ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
να μιλας να εχεις εμφανιση και λιγο χρημα και ολα καλα με τις εληνιδες
ολες οι γυναικες του πλανητη αγαπουν με τα αυτια...
φυσικα εξαιρεση δεν ειναι οι ελεεινιδες.ξεκινηστε το παρλαρε κ τα αποτελεσματα θα ειναι εντυπωσιακα ;)
απορω πως δεν του προτεινε ο πιρφοραλεξ να γονατιζει :/ή να ξεκινησει να βαζει τυπε :S :S :S
ολες οι γυναικες του πλανητη αγαπουν με τα αυτια...
φυσικα εξαιρεση δεν ειναι οι ελεεινιδες.ξεκινηστε το παρλαρε κ τα αποτελεσματα θα ειναι εντυπωσιακα ;)
δεν υπαρχει αλλος τροπος φιλαρακι μου..Τυπε εγω δεν δέχομαι να ξεκινησω τα παραμυθια και τα παπατζιλικια για να ριξω ψωνισμένα κοριτσάκια που δεν ξέρουν τι τους γινεται.
Καλη τυχη στους παπατζήδες.
δεν υπαρχει αλλος τροπος φιλαρακι μου..
να εισαι αυθεντικος γεματος αυτοπεποιθηση κ ολα τα αλλα ειναι θεμα χρονου να γινουν.
κ θρασυς σε εισαγωγικα μερικες φορες...
τυπε αν ισχυει αυτο θα μας φαει ολες τις γκομενες η μαριαννα :Sολες οι γυναικες του πλανητη αγαπουν με τα αυτια...
η απορριψη ειναι μεσα στο προγραμμα κ μιλαω εγω που ειμαι μεγας χυλοπιτας.
κ ομως μερικες φορες θεωρουσα τιμη μου κ μαγκια μου που ειχα τα κοτσια να επιχειρησω την κρουση..τα αρσενικα ειναι απο λιγα εως ελαχιστα κ πρεπει να το εκμεταλευτουν.
ποια ειναι η μαριαννα φιλε λουξ????
με συγχωρεις φιλε μου αλλα εχω διαφορετικη αποψη.
ο τολμων κ ο επιμενων νικα κατ εμε..
εχει τυχει να με απορριπτει τυππισα επι 6 συνεχεις μηνες κ εγω εκει..
πιστεψε με η ικανοποιηση να την εχω στα τεσσερα τον 7ομηνα ηταν αξια ανεκτιμητη κ υπεροχη..
με συγχωρεις φιλε μου αλλα εχω διαφορετικη αποψη.
πιστεψε με η ικανοποιηση να την εχω στα τεσσερα τον 7ομηνα ηταν αξια ανεκτιμητη κ υπεροχη..
Δεν συμφωνω τύπε, γιατι υπαρχει και η παροιμια που λεει "παρακαλετό μουνί-ξινό γαμήσι"με συγχωρεις φιλε μου αλλα εχω διαφορετικη αποψη.
Τυπε εγω δεν δέχομαι να ξεκινησω τα παραμυθια και τα παπατζιλικια για να ριξω ψωνισμένα κοριτσάκια που δεν ξέρουν τι τους γινεται.
Καλη τυχη στους παπατζήδες.
τυπε τα κανε και ο Πικερ αυτα και κοιτα που κατεληξε :S :S :Sμε συγχωρεις φιλε μου αλλα εχω διαφορετικη αποψη.
δεν ηταν παρακαλετο φιλε,ηταν αντρικιο πεσιμο με επιμονη κ υπομονη.Δεν συμφωνω τύπε, γιατι υπαρχει και η παροιμια που λεει "παρακαλετό μουνί-ξινό γαμήσι"