Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Και τούμπαλιν ρεεεεε!!!!!!!
Αναρωτιέμαι αν, πόσο, πως και σε ποιο "εξωτερικό" έχετε ζήσει όσοι γράφετε τέτοια ανέκδοτα!Ναι ρε, είναι από το πολύ γαμήσι που ρίχνει ο Βόρειος, που όλες οι Βόρειες έρχονται εδώ σαν λυσσασμένες να δουν χαρά στα σκέλια τους! :headbang: :headbang:
Χαχαχα, πάτε καλά ρε, πολύ σινεμά βλέπετε!! :rockon:
Πιο αγάμητες και ανοργασμικές από τις Δυτικιευρωπαίες δεν υπάρχουν!
Πεθαίνουν στη μοναξιά, και ακόμη και όταν το κάνουν είναι τελείως μηχανικά, σα λυσσαμένμα ζόμπι, για να πείσουν τον εαυτό τους ότι γαμήθηκαν! :jerking: :jerking:
Μεγαλο παραμυθι Ζιγκφ αυτο που πιστευεις. 'Οι τουριστριες ερχονται στην Ελλαδα για να γαμηθουν'. Δεν ξερω ποιος το εχει καλλιεργησει. Οι πιο πολλες χωρες της δυτικης Ευρωπης πανε καλυτερα στον τουρισμο απο την Ελλαδα οπως δειχνουν και τα στοιχεια . Μεχρι και η ζωοΟυκρανια περναει την Ελλαδα

Επισκέπτης
όλες οι Βόρειες έρχονται εδώ σαν λυσσασμένες να δουν χαρά στα σκέλια τους!

Το διαφορετικό που βρίσκουν εδώ είναι άνδρες που τους κάνουν τεμενάδες και τις κερνανε και τις φλομώνουν στο κοπλιμέντα.
Για νσ τις γαμήσει εκεί κάποιος δικός τους, πρέπει να τον κεράσουν ΑΥΤΕΣ , να τον ταισουν και να τον πανε σπιτι τους, όπου και παλι μπορει να μην τους κανει τη χάρη να πλυθεί πριν το γαμήσι!!!!!!

Αν έχεις πάει σε club Βόρειας Ευρώπης και έχεις δει ληγούρια να σκάνε βδομαδιάτικα για να κερνάνε άγνωστες , μας το λες κι εμάς ...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ναι ρε, ελληνικό φαινόμενο είναι και αυτό!! :headbang: :headbang: :headbang:
Θα μας τρελάνεις κι εσύ ρε φίλε.
Ποτέ δεν σου είπε κανείς πως η βιομηχανία του σεξ ανθεί πολύ περισσότερο σε χώρες όπως η Ολλανδία, το Βέλγιομ, η Γαλλία και η Γερμανία??? :uglystupid: :uglystupid:
Γιατί πληρώνουν για να γαμήσουν αυτοί άραγε, ε, ε, έλα ντε???
Ελλεεινίδες έχει και εκεί, συντηρητικές, μη απελευθερωμένες που δεν σου-μας-τους κάθονται??? :headbang: :headbang:

περνα απο το ταμειο να πληρωθεις! ;)
επιτελους κι ενας νοημων

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
να σας πω εγω τι τρεχει μεχρι και στο bourdela.com γραφουνε το βλεπετε λογικο εσεις αυτο?ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΠΑΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
να σας πω εγω τι τρεχει μεχρι και στο bourdela.com γραφουνε το βλεπετε λογικο εσεις αυτο?ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΠΑΤΣΟΛΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ
καλως τα κ  τα δαση...

Ναι ρε, ελληνικό φαινόμενο είναι και αυτό!! :headbang: :headbang: :headbang:
Θα μας τρελάνεις κι εσύ ρε φίλε.
Ποτέ δεν σου είπε κανείς πως η βιομηχανία του σεξ ανθεί πολύ περισσότερο σε χώρες όπως η Ολλανδία, το Βέλγιομ, η Γαλλία και η Γερμανία??? :uglystupid: :uglystupid:
Γιατί πληρώνουν για να γαμήσουν αυτοί άραγε, ε, ε, έλα ντε???
Ελλεεινίδες έχει και εκεί, συντηρητικές, μη απελευθερωμένες που δεν σου-μας-τους κάθονται??? :headbang: :headbang:
παει κ ο ψυχιατρος

τον χανουμεεεε με αυτα που διαβαζει...

φρουντ βαθιες αναπνοες.. ηρεμια... μας εισαι απαραιτητος.. τοσους εχουμε να σου  στειλουμε

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Και τούμπαλιν ρεεεεε!!!!!!!
Αναρωτιέμαι αν, πόσο, πως και σε ποιο "εξωτερικό" έχετε ζήσει όσοι γράφετε τέτοια ανέκδοτα!Ναι ρε, είναι από το πολύ γαμήσι που ρίχνει ο Βόρειος, που όλες οι Βόρειες έρχονται εδώ σαν λυσσασμένες να δουν χαρά στα σκέλια τους! :headbang: :headbang:
Χαχαχα, πάτε καλά ρε, πολύ σινεμά βλέπετε!! :rockon:
Πιο αγάμητες και ανοργασμικές από τις Δυτικιευρωπαίες δεν υπάρχουν!
Πεθαίνουν στη μοναξιά, και ακόμη και όταν το κάνουν είναι τελείως μηχανικά, σα λυσσαμένμα ζόμπι, για να πείσουν τον εαυτό τους ότι γαμήθηκαν! :jerking: :jerking:

Siegf νομίζω δεν σκέφτεσαι λογικά. Εσύ που αποδίδεις π.χ. το τεράστιο ποσοστό πορνείας που υπάρχει στην Ελλάδα (ένα από τα υψηλότερα παγκοσμίως); Στο ότι οι Έλληνες έχουν φοβερά υψηλότερα ποσοστά τεστοστερόνης από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και ενώ μαμούν στο άνετο 5-10 γκόμενες ο καθένας πάνε να ρίξουν και συμπληρωματικούς λούτσους στα ρδέλα; Κάνει καραμπάμ ότι η Ελληνική κοινωνία είναι στερημένη και κακογαμημένη στο σεξ. Πουθενά στη Δυτική Ευρώπη δεν υπάρχουν τόσο υψηλά ποσοστά πορνείας και μην μου πεις ότι οι δυτικο-ευρωπαίοι δεν έχουν τις δικές μας ταύλες γιατί έχω συ-μαμήσει αρκετές φορές μαζί τους και ξέρω αν έχουν ή όχι.

Στο Άμστερνταμ φιλοξενούμουν σε Ολλανδό φίλο. Σε κάποια φάση γύρισα απροσδόκητα στο σπίτι του και τον βρήκα στο κρεβάτι με 2 γκόμενες. Γι' αυτόν ήταν κάτι συνηθισμένο. Για μένα, αν και περπατημένος στα club του Amsterdam, μου έκανε κάπως. Σηκωθήκανε όλοι ολόγυμνοι μπροστά μου χωρίς να τρέχει τίποτα απολύτως. Οι κοπέλες μας φτιάξανε φαί και καθίσαμε και μιλάγαμε για καθημερινά πράγματα. Όλα απλά και φυσιολογικά, μόνο εγώ με την Ελληνική μιζέρια μου είχα δώσει σημασία στη φάση...

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Μεγαλο παραμυθι Ζιγκφ αυτο που πιστευεις. 'Οι τουριστριες ερχονται στην Ελλαδα για να γαμηθουν'. Δεν ξερω ποιος το εχει καλλιεργησει. Οι πιο πολλες χωρες της δυτικης Ευρωπης πανε καλυτερα στον τουρισμο απο την Ελλαδα οπως δειχνουν και τα στοιχεια . Μεχρι και η ζωοΟυκρανια περναει την Ελλαδα
1) Ποτέ να μην δίνεις πηγή άντλησης πληροφόρησης κάτι τόσο αναξιόπιστο όσο η wikipedia
2) Αν τύχει και βρεθείς στη Ρόδο θα πάψεις να πιστεύεις ότι αυτό που λέει ο ΖιγκΦ είναι μύθος, έμπρακτα θα διαπιστώσεις το αληθές του πράγματος.
3) Για τον περασμένο χρόνο, η Ρόδος ψηφίστηκε ώς ο Νο1 Ευρωπαικός Τουριστικός Προορισμός και Νο5 στην αντίστοιχη παγκόσμια κατάταξη. Σιγά μην πηγαίνει περισσότερος κόσμος το χρόνο στην Ουκρανία για τουρισμ΄'ο, απ ότι στη Ρόδο και μόνο, άσε την υπόλοιπη Ελλάδα.

Επισκέπτης
Στο Άμστερνταμ φιλοξενούμουν σε Ολλανδό φίλο. Σε κάποια φάση γύρισα απροσδόκητα στο σπίτι του και τον βρήκα στο κρεβάτι με 2 γκόμενες. Γι' αυτόν ήταν κάτι συνηθισμένο.

Δεν μας γράφεις, για να διαβάζουν όσοι δεν γνωρίζουν , αν τον είχες ρωτήσει ποτέ αν όταν ήταν νέος, συνόδευε σε κλαμπάκια κτλ γκομενίτσες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ και αν τους έκανε τα έξοδα και τον ταξιτζή; Όπως κάνουν δηλαδή τόσοι και τόσοι πιτσιρικάδες Έλληνες;

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Siegf νομίζω δεν σκέφτεσαι λογικά. Εσύ που αποδίδεις π.χ. το τεράστιο ποσοστό πορνείας που υπάρχει στην Ελλάδα (ένα από τα υψηλότερα παγκοσμίως); Στο ότι οι Έλληνες έχουν φοβερά υψηλότερα ποσοστά τεστοστερόνης από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και ενώ μαμούν στο άνετο 5-10 γκόμενες ο καθένας πάνε να ρίξουν και συμπληρωματικούς λούτσους στα ρδέλα; Κάνει καραμπάμ ότι η Ελληνική κοινωνία είναι στερημένη και κακογαμημένη στο σεξ. Πουθενά στη Δυτική Ευρώπη δεν υπάρχουν τόσο υψηλά ποσοστά πορνείας και μην μου πεις ότι οι δυτικο-ευρωπαίοι δεν έχουν τις δικές μας ταύλες γιατί έχω συ-μαμήσει αρκετές φορές μαζί τους και ξέρω αν είναι ή όχι.

Στο Άμστερνταμ φιλοξενούμουν σε Ολλανδό φίλο. Σε κάποια φάση γύρισα απροσδόκητα στο σπίτι του και τον βρήκα στο κρεβάτι με 2 γκόμενες. Γι' αυτόν ήταν κάτι συνηθισμένο. Για μένα, αν και περπατημένος στα club του Amsterdam, μου έκανε κάπως. Σηκωθήκανε όλοι ολόγυμνοι μπροστά μου χωρίς να τρέχει τίποτα απολύτως. Οι κοπέλες μας φτιάξανε φαί και καθίσαμε και μιλάγαμε για καθημερινά πράγματα. Όλα απλά και φυσιολογικά, μόνο εγώ με την Ελληνική μιζέρια μου είχα δώσει σημασία στη φάση...

ετσι κι εγω γυρησα μια μερα βρηκα τον πρωην με μια εβγαλα το περιστροφο και δικαστηκα 8 μηνες με αναστολη.
δεν ειναι αδικο που δεν καταφερα να τον φυτεψω?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Siegf νομίζω δεν σκέφτεσαι λογικά. Εσύ που αποδίδεις π.χ. το τεράστιο ποσοστό πορνείας που υπάρχει στην Ελλάδα (ένα από τα υψηλότερα παγκοσμίως); Στο ότι οι Έλληνες έχουν φοβερά υψηλότερα ποσοστά τεστοστερόνης από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και ενώ μαμούν στο άνετο 5-10 γκόμενες ο καθένας πάνε να ρίξουν και συμπληρωματικούς λούτσους στα ρδέλα; Κάνει καραμπάμ ότι η Ελληνική κοινωνία είναι στερημένη και κακογαμημένη στο σεξ. Πουθενά στη Δυτική Ευρώπη δεν υπάρχουν τόσο υψηλά ποσοστά πορνείας και μην μου πεις ότι οι δυτικο-ευρωπαίοι δεν έχουν τις δικές μας ταύλες γιατί έχω συ-μαμήσει αρκετές φορές μαζί τους και ξέρω αν είναι ή όχι.

το οτι δινεις ενα παραδειγμα για καποιον συγκεκριμενο λαο εμενα δεν μου λεει κατι!!!
μπορει ο φιλος σου και οι τυπισες να τα νε πιο απελευθερωμενες!!οχι ομως οτι ισχυει και σε ολη την χωρα!!!

Επισκέπτης
Σιγά μην πηγαίνει περισσότερος κόσμος το χρόνο στην Ουκρανία για τουρισμ΄'ο, απ ότι στη Ρόδο και μόνο, άσε την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το θέμα είναι ότι στην Ουκρανία δεν υπάρχουν με τίποτε τόσες λεβέντες πρόθυμοι να κεράσουν άγνωστες γκόμενες, όσοι στη Ρόδο , στην Κρήτη , στην Πάρο κ.α.
Τέτοιοι σπόνσορες καληνυχτάκηδες μόνο στην Ελλάδα παίζουν ...

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Κοίτα, όταν γράφει κανείς, χρησιμοποιεί και υπερβολικά σχήματα για να τονίσει αυτό που θέλει...
Δεν έρχονται μόνο για να γαμηθούν. Πολλές όμως έρχονται για να πνίξουν και να ξεχάσουν τη δυστυχισμένη και μίζερη από κάθε άποψη (περιλαμβάνομένου του σεξ) καθημερινή τους ζωή!
Η κατάθλιψη θερίζει. Δεν έχετε ιδέα πραγματικά...
Πάντως ο σεξουαλικός τουρισμός των Δυτικοευρωπαίων γυναικών είναι μια πραγματικότητα. Έχουν γυριστεί και ντοκυμαντέρ για αυτά που συμβαίνουν με δαυτες στην Αφρική (Γκάνα).
Ξεκολλάτε ρε με τους μύθους...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το οτι δινεις ενα παραδειγμα για καποιον συγκεκριμενο λαο εμενα δεν μου λεει κατι!!!
μπορει ο φιλος σου και οι τυπισες να τα νε πιο απελευθερωμενες!!οχι ομως οτι ισχυει και σε ολη την χωρα!!!
πολι σουστο ινε κανενας ελιν σα και μενανε ρετσιλασ

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το διαφορετικό που βρίσκουν εδώ είναι άνδρες που τους κάνουν τεμενάδες και τις κερνανε και τις φλομώνουν στο κοπλιμέντα.
Για νσ τις γαμήσει εκεί κάποιος δικός τους, πρέπει να τον κεράσουν ΑΥΤΕΣ , να τον ταισουν και να τον πανε σπιτι τους, όπου και παλι μπορει να μην τους κανει τη χάρη να πλυθεί πριν το γαμήσι!!!!!!
Αν έχεις πάει σε club Βόρειας Ευρώπης και έχεις δει ληγούρια να σκάνε βδομαδιάτικα για να κερνάνε άγνωστες , μας το λες κι εμάς ...
Με λύπη, θα συμφωνήσω μαζί σου, χωρίς να έχει χρειαστεί να παω σε τέτοια κλαμπ της Βόρειας Ευρώπης.
Ε, και, αυτό είναι πιο υγιές?
Αυτό είναι το θέμα μας?
Ποιος έχει το πάνω χέρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom