The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
Τότε γιατί μπαίνεις εδώ;Bourdela λέγεται το site,όχι cosmopolitan.Παντως δε γαμαω επι πληρωμη τυπε...
Τότε γιατί μπαίνεις εδώ;Bourdela λέγεται το site,όχι cosmopolitan.Παντως δε γαμαω επι πληρωμη τυπε...
Τότε γιατί μπαίνεις εδώ;Bourdela λέγεται το site,όχι cosmopolitan.
Καλυτερα θλιβερος παρα ναυαγιο οπως εσυ...
Πόσο ανώτερος είσαι.Για να βλεπω τα ναυαγια και να λεω δοξα το θεο καλα ειμαι!
Σε ποιό ποστ;
Πόσο ανώτερος είσαι.
Το να αποφευγεις να βρισκεσαι αναμεσα σε πολυ κοσμο και το να σταματας δραστηριοτητες/χόμπι που πριν εβρισκες ενδιαφερουσες ειναι ΒΑΣΙΚΑ σημαδια καταθλιψης.
Δεν υπαρχει καταθληπτικος που να μην τα εχει.
Ενα 3ο επισης πολυ βασικο ειναι οτι ο καταθληπτικος αρνειται οτι εχει καταθλιψη.... :S :S :S
ε τοτε τι θες σε ένα τετοιο σαητ. εγω όταν παντρευτηκα και σταματησα το αγοραιο δεν εγραφα εδώ, με το που χωρησα ξαναγραφτηκα και επανηλθα στην δραση. βγαλτε εξω τον εξωθεσμικο.Παντως δε γαμαω επι πληρωμη τυπε...
Αξία του δίνουμε. Εδώ έλεγε ότι αν η αδερφή του είχε ωραίο κωλο θα την γαμαγε.ε τοτε τι θες σε ένα τετοιο σαητ. εγω όταν παντρευτηκα και σταματησα το αγοραιο δεν εγραφα εδώ, με το που χωρησα ξαναγραφτηκα και επανηλθα στην δραση. βγαλτε εξω τον εξωθεσμικο.
ε τοτε τι θες σε ένα τετοιο σαητ. εγω όταν παντρευτηκα και σταματησα το αγοραιο δεν εγραφα εδώ, με το που χωρησα ξαναγραφτηκα και επανηλθα στην δραση. βγαλτε εξω τον εξωθεσμικο.
Αξία του δίνουμε. Εδώ έλεγε ότι αν η αδερφή του είχε ωραίο κωλο θα την γαμαγε.
Αξία του δίνουμε. Εδώ έλεγε ότι αν η αδερφή του είχε ωραίο κωλο θα την γαμαγε.
ΝαιΤροπος του λεγειν ρε μαλακα!!
Τύπε εισαι ωραιος, εγω να ξερεις σε παραδεχομαι και σε παρακολουθω.Εχω ιστορικο καταθλιψης τυπε...
Τύπε εισαι ωραιος, εγω να ξερεις σε παραδεχομαι και σε παρακολουθω.
Ποια ευτυχια ρε τυπε;;; να στε 4-5 μπακουροι ψωλαραιοι για καφε και να παιζετε ο ενας τη πουτσα του αλλου;;;
Αυτο ειναι ευτυχια;;;;
Ποσοωεισαι;; 15;;;
Μπράβο τύπε. Σπάνια συναντά κάποιος πολύ καλούς φίλους. Δείχνεις ότι έχεις κοινωνική παιδεία και γνώση του τι σημαίνει πραγματικη φιλία. Στο μυαλό μου εχω όταν τα φτιάξω με κάποια και υπάρχει φίλη της σινγκλ να την κάνω πάσα σε κάποιον φίλο κι ας μην είναι κολλητός.
Αρκεί όμως να μπορείς να γνωρίζεις και εύκολα γκόμενα.Άμα σου κάθεται γκόμενα μια φορά στα πέντε ή και στα δέκα χρόνια,πώς θα βάλεις την ψωλοπαρέα πάνω από αυτήν;Δεν γαμάνε όλοι διψήφια και τριψήφια νούμερα γυναικών στην Ελλάδα για να τις απαξιώνουν τόσο εύκολα.
Η μουνοδουλεία ξεκινάει από την μοναξιά και την αγαμία.Είπαμε,εαν όλοι βρίσκανε γκόμενα όποτε γουστάρανε,δεν θα υπήρχε τόση προσήλωση στο μουνί και χέσιμο σε όλους τους άλλους.Τί να κάνεις όμως,να ξεμείνεις μια ζωή με την ψωλοπαρέα και τη μαλακία;Σιγά την ευτυχία.