Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Επιρρεπής, χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ θα την είχα μισήσει και δεν θα ξαναπατουσα στο καφέ.
Οι Ελληνίδες ως επί το πλείστον είναι συναισθηματικά καθυστερημένες, δεν μπορουν να πάρουν αποφάσεις σε λογικό χρονικό διάστημα όταν κάποιος δείχνει το ενδιαφέρον του. Π.χ. μπορεί να τους τηλεφωνείς και να μην το σηκώνουν και να σε καλέσουν αυτές μετά από μέρες.
Ή να ανταποκριθούν μετά από καιρό στο φλερτ που τους έκανες, όπως στην περίπτωση σου. Είναι σίγουρες τι θέλουν μόνο όταν βρουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο εμφάνισης που ομοιάζει με το δικό τους ή είναι ακόμη καλύτερο. Θέλουν κάποιον άνετο επικοινωνιακά, αποδεκτό από τους γύρω του, χαμογελαστο ή απλά εμφανίσιμο. Κοιτάνε το πρόσωπο και τις εκφράσεις του. Τα τελευταία χρόνια ενδιαφέρονται να βρουν κάποιον που να ειναι γυμνασμενος, ακόμη κι αν αυτές είναι σαν γιουβαρλακια.
Είναι εξαιρετικά ανασφαλεις με την εμφάνισή τους και αναζητούν κάποιον καλύτερο εμφανισιακά για να αισθανθούν ότι αρέσουν και σε αυτούς εκτός από αυτούς που είναι, ανάλογης με την δική τους, εμφανιση.
Εχω μιλήσει με γυναίκες από όλες τις ηπείρους μέσω τσατ. Η γνώμη μου είναι ότι μακράν οι χειρότερες στην ανταπόκριση στο φλερτ, οι πιο απαιτητικές όσον αφορά την επιλογή συντρόφου, σε παράλογο βαθμό και χωρίς να το αξίζουν, με αρκετά κακη ψυχολογία, λόγω του ότι δεν ικανοποιούνται πολλές φορές οι επιθυμίες τους και φοβούνται να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους.
Στην συζήτηση εδώ στο φόρουμ για τα dating sites, θα γράψω κάποια στιγμή για την ανταπόκριση των ξένων γυναικών και των Ελληνίδων, στο φλερτ, φέρνοντας παραδείγματα με παράθεση σκρινσοτς, για να καταλάβετε τη διαφορά σε επικοινωνιακό επίπεδο.

I approve this message.

:hi:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Είμαι σε τρένο και ταξιδευω. Με το που ξεκινάει το τρένο, Ελληνίδα φοιτήτρια στεκόταν όρθια στο τελευταίο βαγόνι και ενώ απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα, αυτή έκανε το τσιγαρακι της. Έρχεται ο ελεγκτής και της λέει να σβήσει το τσιγάρο. Της ζητάει το εισιτήριο της κι αυτή του είπε ότι δεν έβγαλε γιατί είχε κάποια κάρτα την οποία απ' ότι κατάλαβα δεν επικύρωσε για το συγκεκριμένο δρομολόγιο του τρένου. Αρχίζει ο ελεγκτής με σοβαρό ύφος να της λέει ότι θα έπρεπε να το επικυρώσει κι από τη στιγμή που δεν το έκανε πρέπει να πάει σε συγκεκριμένο υπάλληλο μέσα στο τρένο. Η Ελληνίδα μην παραδεχομενη την αμέλεια της, ταραγμένη από την μαλακια που εκανε και φοβούμενη μην την πετάξουν έξω, αντί να ακούσει την οδηγία του ελεγκτη, του λέει το εξής μυθικό : Ας έρθει αυτός ο υπεύθυνος σε μένα, γιατί να πάω εγώ !!!!
Το θράσος σε όλο του το μεγαλείο.
Εμ καπνίζεις μέσα στο τρένο, εμ είσαι λαθρεπιβατισσα, εμ φέρεσαι και αναρμοστα!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Είμαι σε τρένο και ταξιδευω. Με το που ξεκινάει το τρένο, Ελληνίδα φοιτήτρια στεκόταν όρθια στο τελευταίο βαγόνι και ενώ απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα, αυτή έκανε το τσιγαρακι της. Έρχεται ο ελεγκτής και της λέει να σβήσει το τσιγάρο. Της ζητάει το εισιτήριο της κι αυτή του είπε ότι δεν έβγαλε γιατί είχε κάποια κάρτα την οποία απ' ότι κατάλαβα δεν επικύρωσε για το συγκεκριμένο δρομολόγιο του τρένου. Αρχίζει ο ελεγκτής με σοβαρό ύφος να της λέει ότι θα έπρεπε να το επικυρώσει κι από τη στιγμή που δεν το έκανε πρέπει να πάει σε συγκεκριμένο υπάλληλο μέσα στο τρένο. Η Ελληνίδα μην παραδεχομενη την αμέλεια της, ταραγμένη από την μαλακια που εκανε και φοβούμενη μην την πετάξουν έξω, αντί να ακούσει την οδηγία του ελεγκτη, του λέει το εξής μυθικό : Ας έρθει αυτός ο υπεύθυνος σε μένα, γιατί να πάω εγώ !!!!

Τα κανει γιατι ειναι Ελλαδα τυπε, αν ηταν εκτος συνορων του κρατους και εισιτήριο θα εκοβε και δεν θα καπνιζε και δεν θα αντιμιλούσε σε ελεγχο.
Τα ιδια κανουν ολοι οι Ελληνες που πανε εξωτερικο, στην Ελλαδα ψευτομαγκες και στο εξωτερικο οι καλυτεροι πολίτες(ειτε ειναι υπουργοι ειτε λαουτζίκος.) :S :S :S

FB_IMG_1485194188209_jpg_thumb.png

pinboy

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
17
Πόντοι
1
Aυθεντικος και με αυτοπεποιθηση είμαι , παπατζής δε θελω να γινω όμως. Να λέω πολλά και να είμαι γλοιώδης σαν μερικούς που ολο τρώνε πορτα ευγενική και συνεχιζουν νομιζοντας ότι στο τέλος θα καταφέρουν να το καλλιεργήσουν στο μυαλο της γκόμενας.

ναι ρε τυπε μου και μενα δεν μου αρεσουν τα δηθεν γι αυτο δεν ειχα και τοσες επιτυχιες !!!!!!!!!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
ΖΩΟΝ

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
οι πυρφοροι διπλα της ηταν το τελευταιο που με απασχολουσε.
φυσικα ηταν ελευθερη αλλιως δεν θα εμπαινα καν στη διαδικασια.
δουλευε σε καφε.πηγαινα επαιρνα καφε 3 φορες την ημερα απο τα χερια της.
φυσικα τους 2 τους πεταγα.ημουν κολακας σε σημειο απελπισιας..
το πρωτο τριμηνο πηγε ακλαφτο.
στη συνεχεια αρχισε ο τροπος βλεμματος της να αλλαζει..γλυκυνε καπως..το ενιωσα αμεσως.
μετα χαθηκα εν α διμηνο λογω δικου μου ατυχηματος

πήρατε καφετιέρα στο σπίτι???? :orchestra:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.943
Πόντοι
1.406
Οι Ελληνίδες ως επί το πλείστον είναι συναισθηματικά καθυστερημένες, δεν μπορουν να πάρουν αποφάσεις σε λογικό χρονικό διάστημα όταν κάποιος δείχνει το ενδιαφέρον του.
Αυτο  :thumbsup: Τα ειπες ολα με μια φραση τυπε

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Iakovos, συμφωνω. Σχετικά με το τσιγάρο, ορισμένοι Ελληνες-ιδες βγάζουν την πονηριά τους και στο εξωτερικό αλλά κάποιες φορές τους παίρνουν χαμπάρι και κλάνουν μέντες.
Και σου παραθέτω το παρακάτω περιστατικό που μου το μετέφερε γνωστός μου, για να καταλάβεις τι εννοώ.
Σε εστιατόριο σε Γερμανική πόλη, όπου εδώ και αρκετά χρόνια απαγορεύεται το κάπνισμα, Ελληνίδα ήθελε να καπνίσει. Σκέφτηκε να πάει στην τουαλέτα. Κοντά στον διάδρομο που οδηγούσε στην τουαλέτα υπήρχε τραπέζι όπου κάθονταν ζευγάρι Γερμανών. Κάποια στιγμή ο άνδρας μύρισε τον καπνό. Εκνευρισμενος με την συμπεριφορά της, της λέει με αυστηρό ύφος : Ραους!!! Η Ελληνίδα έμεινε καγκελο και μετά ζητούσε και συγνώμη.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Πριν μερικά χρόνια ήμουν στο τρένο,Αθήνα-Θεσσαλονίκη,Ιούλιος απίστευτος καύσωνας..
Έχοντας ήδη ξεκινήσει από το σταθμό Λαρίσης,αρκετοί επιβάτες διαπιστώνουμε ότι ο γαμημένος πουτάνας γιος στο γκισέ,διπλοχτύπησε τις θέσεις μας καβαντζώνοντας το αντίτιμο για πάρτη του,οπότε στην ίδια θέση αντιστοιχούσαμε 3 επιβάτες με αποτέλεσμα να τη βγάλει αρκετός κόσμος 6 ώρες στο πάτωμα των διαδρόμων..

Τι θέλω να πω...

Flirter,αν σε διαβάσει κάποιος που δεν ξέρει τι εστί Ελλάδα,θα νομίζει ότι πρόκειται για χώρα με άντρες μάλαμα,συνεχώς αδικημένους,που αξίζουν καλύτερες γυναίκες,αλλά έχουν μπλέξει με τις σκατοκαργιόλες ελλεηνίδες που είναι όλες μαλακισμένες.
Πιάνεις μεμονωμένες περιπτώσεις και τις γενικεύεις για 5 εκατομμύρια γυναίκες.

Αν σου βρωμάνε 5 εκατομμύρια γυναίκες,δε φταίνε αυτές,αλλά εσύ που δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις ποιες αξίζουν και ποιες όχι.

Διαφορές,κατά μέσο όρο, μεταξύ αλλοδαπών γυναικών και ελλεηνίδων φυσικά υπάρχουν και έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο που διαπαιδαγωγήθηκαν οι μεν και οι δε.
Αλλά άλλο να παραδεχόμαστε αυτές τις διαφορές και άλλο να γινόμαστε ισοπεδωτικοί μισογύνηδες και να βγάζουμε χολή στα forum.

Επίσης επειδή το εξωτερικό το ξέρεις μόνο σαν ταξιδευτής και χαίρεσαι με την ευγένεια και την "ανταπόκριση" που σου δείχνουν στα chat,
καλό είναι ειδικά για δυτικές γυναίκες,να μην παρερμηνεύεις την ευγένειά τους με δήθεν πράσινο φως για φλερτ.
Πολλοί νότιοι το μπερδεύουν αυτό και μετά πέφτουν σε τείχος,ενώ νόμιζαν ότι θα γαμήσουν..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Στο φεισμπουκ το διαβάσαμε κι αυτό.
Ένας από τους φίλους που ειχα στο προφιλ,τον οποίο δεν γνωρίζω και δεν έχω συναντήσει, έγραψε στο προφίλ του:
Με συγχωρείτε που δεν απαντάω σε όλους και όλες που μου στέλνετε μηνύματα. Προτιμώ να επικοινωνω με άτομα που γνωρίζω.
Του γράφω το εξής σχόλιο για να καταλάβω γιατί ένας άνδρας έγραψε ένα τέτοιο μήνυμα και γιατί δεν απαντάει τουλάχιστον στα γκομενακια: Φίλε μου ποιος ο λόγος που δεν απαντας στα μηνύματα ; Ξέρεις του λέω ότι στο εξωτερικό, οι άνθρωποι ανταποκρίνονται και έχουν στην τελική, οι περισσότεροι ένα καλύτερο επίπεδο συμπεριφοράς και επικοινωνίας ;
Απαντάει ο τύπος : Μα να απαντήσω σε όσους μου στέλνουν φωτό με κώλους και μουνια ;;;; Του απαντάω με απορρημενο ύφος και μεγάλη εκπληξη : Φίλε μου, τις φωτό με τα μουνια, γυναίκες σου τις στέλνουν ;;;;;; Απάντηση δεν πήρα και τον διέγραψα.
Όπως καταλάβατε θίχτηκε ο γκει τυπος από τις φωτό με μουνια που κατά πάσα πιθανότητα τους τις στέλνουν οι ξαναμμενες ζαβες Ελλεηνιδες μας που όταν τις στέλνουμε εμείς τέτοιες φωτό ξεσηκώνονται. Ναι αυτές που εσείς νομίζετε ότι με όμορφα λογακια θα τις έχετε στο τσεπακι.
Μην σας δουλεύουν λοιπόν με τον δήθεν καθωσπρεπισμό που σας επιβάλλουν ενώ με τα τύπου μοντέλα άνδρες, που οι περισσότεροι είναι γκέι, φέρονται σαν πορνιδια.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Πριν μερικά χρόνια ήμουν στο τρένο,Αθήνα-Θεσσαλονίκη,Ιούλιος απίστευτος καύσωνας..
Έχοντας ήδη ξεκινήσει από το σταθμό Λαρίσης,αρκετοί επιβάτες διαπιστώνουμε ότι ο γαμημένος πουτάνας γιος στο γκισέ,διπλοχτύπησε τις θέσεις μας καβαντζώνοντας το αντίτιμο για πάρτη του,οπότε στην ίδια θέση αντιστοιχούσαμε 3 επιβάτες με αποτέλεσμα να τη βγάλει αρκετός κόσμος 6 ώρες στο πάτωμα των διαδρόμων..

Τι θέλω να πω...

Flirter,αν σε διαβάσει κάποιος που δεν ξέρει τι εστί Ελλάδα,θα νομίζει ότι πρόκειται για χώρα με άντρες μάλαμα,συνεχώς αδικημένους,που αξίζουν καλύτερες γυναίκες,αλλά έχουν μπλέξει με τις σκατοκαργιόλες ελλεηνίδες που είναι όλες μαλακισμένες.

Αν σου βρωμάνε 5 εκατομμύρια γυναίκες,δε φταίνε αυτές,αλλά εσύ που δεν ξέρεις να ξεχωρίσεις ποιες αξίζουν και ποιες όχι.

Διαφορές,κατά μέσο όρο, μεταξύ αλλοδαπών γυναικών και ελλεηνίδων φυσικά υπάρχουν και έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο που διαπαιδαγωγήθηκαν οι μεν και οι δε.
Αλλά άλλο να παραδεχόμαστε αυτές τις διαφορές και άλλο να γινόμαστε ισοπεδωτικοί μισογύνηδες και να βγάζουμε χολή στα forum.

Επίσης επειδή το εξωτερικό το ξέρεις μόνο σαν ταξιδευτής και χαίρεσαι με την ευγένεια και την "ανταπόκριση" που σου δείχνουν στα chat,
καλό είναι ειδικά για δυτικές γυναίκες,να μην παρερμηνεύεις την ευγένειά τους με δήθεν πράσινο φως για φλερτ.
Πολλοί νότιοι το μπερδεύουν αυτό και μετά πέφτουν σε τείχος,ενώ νόμιζαν ότι θα γαμήσουν..

Η λύσις απλή και δημοκρατική : φτιάχνουμε αντίστοιχο θέμα θαψίματος για ελλέινες / κάγκουρες να τους θάψουμε και να βγάλουμε όση χολή βγαίνει και εδώ. Ισότητα μεταξύ φίλων, γιατί και οι μέν και δε είναι τέρμα μαλάκες.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36

Τι θέλω να πω...

Αγαπητέ Βαλκάνιε σου οφείλω απαντήσεις διότι δίχως ιδιαίτερο λόγο και χωρίς πρόκληση προς το πρόσωπο σου, έχεις ξεκινήσει μία μικρή κατά μέτωπο επίθεση εδώ και καιρό.
Βλέπω ότι δημόσια είσαι λαλιστατος αλλά στο πμ που σου είχα στείλει και στην πρόσκληση μου για τηλέφωνικη επικοινωνία για συζήτηση περί του θέματος κάνεις τον Κινέζο.
Είσαι μικρός ακόμα ή δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με την ψυχολογία των Ελληνίδων, για να με πείσεις με τα γραφόμενα σου. Είμαι 39 ετων, δεν έχω ζήσει πολύ στο εξωτερικό. Έχω βγει 3 φορές έξω. 8 μέρες σε Σλοβακια- Αυστρία, συνολικά 20 μέρες με 2 επισκέψεις στην Ουκρανία.
Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος διαμονής στο εξωτερικό και ούτε πολλά ταξίδια τύπε μου να αντιληφθείς 5 πράγματα για τις Ελληνίδες αλλά και για τις ξένες.
Αν εσένα σου αρέσαν οι Ελληνίδες, θα έγραφες εδώ 2-3 καλά λογακια γι' αυτές να τις υπερασπιστείς. Στα μηνύματά σου όμως πουθενά δεν αναφέρεσαι σε αυτές. Μιλάς μόνο για Πολωνεζες, Τσέχες γιατί απλούστατα αυτές είναι που σε κάνουν να νιώσεις άνετα και να εκδηλώσεις εύκολα τις ερωτικες σου επιθυμίες.
Αν εγώ είμαι μισογύνης, παρατηρησε τις Ελληνίδες να δεις πόσο πολύ μισούν οι περισσότερες τους άνδρες. Όταν εγώ λοιπόν πρώτος απευθύνομαι σε αυτές κι αυτές βγάζουν ένα απωθητικό στυλακι, κι έχω την ατυχία να ζω τον περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα, πως να μην είμαι μισογύνης. Στο παρελθόν ήμουν ακριβώς το αντίθετο. Τίποτα δεν κέρδισα τύπε μου. Μόνο χοντρές, βρωμιαρες και ψυχοπαθής γνώριζα. Είμαι σίγουρος όταν αν σε βάλουν να διαλέξεις μεταξύ Ελλάδας και Τσεχίας, Πολωνίας ακόμη και καλύτερο μισθό στην Ελλάδα,εσύ θα προτιμήσεις να είσαι εκτός της χώρας, μονο και μονο γιατί περνάς καλά με τις ξένες.
Μία χαρά αποδέχονται το φλερτ μου οι γκομενες έξω τύπε μου, σε σύγκριση με τις ντόπιες.
Όσο για την γενίκευση που αναφέρεσαι ότι κάνω για τις Ελληνίδες, η πλειοψηφία εχει απαράδεκτη συμπεριφορά. Για να μην παρεξηγεισαι όμως γιατί βλέπω ότι το παίρνεις προσωπικά, υπάρχουν εξαιρέσεις. Πόσες είναι όμως αυτές ; Για πόσο ακόμη θα ψάχνουμε τύπε για να βρούμε αυτές τις εξαιρέσεις; Μου λες γιατί αυτές που διαμαρτύρονται ότι δεν είναι σαν τις άλλες δεν το αποδεικνύουν κιόλας, αλλά μόνο το αναφέρουν ;
Έχω έτοιμα σκρινσοτς από τσατ συνομιλίες που μου λένε γκόμενες ότι έχω δίκιο. Εσύ απορώ ειλικρινα πως πιστεύεις το αντίθετο.
Κουλαρε τύπε και να είσαι λίγο ντάουν του έρθ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αγαπητέ Βαλκάνιε σου οφείλω απαντήσεις διότι δίχως ιδιαίτερο λόγο και χωρίς πρόκληση προς το πρόσωπο σου, έχεις ξεκινήσει μία μικρή κατά μέτωπο επίθεση εδώ και καιρό.
Βλέπω ότι δημόσια είσαι λαλιστατος αλλά στο πμ που σου είχα στείλει και στην πρόσκληση μου για τηλέφωνικη επικοινωνία για συζήτηση περί του θέματος κάνεις τον Κινέζο.
Είσαι μικρός ακόμα ή δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με την ψυχολογία των Ελληνίδων, για να με πείσεις με τα γραφόμενα σου. Είμαι 39 ετων, δεν έχω ζήσει πολύ στο εξωτερικό. Έχω βγει 3 φορές έξω. 8 μέρες σε Σλοβακια- Αυστρία, συνολικά 20 μέρες με 2 επισκέψεις στην Ουκρανία.
Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος διαμονής στο εξωτερικό και ούτε πολλά ταξίδια τύπε μου να αντιληφθείς 5 πράγματα για τις Ελληνίδες αλλά και για τις ξένες.
Αν εσένα σου αρέσαν οι Ελληνίδες, θα έγραφες εδώ 2-3 καλά λογακια γι' αυτές να τις υπερασπιστείς. Στα μηνύματά σου όμως πουθενά δεν αναφέρεσαι σε αυτές. Μιλάς μόνο για Πολωνεζες, Τσέχες γιατί απλούστατα αυτές είναι που σε κάνουν να νιώσεις άνετα και να εκδηλώσεις εύκολα τις ερωτικες σου επιθυμίες.
Αν εγώ είμαι μισογύνης, παρατηρησε τις Ελληνίδες να δεις πόσο πολύ μισούν οι περισσότερες τους άνδρες. Όταν εγώ λοιπόν πρώτος απευθύνομαι σε αυτές κι αυτές βγάζουν ένα απωθητικό στυλακι, κι έχω την ατυχία να ζω τον περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα, πως να μην είμαι μισογύνης. Στο παρελθόν ήμουν ακριβώς το αντίθετο. Τίποτα δεν κέρδισα τύπε μου. Μόνο χοντρές, βρωμιαρες και ψυχοπαθής γνώριζα. Είμαι σίγουρος όταν αν σε βάλουν να διαλέξεις μεταξύ Ελλάδας και Τσεχίας, Πολωνίας ακόμη και καλύτερο μισθό στην Ελλάδα,εσύ θα προτιμήσεις να είσαι εκτός της χώρας, μονο και μονο γιατί περνάς καλά με τις ξένες.
Μία χαρά αποδέχονται το φλερτ μου οι γκομενες έξω τύπε μου, σε σύγκριση με τις ντόπιες.
Όσο για την γενίκευση που αναφέρεσαι ότι κάνω για τις Ελληνίδες, η πλειοψηφία εχει απαράδεκτη συμπεριφορά. Για να μην παρεξηγεισαι όμως γιατί βλέπω ότι το παίρνεις προσωπικά, υπάρχουν εξαιρέσεις. Πόσες είναι όμως αυτές ; Για πόσο ακόμη θα ψάχνουμε τύπε για να βρούμε αυτές τις εξαιρέσεις; Μου λες γιατί αυτές που διαμαρτύρονται ότι δεν είναι σαν τις άλλες δεν το αποδεικνύουν κιόλας, αλλά μόνο το αναφέρουν ;
Έχω έτοιμα σκρινσοτς από τσατ συνομιλίες που μου λένε γκόμενες ότι έχω δίκιο. Εσύ απορώ ειλικρινα πως πιστεύεις το αντίθετο.
Κουλαρε τύπε και να είσαι λίγο ντάουν του έρθ.

Ορθά νιώθεις ότι σου επιτίθομαι τον τελευταίο καιρό,αλλά δεν είναι κατά πρόσωπο,απλά πάντα διαφωνώ με τα γραφόμενά σου στο συγκεκριμένο θέμα.Και αντιπαρατίθεμαι περισσότερο για τους αναγνώστες,εσύ θεωρώ ότι είσαι ακραίος και δεν πρόκειται να επανεξετάσεις όσα γράφεις.

Όσο περί Κινέζου.. :rolleyes:
Είδες που πάλι έχεις παράλογες απαιτήσεις;
Κάποτε γκρίνιαζες που οι ελληνίδες δεν σου απαντάνε ενώ είναι on line,λες και είναι υποχρεωμένες.
Τώρα με χρεώνεις για Κινέζο,ενώ απλά δεν είμαι τύπος που αλλάζω έτσι τηλέφωνα και προσωπικά στοιχεία.

Ρώτησες κάτι ποτέ για πορνοταξίδια και δεν απάντησα;Απάντηση για το busty.pl ποιος σου έδωσε και αν
θέλεις να σε φέρω σε επαφή με αυτόν που το τρέχει;

Eννοείται ότι είμαι της άποψης ότι γυναίκες από συγκεκριμένες χώρες,είναι κατά μέσο όρο καλύτερες από τις ελλεηνιδες.
Εννοείται ότι προτιμώ τις Τσέχες και τις Γερμανίδες.

Όμως τύπε,εγώ σαν σχεσάκιας είχα καταφέρει να βρω και 3 Ελληνίδες,γαμώ τα άτομα μεταξύ των υπόλοιπων βούρλων.
Και πέρασα γαμάτα και δεν τους φερόμουν και όσο καλά τους άξιζε.

Εγώ λοιπόν λέω,ότι σε μια δεξαμενή γυναικών όπου οι καλές είναι λίγες,ψάξτε να τις βρείτε.
Εσύ  βγάζεις χολή και είσαι ισοπεδωτικός.

Να μη γράφω αντίλογο δηλαδή..
Να μπαίνει ο 15χρονος που έφαγε μια χυλόπιτα να διαβάζει για σκατοκαργιόλες,να γίνει solo μπουρδελάκιας και να νομίζει ότι στην κάθε Τσεχία είναι όλες τους γαμώ τα παιδιά;

Ή να διαβάζει τον cool11 που ψάχνει να φέρει γυναίκα από το Τρινιτάντ γιατί στην Ελλάδα και καμιά 30-40 άλλες χώρες του βρωμάνε όλες;

Όσο για τις γκόμενες που σου λένε ότι έχεις δίκιο,είναι για να δείξουν ότι είναι οι ίδιες καλές και διαφορετικές από τις υπόλοιπες.

39 τύπε..Ήλπιζα να είσαι μικρότερος.

Γενικά εσύ μικρότερε "Επισκέπτη" που μας διαβάζεις,μην γίνεις μισογύνης.Βγες,ψάξε,βρες,ζήσε.
Μια χαρά τυπάκια υπάρχουν εκεί έξω,η ζωή δεν πρέπει να είναι μόνο μπουρδέλα και τέλειες γυναίκες δεν υπάρχουν πουθενά.

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
142
Like
22.830
Πόντοι
27.786
Οι γκόμενες σκάβουν τον λάκκο τους μ'αυτήν τη μαλακισμένη νοοτροπία που έχουν θέλοντας να ακούνε παραμύθια και παπατζιλίκια!Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό θα τους γυρίσει μπούμεραγκ,κι ότι όταν πέσουν οι μάσκες κι αποκαλυφθεί το πραγματικό πρόσωπο του γαμιά τους,θα κλαίνε και θα χτυπιούνται ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια και ψεύτες!Αφού μωρή μαλάκω,εσύ έχεις ορίσει τους κανόνες του παιχνιδιού που παίζει ο άλλος για να στην πέσει,πώς μετά οδύρεσαι που σε κορόιδεψε; :idiot:

*Δεν ξέρω ποιά σκοπιμότητα εξυπηρετεί ο τύπος με τον νικ μου σε greeklish,η διαχείρηση θα έπρεπε να το δει διαφορετικά...

Tυπε κοτοπουλάκια είναι ορισμένες... απλα ψαρωνουν με το δηθεν θράσος του παπατζή και δεν του λένε κουβέντα. Εμεις παλιοτερα είχαμε έναν μαλάκα που λουφαριζε ολη μέρα και εκανε χαβαλέ και πειραζε τις γκομενες και μερικές το διασκέδαζαν κιολας .... και όταν του ειπα εγω αντε ρε φιλε πιάσε κανε και καμια δουλεια όλα εμεις θα τα κάνουμε έγινα εγω ο κακος. Και αυτόν τον λέγανε και χαβαλετζή. Ευτυχως πηρε πουλο γιατι ηταν σπαστικος επειδή λουφάριζε και τα φορτωνε όλα σε εμάς όχι επειδή πειραζε τις γκομενες ... στα αρχιδια μου για το τελευταιο. Αλλα και αυτές αμα ηταν σοβαρές δεν θα χασκογελουσαν μαζι του θα του ελεγαν αυτό που του ειπα και εγω. Άλλη μια αποδειξη ότι στερούνται λογικής.

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
142
Like
22.830
Πόντοι
27.786
Επιρρεπής, χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ θα την είχα μισήσει και δεν θα ξαναπατουσα στο καφέ.
Οι Ελληνίδες ως επί το πλείστον είναι συναισθηματικά καθυστερημένες, δεν μπορουν να πάρουν αποφάσεις σε λογικό χρονικό διάστημα όταν κάποιος δείχνει το ενδιαφέρον του. Π.χ. μπορεί να τους τηλεφωνείς και να μην το σηκώνουν και να σε καλέσουν αυτές μετά από μέρες.
Ή να ανταποκριθούν μετά από καιρό στο φλερτ που τους έκανες, όπως στην περίπτωση σου. Είναι σίγουρες τι θέλουν μόνο όταν βρουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο εμφάνισης που ομοιάζει με το δικό τους ή είναι ακόμη καλύτερο. Θέλουν κάποιον άνετο επικοινωνιακά, αποδεκτό από τους γύρω του, χαμογελαστο ή απλά εμφανίσιμο. Κοιτάνε το πρόσωπο και τις εκφράσεις του. Τα τελευταία χρόνια ενδιαφέρονται να βρουν κάποιον που να ειναι γυμνασμενος, ακόμη κι αν αυτές είναι σαν γιουβαρλακια.
Είναι εξαιρετικά ανασφαλεις με την εμφάνισή τους και αναζητούν κάποιον καλύτερο εμφανισιακά για να αισθανθούν ότι αρέσουν και σε αυτούς εκτός από αυτούς που είναι, ανάλογης με την δική τους, εμφανιση.
Εχω μιλήσει με γυναίκες από όλες τις ηπείρους μέσω τσατ. Η γνώμη μου είναι ότι μακράν οι χειρότερες στην ανταπόκριση στο φλερτ, οι πιο απαιτητικές όσον αφορά την επιλογή συντρόφου, σε παράλογο βαθμό και χωρίς να το αξίζουν, με αρκετά κακη ψυχολογία, λόγω του ότι δεν ικανοποιούνται πολλές φορές οι επιθυμίες τους και φοβούνται να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους.
Στην συζήτηση εδώ στο φόρουμ για τα dating sites, θα γράψω κάποια στιγμή για την ανταπόκριση των ξένων γυναικών και των Ελληνίδων, στο φλερτ, φέρνοντας παραδείγματα με παράθεση σκρινσοτς, για να καταλάβετε τη διαφορά σε επικοινωνιακό επίπεδο.

τυπε οι ελλεϊνιδες είναι η μάστιγα των αιωνων τα έχει πει και ο Δημητράκης αυτά μην επαναλαμβανόμεθα παρακλαώ!!!! :grin:

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
142
Like
22.830
Πόντοι
27.786
Tυπε κοτοπουλάκια είναι ορισμένες... απλα ψαρωνουν με το δηθεν θράσος του παπατζή και δεν του λένε κουβέντα. Εμεις παλιοτερα είχαμε έναν μαλάκα που λουφαριζε ολη μέρα και εκανε χαβαλέ και πειραζε τις γκομενες και μερικές το διασκέδαζαν κιολας .... και όταν του ειπα εγω αντε ρε φιλε πιάσε κανε και καμια δουλεια όλα εμεις θα τα κάνουμε έγινα εγω ο κακος. Και αυτόν τον λέγανε και χαβαλετζή. Ευτυχως πηρε πουλο γιατι ηταν σπαστικος επειδή λουφάριζε και τα φορτωνε όλα σε εμάς όχι επειδή πειραζε τις γκομενες ... στα αρχιδια μου για το τελευταιο. Αλλα και αυτές αμα ηταν σοβαρές δεν θα χασκογελουσαν μαζι του θα του ελεγαν αυτό που του ειπα και εγω. Άλλη μια αποδειξη ότι στερούνται λογικής.

+ ότι εδώ έπαιζε και δουλειά οποτε ο παπατζής - λουφαδόρος - πονηριδης μας εκμεταλευοταν ολους κανονικότατα και αμα του έβγαινε να ριξει και κανα πουτσο ακομα καλυτερο.

Για αυτό δεν τους πολυγουσταρω κάτι τέτοιους. Γιατι ολο μαλακιες λενε και από πράξεις κάνουν λιγα. Η πονηρη συμπεριφορά που έχουν στις γκομενες και η υπουλία μπορει να είναι γενικοτερα τροπος ζωής τους. Του στυλ εγω θα σου κανω εκεινα που πρέπει μέχρι να πάρω αυτό που θέλω μετα θα σε φτυσω. Ότι χειροτερο σαν στάση ζωής. Δεν δειχνει καμια συνέπεια χαρακτήρα. Αν ημουν γκομενα θα τους μοιραζα χυλοπιτα με την μια. Πως μπορουν να χασκογελάνε με κάποιον που τις δουλευει;

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Τα τελευταία χρόνια ενδιαφέρονται να βρουν κάποιον που να ειναι γυμνασμενος, ακόμη κι αν αυτές είναι σαν γιουβαρλακια.

Μια εμφανίσιμη ή κάποια με εμφάνιση πορτιέρισσας/χορεύτριας λογικό να βάζει κριτήρια και να μην κάθεται στον οποιοδήποτε αλλά μια σαύρα του 1.60, 70 κιλά με κυτταρίτιδα που έχει και απαιτήσεις είναι για να την πετάξεις στον υπόνομο.

Αλλά ντάξει μη γενικεύουμε δεν είναι όλες αυτής της κατηγορίας έτσι, ούτε καν οι μέτριες σε εμφάνιση

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ενας φιλος μου τωρα ψηνει μια ελλεηνιδα νοσηλευτρια για παρτουζα!!! χαχα...τωρα περιμενω τηλ για να παμε να την ξευτιλησουμε! χαχα...εχει κ σχεση...χαχα :grin: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom