Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο Σουηδός είναι σε άλλη κατηγορία από τους Σλάβους.Τουλάχιστον στις μεσογειακές χώρες μπορεί να γαμήσει οπουδήποτε.Αν είναι μαλάκας και πηγαίνει σε χώρες που κυριαρχεί το ξανθό,δεν του φταίει κανένας αν δεν γαμάει.
Εδώ δεν εξετάζουμε τους άντρες αλλά τις γκόμενες που για να φάνε έναν πούτσο απο Ντόπιο  το Σαββατόβραδο  δεν χρειάζεται να έχουν ψάξει εξονυχιστικά το fb κάποιου, το κύκλο του , το Ε9, το αυτοκίνητο , που συχνάζει τι έχει κάνει στη ζωή του χωρίς απαραίτητα να έχει σημασία αλλά έτσι για να το ξέρουν, να ακούσουν παραμύθια , να βγάλουν χίλιους δύο ενδοιασμούς και άλλα πολλά!
Όλα αυτά τα στραβά των μεσογειακών γυναικών ή και των βαλκάνιων κάνουν τους άντρες να αναζητούν αλλού την σεξουαλική ικανοποίηση και το φλερτ!
Επίσης να πω πως Αμερική και Αγγλία το μουνί είναι επίσης ευκολο αλλά είναι λίγες άξιογάμητες και οι περισσότερες τόφαλοι!Για αυτόν ακριβώς το λόγο όλοι οι Αγγλοσάξονες που ψάχνονται στο εξωτερικό είναι όσοι περισσέυουν και είναι λιγότερο εμφανίσιμοι και κάπως χαζούληδες ...

Αλλά απο Μεσόγειο ανεβαίνουν δυνατοί παίκτες!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ δεν εξετάζουμε τους άντρες αλλά τις γκόμενες που για να φάνε έναν πούτσο απο Ντόπιο  το Σαββατόβραδο  δεν χρειάζεται να έχουν ψάξει εξονυχιστικά το fb κάποιου, το κύκλο του , το Ε9, το αυτοκίνητο , που συχνάζει τι έχει κάνει στη ζωή του χωρίς απαραίτητα να έχει σημασία αλλά έτσι για να το ξέρουν, να ακούσουν παραμύθια , να βγάλουν χίλιους δύο ενδοιασμούς και άλλα πολλά!
Όλα αυτά τα στραβά των μεσογειακών γυναικών ή και των βαλκάνιων κάνουν τους άντρες να αναζητούν αλλού την σεξουαλική ικανοποίηση και το φλερτ!
Επίσης να πω πως Αμερική και Αγγλία το μουνί είναι επίσης ευκολο αλλά είναι λίγες άξιογάμητες και οι περισσότερες τόφαλοι!Για αυτόν ακριβώς το λόγο όλοι οι Αγγλοσάξονες που ψάχνονται στο εξωτερικό είναι όσοι περισσέυουν και είναι λιγότερο εμφανίσιμοι και κάπως χαζούληδες ...

Αλλά απο Μεσόγειο ανεβαίνουν δυνατοί παίκτες!

Σε ποιες χώρες τρώνε οι γκόμενες πούτσα το Σαββατόβραδο από άγνωστους;Εγώ νομίζω πουθενά.Μπορεί να μιλήσεις σε γκόμενες αλλά αυτό από το να σου κάτσουν έχει μεγάλη απόσταση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σε ποιες χώρες τρώνε οι γκόμενες πούτσα το Σαββατόβραδο από άγνωστους;Εγώ νομίζω πουθενά.Μπορεί να μιλήσεις σε γκόμενες αλλά αυτό από το να σου κάτσουν έχει μεγάλη απόσταση.

ρωσσια βουλγαρια ολλανδια αμερικη
και ελληνιδα μου χει κατσει σε 4 ωρες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
και ελληνιδα μου χει κατσει σε 4 ωρες
ειδε το Μερσεντικο για αυτο.

URL]]

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Πως να γαμησει ετσι που κινειται;
Εγω του τα λεω αλλα εχω γινει κακος και μ εχει βαλει στο ματι...
Δεν σε έχω πάρει με κακό μάτι τύπε. Απλά δεν έχουμε τα ίδια γούστα στους χώρους διασκέδασης και τις ίδιες καταναλωτικές συνήθειες.
Έκανες ένα μεγάλο ποστ πολύ δυνατό δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα. Δείχνεις ανερχόμενη δύναμη στο μπου. Τα άλλα περί ούζα και μπουζούκια δεν μου άρεσαν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δεν σε έχω πάρει με κακό μάτι τύπε. Απλά δεν έχουμε τα ίδια γούστα στους χώρους διασκέδασης και τις ίδιες καταναλωτικές συνήθειες.
Έκανες ένα μεγάλο ποστ πολύ δυνατό δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα. Δείχνεις ανερχόμενη δύναμη στο μπου. Τα άλλα περί ούζα και μπουζούκια δεν μου άρεσαν.

ακους τεκνο τυπε?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16

Ε τι να κανουμε βρε τυπε... ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας!
Δωσε μου μουνι, καλο ουζακι, μεζεδακια, παγωμενη μπιρα και Παντελη Παντελιδη και παρε μου τη ψυχη!
Παραδεισος!
:rockon:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Ε τι να κανουμε βρε τυπε... ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας!
Δωσε μου μουνι, καλο ουζακι, μεζεδακια, παγωμενη μπιρα και Παντελη Παντελιδη και παρε μου τη ψυχη!
Παραδεισος!
:rockon:
Φίλε πρόσεξε το αυτό με τα ούζα και τα μεζεδια. Αν χτυπάς κάθε μέρα, θα έχεις θέμα σε κάποια χρόνια. Βάλε γυμναστική στη ζωή σου τουλάχιστον να καις ολα τα άχρηστα λίπη και στοιχεία που παίρνεις.
Από Ελληνικά εγώ πολύ σπάνια να ακούσω παλιά λαϊκά και λίγο έντεχνο.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τυπε ξεκιναω δυναμικα γυμναστηριο το Σεπτεμβρη!!! Για τη παρτη μου γιατι μου ελειψε!!!

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Τυπε ξεκιναω δυναμικα γυμναστηριο το Σεπτεμβρη!!! Για τη παρτη μου γιατι μου ελειψε!!!
Έτσι μπράβο τύπε! Η γυμναστική είναι αναγκαία για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
σιγα τη διαφορα εχει?το μουνι ειναι μουνι.
Τύπε ναι, μουνι κι αυτό. Αλλά εμενα δεν με τραβανε οι χοντρές και οι καπνίστριες.Οι παντρεμένες είναι επικίνδυνες καταστάσεις, ειδικά αν δεν σου δείχνουν ότι θα είναι εχεμυθες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom