dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
λες τυπε; δεν την θυμαμαι.. αλλα μπορει..Δεν ειχε βγαλει και η βονταφον μια ιδια ακριβως διαφημιση????
λες τυπε; δεν την θυμαμαι.. αλλα μπορει..Δεν ειχε βγαλει και η βονταφον μια ιδια ακριβως διαφημιση????
Ολες οι διαφημισεις ,σηριαλ ,ταινιες,εκπομπες,ολο το εικοσιτετραωρο αυτα δειχνουν,ακομα και στην εκκλησια που πανε (οποιες πανε) ζητουν και προσευχονται να βρουν εναν δυστυχο μαλακα υπηρετη,που θα τους κανει ολα τα χατηρια και σε πληρη υποταγη ,σε μια σχεση με ελεεινιδα δεν υπαρχει θελω,διεκδικω,ζητω, υπαρχει μονο το σκασε και δουλευεMας εχουν zαλισει τα φρυδια, με αυτη την διαφημιση 50 φορες την ημερα στην τι-βι'
που μας δειχνει συνεχως ενα τελειο προγραμματισμενο μν-ρομποτ που θα πρεπει να λεγεται ανθρωπος'
υποχειριο μιας ελλει/δας, υλοποιοντας ολα τα σχεδια της, κ' ειναι ο υπηρετης της..
Αυτος ποτε θα zησει..; Και γιατι τα δικα της θελω' να γινονται τα δικα του πρεπει..
Μια μικρή ελλεηνιδα κοστολογισε το νινί της να της κάνει αποσβεση μέχρι τα 30 της...
Έχω γαμήσει ΠΟΛΥ καλύτερες!
Χαιρω πολυ.. τι να γαμήσεις απο δαύτη... νιάνιαρο
Αλλά πραγματικά τι ιδέα έχουν για τον εαυτό τους!
Στα 30 της θα φτιαχνει σαντουιτς στο εβερεστ.Μια μικρή ελλεηνιδα κοστολογισε το νινί της να της κάνει αποσβεση μέχρι τα 30 της...
Στα 30 της θα φτιαχνει σαντουιτς στο εβερεστ.
Φαντάσου ποσοι πυρφοροι υπάρχουν για να πάρει γραμμή το μικρο που φτάνει το μουνί της..
Φαντάσου ποσοι πυρφοροι υπάρχουν για να πάρει γραμμή το μικρο που φτάνει το μουνί της..
και 28 να είναι, που σίγουρα δεν είναι, προλαβαίνει η Ελλάς.ποσο χρονων ειναι?
Στα 30 της θα φτιαχνει σαντουιτς στο εβερεστ.
ποσο χρονων ειναι?
16-17 το πολυ..
Κατι τετοιες κάνουν δυστυχισμενους ολους τους γυρω τους, θα παντρευτει καποιον ο οποιος θα την χωρισει με δυο τρια παιδια, θα τρεχουν στα δικαστηρια για διατροφες, και στα 40 της θα ειναι μια φεμινιστρια με τρεις κολλητές φιλες και δεκαοκτω γατες να κάνει αναρτησεις στο διαδικτυο για τα γουρουνια τους αντρες. Ουστ.οι γονεις και οι οικογενεια εχουν το πρωτο ρολο...τις κακομαθαινουν και τις χαρτζιλικωνουν μεχρι τα 30 κ να βρουν τον πυρφορο μαλακα να τις παντρευτει!
ποσα λαικ αραγε να μαζεψε απο μαλακοκαβληδες ελληνες το παραπανω ποστ?
Ρε πανηλίθιε, αυτός μου ευχήθηκε παραπάνω ψώφο και του ανταπέδωσα...αυτό δεν το είδες ??? Άντε στον αγύριστο βλακόμουτρο που θα ζητήσω και συγνώμη απ'αυτό το σκουπίδι, τον ψυχάκια !! Ποιός είσαι εσύ που θα μου δώσεις και συμβουλές ρε ούφο ?
Να σε φάει κι'εσένα η μαρμάγκα αγάμητε Ελλέεινα !! Το Μαρόκο-απ΄οπου έχω μακρινή ρίζα- δεν έχει ανάγκη την αλληλεγγύη κανενός !
Mαλάκας μπορεί, αλλά όχι σκουπίδι, ψυχάκιας, φασίστας και κατακάθι της κοινωνίας σαν εσένα, ρε Τρικαλινό κασέρι !!! Tον ψώφο στον επιστρέφω σ'εσένα και όλα σου τα σόγια και μάλιστα από καλπάζοντα καρκίνο !!