Αγαπητέ Βαλκάνιε σου οφείλω απαντήσεις διότι δίχως ιδιαίτερο λόγο και χωρίς πρόκληση προς το πρόσωπο σου, έχεις ξεκινήσει μία μικρή κατά μέτωπο επίθεση εδώ και καιρό.
Βλέπω ότι δημόσια είσαι λαλιστατος αλλά στο πμ που σου είχα στείλει και στην πρόσκληση μου για τηλέφωνικη επικοινωνία για συζήτηση περί του θέματος κάνεις τον Κινέζο.
Είσαι μικρός ακόμα ή δεν έχεις ασχοληθεί πολύ με την ψυχολογία των Ελληνίδων, για να με πείσεις με τα γραφόμενα σου. Είμαι 39 ετων, δεν έχω ζήσει πολύ στο εξωτερικό. Έχω βγει 3 φορές έξω. 8 μέρες σε Σλοβακια- Αυστρία, συνολικά 20 μέρες με 2 επισκέψεις στην Ουκρανία.
Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος διαμονής στο εξωτερικό και ούτε πολλά ταξίδια τύπε μου να αντιληφθείς 5 πράγματα για τις Ελληνίδες αλλά και για τις ξένες.
Αν εσένα σου αρέσαν οι Ελληνίδες, θα έγραφες εδώ 2-3 καλά λογακια γι' αυτές να τις υπερασπιστείς. Στα μηνύματά σου όμως πουθενά δεν αναφέρεσαι σε αυτές. Μιλάς μόνο για Πολωνεζες, Τσέχες γιατί απλούστατα αυτές είναι που σε κάνουν να νιώσεις άνετα και να εκδηλώσεις εύκολα τις ερωτικες σου επιθυμίες.
Αν εγώ είμαι μισογύνης, παρατηρησε τις Ελληνίδες να δεις πόσο πολύ μισούν οι περισσότερες τους άνδρες. Όταν εγώ λοιπόν πρώτος απευθύνομαι σε αυτές κι αυτές βγάζουν ένα απωθητικό στυλακι, κι έχω την ατυχία να ζω τον περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα, πως να μην είμαι μισογύνης. Στο παρελθόν ήμουν ακριβώς το αντίθετο. Τίποτα δεν κέρδισα τύπε μου. Μόνο χοντρές, βρωμιαρες και ψυχοπαθής γνώριζα. Είμαι σίγουρος όταν αν σε βάλουν να διαλέξεις μεταξύ Ελλάδας και Τσεχίας, Πολωνίας ακόμη και καλύτερο μισθό στην Ελλάδα,εσύ θα προτιμήσεις να είσαι εκτός της χώρας, μονο και μονο γιατί περνάς καλά με τις ξένες.
Μία χαρά αποδέχονται το φλερτ μου οι γκομενες έξω τύπε μου, σε σύγκριση με τις ντόπιες.
Όσο για την γενίκευση που αναφέρεσαι ότι κάνω για τις Ελληνίδες, η πλειοψηφία εχει απαράδεκτη συμπεριφορά. Για να μην παρεξηγεισαι όμως γιατί βλέπω ότι το παίρνεις προσωπικά, υπάρχουν εξαιρέσεις. Πόσες είναι όμως αυτές ; Για πόσο ακόμη θα ψάχνουμε τύπε για να βρούμε αυτές τις εξαιρέσεις; Μου λες γιατί αυτές που διαμαρτύρονται ότι δεν είναι σαν τις άλλες δεν το αποδεικνύουν κιόλας, αλλά μόνο το αναφέρουν ;
Έχω έτοιμα σκρινσοτς από τσατ συνομιλίες που μου λένε γκόμενες ότι έχω δίκιο. Εσύ απορώ ειλικρινα πως πιστεύεις το αντίθετο.
Κουλαρε τύπε και να είσαι λίγο ντάουν του έρθ.
Ορθά νιώθεις ότι σου επιτίθομαι τον τελευταίο καιρό,αλλά δεν είναι κατά πρόσωπο,απλά πάντα διαφωνώ με τα γραφόμενά σου στο συγκεκριμένο θέμα.Και αντιπαρατίθεμαι περισσότερο για τους αναγνώστες,εσύ θεωρώ ότι είσαι ακραίος και δεν πρόκειται να επανεξετάσεις όσα γράφεις.
Όσο περί Κινέζου..
Είδες που πάλι έχεις παράλογες απαιτήσεις;
Κάποτε γκρίνιαζες που οι ελληνίδες δεν σου απαντάνε ενώ είναι on line,λες και είναι υποχρεωμένες.
Τώρα με χρεώνεις για Κινέζο,ενώ απλά δεν είμαι τύπος που αλλάζω έτσι τηλέφωνα και προσωπικά στοιχεία.
Ρώτησες κάτι ποτέ για πορνοταξίδια και δεν απάντησα;Απάντηση για το busty.pl ποιος σου έδωσε και αν
θέλεις να σε φέρω σε επαφή με αυτόν που το τρέχει;
Eννοείται ότι είμαι της άποψης ότι γυναίκες από συγκεκριμένες χώρες,είναι κατά μέσο όρο καλύτερες από τις ελλεηνιδες.
Εννοείται ότι προτιμώ τις Τσέχες και τις Γερμανίδες.
Όμως τύπε,εγώ σαν σχεσάκιας είχα καταφέρει να βρω και 3 Ελληνίδες,γαμώ τα άτομα μεταξύ των υπόλοιπων βούρλων.
Και πέρασα γαμάτα και δεν τους φερόμουν και όσο καλά τους άξιζε.
Εγώ λοιπόν λέω,ότι σε μια δεξαμενή γυναικών όπου οι καλές είναι λίγες,ψάξτε να τις βρείτε.
Εσύ βγάζεις χολή και είσαι ισοπεδωτικός.
Να μη γράφω αντίλογο δηλαδή..
Να μπαίνει ο 15χρονος που έφαγε μια χυλόπιτα να διαβάζει για σκατοκαργιόλες,να γίνει solo μπουρδελάκιας και να νομίζει ότι στην κάθε Τσεχία είναι όλες τους γαμώ τα παιδιά;
Ή να διαβάζει τον cool11 που ψάχνει να φέρει γυναίκα από το Τρινιτάντ γιατί στην Ελλάδα και καμιά 30-40 άλλες χώρες του βρωμάνε όλες;
Όσο για τις γκόμενες που σου λένε ότι έχεις δίκιο,είναι για να δείξουν ότι είναι οι ίδιες καλές και διαφορετικές από τις υπόλοιπες.
39 τύπε..Ήλπιζα να είσαι μικρότερος.
Γενικά εσύ μικρότερε "Επισκέπτη" που μας διαβάζεις,μην γίνεις μισογύνης.Βγες,ψάξε,βρες,ζήσε.
Μια χαρά τυπάκια υπάρχουν εκεί έξω,η ζωή δεν πρέπει να είναι μόνο μπουρδέλα και τέλειες γυναίκες δεν υπάρχουν πουθενά.