kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Τύπε όχι.
giati type?
Τύπε όχι.
Εδώ δεν εξετάζουμε τους άντρες αλλά τις γκόμενες που για να φάνε έναν πούτσο απο Ντόπιο το Σαββατόβραδο δεν χρειάζεται να έχουν ψάξει εξονυχιστικά το fb κάποιου, το κύκλο του , το Ε9, το αυτοκίνητο , που συχνάζει τι έχει κάνει στη ζωή του χωρίς απαραίτητα να έχει σημασία αλλά έτσι για να το ξέρουν, να ακούσουν παραμύθια , να βγάλουν χίλιους δύο ενδοιασμούς και άλλα πολλά!Ο Σουηδός είναι σε άλλη κατηγορία από τους Σλάβους.Τουλάχιστον στις μεσογειακές χώρες μπορεί να γαμήσει οπουδήποτε.Αν είναι μαλάκας και πηγαίνει σε χώρες που κυριαρχεί το ξανθό,δεν του φταίει κανένας αν δεν γαμάει.
giati type?
Πως να γαμησει ετσι που κινειται;
Εγω του τα λεω αλλα εχω γινει κακος και μ εχει βαλει στο ματι...
pws kineitai type?
Εδώ δεν εξετάζουμε τους άντρες αλλά τις γκόμενες που για να φάνε έναν πούτσο απο Ντόπιο το Σαββατόβραδο δεν χρειάζεται να έχουν ψάξει εξονυχιστικά το fb κάποιου, το κύκλο του , το Ε9, το αυτοκίνητο , που συχνάζει τι έχει κάνει στη ζωή του χωρίς απαραίτητα να έχει σημασία αλλά έτσι για να το ξέρουν, να ακούσουν παραμύθια , να βγάλουν χίλιους δύο ενδοιασμούς και άλλα πολλά!
Όλα αυτά τα στραβά των μεσογειακών γυναικών ή και των βαλκάνιων κάνουν τους άντρες να αναζητούν αλλού την σεξουαλική ικανοποίηση και το φλερτ!
Επίσης να πω πως Αμερική και Αγγλία το μουνί είναι επίσης ευκολο αλλά είναι λίγες άξιογάμητες και οι περισσότερες τόφαλοι!Για αυτόν ακριβώς το λόγο όλοι οι Αγγλοσάξονες που ψάχνονται στο εξωτερικό είναι όσοι περισσέυουν και είναι λιγότερο εμφανίσιμοι και κάπως χαζούληδες ...
Αλλά απο Μεσόγειο ανεβαίνουν δυνατοί παίκτες!
Γιατί μου τυχαίνουν χοντρές, παντρεμένες, καπνίστριες που δεν θέλω εγω.giati type?
Σε ποιες χώρες τρώνε οι γκόμενες πούτσα το Σαββατόβραδο από άγνωστους;Εγώ νομίζω πουθενά.Μπορεί να μιλήσεις σε γκόμενες αλλά αυτό από το να σου κάτσουν έχει μεγάλη απόσταση.
ειδε το Μερσεντικο για αυτο.και ελληνιδα μου χει κατσει σε 4 ωρες
Δεν σε έχω πάρει με κακό μάτι τύπε. Απλά δεν έχουμε τα ίδια γούστα στους χώρους διασκέδασης και τις ίδιες καταναλωτικές συνήθειες.Πως να γαμησει ετσι που κινειται;
Εγω του τα λεω αλλα εχω γινει κακος και μ εχει βαλει στο ματι...
Δεν σε έχω πάρει με κακό μάτι τύπε. Απλά δεν έχουμε τα ίδια γούστα στους χώρους διασκέδασης και τις ίδιες καταναλωτικές συνήθειες.
Έκανες ένα μεγάλο ποστ πολύ δυνατό δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα. Δείχνεις ανερχόμενη δύναμη στο μπου. Τα άλλα περί ούζα και μπουζούκια δεν μου άρεσαν.
Γιατί μου τυχαίνουν χοντρές, παντρεμένες, καπνίστριες που δεν θέλω εγω.
Δεν σε έχω πάρει με κακό μάτι τύπε. Απλά δεν έχουμε τα ίδια γούστα στους χώρους διασκέδασης και τις ίδιες καταναλωτικές συνήθειες.
Έκανες ένα μεγάλο ποστ πολύ δυνατό δεν θυμάμαι σε ποιο θέμα. Δείχνεις ανερχόμενη δύναμη στο μπου. Τα άλλα περί ούζα και μπουζούκια δεν μου άρεσαν.
Τύπε ακουω House, progressive και Euro trance. Πήγαινα παλιά +SODA και κάποιες φορές VENUE. Εσύ τι ακούς ;ακους τεκνο τυπε?
Φίλε πρόσεξε το αυτό με τα ούζα και τα μεζεδια. Αν χτυπάς κάθε μέρα, θα έχεις θέμα σε κάποια χρόνια. Βάλε γυμναστική στη ζωή σου τουλάχιστον να καις ολα τα άχρηστα λίπη και στοιχεία που παίρνεις.Ε τι να κανουμε βρε τυπε... ολοι εχουμε τις αδυναμιες μας!
Δωσε μου μουνι, καλο ουζακι, μεζεδακια, παγωμενη μπιρα και Παντελη Παντελιδη και παρε μου τη ψυχη!
Παραδεισος!
ειδε το Μερσεντικο για αυτο.
http://[URL unfurl="true"]www.free-emoticons.com/files/transport-emoticons/14190.png[/img[/URL]]
[/quote]
τοτε δεν το ειχα ,ειχα ενα σαπιο πουντο ραλι :S :S :S
Έτσι μπράβο τύπε! Η γυμναστική είναι αναγκαία για την καλή λειτουργία του οργανισμού.Τυπε ξεκιναω δυναμικα γυμναστηριο το Σεπτεμβρη!!! Για τη παρτη μου γιατι μου ελειψε!!!
Τύπε ναι, μουνι κι αυτό. Αλλά εμενα δεν με τραβανε οι χοντρές και οι καπνίστριες.Οι παντρεμένες είναι επικίνδυνες καταστάσεις, ειδικά αν δεν σου δείχνουν ότι θα είναι εχεμυθες.σιγα τη διαφορα εχει?το μουνι ειναι μουνι.
Τύπε ακουω House, progressive και Euro trance. Πήγαινα παλιά +SODA και κάποιες φορές VENUE. Εσύ τι ακούς ;