flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Η πιτσιρίκα που θέλει Φεράρι και βιλα, προφανώς είχε ακούσει για τους sugar daddies, μία μόδα που ήρθε από την Αμερική και για ένα διάστημα έπαιζε κι εδώ μέσα από ομώνυμο site, μέχρι που αυτό έκλεισε. Πολύ σπάνια βρίσκεις πιτσιρικες, αρκετά εμφανίσιμες, φοιτήτριες ή μη, 18-23, που ανοίγουν προφίλ σε διάφορα dating sites, στα οποία γράφουν ότι ζητάνε σπόνσορα που θα τους πληρώνει τα έξοδα (ενοίκιο, φαγητό, λογαριασμοι, ψώνια, κλπ) με αντίτιμο το σεξ. Κάποιες πιο θρασύδειλες ζητάνε καποιον που είναι σε θέση να τους κάνει δώρο σπίτι ή και αυτοκίνητο. Μετά το κλείσιμο του σάιτ κάνοντας αναζήτηση στο ιντερνετ μπορεί να πετύχει κάποιος ακόμη και αγγελίες ανδρών που ψάχνουν για σχέση με νέες κοπέλες στις οποίες είναι σε θέση να προσφέρουν σε αυτές αρκετές παροχές με αντάλλαγμα το σεξ. Σε περιόδους κρίσης για μια φοιτήτρια που μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βομβαρδίζεται ο εγκέφαλος της με φωτό γυναικών που περνάνε χλιδατα, ο sugar daddy θεωρείται τυχερός λαχνός. Με αυτόν η χαζοβιολα βλάχα χωριάτισσα που ήρθε από επαρχία στην Αθήνα ή την Θεσκη ή η μορφωμενη πρωτευουσιανα μπορεί να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, δηλαδή να κάνει ταξίδια σε μέρη κοντινά και μακρινά, ακόμη κι εξωτικά, ποζάροντας σε ξενοδοχεία, κλαμπ, εστιατόρια και αξιοθέατα, όπως ακριβώς κάνουν τα μοντέλα.
Φανταστείτε στην Ελλάδα της κρίσης πόσο ζήτηση θα έχουν αυτοί οι ελαχιστοι άνδρες.
Φταίνε σίγουρα οι μανάδες που φουσκώνουν τα μυαλά των κοριτσιών, αλλά υπάρχουν κι αυτές οι μανες που δεν κάνουν κάτι ανάλογο. "Δουλεύουν" όμως αλλα έμψυχα και άψυχα για να πάρουν τα μυαλά των κοριτσιών αέρα. Ποια είναι αυτά; Συγγενείς, φίλες, φίλοι, αδέρφια και διαχρονικά τα περιοδικά, η τιβι και πλέον το ιντερνετ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μόνο οι φωτό ενός κοριτσιού που δηλώνει μοντέλο και παράλληλα στέλεχος εταιρίας και χίλιες δυο άλλες ειδικότητες, αρκούν για να βάλουν σκέψεις σε μια νεαρή κοπέλα, του στυλ : "Τι παραπάνω έχει αυτή από μένα και ποζάρει σε χλιδατα μέρη ; Μπορώ κι εγώ να γίνω σαν κι αυτή κι ακόμα καλύτερη."
Εδώ στην Ουκρανία που είναι πιο φτωχή χώρα από την Ελλάδα και οι γυναίκες έχουν απαιτήσεις, οι Ελληνίδες δεν θα έχουν παρόμοιες ; Η κρίση δεν πρόκειται να πτοησει τις δικές μας όσο κι αν διαρκέσει. Μην τρέφετε ελπίδες ότι η εμφανισιμη γκομενα μπορεί να αλλάξει μυαλά γιατί βρίσκεται στην Ελλάδα. Ίσα ίσα οι οικονομικές δυσκολίες την κάνουν να αναζητά λύσεις. Σου λέει τόσους άνδρες έχει η χωρα και πέφτουν σαν τις ακρίδες στο προφίλ μου, δεν θα βρεθεί ένας ή δύο να μου ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές μου επιθυμιες ;
Φανταστείτε στην Ελλάδα της κρίσης πόσο ζήτηση θα έχουν αυτοί οι ελαχιστοι άνδρες.
Φταίνε σίγουρα οι μανάδες που φουσκώνουν τα μυαλά των κοριτσιών, αλλά υπάρχουν κι αυτές οι μανες που δεν κάνουν κάτι ανάλογο. "Δουλεύουν" όμως αλλα έμψυχα και άψυχα για να πάρουν τα μυαλά των κοριτσιών αέρα. Ποια είναι αυτά; Συγγενείς, φίλες, φίλοι, αδέρφια και διαχρονικά τα περιοδικά, η τιβι και πλέον το ιντερνετ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μόνο οι φωτό ενός κοριτσιού που δηλώνει μοντέλο και παράλληλα στέλεχος εταιρίας και χίλιες δυο άλλες ειδικότητες, αρκούν για να βάλουν σκέψεις σε μια νεαρή κοπέλα, του στυλ : "Τι παραπάνω έχει αυτή από μένα και ποζάρει σε χλιδατα μέρη ; Μπορώ κι εγώ να γίνω σαν κι αυτή κι ακόμα καλύτερη."
Εδώ στην Ουκρανία που είναι πιο φτωχή χώρα από την Ελλάδα και οι γυναίκες έχουν απαιτήσεις, οι Ελληνίδες δεν θα έχουν παρόμοιες ; Η κρίση δεν πρόκειται να πτοησει τις δικές μας όσο κι αν διαρκέσει. Μην τρέφετε ελπίδες ότι η εμφανισιμη γκομενα μπορεί να αλλάξει μυαλά γιατί βρίσκεται στην Ελλάδα. Ίσα ίσα οι οικονομικές δυσκολίες την κάνουν να αναζητά λύσεις. Σου λέει τόσους άνδρες έχει η χωρα και πέφτουν σαν τις ακρίδες στο προφίλ μου, δεν θα βρεθεί ένας ή δύο να μου ικανοποιήσουν τις καταναλωτικές μου επιθυμιες ;