Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ρε  παλιέ, τι μαλακίες είναι επιτέλους αυτές με τα 2 φύλα!
Στην ίδια κοινωνία ζουμε!

Απ όλα έχει ο μπαξές και στα δύο φύλα και όλα τα δακτυλα δεν είναι ίσα. Τόσο προφανή και απλά είναι τα πράγματα.

Κατά τα άλλα καλά τα λες...

Ρε Sigmund δες λίγο τον τίτλο του thread. Ποιος είναι μέσα στο θέμα του thread και ποιος όχι; Δεν πρέπει να στηλιτεύουμε το γεγονός ότι η κοινωνία μας πάει να γεμίσει με Ελλεηνίδες και Ελλέηνες (γιατί μην μου πεις ότι η σημερινή Ελληνική κοινωνία σφύζει από ψυχική υγεία); Άλλες δημοσιεύσεις εδώ θα έπρεπε να χαρακτηρίσεις μαλακία...

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φταινε ολοι οσοι βριζουν σογια,τελος!
Οι ελληνες δεν μαθαμε ακομη την ορθη χρηση του νετ.
Αλλο κανουμε κουβεντα και πλακα και αλλο βριζουμε οικογενειες.
Απαραδεκτοι

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άλλες δημοσιεύσεις εδώ θα έπρεπε να χαρακτηρίσεις μαλακία...
Μαλακία χαρακτήρισα την υπεραπλούστευση, την εξιδανίκευση:
{σωστός γαμίκουλας κοκ... Ελληνάρας}
vs
{αγάμητες, μπάζα, πουτάνες γιατί τον παίρνουν ή και πουτάνες γιατι δεν μας κάθονται κοκ... Ελλεεινίδες}.

Κομπλεξικά νούμερα και @@-κια έχω γνωρίσει ουκ ολίγα και στα δύο φύλα.

Από σκατόψυχα κυνικά φθονερά πουστράκια (με τη μεταφορική έννοια της λέξης) έτοιμα να σου τη φέρουν ανά πάσα στιγμή βρίτθει το φύλο μας, ή λέω ψέματα?
Πόσες φορές δεν έχουν προσπαθήσει ή και καταφέρει να σου τη φερουν κατ' όνομα "άντρες"?

Εγώ πιστεύω πως αν είσαι σωστός, παίζει οι γυναίκες να έχουν και πιο πολύ μπέσα.
Αυτό εννοώ και τέλος, γιατι βαρέθηκα αυτή τη γελοία συζήτηση...
... να την κάνω στα σοβαρά...
... για χαβαλέ είναι γαμάτη...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
Φταινε ολοι οσοι βριζουν σογια,τελος!
Οι ελληνες δεν μαθαμε ακομη την ορθη χρηση του νετ.
Αλλο κανουμε κουβεντα και πλακα και αλλο βριζουμε οικογενειες.
Απαραδεκτοι

Οχι, οικογένοιες είναι απαράδεκτο να βρίζουμε συμφωνώ, αλλά εσάς τις κωλοελεεινήδες θα σας βρίζω και θα σας βλαστιμάω μέχρι να μου ρθει κεραυνός στο κεφάλι

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ένα πράγμα δεν έχουν καταλάβει οι υβριστές συνάδελφοι: δεν βοηθάνε ούτε οι υβρεις ούτε οι αφορισμοί. Το πράγμα θέλει ωριμότητα και καλούς χειρσιμούς.

Όποιος ασχολήθηκε με τη μελέτη της συμπεριφόράς και των αναγκών της σύγχρονης Ελληνίδας καί έχει αναπτύξει δεξιώτητες και στρατηγικές χειρισμών τους γαμάει ΠΟΛΥ και ΚΑΛΑ. Και με την πάροδο του χρόνου και ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.

Οι υπόλοιποι βλέπουν και βρίζουν. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.

ΥΓ. Αν μου πει κανείς ότι και εγω βρίζω ενίοτε, ναι, αλλά ΜΟΝΟ αυτές που διαπλικτίζομαι εντος σάιτ. Εκτός, είμαι όπως πρέπει να είμαι για να πηδάω αυτές που πρέπει να πηδαώ. Ισως και παραπάνω :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μαλακία χαρακτήρισα την υπεραπλούστευση, την εξιδανίκευση:
{σωστός γαμίκουλας κοκ... Ελληνάρας}
vs
{αγάμητες, μπάζα, πουτάνες γιατί τον παίρνουν ή και πουτάνες γιατι δεν μας κάθονται κοκ... Ελλεεινίδες}.

Κομπλεξικά νούμερα και @@-κια έχω γνωρίσει ουκ ολίγα και στα δύο φύλα.

Από σκατόψυχα κυνικά φθονερά πουστράκια (με τη μεταφορική έννοια της λέξης) έτοιμα να σου τη φέρουν ανά πάσα στιγμή βρίτθει το φύλο μας, ή λέω ψέματα?
Πόσες φορές δεν έχουν προσπαθήσει ή και καταφέρει να σου τη φερουν κατ' όνομα "άντρες"?

Εγώ πιστεύω πως αν είσαι σωστός, παίζει οι γυναίκες να έχουν και πιο πολύ μπέσα.
Αυτό εννοώ και τέλος, γιατι βαρέθηκα αυτή τη γελοία συζήτηση...
... να την κάνω στα σοβαρά...
... για χαβαλέ είναι γαμάτη...

Ρε συ Siegf παρωπίδες φοράς ρε γαμώτο;

Φαίνεται να "προβάλεις" πάνω μου πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με μένα.

Προσωπικά, ήμουν από τους πρώτους που βροντοφώναξα εδώ μέσα ότι το υψηλό ποσοστό Ελληνίδων που είναι Ελλεηνίδες οφείλεται και στο υψηλό ποσοστό Ελλήνων που είναι Έλλέηνες. Και ούτε χαρακτήρισα ποτέ εγώ πουτάνες τις Ελληνίδες επειδή πηδιώνται με πολλούς. Υγεία μου κάνει αυτή η φάση. Την νευρωτικο-υποκριτική συμπεριφορά της μέσης σημερινής Ελληνίδας που είναι σε μεταβατική φάση και ψάχνει τον εαυτό της αναλύω στις δημοσιεύσεις μου.

Πιστεύω Siegf να είσαι εδώ συνειδησιακά τώρα που διαβάζεις αυτή τη δημοσίευση και να μην την περάσεις στο ντούκου, συνεχίζοντας να "προβάλεις" πάνω μου πράγματα...

Επισκέπτης
Το πράγμα θέλει ωριμότητα και καλούς χειρσιμούς.
Όποιος ασχολήθηκε με τη μελέτη της συμπεριφόράς και των αναγκών της σύγχρονης Ελληνίδας καί έχει αναπτύξει δεξιώτητες και στρατηγικές χειρισμών τους γαμάει ΠΟΛΥ και ΚΑΛΑ. Και με την πάροδο του χρόνου και ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.

Αυτά που αναφέρεις , προυποθέτουν προσπάθεια από μέρους των ανδρών.
Μας λες πάνω-κάτω :

1)Ο άνδρας πρέπει να ωριμάσει.Θέλει κόπο-χρόνο-προσπάθεια.
2)Ο άνδρας πρέπει να εκτελεί "καλούς χειρισμούς". Επίσης θέλει τακτική-προσπάθεια-σκέψη-σχεδιασμό-χρόνο δηλαδή και κόπο.
3)Να ασχοληθεί με τις ανάγκες της Ελληνίδας και να μελετήσει τη συμπεριφορά της. Πάλι κόπο , προσπάθεια , και τοποθετηση της γυναικός σε προνομιούχο θέση αφού ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.ΓΙΆΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΡΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.Οπότε μιλάμε και για ... θυσίες.
4)Να αναπτύξει δεξιότητες και ικανούς χειρισμούς. Προυποθέτει αποτυχημένες προσπάθειες , οδυνηρές κατά κανόνα , προκειμένου ο άνδρας να μάθει και πάλι ...

Όλα αυτά αναιρούν το εύκολα που γράφεις στη συνεχεια.

Αντιθετως ...

Ο Μέσος Άγγλος, Γερμανός , Ρώσσος , πιστεύεις ότι χρειάζεται εμπειρία;
Ότι χρειάζεται να έχει κατανοήσει τις ανάγκες της μέσης Αγγλίδας , Γερμανίδας , Ρωσσίδας;

Στα αρχίδια του τις έχει γραμμένες.

Το ότι εδώ βάζεις σε πρώτη προτεραιότητα "τις ανάγκες των γυναικών" αποτελεί ομολογία και αποδοχή αυτού που λένε οι περισσότεροι :

ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ.

Πιστέυεις ότι όλοι αυτοί οι ξενοι, προβληματίζονται για το πως θα φερθούν στις γυναίκες; Στα @@ τους ...

Ο μέσος κάγκουρας νεαρός της Β.Ευρώπης σε σχέση με το μέσο κάγκουρα νεο-έλληνα που θα δεις να γεμίζει και να πλουτίζει τα στριπτιτζάδικα , θεωρείς ότι γαμάει το ίδιο;  Ο Βόρειος , ακόμη και πιο ελεεινός από τον αντίστοιχο έλληνα , θα γαμάει περισσότερο , περισσότερες , πιο εύκολα και πολύ πιο ανέξοδα , χωρίς να έχει ούτε στρατηγικές , ούτε εμπειρία , ούτε κατανόηση , ούτε τίποτε , μόνο με τα @@ του.
Κι αυτό γιατί δεν έχει ανταγωνισμό , είναι όλοι έτσι , οπότε οι γκόμενες δεν έχουν καλύτερες προτάσεις!

Προσωπικά γαμούσα μεγάλες περιόδους της ζωής μου, με εξαίρεση κάποιες περιόδους έντονης μελέτης κατά τις σπουδές. Τώρα ειμαι παντρεμένος με Ελληνίδα και έχω και γκόμενα Ελληνίδα. Δεν κατατάσσομαι σε αυτούς που λες "είναι απέξω και βλέπουν".
Πάντα βρίζω όμως και θα βρίζω τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η κοινωνία , τη νοοτροπία των ελληνίδων και τους μαλάκες που τα σκάνε χοντρά ια να γαμήσουν 1-2-3-5-20-1567 μικροαστές και μετά πουλάνε μούρη , λέγοντας ότι οι μάγκες γαμάνε κσι ότι γκρινιάζουν όσοι είναι στην απέξω ...

Για να καταλάβεις τη διαφορά:
Έχεις ζήσει ποτέ εκτός Ελλάδος;
Έχεις πάει σε νυχτερινά κέντρα εκτός Ελλάδος;
Είχες συναναστραφεί πιτσιρικάς ξένους πιτσιρικάδες να δεις πως φέρονται στις γκόμενες;
Μόνο έτσι θα μπορούσες να κάνεις τη συγκριση και να καταλάβεις τι ακριβώς βρίζουν όλοι εδώ μέσα.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αυτά που αναφέρεις , προυποθέτουν προσπάθεια από μέρους των ανδρών.
Μας λες πάνω-κάτω :

1)Ο άνδρας πρέπει να ωριμάσει.Θέλει κόπο-χρόνο-προσπάθεια.
2)Ο άνδρας πρέπει να εκτελεί "καλούς χειρισμούς". Επίσης θέλει τακτική-προσπάθεια-σκέψη-σχεδιασμό-χρόνο δηλαδή και κόπο.
3)Να ασχοληθεί με τις ανάγκες της Ελληνίδας και να μελετήσει τη συμπεριφορά της. Πάλι κόπο , προσπάθεια , και τοποθετηση της γυναικός σε προνομιούχο θέση αφού ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ.ΓΙΆΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΡΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.Οπότε μιλάμε και για ... θυσίες.
4)Να αναπτύξει δεξιότητες και ικανούς χειρισμούς. Προυποθέτει αποτυχημένες προσπάθειες , οδυνηρές κατά κανόνα , προκειμένου ο άνδρας να μάθει και πάλι ...

Όλα αυτά αναιρούν το εύκολα που γράφεις στη συνεχεια.

Αντιθετως ...

Ο Μέσος Άγγλος, Γερμανός , Ρώσσος , πιστεύεις ότι χρειάζεται εμπειρία;
Ότι χρειάζεται να έχει κατανοήσει τις ανάγκες της μέσης Αγγλίδας , Γερμανίδας , Ρωσσίδας;

Στα αρχίδια του τις έχει γραμμένες.

Το ότι εδώ βάζεις σε πρώτη προτεραιότητα "τις ανάγκες των γυναικών" αποτελεί ομολογία και αποδοχή αυτού που λένε οι περισσότεροι :

ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ.

Πιστέυεις ότι όλοι αυτοί οι ξενοι, προβληματίζονται για το πως θα φερθούν στις γυναίκες; Στα @@ τους ...

Ο μέσος κάγκουρας νεαρός της Β.Ευρώπης σε σχέση με το μέσο κάγκουρα νεο-έλληνα που θα δεις να γεμίζει και να πλουτίζει τα στριπτιτζάδικα , θεωρείς ότι γαμάει το ίδιο;  Ο Βόρειος , ακόμη και πιο ελεεινός από τον αντίστοιχο έλληνα , θα γαμάει περισσότερο , περισσότερες , πιο εύκολα και πολύ πιο ανέξοδα , χωρίς να έχει ούτε στρατηγικές , ούτε εμπειρία , ούτε κατανόηση , ούτε τίποτε , μόνο με τα @@ του.
Κι αυτό γιατί δεν έχει ανταγωνισμό , είναι όλοι έτσι , οπότε οι γκόμενες δεν έχουν καλύτερες προτάσεις!

Προσωπικά γαμούσα μεγάλες περιόδους της ζωής μου, με εξαίρεση κάποιες περιόδους έντονης μελέτης κατά τις σπουδές. Τώρα ειμαι παντρεμένος με Ελληνίδα και έχω και γκόμενα Ελληνίδα. Δεν κατατάσσομαι σε αυτούς που λες "είναι απέξω και βλέπουν".
Πάντα βρίζω όμως και θα βρίζω τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η κοινωνία , τη νοοτροπία των ελληνίδων και τους μαλάκες που τα σκάνε χοντρά ια να γαμήσουν 1-2-3-5-20-1567 μικροαστές και μετά πουλάνε μούρη , λέγοντας ότι οι μάγκες γαμάνε κσι ότι γκρινιάζουν όσοι είναι στην απέξω ...

Για να καταλάβεις τη διαφορά:
Έχεις ζήσει ποτέ εκτός Ελλάδος;
Έχεις πάει σε νυχτερινά κέντρα εκτός Ελλάδος;
Είχες συναναστραφεί πιτσιρικάς ξένους πιτσιρικάδες να δεις πως φέρονται στις γκόμενες;
Μόνο έτσι θα μπορούσες να κάνεις τη συγκριση και να καταλάβεις τι ακριβώς βρίζουν όλοι εδώ μέσα.

+100000000000000000000! :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon:

Lakis33 είσαι ΤΙΤΑΝΑΣ!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.221
Πόντοι
506
Ένα πράγμα δεν έχουν καταλάβει οι υβριστές συνάδελφοι: δεν βοηθάνε ούτε οι υβρεις ούτε οι αφορισμοί. Το πράγμα θέλει ωριμότητα και καλούς χειρσιμούς.

ΥΓ. Αν μου πει κανείς ότι και εγω βρίζω ενίοτε, ναι, αλλά ΜΟΝΟ αυτές που διαπλικτίζομαι εντος σάιτ. Εκτός, είμαι όπως πρέπει να είμαι για να πηδάω αυτές που πρέπει να πηδαώ. Ισως και παραπάνω :2funny:

Άλλος ένας ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ Ελέηνας. Μελετήστε τις Ελεηνίδες για να γαμίσετε. Πού σε βρήκαν ρε προφέσορα της ΜΑΛΑΚΙΑΣ?? Τίποτα απ' αυτά δε χρειάζεται. Απλώς: Αγνοείς τις Ελεηνίδες και γαμάς Ανατολικοευρωπαίες. Χωρίς μελέτη και κόπο. Τόσο ΑΠΛΑ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Όποιος ασχολήθηκε με τη μελέτη της συμπεριφόράς και των αναγκών της σύγχρονης Ελληνίδας καί έχει αναπτύξει δεξιώτητες και στρατηγικές χειρισμών τους....
ο χριστός και η παναγια !!!!  :priest: :priest: :priest:

υπαρχει λογος να μπει καποιος σ αυτη τη διαδικασια ??  :think: :think:

ο μονος λογος που μπορω να φανταστω, ειναι το να θελει καποιος να γινει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,13173.msg272891]κοκκινιστός[/url]..

Επισκέπτης
και σαβουρογαμης εκτος απο σπαγγος!

Αν ημουν σαβουρογάμης , θα αντάλλασα χαριτωμενιές με τις γυναίκες του φόρουμ , τις οποίες επειδή δεν έχουμε δει , θεωρώ ότι είναι όλες κωλόμπαζα, αφού αυτό είναι το πιθανότερο σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων (από τις 100 τυχαίες Ελληνίδες θα μπορούσα να γαμήσω το πολύ 20 λόγω εμφάνισης , οι 80 μόνο εμετό θα μπορούσαν να μου προκαλέσουν).

Οι απόψεις ενισχύονται απο τις ιστορίες όσων έχουν ζήσει στο εξωτερικό .
Αν τους ρωτήσουμε τι γαμούσαν έξω και με τι προσπάθεια και τι εδώ.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν ημουν σαβουρογάμης , θα αντάλλασα χαριτωμενιές με τις γυναίκες του φόρουμ , τις οποίες επειδή δεν έχουμε δει , θεωρώ ότι είναι όλες κωλόμπαζα, αφού αυτό είναι το πιθανότερο σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων (από τις 100 τυχαίες Ελληνίδες θα μπορούσα να γαμήσω το πολύ 20 λόγω εμφάνισης , οι 80 μόνο εμετό θα μπορούσαν να μου προκαλέσουν).

Οι απόψεις ενισχύονται απο τις ιστορίες όσων έχουν ζήσει στο εξωτερικό .
Αν τους ρωτήσουμε τι γαμούσαν έξω και με τι προσπάθεια και τι εδώ.

Και γιατι μια ελευθερη ελληνιδα οπως εγω να πεξω με εναν παντρεμενο ?
Τι μπορει να μου προσφερει?
Για να νοιωθω δευτεραντζα?
Μηπως θεωρεις πως εισαι η φαντασιωση της ελληνιδας?

AmbiSINister

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Άλλος ένας ΜΑΛΑΚΑΣ, ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΣ Ελέηνας. Μελετήστε τις Ελεηνίδες για να γαμίσετε. Πού σε βρήκαν ρε προφέσορα της ΜΑΛΑΚΙΑΣ?? Τίποτα απ' αυτά δε χρειάζεται. Απλώς: Αγνοείς τις Ελεηνίδες και γαμάς Ανατολικοευρωπαίες. Χωρίς μελέτη και κόπο. Τόσο ΑΠΛΑ.

Και με το ανάλογο κόστος φυσικά.

Επισκέπτης
Τίποτα απ' αυτά δε χρειάζεται. Απλώς: Αγνοείς τις Ελεηνίδες και γαμάς Ανατολικοευρωπαίες. Χωρίς μελέτη και κόπο. Τόσο ΑΠΛΑ.

Σωστά. Θα το έκανα ακόμη γενικότερο:
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΥΚΟΛΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

Αντί να κάθεται κάποιος και να μελετά μια συγκεκριμένη γυναίκα , σαν σκακιστικό πρόβλημα και να αφιερώνει χρόνο , μελετώντας περισσότερες τεχνικές και συνδιασμούς από όσους έχουν σκεφτεί&γράψει οι σκακιστές για τη ... Σικελική Άμυνα (χιλιάδες τόμους βιβλίων) , ψάχνει να την πέσει σε 100 άλλες , για να βρεί ποιά θα γαμηθεί μαζί του γρήγορα , εύκολα και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ. Θα την βρει σίγουρα και εκείνη που του το έπαιξε δύσκολη και έχει αραχνιάσει το μουνλι της ψαχνοντας το Τζαίημς Μπόντ, όταν τον βλέπει να γαμάει την επόμενη μουνάρα που τον γουστάρει τρελά, θα πίνει ξυδια (μπαλσάμικα κ.α.) για να της φύγει η πίκρα. Έτσι ίσως στρώσει για τον επόμενο._

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom