zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
το στυλ κουρεματος κουπ πιστευεις ειναι?
Μη τρολάρεις ρε.
το στυλ κουρεματος κουπ πιστευεις ειναι?
Λακη για εναν ωριμο αντρα οι φοιτητριες απο επαρχια μπορει να αποτελουν ευκαιρια
Μη τρολάρεις ρε.
σοβαρα μιλαω τυπε
Λακη για εναν ωριμο αντρα οι φοιτητριες απο επαρχια μπορει να αποτελουν ευκαιρια
καμια 20αρα φοιτητρια δεν θα κατσει σε ατομο ανω των 25
σκασε ζηλιαρηκαμια 20αρα φοιτητρια δεν θα κατσει σε ατομο ανω των 25 εκτος αν εχει συμφερον
σκασε ζηλιαρη
Μην γράφεις μαλακίες!καμια 20αρα φοιτητρια δεν θα κατσει σε ατομο ανω των 25 εκτος αν εχει συμφερον
Τύπε εδώ δουλειά προσφέραμε και πάλι το μουνί στο κόσμο του...Συμφωνώ με Λάκη !Ίσως εξαίρεση να αποτελεί ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που είναι το όνειρό της να δουλέψει! Μιλάμε για κοπέλα με όραμα...που έχει δει την ανάπτυξη να έρχεται ...καμια 20αρα φοιτητρια δεν θα κατσει σε ατομο ανω των 25 εκτος αν εχει συμφερον
Ακριβώς τα ίδια έχω να πω και για τη δικιά μου σχολή με το 80% γυναίκες ...Ούτε για το πούτσο δεν αξίζαν!Όλες μια μία!!!Τύπε οι φοιτήτριες για μένα, είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει.
Ίσως έχω τραυματική εμπειρία από τις δικές μου σπουδές
(οδοντιατρική & ιατρική αθήνας).
Είναι η πιο καμμένη περίπτωση γυναικών.
Τα σκατά του μουνιού είναι.
Ακριβώς τα ίδια έχω να πω και για τη δικιά μου σχολή με το 80% γυναίκες ...Ούτε για το πούτσο δεν αξίζαν!Όλες μια μία!!!
xontres ηταν τυπε?Ακριβώς τα ίδια έχω να πω και για τη δικιά μου σχολή με το 80% γυναίκες ...Ούτε για το πούτσο δεν αξίζαν!Όλες μια μία!!!
Και θα το προχωρήσω και ακόμα παραπέρα που αρχίζει και γίνεται σοκαριστικό και άρρωστο...Υπάρχουν άτομα που στην πρώτη γνωριμία δεν πουλανε αέρα και λένε την αλήθεια πως έχουν πολλές γνωριμίες σε όλα τα επίπεδα, πως έχουν χρήμα(με τρόπο βέβαια διότι κανένας που έχει δεν το λέει πλήν των νεόπλουτων)!Τότε η Ελληνίδα θα γυρίσει να πει "μα δεν σε είδα στη τηλεόραση"... Αυτομάτως ο τύπος "Αγάπη μόνο" έχει πιο πολύ αξία στα μάτια της απ' οτι ένας σωστός καλλιεργημένος και επιτυχημένος άνδρας! Ακόμα κι αυτός πρέπει να χρησιμοποιήσει την υποκριτική και να πει ψέματα ολκής για πολιτικές η επιχειρηματικές φιλοδοξίες...γιατί έχουν πιστή μονογαμική σχέση με την αφίσα του Ρουβά
Με ρίχνεις λόγω κύρους της σχολής!Σε ένα ανήπαρκτο και άχρηστο τμήμα του Πανεπιστιμίου Αιγαίου που φοίτηςα το περιμένεις να είναι ζώα...Στην Οδοντιατρική όμως όχι ...Όπως και της νομικής έχω ακούσει και έχω δει πως είναι με μυαλό κιμά!Μετά τι να περιμένεις?Αποκλείεται να ήταν τόσο χάλια, όσο εκείνες που είχα εγώ !
Σου ρίχνω.
Οι χοντρές απορρίπτονται λόγω παχυσαρκίαςxontres ηταν τυπε?
Με ρίχνεις λόγω κύρους της σχολής!Σε ένα ανήπαρκτο και άχρηστο τμήμα του Πανεπιστιμίου Αιγαίου που φοίτηςα το περιμένεις να είναι ζώα...Στην Οδοντιατρική όμως όχι ...Όπως και της νομικής έχω ακούσει και έχω δει πως είναι με μυαλό κιμά!
Και οποιοσδήποτε Αντρας στην Ελλάδα απο το πρώτο μέχρι τον τελευταίο αυτή τη λογική ακολουθεί! Δηλαδή και ο Ρουβάς για τη γυναίκα του σε προσωπικό επίπεδο ίσως χρειάστηκε να πουλήσει αέρα για διεθνή καριέρα ή πολιτική! Το να είσαι ο απλός ταπεινός ειλικρινής τίμιος Ρουβάς δεν φτάνει για την Ελληνίδα!!!!!