Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (14 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οι γυναίκες που μπαίνετε εδώ , καλό είναι να ξέρετε , ότι για όσους δεν είναι εντελώς άπειροι , αντιμετωπίζεστε ως τα χειρότερα κωλόμπαζα του συναφιού των Ελληνίδων. Εφόσον δεν μπορείτε να βάλετε φωτογραφία σας για να αποδείξετε ότι δεν είστε κωλόμπαζα του θανάτου , έτσι σας βλέπουν όλοι όσοι έχουν σεξουαλική ζωή πέραν του αυνανισμού.

ε και τι μας το λες? για χιλιοστη φορα?
θα κλαψουμε..

σου περασε απ το μυαλο οτι ποσως μας ενδιαφερει? να κ αν μας θεωρειτε τα τερατα του λοχ νες να κ αν μας εχετε για τις εσμεραλδες της παναγιας των παρισιων... ενα κ το αυτο.. το ιδιο μας κανει

ποιος σας ειπε οτι εχει μπει καμια εδω μεσα για να ψαξει γκομενο συγκεκριμενα, αναρωτιεμαι..

υγ: γεια σου σπαι :cheesy:

Μήπως λέω μήπως Bite & spy είναι ένα και το αυτό?

μηπως λες οτι να ναι?
δεν φτανει που γραφω 800 ποστς με το που μπαινω κ πορωνομαι θα ειχα κ 2ο νικ να κανει τα ιδια???

δεν χρειαζεται να λετε οτι σας ερθει στο μυαλο... αληθεια...
ακομη κ εγω που εχω γραψει απειρες βλακειες εδω μεσα... ωρες ωρες συγκρατιεμαι..
Ελφτεξ θα ηθελα να απαντησεις και σε αυτα που εγραψε ο λακης. Εχω την αισθηση οτι αποφευγεις  ;)

εχεις συμφωνησει με τον λακης σε καποιο ποστ δλδης?
σε παρακαλω.. ξανασκεψου το... μην παιρνεις επιπολαιες αποφασεις..
με ανησυχεις βοιδουλη μου *P

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ελφτεξ θα ηθελα να απαντησεις και σε αυτα που εγραψε ο λακης. Εχω την αισθηση οτι αποφευγεις  ;)

Όντως, αποφεύγω. θα το κάνω όταν βρώ πρώτα τα @@ακι που με έβρισε. One thing at a time.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Και γιατι μια ελευθερη ελληνιδα οπως εγω να πεξω με εναν παντρεμενο ?
Τι μπορει να μου προσφερει?
Για να νοιωθω δευτεραντζα?
Μηπως θεωρεις πως εισαι η φαντασιωση της ελληνιδας?

Καλά, άσε. Εσύ ούτε με ελεύθερο δε παίζεις. Μόνο με το μουνάκι σου.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
εχεις συμφωνησει με τον λακης σε καποιο ποστ δλδης?
σε παρακαλω.. ξανασκεψου το... μην παιρνεις επιπολαιες αποφασεις..
με ανησυχεις βοιδουλη μου *P
Το ξανασκεφτηκα. Εξακολουθω να συμφωνω *P

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
που ξερεις?
μπορει να ναι ανατολικοευρωπαια κ να στο κρυβει...

Το ξανασκεφτηκα. Εξακολουθω να συμφωνω *P

νομιζω πρεπει να σε στειλω πακετο στο σιγμουνδιο πριν ξεφυγει η κατασταση κ δεν μπορουμε να κανουμε τπτ αλλο πια για σενα... :-

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
να σου πω!σου κανει καποιος οτι του επιτρεπεις να σου κανει.
Να μην ακουσεις για την δικη μου αποψη για το 80% των συνομηλητων εδω.
Εκτος φωτεινων εξαιρεσεων με τους οποιους θα γινομαστε και εξω φιλοι,το μεγαλυτερο ποσοστο
Α)δεν θα τους εδινα σημασια λογο ηλικιας
Β)λογο οτι ειναι πεντρεμενοι
γ) λογο οτι ειναι λυσσαριδες και στεριμενοι
Υπαρχουν ομως και ατομα που με κανουν και χαιρομε να μιλαω μαζι τους,δεν ειναι καφροικαι το κυριοτερο σεβονται την γυναικα πρωτα σαν ανθρωπο και επειτα σαν φυλο

Ναι ρε συ spy, αλλά θέλει από όλους μας μία πιο καλοπροαίρετη στάση. Όταν γινόμαστε επιθετικοί σε κάποιον αυτός θα γίνει αντίστοιχα επιθετικός μαζί μας.

Στην τελική, μπουρδελοσάιτ είναι εδώ μέσα (πρωτοφανές φαινόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχω βρει ανάλογο μπουρδελοσάιτ πουθενά). Ο κάθε άντρας που μπαίνει εδώ αποκλειστικά για να διαβάσει για τα μπουρδέλα είναι εξ ορισμού πικραμένος από τις γυναίκες. Και για μένα, είναι απαράδεκτο φαινόμενο στο υπερ-απελευθερωμένο έτος 2008 οι άντρες να ψάχνουν το σεξ στα μπουρδέλα, αντί στις διπλανές τους γυναίκες. Από μόνο του, όμως, κάτι σημαίνει αυτό το γεγονός, κάτι δεν λειτουργεί καλά στην κοινωνία μας για να πηγαίνουν τόσοι πολλοί Έλληνες άντρες στα μπουρδέλα και να μην την ψάχνουν με τις γυναίκες δίπλα τους...

Γι' αυτό οι γυναίκες του site θα πρέπει να είναι πιο συγκαταβατικές εδώ μέσα...    

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
νομιζω πρεπει να σε στειλω πακετο στο σιγμουνδιο πριν ξεφυγει η κατασταση κ δεν μπορουμε να κανουμε τπτ αλλο πια για σενα... :-
στα πολιτικα διαφωνω με το λακη. Στα γκομενικα συνφωνω . Ειναι τσιφ !  :thumbsup:

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6

ναι παιζω βρε αλλα σκεφτομαι εναν ΚΥΡΙΟ οχι εναν σαν εσενα,προφανος αυτο σε χαλαει.
Δεν εχεις καταλαβει πως ατομα σαν εσενα οποιουδηποτε φυλου μονο λυπηση μου προκαλουν?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
στα πολιτικα διαφωνω με το λακη. Στα γκομενικα συνφωνω . Ειναι τσιφ !  :thumbsup:

θα φας φαπα!

εγω παντως, δεν ξερω για τις αλλες, δεν θα ειμαι καθολου συγκαταβατικη με κανενα... σορρυ αρχαιε!

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ρε συ spy, αλλά θέλει από όλους μας μία πιο καλοπροαίρετη στάση. Όταν γινόμαστε επιθετικοί σε κάποιον αυτός θα γίνει αντίστοιχα επιθετικός μαζί μας.

Στην τελική, μπουρδελοσάιτ είναι εδώ μέσα (πρωτοφανές φαινόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν έχω βρει ανάλογο μπουρδελοσάιτ πουθενά). Ο κάθε άντρας που μπαίνει εδώ αποκλειστικά για να διαβάσει για τα μπουρδέλα είναι εξ ορισμού πικραμένος από τις γυναίκες. Και για μένα, είναι απαράδεκτο φαινόμενο στο υπερ-απολευθερωμένο έτος 2008 οι άνθρωποι να ψάχνουν το σεξ στα μπουρδέλα, αντί στις διπλανές τους γυναίκες. Από μόνο του, όμως, κάτι σημαίνει αυτό το γεγονός, κάτι δεν λειτουργεί καλά στην κοινωνία μας για να πηγαίνουν τόσοι πολλοί Έλληνες άντρες στα μπουρδέλα και να μην την ψάχνουν με τις γυναίκες δίπλα τους...

Γι' αυτό οι γυναίκες του site θα πρέπει να είναι πιο συγκαταβατικές σε αυτό εδώ το site...    

αλλο συγκαταβατικος αλλο ανοιξαμε και σας περιμενουμε,μην μπερδευεσε

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μιά και το ομολογείς να αρχίσουμε να σας αποκαλούμε ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ τότε.

προτιμω τερατα του λοχ νες...

τη λερναια υδρα την καθαρισε ο ηρακλης... εσεις μην ελπιζετε για κατι τετοιο εδω μεσα :tooth:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
μεγκεσ η λερνεα ιδρα που εβοσκε????

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βιάζοντε τόσο να απαντήσουν με μόνο σκοπό να πικάρουν κάποιο που μάλλον δεν τα διαβάζουν καν. Απλά απαντάνε.

οχι βρε τσακιζα ενα πιτογυρο κοτοπουλο και φοβηθηκα μην κρυωσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom