην πιστεύετε την οποιαδήποτε μαλακία δείτε...

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Εννοείται ότι δεν πας να μιλήσεις σε άγνωστη.Μιλάω να σε συμπαθήσει κάποια ενώ είστε στην ίδια παρέα ή την ίδια δουλειά.

Άντε να πείσεις την άγνωστη ότι δεν είσαι σατανιστής που να θες να τη πας σε κανένα απόμακρο μέρος να τη βιάσεις και να τη σκοτώσεις.

Πάντως είναι ανοικτές σε κουβέντα με άγνωστους, στις πλατείες ή στις στάσεις.  Συνήθως ζητάω αναπτήρα για ξεκάρφωμα και μετά βγάζω ένα χαρτάκι ή καλώδιο ξερωγώ και το καίω μπροστά τους. Μετά ρωτάω αν θέλουν τον αναπτήρα, και είναι πολλές που μου λένε να τον κρατήσω (έχω μαζέψει πολλούς :rockon:).

Ε μετά αρχίζω να ρωτάω τι κάνουν εδώ, αν περιμένουν παρέα, που μένουν, κτλ...αλλά σχεδόν πάντα μόνο εγώ ρωτάω οπότε καταλαβαίνω ότι με βρίσκουν ενοχλητικό.  :tickedoff:

Επισκέπτης
Άντε να πείσεις την άγνωστη ότι δεν είσαι σατανιστής που να θες να τη πας σε κανένα απόμακρο μέρος να τη βιάσεις και να τη σκοτώσεις.

Πάντως είναι ανοικτές σε κουβέντα με άγνωστους, στις πλατείες ή στις στάσεις.  Συνήθως ζητάω αναπτήρα για ξεκάρφωμα και μετά βγάζω ένα χαρτάκι ή καλώδιο ξερωγώ και το καίω μπροστά τους. Μετά ρωτάω αν θέλουν τον αναπτήρα, και είναι πολλές που μου λένε να τον κρατήσω (έχω μαζέψει πολλούς :rockon:).

Ε μετά αρχίζω να ρωτάω τι κάνουν εδώ, αν περιμένουν παρέα, που μένουν, κτλ...αλλά σχεδόν πάντα μόνο εγώ ρωτάω οπότε καταλαβαίνω ότι με βρίσκουν ενοχλητικό.  :tickedoff:

Mpekiari, οι γυναίκες συνήθως δείχνουν ενθουσιασμό μόνο για shopping .Οπότε, πες τους ότι ετοιμάζεσαι να αγοράσεις δώρο για μια ξαδέλφη σου και ζήτα της να σου προτείνει κάποιο κατάστημα με ευκαιρίες .Αν αρχίζεις προσωπικές ερωτήσεις θα σε θεωρεί κανάν ανώμαλο ! Καλή επιτυχία ! Και μη ρυπαίνεις το περιβάλλον !

Επισκέπτης
2) από όσα συζητήσαμε ΝΔ δαγκωτό οικογενειακή παράδοση.

Θα το πω όσο πιο κομψά μπορώ , γιατί οι συγγενείς μου είναι από πρώην Βασιλόφρονες μέχρι Σύριζα (σκέτη "βεντάλια" ) . Επειδή όλες σχεδόν οι ΝΔ-κράτισσες βγαίνουν 1 καλούπι , ένα πράγμα , θεωρώ ότι τις ψιλο-εκπαιδεύουν για "γλάστρες" , με ό,τι αυτό συνεπάγεται !
Οπότε , ίσως να θεωρούν ότι αν εκπληρώνουν τα απαιτούμενα στανταρντς ως προς την εμφάνιση , ο ρόλος τους έχει τελειώσει.Οπότε , υπάρχει πρόβλημα !

Αυτή είναι η εντύπωσή μου ,γιατί ποτέ δε γράφτηκα στη ΝΔ για να ξέρω εκ των εσω τι γίνεται !

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εγω λογο σχολης  και  ξερω  αρκετες δαπιτισσες  μπορω να σχολιασο

Stories

Νέο!

Stories