JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
τυπε οι ελλεϊνιδες μας χαλανε τον τουρισμο γιατι οι ξενοι χυστες οταν τις βλεπουν δεν ξαναρχονται :S :S :S
Δεν εχεις αδικο .....
τυπε οι ελλεϊνιδες μας χαλανε τον τουρισμο γιατι οι ξενοι χυστες οταν τις βλεπουν δεν ξαναρχονται :S :S :S
ειδικα αμα δουν καμια σαν αυτή που εχεις στο αβαταρ σου ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται.
τυπε αυτη ειναι ακομα πιο επικινδυνη ;) :S :S :S
Άν δεν έχεις κύκλο και κονέ,δεν σου κάθεται καμία ελλεεινίδα ρε γαμώτο,αυτό είναι το πρόβλημα.Και εμφανίσιμος να είσαι,και καλοντυμένος,και με λεφτά στην τσέπη,αν είσαι μόνος ή βγαίνεις συνέχεια με αντροπαρέα,δεν κάνεις τίποτα.Έχω δει πολλές όμορφες να τα φτιάχνουν με κατώτερους εμφανισιακά μόνο και μόνο επειδή έτυχε να είναι στην ίδια παρέα ή την ίδια δουλειά.Έχουν αυτό το κόλλημα ότι μόνο οι άντρες της παρέας τους αξίζουν.
Μπορεί δηλαδή κάποια όμορφη να τα έχει με έναν που μοιάζει πχ στον Σεφερλή και να ρίχνει άκυρα σε κάποιον με εμφάνιση του 10,μόνο και μόνο επειδή είναι άγνωστος.Αυτό δε νομίζω να συμβαίνει σε άλλες χώρες.
Τύπε αν οι Ελλεηνιδες ήταν εύκολες θα έρχονταν περισσότεροι ξένοι και ο ανταγωνισμός θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος.τυπε οι ελλεϊνιδες μας χαλανε τον τουρισμο γιατι οι ξενοι χυστες οταν τις βλεπουν δεν ξαναρχονται :S :S :S
Φίλε Flirter κάνεις μεγάλο λάθος εδώ!!!Τύπε αν οι Ελλεηνιδες ήταν εύκολες θα έρχονταν περισσότεροι ξένοι και ο ανταγωνισμός θα ήταν ακόμη μεγαλύτερος.
Έχεις δει κάνέναν άντρα απο χώρες που το μουνί είναι ευκολο να ψάχνεται στο εξωτερικό για να γαμήσει?
Πάει δηλαδή ο Τσέχος ή ο Πολωνός ή ο Ρώσος ή ο Σουηδός πορνοτάξιδα για να γαμήσει γιατί γίνεται χαμός απο ξένους στη χώρα του?
Όταν οι γυναίκες γλεντάν το μουνί τους τότε έχει για όλους!!!
+1 :SΑμα βγαλει κανεις άκρη με τις ελεηνιδες εμενα να μου τρυπησει τη μυτη
Δε νομίζω ότι υπάρχει χώρα με εύκολο μουνί πλέον (εννοώ χωρίς πληρωμή).
Φίλε Glock, έχω πετύχει Σουηδούς, Βραζιλιάνους, Άγγλους στην Ουκρανία να έχουν έρθει να πηδήξουν, οχι πορνες και σπονσορε, αλλά κανονικές. Ο Σουηδός ψηλός, ξανθός, ο Βραζιλιάνος πολύ δυνατό καμάκι και εμφανίσιμος.Φίλε Flirter κάνεις μεγάλο λάθος εδώ!!!
Έχεις δει κάνέναν άντρα απο χώρες που το μουνί είναι ευκολο να ψάχνεται στο εξωτερικό για να γαμήσει?
Πάει δηλαδή ο Τσέχος ή ο Πολωνός ή ο Ρώσος ή ο Σουηδός πορνοτάξιδα για να γαμήσει γιατί γίνεται χαμός απο ξένους στη χώρα του?
Όταν οι γυναίκες γλεντάν το μουνί τους τότε έχει για όλους!!!
Φίλε Glock, έχω πετύχει Σουηδούς, Βραζιλιάνους, Άγγλους στην Ουκρανία να έχουν έρθει να πηδήξουν, οχι πορνες και σπονσορε, αλλά κανονικές. Ο Σουηδός ψηλός, ξανθός, ο Βραζιλιάνος πολύ δυνατό καμάκι και εμφανίσιμος.
Έρχονται αρκετοί και στην Ελλάδα για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να εξασκηθούν στα δύσκολα. Κάποιοι γνωρίζουν ότι θα φάνε πολλά άκυρα, αλλά αν είναι επίμονοι θα φάνε Ελληνίδες που τους αρέσουν οι ξένοι.
Οι Εθνικότητες που ανέφερες δεν έρχονται όντως για καμάκι στις Ελληνίδες, πλην ελαχίστων. Κυρίως αυτοί που καμακωνουν Ελληνίδες είναι μεσογειοι και Λατινοι.
οκ , θα σου το πω αλλιώς ....Φίλε Glock, έχω πετύχει Σουηδούς, Βραζιλιάνους, Άγγλους στην Ουκρανία να έχουν έρθει να πηδήξουν, οχι πορνες και σπονσορε, αλλά κανονικές. Ο Σουηδός ψηλός, ξανθός, ο Βραζιλιάνος πολύ δυνατό καμάκι και εμφανίσιμος.
Έρχονται αρκετοί και στην Ελλάδα για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να εξασκηθούν στα δύσκολα. Κάποιοι γνωρίζουν ότι θα φάνε πολλά άκυρα, αλλά αν είναι επίμονοι θα φάνε Ελληνίδες που τους αρέσουν οι ξένοι.
Οι Εθνικότητες που ανέφερες δεν έρχονται όντως για καμάκι στις Ελληνίδες, πλην ελαχίστων. Κυρίως αυτοί που καμακωνουν Ελληνίδες είναι μεσογειοι και Λατινοι.
Τύπε όχι.type gamas kana moyni?