Πάντα σε αυτό το θρέντ μπαίνω για να ξεσπάω με τη ξεφτίλα της Ελλεινίδας ! Αυτή τη φορά έχω περιστατικό χτεσινό...--->
Είμασταν σε φοιτητικό πάρτι! Δίπλα στην αρχή της βραδιάς ήταν τα 2 πιο ωραία γκομενάκια στο χώρο όμως με ύφος πολύ ...Μπλαζέ!
Κάνουμε την κίνηση και πιάνουμε κουβέντα! Η κοπέλα που μίλησα ήταν δευτεροετείς στο παιδαγωγικό από επαρχιακή πόλη! Μετά απο λίγη ώρα συζήτηση που έδειχνε ενδιαφέρον μου εξέφρασε την επιθυμία να μείνει Ρόδο το καλοκαίρι και να ψάξει δουλειά...
Της λέω πως και εγώ προσλαμβάνω σοβαρά άτομα(δεν είπα τι κάνω) αλλά έχω και φίλους με σοβαρές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία και μπορώ να βοηθήσω! και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος--->
-Τι γλώσσες μιλάς?
Καμία
Αγγλικά δεν ξέρεις?
Όχι
Και τι δουλειά ψάχνεις?
Ε... σε καμία καφετέρια
Τι επίπεδο είναι αυτό στη πιτσιρικαρία... Και θα γίνει και δασκάλα ανάθεμά την...
Την παράτησα και έφυγα....
Αν βέβαια είμουν "παπατζής" θα άρχιζα να λέω ιστορίες για αγρίους για το ποιός είμαι και τι διασυνδέσεις έχω και για τα καλύτερα μαγαζιά κτλ κτλ κτλ....ίσως γινόταν η δουλειά... Να μου λείπουν όμως τέτοια γαμήσια!
Ίσως αν συνέχιζα την κουβέντα και τη ψάρευα να μου έλεγε πως είναι και ...ΣΥΡΙΖΑ
Δεν υπάρχει ελπίς
Και φέτος το χειμώνα έχω ψαχτεί κάπως εδώ όσο είμαι αλλά δυστηχώς πάνω κάτω στους φοιτητές αυτό είναι το επίπεδο...
Ανυπομονώ να πάω πολωνία να συναντήσω γυναίκες! Και οι τυχαίες εκεί έχουν κάτι να πούνε! Οι δικές μας είναι για τα τσακίδια