Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Γιατι απλα οι Ελληνιδες προτιμουν να κοψουν εισιτηριο για να τις γαμησει α) ο πετυχημενος β) το αφεντικο γ) ο μπαρμαν δ) ενας αληταμπουρας, οι οποιοι δεν αποτελουν πανω απο το 15% των ανδρων.

Τους υπολοιπους τους καταδικαζουν στην αγαμια και στις ατερμονες συζητησεις ξημερωματα στο Γκαζι, αν οχι στην πληρη απαξιωση.

Ετσι τις εμαθαν οι γονεις τους και οι πιρφοροι

Και πως γνωρίζει η γκόμενα εκ των προτέρων ότι αυτός που τους την πέφτει δεν ανήκει σε μια από τις κατηγορίες που αναφέρεις αφού τον απορρίπτουν με τη μία και χωρίς καμία συζήτηση
?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
H σεξουαλικη απελευθερωση εγκαθιδρυθηκε απο τους χιπυς. Ηταν ομως κατι τελειως διαφορετικο εκεινο που φανταζονταν απο αυτο που εγινε. Νομιζαν οτι οπως αντρας καβλωνει και θελει να γαμησει τη μια και την αλλη, ετσι θα εκανε και η γυναικα. Οτι ολοι οι ανθρωποι θα ειμασταν σεξουαλικα χορτατοι και χαρουμενοι.

Τελικα καταργωντας την θρησκευτικη μονογαμια κατεληξαν να οξυνουν την ανισοτητα και να εξυπηρετησουν τους κακους καπιταλιστες που πολεμουσαν.

Οι γυναικες στερησαν το μουνι τους απο τα απλα συνηθισμενα παιδια που παντρευονταν με προξενιο και το εδωσαν στο μικρο ποσοστο ανδρων που ξεχωριζουν απο τους πολλους.

Αυτο το φαινομενο παρατηρειται σε ολες τις χωρες, με λιγοτερη ενταση στις βορειοδυτικες και με μεγαλυτερη στις μεσογειακες.

Στις βορειοδυτικες χωρες οι αντρες, σαν πιο εξυπνοι, εσπρωξαν τις γυναικες στην "πουτανια". Δηλαδη τους ειπαν, γαμησου πιο πολυ, κανε παρτουζες, ακομη και οι συζυγοι τους τις παροτρυναν να γαμιουνται με αλλους.

Οταν αυξανουν οι αριθμοι των ερωτικων συντροφων, αυξανεται λιγο η πιθανοτητα να γαμησει και ο "φτωχός".

Στη μεσογειο ειμαστε ολοι πονηριδηδες. Ολοι θελουμε να φαμε απο τη γυναικα του γειτονα αλλα τη δικια μας τη θελουμε αποκλειστικη. Αυτο οι αριθμοι δε μπορουν να το υποστηριξουν οπως καταλαβαινετε, οποτε οι γυναικες μας κανουν ο,τι θελουν και μας κερατωνουν στα κρυφα με τους "μαγκες", τους πλουσιους, τους αραπηδες κλπ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Και πως γνωρίζει η γκόμενα εκ των προτέρων ότι αυτός που τους την πέφτει δεν ανήκει σε μια από τις κατηγορίες που αναφέρεις αφού τον απορρίπτουν με τη μία και χωρίς καμία συζήτηση
?

Πολυ ωραια ερωτηση. Υπαρχουν πραγματα επανω μας, απο το ντυσιμο, μεχρι τη γλωσσα του σωματος που προδιδουν στις γυναικες περισσοτερα απο οσα εμεις μπορουμε να αντιληφθουμε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν ένα σωρό γράφοντες σε αυτό το θέμα που παραπονιούνται ότι δεν τους κάθονται οι Ελληνίδες ποτέ και πουθενά. Γιατί συμβαίνει αυτό??

γιατι τον εχουν κανει σφεντονα για αυτο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πολυ ωραια ερωτηση. Υπαρχουν πραγματα επανω μας, απο το ντυσιμο, μεχρι τη γλωσσα του σωματος που προδιδουν στις γυναικες περισσοτερα απο οσα εμεις μπορουμε να αντιληφθουμε.

70-80%της επικοινωνιας γινεται με γλωσσα του σωματος κ γραφουν οι αλλοι για ρουχα κ ατακες κ μαλακιες  :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
?
Πλακα κάνεις, ετσι? Οι γυναικες σε σκαναρουν απο το πρωτο δευτερολεπτο απο τις κινησεις, το πώς κοιτας, το πως μιλας, το πως περπατας και εχουν βγαλει το συμπερασμα το οποιο δεν αναιρούν ποτέ. Αλλά κι εσυ απο το πρωτο λεπτο οταν σου μιλησει καποιος, δεν καταλαβαινεις αν ειναι μαλακας, σπασαρχιδης, σοβαρος ή αδιαφορος?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ανοίξτε ένα μπουρδέλο να βοηθησετε την κοπέλα :grin:

M9eys7H.jpg

Το θέμα είναι ότι σε μπουρδέλα για γυναίκες θα πήγαιναν μόνο οι γριές και οι πολύ χοντρές.Αυτές δηλαδή που τις βλέπεις και γυρνάς το κεφάλι.Όλες οι άλλες θα βρίσκουν πάντα έστω έναν πυρφόρο σ'αυτή τη γη που θα τις γαμάει τζάμπα.

Ενώ στα κανονικά μπουρδέλα των αντρών,θα δεις και εμφανίσιμους,και νέους,και γυμνασμένους και ότι θες.Απ'αυτό και μόνο φαίνεται ποιό φύλο δέρνει η αγαμία.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Πλακα κάνεις, ετσι? Οι γυναικες σε σκαναρουν απο το πρωτο δευτερολεπτο απο τις κινησεις, το πώς κοιτας, το πως μιλας, το πως περπατας και εχουν βγαλει το συμπερασμα το οποιο δεν αναιρούν ποτέ. Αλλά κι εσυ απο το πρωτο λεπτο οταν σου μιλησει καποιος, δεν καταλαβαινεις αν ειναι μαλακας, σπασαρχιδης, σοβαρος ή αδιαφορος?

Λοιπόν πριν κάποια χρόνια έτυχε να ήμουν σε παρέα ξένων (από βορά) και την πέσαμε σε κάποιες Ελληνίδες οι οποίες ξεκολιάστηκαν όλο το βράδυ με μεγάλη τους χαρά.

Όσες φορές πριν παρουσιάστηκα σαν Έλληνας πήρα τα παπάρια μου ενώ οι άλλοι ξεκόλιαζαν αβέρτα.
Ούτε συμπεριφορά άλλαξα ούτε γλώσσα του σώματος. Μόνο γλώσσα ομιλίας...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Λοιπόν πριν κάποια χρόνια έτυχε να ήμουν σε παρέα ξένων (από βορά) και την πέσαμε σε κάποιες Ελληνίδες οι οποίες ξεκολιάστηκαν όλο το βράδυ με μεγάλη τους χαρά.

Όσες φορές πριν παρουσιάστηκα σαν Έλληνας πήρα τα παπάρια μου ενώ οι άλλοι ξεκόλιαζαν αβέρτα.
Λειτουργησαν με τους κοινωνικους κανονες των ξενων.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εγω παντως το καφε παπουτσακι μου τ σγορασα...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Λειτουργησαν με τους κοινωνικους κανονες των ξενων.

Η σε κάτι που δεν θα γίνει μπροστά στον καθημερινό κοινωνικό τους περίγυρο (και ότι σχόλιο αυτό συνεπάγεται) αισθάνονται πιο απελευθερωμένες και αφήνουν στην άκρη τα συμπλέγματα που κουβαλάνε προκειμένου να πηδηχτούν... 

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Ανοίξτε ένα μπουρδέλο να βοηθησετε την κοπέλα :grin:

M9eys7H.jpg
Δίκαιο το αίτημα της τύπε. Απορώ όμως με τόσους άνδρες εδώ στη χώρα πως και δεν βρίσκει. Όσο άσχημη και να είναι κάποια η υπέρβαρη θα βρεθούν άνδρες. Εντύπωση μου κάνει. Που το βρήκες το κείμενο ;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36

Κάτι παρόμοιο συνέβη στο Μπολίβαρ το Σάββατο. Ήμουν με Έλληνα και οι υπόλοιποι ξένοι, η μία μόνο γυναίκα. Ο ένας από τους ξένους καταφέρνει και βρίσκει από το πουθενά 2 γκομενες Ελληνίδες. Συστήνεται ο ένας φίλος ο Έλληνας στις τυπισσες και μετά δεν του μιλούσαν οι γαλοτσες. Τις παίρνει ο ξένος, Λιβανέζος, και τις πάει παραλία στις ξαπλώστρες. Μετά λογικά φαγανε καλά.

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Το 10% γαμαει τα καλυτερα μουνια! Τα 9-10αρια!
Ολοι οι υπολοιποι συμβιβαζομαστε με πιο μετριες για να επιβιωσουμε!

Δεν ξέρω εαν το λες για να αστιευτείς αλλά εαν το λες σοβαρά , τότε είσαι τέρμα λάθος για μένα και πολύ ηττοπαθής.
Εαν θεωρείς κάποιον ποιο μάγκα να του κάτσει γκόμενα από 9άρι-10άρι σε σχέση με κάποιον που πληρώνει και γαμάει της ίδιας κατηγορίας μουνιά τότε πλανάσαι πλάνην οικτρά.
Έχω δει μέτριους εμφανησιακά να ρίχνουν τέτοιες γκόμενες επειδή απλά είναι χαζές και αντίστοιχα ο τύπος είναι άριστος τεχνίτης του μπλα-μπλά.Έχω δει επίσης τελείως άσχημους εμφανησιακά να έχουν τέτοιες γκόμενες επειδή απλά φυσάνε το παραδάκι και οι γκόμενες του κάθονται για να τον ξεκοκκαλίσουν.
Δεν τους κάνει αυτούς περισσότερο μάγκες από εμένα που ναι μεν είμαι εμφανίσιμος (αρκετά άνω του μέσου όρου) , ξέρω πως να σταθώ σε μια σοβαρη κουβέντα αλλά δεν το έχω με το μπλα-μπλα γιατί πολύ απλά δεν μου βγαίνει όσο κάποιων άλλων που το έχουν έμφυτο.Εγώ μπορεί να μην είμαι στο 10% που γαμάει αυτά τα μουνιά με την ιδιότητα της "σχέσης" αλλά γαμάω ακριβώς τα ίδια μουνιά και καλύτερα πληρώνοντάς τες για τις ώρες που γουστάρω εγώ.
Για τράβα ρώτα αυτούς που έχουν "σχέση" με τέτοιες γυναίκες τι τραβάνε με τις παραξενιές των συνοδών τους και μετά έλα να μου πεις αν θα ήθελες να είσαι στη θέση τους ή όχι.
Έχει τεράστια διαφορά το να είσαι "χορηγός" για λίγες ώρες από το να είσαι "χορηγός" επί 24ώρου βάσεως.Όλα έχουν το τίμημά τους.Διαλέγεις και παίρνεις.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ναι αλλα για να γαμας 10αρια σημαινει οτι μετρας!
Και ουτως η αλλως στο 10% δεν ειμαστε εμεις, αλλα ο Ρουβας, ο Ντανος, ο ΚΑσιδωκοστας, ο Κοντομηνας, ο Αργυρος κλπ κλπ...
Οποτε τζαμπα το κουραζουμε...

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Κάτι παρόμοιο συνέβη στο Μπολίβαρ το Σάββατο. Ήμουν με Έλληνα και οι υπόλοιποι ξένοι, η μία μόνο γυναίκα. Ο ένας από τους ξένους καταφέρνει και βρίσκει από το πουθενά 2 γκομενες Ελληνίδες. Συστήνεται ο ένας φίλος ο Έλληνας στις τυπισσες και μετά δεν του μιλούσαν οι γαλοτσες. Τις παίρνει ο ξένος, Λιβανέζος, και τις πάει παραλία στις ξαπλώστρες. Μετά λογικά φαγανε καλά.

Οι λιβανεζοι τυπε το φυσανε το παραδακι!
δες λογαριασμους που κανανε στο ΝΑΜΟΣΣ στον ΡΕμο προχτες...
Μη συγκρινουμε ανομια πραγματα!

Μαυτους θα πανε τα μουνια, οχι με μενα και σενα που ψαχνουμε σε ποια ταβερνα η τυροκαυτερη εχει 3.5 ευρω και οχι 4!

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Από τη στιγμή που εγώ έχω το προνόμιο να διαλέγω και όχι να με διαλέγουν (και μάλιστα με αισχρά κριτήρια) μου φτάνει και μου περισσεύει.
Έχεις δίκιο.Τζάπα το κουράζουμε.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Οι λιβανεζοι τυπε το φυσανε το παραδακι!
δες λογαριασμους που κανανε στο ΝΑΜΟΣΣ στον ΡΕμο προχτες...
Μη συγκρινουμε ανομια πραγματα!

Μαυτους θα πανε τα μουνια, οχι με μενα και σενα που ψαχνουμε σε ποια ταβερνα η τυροκαυτερη εχει 3.5 ευρω και οχι 4!
Δεν είναι αυτοί οι Λιβανέζοι που έχεις στο μυαλό σου τύπε. Απλά παιδιά ηταν. Στο Μπολιβαρ ήμασταν τύπε κι οχι στο Φραντζελικο. Πιο πολύ για τσιγκούνηδες τους εκοβες παρά για κουβαρδαδες.
Υ.Γ. : Για τσιπουρακια τύπε πότε θα πάμε ; Δεύτερη φορά σε ρωτάω. Την πρώτη φορά μας έγραψες στις αρχιδαρες σου.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Δεν είναι αυτοί οι Λιβανέζοι που έχεις στο μυαλό σου τύπε. Απλά παιδιά ηταν. Στο Μπολιβαρ ήμασταν τύπε κι οχι στο Φραντζελικο. Πιο πολύ για τσιγκούνηδες τους εκοβες παρά για κουβαρδαδες.
Υ.Γ. : Για τσιπουρακια τύπε πότε θα πάμε ; Δεύτερη φορά σε ρωτάω. Την πρώτη φορά μας έγραψες στις αρχιδαρες σου.

Τυπε δε πινω τσιπουρα μονο ουζαρες...
Θα δω το προγραμμα μου και θα σε ενημερωσω!

orionf15

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ας αρχισουμε εμεις να αλλαζουμε συμπεριφορα. Καντε τες να νιωθουν οτι δεν υπαρχουν . Ετσι γυρναμε το παιχνιδι αναποδα. Το φιλαρακι σου παραπανω κακως τους συστηθηκε. Πληρης αδιαφορια κ απαξιωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom