τυπε καλα και αυτα που λες αλλα εισαι μικρος ακομα θα μεγαλωσεις
Ισα ισα οσο μεγαλωνω τοσο απαξιω το μουνι
Οταν βρεθεις στην θεση μου(του πιτσιρικα) και σου ζητανε ξεφτιλικια και ξυλο με ζωνες κατι παντρεμενες καθηγητριες σε δημοτικο πχ χαχα ονοματα δεν λεμε η παντρεμενες που τις ξεφτιλιζεις στον πουτσο τοτε ελα πες μου να παντρευτω
Αλλα μπορω να σου πω εγω καποια λιγα
Μια ιδιοτητα κυνηγανε πχ γιατρος εφοσον γαμησανε τα κακα παιδια σαν του λογου μου θελουν το καλο παιδι για την σταθεροτητα την ιδιοτητα τα φραγκα και την καλη ζωη
Βεβαια οτι τις χυσανε και τις γαμησανε 100 νοματαιοι ουτε θα στο αναφερουν
Και το λεω η νεα γενια εχει ξεφυγει επι 100,απλα δεν σας τα λενε
Παιχτε το λιγο φιλαρακια και ανετοι οπως εγω να ψαρεψετε να σας πουνε για παρτουζες για τριο για γαμησια στις τουαλετες
Απλα οταν πας στην γκομενα σαν σοβαρος σιγα μην στα πει το ξερει θα σε χασει και φοβαται οτι θα γινει βουκινο στην καλυτερη
Τραβα σαν φιλαρακι και cool που βγαζεις προς τα εξω το τι γυναικα τι αντρας να περναμε καλα και τοτε θα καραφλιασεις
Παρθενες ειναι μονο οι ασχημες,οι χοντρες εχουν ξεζουμισει κατι σπιθαμι πουτσας και τα καλα μουνια χαχα να σου αναφερω λιγες περιπτωσεις
Η μουναρα του σχολειο μου πανε χρονια γαμησε εναν αραπη οταν της ειπε οτι ειναι ο lua lua(παλια επι ολυμπιακου)
Γνωστη μου που το παιζε ντιβα γαμησε τον μαλακα τον μαζουρακη-το ιδιο βραδυ στο βανακι του
Θες φιλε να σε παω μια βολτα Γλυφαδα που ειμαι στα κολπα?Να δεις οτι ολααα μα ολαααα τα υπερμουνα τρωνε πουτσα αμα βρουνε κοκα στο opus και στα λοιπα μαγαζια
Πλεον δεν ρωταω τιποτα,δεν θελω να ξερω