Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.792
Πόντοι
496
Ρε σεις γνωριζω τελευταια γκομενακια ειτε στο δρομο ειτε απο παρεες και παρατηρω οτι δε κανουν διαλογο. Δηλαδη τις ρωταω εγω διαφορα για γνωριστουμε, τι κλασικες μαλακιες που ρωτανε ολοι,  και αυτες δε ρωτανε τπτ για μενα, απλα απαντουν στις ερωτησεις που τους θετω. Σα να λεμε δν υπαρχει αμφιδρομη επικοινωνια. Κι ενω στη αρχη εχουν δωσει σημα οτι ενδιαφερονται για να τους τη πεσω.
Στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης το ιδιο, ξεκινουν συζητηση και ειναι ατονες.
Ειναι γενικο φαινομενο της εποχης η να αλλαξω τεχνικη?

τυπε δες την παρακατω ταινια :grin: :grin:

Συνημμένα

• κατάλογος.jpg
    κατάλογος.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 20

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ρε σεις γνωριζω τελευταια γκομενακια ειτε στο δρομο ειτε απο παρεες και παρατηρω οτι δε κανουν διαλογο. Δηλαδη τις ρωταω εγω διαφορα για γνωριστουμε, τι κλασικες μαλακιες που ρωτανε ολοι,  και αυτες δε ρωτανε τπτ για μενα, απλα απαντουν στις ερωτησεις που τους θετω. Σα να λεμε δν υπαρχει αμφιδρομη επικοινωνια. Κι ενω στη αρχη εχουν δωσει σημα οτι ενδιαφερονται για να τους τη πεσω.
Αυτη την συμπεριφορα ειxαν ανεκαθεν..Στην αρxη ειναι επιφυλακτικες κ' καλα..
Εκτος αν εxουν καποιο προσωπικο συμφερον,οποτε η συμπεριφορα τους αλλαzει αρδην..

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
αμα ψηνεται η γκομενα τοτε θα σε κυνηγησει.θα ασχοληθει μαζι σου.θα σε ρωτησει πραγματα για να σε γνωρισει.αμα δεν τα κανει τοτε σημαινει οτι δεν σε γουσταρει.αυτη που σε θελει θα σου στειλει πρωτη μηνυμα :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Όλα μια ιδέα είναι. Και το τσιγάρο που λένε κάποιοι ότι είναι καύλα εγω προσωπικά κατάφερα και το έκοψα και μου άρεσε και ακομα μου αρέσει που και που το θυμαμαι αλλα ξέρω πως δεν προκειται να καπνισω.

Θυσιάζεις κάτι για να κερδισεις κάτι άλλο. Σεβάσου την υγεια σου και τους δικους σου ανθρώπους και πάρε προφυλάξεις όταν έρχεσαι σε επαφη με ιεροδουλες. Τουλάχιστον στα βασικά. Πιπα - γαμησι.

Αν δεν παίρνεις προφυλάξεις είναι σαν να κυνηγάς κάποιον που οπλοφορει ... χωρις αλεξισφαιρο γιλέκο. Μερικές σφαιρες θα περάσουν ... κάποια στιγμη όμως μια θα σε βρει.

Καμια πουτάνα δεν ξέρεις τι έχει ... αν και εγω έχω οπτικό φιλτρο και αμα δω ότι μια φαινεται αρρωστη δεν μπαινω καν ΟΥΤΕ με καπότα.

Εχασες φιλε! Υπαρχει και για αυτη την περιπτωση καφες!

U5dt4QRTFPTgkiJ36VfC9tpatrzRghK

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
αμα ψηνεται η γκομενα τοτε θα σε κυνηγησει.θα ασχοληθει μαζι σου.θα σε ρωτησει πραγματα για να σε γνωρισει.αμα δεν τα κανει τοτε σημαινει οτι δεν σε γουσταρει.αυτη που σε θελει θα σου στειλει πρωτη μηνυμα :hi:
Εδώ μιλάμε δίνουν το πρωτο μύνημα για προσέγγιση και τελικά η γνωριμία κατανταει μονόλογος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Απλά τεστάρουν πόσο περνάει η μπογιά τους και μετράνε  πόσους έχουν στη συλλογή των παρακαλετάκηδων...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Εδώ μιλάμε δίνουν το πρωτο μύνημα για προσέγγιση και τελικά η γνωριμία κατανταει μονόλογος
Τι ηλικία έχεις, πως είσαι εξωτερικά (ύψος,βάρος, εμφάνιση), σε τι ηλικίες μιλάς και ποιας εμφάνισης να σου πω τι πρέπει να κάνεις.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με έμφυλες ταυτότητες  :idiot: :uglystupid: :jerking:

αντί να ασχοληθεί με την βελτίωση της ανύπαρκτης κοινωνικής παιδείας των Ελλήνων και το πως θα αντιμετωπίσει τα κακομαθημένα κοριτσόπουλα της Ελλάδας. Θυμίζω ότι ο πρων υπουργός παιδείας, Φίλης είχε αναφέρει ότι πολλοί γονείς(ειδικά οι μανάδες) υπερπροστατεύουν τις κόρες τους και τις φέρονται σαν πριγκήπισσες.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Τι ηλικία έχεις, πως είσαι εξωτερικά (ύψος,βάρος, εμφάνιση), σε τι ηλικίες μιλάς και ποιας εμφάνισης να σου πω τι πρέπει να κάνεις.
Target group 30+
Ύψος 1.90
Κιλά Νορμάλ
Μαλλια όλα στο κεφάλι
Μια χαρά ειμαι.
Δώσε οδηγίες...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

αλλαξε χωρα καλυτερα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Target group 30+
Ύψος 1.90
Κιλά Νορμάλ
Μαλλια όλα στο κεφάλι
Μια χαρά ειμαι.
Δώσε οδηγίες...
Στο ταργκετ γκρουπ αυτό βρίσκεις πολλές σε Κέντρα εκμάθησης λατιν χορών. Αν σου αρέσει ο χορός είναι ευκαιρία και να μάθεις και να είσαι μέσα στις γυναίκες. Εκεί θα μιλήσεις πιο εύκολα, θα έρθεις πολύ κοντά και κάποια θα σου κάτσει. Αρκετοί τολμηροί άνδρες που έχουν κάνει αυτό το βήμα και λέω τολμηροί γιατί πολλοί διστάζουν να μπουν σε γυναικοκρατουμενους χώρους, έχουν κατάφερει να βγάλουν γκομενα. Οι Ελληνίδες θέλουν να γνωρίζουν κόσμο μέσα από παρέες και χώρους δραστηριότητων.
Δεν αποδέχονται τις ιντερνετικές γνωριμίες όπως και τις προσεγγίσεις από αγνώστους στον δρόμο και στα κλαμπ, όπου 9 στους 10 ανδρες απλά πιάνουν κουβέντα μαζί τους και στο τέλος οσοι καταφέρνουν και παίρνουν το τηλ τους διαπιστώνουν ότι οι τυπισσες δεν απαντάνε γιατί το μετάνιωσαν που το έδωσαν.
Αν σου αρέσει πάντως να προσεγγίζεις γκομενες έξω, η Ερμού είναι καλή περίπτωση, μιας και εκεί έχει πάρα πολλές.
Περισσότερες πάντως πιθανότητες θα έχεις με ξένες που κυκλοφορουν στο κέντρο, αν μιλάς Αγγλικά ή και άλλες ξένες γλώσσες. Οι ξένες που είναι μόνες προσεγγίζονται πιο εύκολα, είναι πιο ευχάριστες, θετικές και το θεωρούν σημαντική εμπειρία να γνωρίσουν κάποιον Ελληνα, να τους μιλήσει για την Ελλάδα, να φάνε μαζί του και αν τους αρέσει να πηδηχτουν μ'αυτον.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μηπως να αλλαξεις αποσμητικο?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
η ελληνιδες εχουν τον δικο τους πονηρο τροπο σκεψης διαλεγουν πιον θα εχουν γκομενο και κοιτανε να  βγαλουν  οσα  περισσοτερα μπορουν 

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
ολες οι γυναικες του πλανητη αγαπουν με τα αυτια...
φυσικα εξαιρεση δεν ειναι οι ελεεινιδες.ξεκινηστε το παρλαρε κ τα αποτελεσματα θα ειναι εντυπωσιακα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom