ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.936
- Πόντοι
- 2.356
Καταλαβες τι τραβαμε;
Άσε τύπε,πετυχαίνω καμια φορα ελληνίδα στο Tinder και το χέρι μου κανει αυτόματα αριστερό Swipe.
Τόσο πολύ μου έχουν λειψει
Καταλαβες τι τραβαμε;
Διάβασα σε προηγούμενη σελίδα ότι την αγαμία τη μυρίζονται οι γυναίκες γιατι βρωμάει απο km, και θέλω να πω το εξής: αν είσαι ένας τυπάκος που δε γυμνάζεσαι, δεν ντύνεσαι λιγο καλα, δεν εισαι κοινωνικός, είναι λογικο να βγαίνει αυτο προς έξω, αλλά ρε παιδιά αν τα χεις όλα αυτά γιατί να χτυπάς ότι είσαι αγάμητος?(ακόμα κι αν είσαι), δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό, όλες πια είναι τοσο σουπερ ψυχολόγοι και τέρμα κοινωνικές για να το καταλάβουν?πέιτε γενικά τις γνωμες σας, όταν ας πουμε γαμάτε έχετε τόσες επιτυχίες μ αλλες κι οταν οχι δε σας βλεπει καμια?
Καταλαβες τι τραβαμε;
Εμεις φταιμε! Εμεις τους δωσαμε αξια! Δε θα εχει αυτη 5-6 στο τσατ να κολλανε ενσημα με την ελπιδα να γαμησουν τη χοντρη;
Ως Έλληνας αυτοπροσδιορίζομαι, αλλά δεν είμαι και πολύ ένθερμος όπως καταλαβαίνεις. Εσένα γιατί σε απασχολεί τώρα αυτό ??
Αν είχε μυαλό η συγκεκριμένη κι όντως ψάχνεται για τσατ μόνο, θα έβαζε αντί των φωτό της, εικόνες από τοπία. Ε, βλέποντας τοπία δεν νομίζω να της στέλνουν φωτό με τα πουλιά τους οι άνδρες Το badoo χρόνια τώρα μαζεύει την Σάρα και την Μάρα όσον αφορά το πνευματικό και κοινωνικο επίπεδο των γυναικών τουλάχιστον στην Ελλάδα.Δεν μπορώ άλλο! Πράγματι είμαστε λαός ανάποδος!
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΝΤΕΡ?! ΓΚΡΙΝΤΕΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Συνδυάζουμε τα στοιχεία του δυτικού, τα κακά με τα στοιχεία του ανατολικού, τα άσχημα μαζί και είμαστε μία αρνητική μίξη που δε μπορεί να προχωρήσει!
Aν δεν τους αρεσει η κατασταση,να μην κανουν προφιλ σε τετοιες ιστοσελιδες.Που ψαχνονται εκειΔεν μπορώ άλλο! Πράγματι είμαστε λαός ανάποδος!
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΝΤΕΡ?! ΓΚΡΙΝΤΕΡ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!
Συνδυάζουμε τα στοιχεία του δυτικού, τα κακά με τα στοιχεία του ανατολικού, τα άσχημα μαζί και είμαστε μία αρνητική μίξη που δε μπορεί να προχωρήσει!
Aν δεν τους αρεσει η κατασταση,να μην κανουν προφιλ σε τετοιες ιστοσελιδες.Που ψαχνονται εκει
μεσα,για να τονοσουν την γυναικεια αυταρεσκεια τους.Ας κλειστουν σε μοναστηρι καλυτερα,οι ψευτοπαρθενες.
Οταν ομως ειναι καποιος της αρεσκειας τους, βαzουν για φλαμπουρο τις πολυχρωμες κιλοτες τους.
Και του την πεφτουν χυμα.Με γυμνες φωτος τους κ.α.. Τι να πει κανεις; Αβυσσος.. Δυο μετρα δυο σταθμα.
Αν είχε μυαλό η συγκεκριμένη κι όντως ψάχνεται για τσατ μόνο, θα έβαζε αντί των φωτό της, εικόνες από τοπία. Ε, βλέποντας τοπία δεν νομίζω να της στέλνουν φωτό με τα πουλιά τους οι άνδρες Το badoo χρόνια τώρα μαζεύει την Σάρα και την Μάρα όσον αφορά το πνευματικό και κοινωνικο επίπεδο των γυναικών τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Aν δεν τους αρεσει η κατασταση,να μην κανουν προφιλ σε τετοιες ιστοσελιδες.Που ψαχνονται εκει
μεσα,για να τονοσουν την γυναικεια αυταρεσκεια τους.Ας κλειστουν σε μοναστηρι καλυτερα,οι ψευτοπαρθενες.
Οταν ομως ειναι καποιος της αρεσκειας τους, βαzουν για φλαμπουρο τις πολυχρωμες κιλοτες τους.
Και του την πεφτουν χυμα.Με γυμνες φωτος τους κ.α.. Τι να πει κανεις; Αβυσσος.. Δυο μετρα δυο σταθμα.
Γνωριμία με δυο πολυ ωραιες κοπελίτσες από βαλκανικές χώρες που μίλαγαν πολυ καλα ελληνικά και ήταν καιρό στην ελλαδα. Λοιπόν μάγκες μου αυτές τις πηδανε οι Άραβες λαθρομετανάστες γειτωνες τους.. Δεν μπαίνουν στην "αγορά μουνιου" η ακόμα και να μπαίνουν μπαίνουν ελαχστες
Γεια σου ρε πούσι βαγκον με τις αναλυτικές και στοχευμένες οδηγίες σου.υπαρχει τροπος με το τιντερ να γαματε συνεχεια και οχι μονο τουριστριες που ειναι ευκολακι
θα γαματε τουλαχιστον δυο φορες τη βδομαδα διαφορετικες εννοειται
απλα καντε αυτο που θα σας πω γιατι ειναι ευκολακι πραγματικα
απλα το μονο που θα κανετε ειναι να σκουντατε οσες ψαχνονται απλα τα πραματα
στο ελληνικο τιντερ ψαχνονται γυρω στο 60 με 65 % οπωτε θα στελνετε σε αυτες
αρκει να αναγνωρισετε ποιες ψαχνονται , πραγμα που θα το καταλαβετε αμεσως
πουτανες εννοεις φιλε?