kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Να πεθανεις εσυ
Να πεθανεις εσυ
χαλατε την πιατσα
Να πεθανεις εσυ
Να πεθανεις εσυ
χαλατε την πιατσα
τυπε να ξερεις οταν πλενεις τα πιατα η δικια σου θα ξεσκιζεται με καναν αλβανο ή κανα πακη που δεν ξεκοψε απο τις παρεες του για να την γαμησειΕτσι εινΙ η πιατσα τυπε... συνηθισε το!
1-2 φορες καναμε το λαθος να βγουμε με "φιλους" και μας κοιταγαν με βλεμμα ζηλιας μισους του στυλ "εγω γιατι να μαι μονος..." και καταληξαμε να τσακωθουμε κι ολας απο τη γλωσσοφαγια!
Ρε ουστ! Μονοι μας και παλι μονοι μας!
Τυποι κι εγω ξεκοψα απ ολους οταν βρηκα γυναικα! Και μαλιστα ουτε γω ουτε η γυναικα θελουμε να βγαινουμε με αλλους... καλυτερα μονοι! Κι ακομα καλυτερα σπιτι! Εγω σταματησα και οσα χομπι ειχα... παλευω μπας και παω κανα γυμναστηριο... λεμε να γραφτουμε μαζι...
Ετσι παει, μη σας φαινεται παραξενο... κι οποιος δε το χει κανει λεει ψεματα!!!
Ωραιο τρολαρισμα.Τυποι κι εγω ξεκοψα απ ολους οταν βρηκα γυναικα! Και μαλιστα ουτε γω ουτε η γυναικα θελουμε να βγαινουμε με αλλους... καλυτερα μονοι! Κι ακομα καλυτερα σπιτι! Εγω σταματησα και οσα χομπι ειχα... παλευω μπας και παω κανα γυμναστηριο... λεμε να γραφτουμε μαζι...
Ετσι παει, μη σας φαινεται παραξενο... κι οποιος δε το χει κανει λεει ψεματα!!!
Εκεινη? Φιλες εχει? βγαινει?Τυπε ενα κολλητο μονο εχω κρατησει για να πηγαινουμε καφενε για μπυριτσα η ουζακι και να βλεπουμε μπαλιτσα 1-2 φορες το μηνα! Μου αρκει... Να πα να γαμηθουνκαι οι φιλοι κι οι παρεες
Εκεινη? Φιλες εχει? βγαινει?
Γιατι τοσο αντικοινωνικοι και οι δυο?Οχι...
Ποσων ετων εισαι αν επιτρεπεται?Τι να κανουμε... ετσι ειμαατε... Εγω προσωπικα αγχωνομαι με το πολυ κοσμο! Θελω ησυχια
ειπε ο ινστρουχτορας του πιρφορισμου.... :SΤεσπα αν νιωθεις εσυ καλα, δεν μας πεφτει λογος.
Ε τι να του πω ρε τύπε, αν περναει αυτος καλα τι μας κοφτει?ειπε ο ινστρουχτορας του πιρφορισμου.... :S
Εκεινη? Φιλες εχει? βγαινει?
να του τριξεις τα δοντια, να γινει ακομα πιο πιρφορος...δεν αρκει να περνα καλα, πρεπει να απολαμβανει να ειναι μουνοδουλος :S να χεσω τον πιρφοσυνδικαλισμο σας ρεΕ τι να του πω ρε τύπε, αν περναει αυτος καλα τι μας κοφτει?