nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Σοβαρά περιμένετε απάντηση απ' τον Μαροκινό του σάτι;
Oxι βεβαια.. Απλως με εντυπωσιασε αρνητικα, το μαροκινο επιπεδο κουλτουρας.Σοβαρά περιμένετε απάντηση απ' τον Μαροκινό του σάτι;
Oxι βεβαια.. Απλως με εντυπωσιασε αρνητικα, το μαροκινο επιπεδο κουλτουρας.
οτι νομιζει ο καθενας.. εγω νομιζω οτι βλεπω' κι οχι οτι ακουω..Δεν νομιζω να ειναι ολοι ετσι...
οτι νομιζει ο καθενας.. εγω νομιζω οτι βλεπω' κι οχι οτι ακουω..
οτι νομιζει ο καθενας.. εγω νομιζω οτι βλεπω' κι οχι οτι ακουω..
μην κρινετε εξ' ιδιων τα αλλοτρια..!!!ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!!
Έχω χάσει φιλίες για όσα βλέπω γύρω μου!
μην κρινετε εξ' ιδιων τα αλλοτρια..!!!
Κι η αποδειξη δια του λογου το αληθες εμφανιζεται σε ενα παραπανω βιντεο,
με κατι φλογες που εχετε αναρτησει..
Σκεφτηκα να ανοιξω ακομη και καινουριο θεμα, αλλα ας θεσω το ερωτημα εδω:
Δεν επρεπε ρε παιδες, οι ελληνιδες, τουλαχιστον οι νεοτερες, μιας και ειμαστε μια χωρα κοντα επι 10ετια σε κριση,
να ριξουν τα μουτρα και τις απαιτησεις τους;
Δηλαδη ουτε που με νοιαζει γι'αυτες,
αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως στην ευχη γινεται ΝΑ ΜΗΝ προσαρμοζονται στο περιβαλλον!
χειροτερες θα γινονται ,γιατι η κριση τις εχει αφησει χωρις λεφτα αλλα η καλοπεραση στο σπιτι του μπαμπα καλα κρατειΣκεφτηκα να ανοιξω ακομη και καινουριο θεμα, αλλα ας θεσω το ερωτημα εδω:
Δεν επρεπε ρε παιδες, οι ελληνιδες, τουλαχιστον οι νεοτερες, μιας και ειμαστε μια χωρα κοντα επι 10ετια σε κριση,
αλλα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως στην ευχη γινεται ΝΑ ΜΗΝ προσαρμοζονται στο περιβαλλον!
Σκεφτηκα να ανοιξω ακομη και καινουριο θεμα, αλλα ας θεσω το ερωτημα εδω:
χειροτερες θα γινονται ,γιατι η κριση τις εχει αφησει χωρις λεφτα αλλα η καλοπεραση στο σπιτι του μπαμπα καλα κρατει
Καλησπερα Αναστασια, ειμαι ο Αλεξανδρος.
Σοβαρά περιμένετε απάντηση απ' τον Μαροκινό του σάτι;
Μου κάνει εντύπωση που ο ρουναροπίθηκος του βίντεο μίλησε στον μούναρο με τέτοιον χυδαίο τροπο,
και δεν αντιμετωπίστηκε αποφασιστικά...
Να ευχαριστείτε κους σαν τον κ. Ρουνάρ γι' αυτή μας τη κατάντια!