nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Αδερφέ , εαν μπορώ να σε κάνω να νοιώσεις λίγο όμορφα , να σου υπενθυμίσω οτι στη δική σου ή παρόμοια κατάσταση (εμφανίσιμος, σπουδαγμένος, ευπρεπής, με άνεση χρημάτων) βρίσκονται (ευτυχώς) πολλοί.Ανάμεσα σε αυτούς κι εγώ και πολλοί άλλοι γύρω μου που κάνουν μπαμ από μακρυά.
Το μόνο σου λάθος είναι οτι μπαίνεις στο τρυπάκι να αναρωτηθείς τι πάει στραβά με σένα μιας και λες οτι "όπως και να είμαι δεν είναι ποτέ αρκετό" αντί να ξεδυαλύνεις στο μυαλό σου οτι ουσιαστικά κάτι πάει στραβά στην άλλη πλευρά...
Και μάλιστα πολύ στραβά...
Οι γκόμενες που σε έχουν στην απέξω, ή νομίζουν οτι σε έχουν στην απέξω , είναι είτε γιατί δεν μπορούν να σε "κουμαντάρουν" όταν έχεις το χρήμα και δεν έχεις τις ηθικές αναστολές να το επιδικνύεις , είτε τους είσαι αδιάφορος όταν ενώ έχεις το χρήμα δεν έχεις ανάγκη να το επιδικνύεις άρα δεν σε στοχοποιούν , είτε απλά τους είσαι και πάλι αδιάφορος λόγω του οτι δεν έχεις χρήμα.
Πολλές γκόμενες με ρωτάνε γιατί δεν παντρεύτηκα αν και 40άρης πλέον και αρκετά όμορφος και όταν τους απαντάω με την ερώτηση τι μπορεί να μου προσφέρει σήμερα μια γυναίκα εκτός του σεξ , που δεν μπορώ να το κάνω , και δεν ξέρουν τι να μου πουν.
Να τις παντρευτώ για να παραγγέλνω στο παιδί μου delivery; Άσε που ευτυχώς κουτσά στραβά εντέλει έμαθα και 5-6 φαγητά να φτοιάχνω.Και δεν εννοώ αυγά μάτια και μακαρονάδα...
Ξέρω παντρεμένες που έχουν οικογένεια και μεγαλώνουν παιδιά που είναι τόσο άχρηστες στην κουζίνα που δεν ξέρουν ούτε τη χύτρα να χρησιμοποιήσουν.
Να τις πάρω για το βρωμόστομά τους που όταν το ανοίγουν βγάζει βρώμα και δυσωδεία , ή να τις πάρω και να βγω με την παρέα μου έξω για καφέ και να μην μπορεί να σταθεί σε μια σοβαρή συζήτηση και να πετάει ασυναρτησίες;
Δώξα το θεό , είμαι από τους τυχερούς που εν μέσω κρίσης , ούτε χρωστάω πουθενά , ούτε εφορία , ούτε δάνεια, γιατί τις καλές εποχές μάζευα το χρήμα , έκανα την οικονομία μου , δεν πήρα χλιδάτο αμάξι αν και θα μπορούσα άνετα για να κάνω το εφέ μου , και τώρα αν και άνεργος τους γράφω όλους στα καραμπαλίκια μου και δεν πάω να γλυφτώ σε κανένα πούστη.Δεν με κρατάει κανένας από τα αρχίδια.Είτε γυναίκα , είτε εργοδότης, είτε εφορία, είτε τράπεζα.
Είμαστε μια ζωή μετρημένοι, δεν προκαλούμε , αυτό που λέμε αυτό ισχύει, και δυστυχώς τους ενοχλούμε.Δεν είμαστε με τη μάζα, άρα δυστυχώς δεν είμαστε πολλοί , άρα περνάμε απαρατήρητοι.Δεν ξέρω για εσάς , εγώ μια χαρά οκ αισθάνομαι και ψυχικά και σωματικά που είμαι μειοψηφία.
Οπότε για κάποιον που ξέρει τι του γίνεται , το θεωρώ άστοχο τελείως να αναρωτιέται τι τελικά φταίει με τις γυναίκες.
Η φράση ό,τι και να είμαι δεν είναι αρκετό ήταν σχόλιο περί των γυναίκων κι όχι για εμένα, αυτή τη ψυχολογία ότι προσωπικά υστερώ την παράτησα όταν ήμουν 19 χρονών (μέχρι τα 18 ήμουν χοντρός). Το πρόβλημά μου είναι το εξής: ότι κάποτε θέλω να κάνω οικογένεια και βλέποντας γύρω απλά κουράζομαι. Στις συνομιλικές (είμαι στα πρώτα μισά των 20) μου μάλιστα έχω απηυδήσει μόνο για γκόμενους και σεξ και μα τω Θεώ! υπήρχε μία κοπέλα, που μάλλον μου ψιλο-κόλαγε για την οποία ήξερα μέχρι και τις αγαπημένες της στάσεις και το ότι παίρνει αντισυλληπτικά ακόμα κι όταν δεν έχει γκόμενο, για να πηγαίνει μ' όποιον βρει! Απλά έχω βαρεθεί την όλη βλακεία των σύγχρονων σχέσεων, κάτι που επί της ουσίας μ' έχει οδηγήσει στον αγοραίο έρωτα γιατί δε θέλω να μπλέκω μ' άτομα που δεν είναι άξια της προσοχής μου και δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω απ' οτι οι βίζιτες!