boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Στην Υδρα για αυτο τη λενε και λερναια υδρα :Sμεγκεσ η λερνεα ιδρα που εβοσκε????
Στην Υδρα για αυτο τη λενε και λερναια υδρα :Sμεγκεσ η λερνεα ιδρα που εβοσκε????
οχι βρε τσακιζα ενα πιτογυρο κοτοπουλο και φοβηθηκα μην κρυωσει
Βλέπεις palios τι σου έλεγα? Απάντηση για την απάντηση. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατι δεν πάνε στο τσατ που είναι πιό άμεσο.
Ειλικρινά σόρρυ αν παρανόησα αυτά που λες.Ρε συ Siegf παρωπίδες φοράς ρε γαμώτο;
Φαίνεται να "προβάλεις" πάνω μου πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με μένα.
Προσωπικά, ήμουν από τους πρώτους που βροντοφώναξα εδώ μέσα ότι το υψηλό ποσοστό Ελληνίδων που είναι Ελλεηνίδες οφείλεται και στο υψηλό ποσοστό Ελλήνων που είναι Έλλέηνες. Και ούτε χαρακτήρισα ποτέ εγώ πουτάνες τις Ελληνίδες επειδή πηδιώνται με πολλούς. Υγεία μου κάνει αυτή η φάση. Την νευρωτικο-υποκριτική συμπεριφορά της μέσης σημερινής Ελληνίδας που είναι σε μεταβατική φάση και ψάχνει τον εαυτό της αναλύω στις δημοσιεύσεις μου.
Πιστεύω Siegf να είσαι εδώ συνειδησιακά τώρα που διαβάζεις αυτή τη δημοσίευση και να μην την περάσεις στο ντούκου, συνεχίζοντας να "προβάλεις" πάνω μου πράγματα...
+100000000000000000000!
Lakis33 είσαι ΤΙΤΑΝΑΣ!
μεγκεσ η λερνεα ιδρα που εβοσκε????
σημερα πηγα παρελαση
γιαφτο λιπον ολι το ΣΚ ισαστε γιρο απο το Ναο για να φτιαχνοσαστε,ισαστε μοσχομιριστρεσΝα σου πω. Όπως περνάς Μοσχάτο με το τρένο, εκεί. ;)
Το καταλαβαίνεις απ' τη βρώμα - λες, α εντάξει πλησιάζουμε Καραισκάκη γι' αυτό.
Ειλικρiνά σόρρυ αν παρανόησα αυτά που λες.
Αλλά να κάτι τέτοια πετάς και μου κάνει total recall:
Και τούμπαλιν ρεεεεε!!!!!!!Ο Μέσος Άγγλος, Γερμανός , Ρώσσος , πιστεύεις ότι χρειάζεται εμπειρία;
Ότι χρειάζεται να έχει κατανοήσει τις ανάγκες της μέσης Αγγλίδας , Γερμανίδας , Ρωσσίδας;
Στα αρχίδια του τις έχει γραμμένες.
Ναι ρε, είναι από το πολύ γαμήσι που ρίχνει ο Βόρειος, που όλες οι Βόρειες έρχονται εδώ σαν λυσσασμένες να δουν χαρά στα σκέλια τους!Ο μέσος κάγκουρας νεαρός της Β.Ευρώπης σε σχέση με το μέσο κάγκουρα νεο-έλληνα που θα δεις να γεμίζει και να πλουτίζει τα στριπτιτζάδικα , θεωρείς ότι γαμάει το ίδιο; Ο Βόρειος , ακόμη και πιο ελεεινός από τον αντίστοιχο έλληνα , θα γαμάει περισσότερο , περισσότερες , πιο εύκολα και πολύ πιο ανέξοδα , χωρίς να έχει ούτε στρατηγικές , ούτε εμπειρία , ούτε κατανόηση , ούτε τίποτε , μόνο με τα @@ του.
κολιτε ισε ζομπιστασ πεσ να χτιπισουμε και μισ κανεναΚαι τούμπαλιν ρεεεεε!!!!!!!
Αναρωτιέμαι αν, πόσο, πως και σε ποιο "εξωτερικό" έχετε ζήσει όσοι γράφετε τέτοια ανέκδοτα!Ναι ρε, είναι από το πολύ γαμήσι που ρίχνει ο Βόρειος, που όλες οι Βόρειες έρχονται εδώ σαν λυσσασμένες να δουν χαρά στα σκέλια τους!
Χαχαχα, πάτε καλά ρε, πολύ σινεμά βλέπετε!!
Πιο αγάμητες και ανοργασμικές από τις Δυτικιευρωπαίες δεν υπάρχουν!
Πεθαίνουν στη μοναξιά, και ακόμη και όταν το κάνουν είναι τελείως μηχανικά, σα λυσσαμένμα ζόμπι, για να πείσουν τον εαυτό τους ότι γαμήθηκαν!
τρανσλεισιον
Για κοίτα ρε που θα συμπαθήσω και τον Elfjkkshbshsdsqrkss ... στο τέλοςΛάκη, η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν καταλάβαινα γιατί μαλάκα σε ανεβάζανε φασίστα σε κατεβάζανε εδώ μέσα.
Τώρα κατάλαβα. Θα προσέθετα και επικύνδηνο.
ορεο τραβελι μπορι νανε αλα εγο μονο με γινεκακια παοτρανσλεισιον
ο νικ ινε πολι δισκολοσ δε σου καθετεΓια κοίτα ρε που θα συμπαθήσω και τον Elfjkkshbshsdsqrkss ... στο τέλος
(κανενα πιο εύκολο νικ βρε αδελφέ...)
Ναι ρε, ελληνικό φαινόμενο είναι και αυτό!!Και για μένα, είναι απαράδεκτο φαινόμενο στο υπερ-απελευθερωμένο έτος 2008 οι άντρες να ψάχνουν το σεξ στα μπουρδέλα, αντί στις διπλανές τους γυναίκες. Από μόνο του, όμως, κάτι σημαίνει αυτό το γεγονός, κάτι δεν λειτουργεί καλά στην κοινωνία μας για να πηγαίνουν τόσοι πολλοί Έλληνες άντρες στα μπουρδέλα και να μην την ψάχνουν με τις γυναίκες δίπλα τους...
αμα κεη το στομα πινο μια παγομενι πρασινι και ολα ινε μπεγλεριστατι διαβαζω η καψερη εδω μεσα!
ΕΛΕΟΣ